Νέα V-Class. Χωράει όλη τη ζωή.

The new V-Class – V 250 BlueTEC, Exterior, cavansite blue metallic
[V-Class | Συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου: 6.1 - 5.7 l/100 km | Εκπομπές CO2: 159-149 g / km | http://mb4.me/EfficiencyStatement]

H νέα πολυαναμενόμενη και πολυτελής V-Class είναι εδώ!

Με απαράμιλλη αισθητική και άνεση ακολουθεί τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Mercedes-Benz και θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία των πολυθέσιων πολυμορφικών οχημάτων. Η νέα V-Class αποδεικνύει ότι ένα ευρύχωρο αμάξι και μία παντοδύναμη μηχανή δεν έρχονται πάντα σε αντίθεση.

The new V-Class – AVANTGARDE, V 250 BlueTEC, Exterior, rock crystal white, Interior, silk beige Lugano leather

Μεγαλειώδες. Μοναδικό.

Έχοντας αναπτυχθεί με πάθος για τις χαρές και τις απαιτήσεις της ζωής, η νέα V-Class προσφέρει έναν πολυμορφικό σχεδιασμό του εσωτερικού χώρου, ενώ ταυτόχρονα υπόσχεται εντυπωσιακές εμπειρίες οδήγησης. Ένας αληθινός πόλος έλξης, είτε ταξιδεύετε με την οικογένεια είτε μεταφέρετε επαγγελματικά πολλούς επιβάτες με στυλ. Με ευφυή συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας, έναν καινοτόμο σχεδιασμό πολυμέσων και πανίσχυρο κινητήρα, η νέα V-Class θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία της, και όχι μόνο λόγω εξωτερικής εμφάνισης.

The new V-Class – AVANTGARDE, V 250 BlueTEC, Exterior, brilliant silver metallic

Και το μέγεθος μεταφράζεται σε χώρο.

Η νέα V-Class είναι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο. Προσφέρει άπλετο χώρο για όλα τα απαραίτητα και αμέτρητες ιδέες για ξένοιαστη οδήγηση. Ανάμεσα σε αυτές, το νέο, ξεχωριστά ανοιγόμενο πίσω παρμπρίζ1. Με άνοιγμα που εξοικονομεί χώρο, δύο επίπεδα φόρτωσης και δύο καλάθια, κάνει τη φόρτωση και εκφόρτωση πανεύκολη. Όπως ακριβώς το άνοιγμα και κλείσιμο της προαιρετικά ηλεκτρικής πόρτας χώρου φόρτωσης EASY-PACK, εντελώς αυτόματα με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπλέον, με πολλές και διάφορες διαμορφώσεις και δυνατότητες ρύθμισης των καθισμάτων, η νέα V-Class είναι τόσο πολύπλευρη όσο οι επιθυμίες σας.
1 Βασικός εξοπλισμός για τη V-Class AVANTGARDE, προαιρετικός εξοπλισμός για τη V-Class.

Υπόσχεται πολλά.

V-Class χώροι
Ο υψηλής αισθητικής εσωτερικός χώρος της νέας V-Class θα σας ενθουσιάσει. Εντυπωσιακό είναι το αποκλειστικής σχεδίασης κόκπιτ από επιλεγμένα, κορυφαίας ποιότητας υλικά. Με το προαιρετικό COMAND Online, η νέα V-Class προσφέρει ένα καινοτόμο σύστημα πολυμέσων για πλοήγηση,τηλεφωνία και ήχο, όπως ένα ευρύχωρο Saloon της Mercedes-Benz. Η υπηρεσία Live Traffic Information1 παρέχει συνεχώς πληροφορίες για την κυκλοφορία και σας βοηθάει να φτάνετε στον προορισμό σας το ταχύτερο δυνατό. Επιπλέον, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός φροντίζει για εξαιρετικά ευχάριστη ατμόσφαιρα στη V-Class AVANTGARDE όταν οδηγείτε τη νύχτα.
1 Δωρεάν 3 χρόνια μετά την πρώτη ταξινόμηση.
Το εικονιζόμενο όχημα ενδέχεται να περιέχει προαιρετικό εξοπλισμό.

V-Class εσωτερικό

Κλείστε σήμερα ένα Test-Drive, ξεφυλλίστε το ενημερωτικό φυλλάδιο, ζητήστε online προσφορά ή απλά ενημερωθείτε για τις τιμές, ακολουθώντας τον σύνδεσμο της επιλογής σας.

Θέλω Test-Drive | Θέλω Προσφορά | Ενημερωτικό Φυλλάδιο | Τιμοκατάλογος

Εξωτερικό, εσωτερικό, εξαιρετικό! Η νέα V-Class είναι η απόδειξη ότι ένα ευρύχωρο αυτοκίνητο και μια μηχανή υψηλών επιδόσεων μπορούν να συνδυαστούν.

13C1360_106

ShareShare on FacebookShare on LinkedInPrint this pageTweet about this on TwitterEmail this to someone