Ασφαλιστικά Προϊόντα Mercedes-Benz Insurance

insurance-services-ismailos

Τα Ασφαλιστικά Προϊόντα Mercedes-Benz Insurance σχεδιάστηκαν για εσάς που θέλετε η ασφάλεια του αυτοκινήτου σας να είναι το ίδιο αξιόπιστη όσο και η νέα σας Mercedes-Benz.

Σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρία Allianz, η Mercedes-Benz Insurance προσφέρει υπηρεσίες ασφάλισης υψηλού επιπέδου, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού Mercedes-Benz και πιο συγκεκριμένα:

  • Αποζημίωση ίση με την αξία αγοράς του αυτοκινήτου σας για 3 χρόνια σε περίπτωση αγοράς τοις μετρητοίς ή για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης, σε περίπτωση ολικής κλοπής ή καταστροφής
  • Επισκευή στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Mercedes-Benz με εξόφληση του τιμολογίου απευθείας από την Allianz.
  • Πλήρης οδική βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος με 24ωρη κάλυψη σε όλη την Ευρώπη και μεταφορά του οχήματος στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της επιλογής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα πιο αξιόπιστα ασφαλιστικά προϊόντα της αγοράς και να σας προτείνουμε το καλύτερο με βάση τις ανάγκες σας!

Προϊόντα:

Ασφάλιση Αυτοκινήτου

Επιλέξτε ένα από τα ασφαλιστικά πακέτα μας “Economy”, “Imola”, “Monza”, “Silverstone” ή “Monte Carlo” και επωφεληθείτε από προνομιακές και πρωτοπόρες καλύψεις που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας.
Μάθετε περισσότερα

Επέκταση Εγγύησης

Σας προστατεύει από τις απρόβλεπτες ζημιές του αυτοκινήτου σας, οι οποίες προκλήθηκαν από μηχανικές ή ηλεκτρικές δυσλειτουργίες/βλάβες.
Μάθετε περισσότερα

ShareShare on FacebookShare on LinkedInPrint this pageTweet about this on TwitterEmail this to someone