Προϊόντα Leasing

proionta_leasing

Επιθυμείτε να κυκλοφορείτε με το πιο καινούργιο μοντέλο της αγοράς με τον εξοπλισμό που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας και να πληρώσετε μόνο για τη χρήση του διατηρώντας την ευελιξία σας;
Με ελκυστικά μισθώματα, δεν δεσμεύετε κεφάλαιο και έχετε απόλυτα ξεκάθαρη εικόνα για τα έξοδα τα οποία πρέπει να καταβάλλετε μηνιαίως. Έτσι , βελτιώνετε τον οικονομικό σας προγραμματισμό και διατηρείτε την ευελιξία σας.

Στην Α. Ισμαήλος Α.Ε. έχουμε εξασφαλίσει συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου ώστε να σας προσφέρουμε τις περισσότερες εναλλακτικές. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα ελκυστικά προγράμματα λειτουργικής και χρηματοδοτικής μίσθωσης και να σας προτείνουμε το καλύτερο με βάση τις ανάγκες σας!

Προϊόντα Leasing

Με προκαθορισμένη σταθερή μηνιαία δόση, η οποία περιλαμβάνει το κόστος χρήσης του αυτοκινήτου, μικτή ασφάλεια και τέλη κυκλοφορίας.

Χρηματοδοτική μίσθωση/Financial Leasing

H χρηματοδοτική μίσθωση είναι η ιδανική λύση για επαγγελματίες και επιχειρήσεις που θέλουν να αποκτήσουν ή να ανανεώσουν τα οχήματα τους χωρίς να δεσμεύσουν πολύτιμο κεφάλαιο ή να επιβαρυνθούν με υποχρεώσεις δανεισμού.

Ζητήστε να σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες.

ShareShare on FacebookShare on LinkedInPrint this pageTweet about this on TwitterEmail this to someone