Ασφαλιστικά προϊόντα

new smart fortwo

Η ασφάλεια προσφέρει ελευθερία.

Η ασφάλεια και η ευελιξία είναι δύο έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες. Γι’ αυτό, τα προϊόντα ασφάλισής μας σας προσφέρουν ελκυστικές υπηρεσίες με ευνοϊκά ασφάλιστρα. Για να μπορείτε να απολαμβάνετε ξένοιαστοι το smart σας.

Ασφάλιση αυτοκινήτου.
Επιλέξτε ένα από τα ασφαλιστικά πακέτα μας “Economy”, “Imola”, “Monza”, “Silverstone” ή “Monte Carlo” και επωφεληθείτε από προνομιακές και πρωτοπόρες καλύψεις που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας.
Απολαύστε τα αποκλειστικά πλεονεκτήματα που σας προσφέρουν τα Προγράμματα μας: Εγγύηση αποζημίωσης ίση με την αξία αγοράς του αυτοκινήτου σας για 3 χρόνια σε περίπτωση αγοράς τοις μετρητοίς ή για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης, σε περίπτωση ολικής κλοπής ή καταστροφής
Επισκευή στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Mercedes –Benz & smart με εξόφληση του τιμολογίου απευθείας από την Allianz
Πλήρης οδική βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος με 24ωρη κάλυψη σε όλη την Ευρώπη και μεταφορά του οχήματος στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της επιλογής σας

Επέκταση Εγγύησης.
Για να συνεχίσετε να οδηγείτε τo αγαπημένο σας αυτοκίνητο με ασφάλεια και σιγουριά πριν τελειώσει η εργοστασιακή του εγγύηση και πριν το αυτοκίνητο σας ολοκληρώσει 23 μήνες από την πρώτη κυκλοφορία του, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε συμβόλαιο επέκτασης εγγύησης για 1,2 ή και 3 χρόνια και να εξασφαλιστείτε από τις απρόβλεπτες ζημιές του αυτοκινήτου σας, οι οποίες προκλήθηκαν από μηχανικές ή ηλεκτρικές δυσλειτουργίες/βλάβες.

Με το πρόγραμμα Επέκτασης Εγγύησης εξασφαλίζετε:
Επισκευή του αυτοκινήτου στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών Mercedes-Benz & smart
Χρήση γνήσιων ανταλλακτικών smart
Ελαχιστοποίηση των απρόβλεπτων εξόδων για πιθανές επισκευές
Εξόφληση του συνεργείου απευθείας από την Allianz
Αυξημένη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου και εύκολη μεταβίβαση του ασφαλιστικού συμβολαίου στον επόμενο ιδιοκτήτη

Γενικοί όροι συμβολαίου
Προσυμβατική ενημέρωση

ShareShare on FacebookShare on LinkedInPrint this pageTweet about this on TwitterEmail this to someone