Συμβόλαια συντήρησης

simvolaia-sintirisis-ismailos
Με τα συμβόλαια συντήρησης Mercedes-Benz απολαμβάνετε ηρεμία στο τιμόνι και αισθάνεστε ασφαλείς, γνωρίζοντας ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν έκτακτες επισκευές και δαπάνες. Μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ελκυστικούς όρους, προσαρμοσμένους στις ανάγκες σας με τα συμβόλαια συντήρησης με ή χωρίς αναλώσιμα (Compact ή Compact Plus) ή και με ακόμη πιο ευρύ φάσμα υπηρεσιών (Excellent).

Εσείς επιλέγετε τη διάρκεια της σύμβασης και τι θα περιλαμβάνει. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να προσδιορίσετε το δικό σας συμβόλαιο συντήρησης, ώστε το όχημά σας να έχει πάντα τη συντήρηση και τη φροντίδα που του αξίζει.

Το συμβόλαιο συντήρησης δεν σας αποζημιώνει μόνο επειδή το κόστος είναι χαμηλό αλλά και επειδή το όχημα διατηρεί την αξία του. Αφού, είτε το οδηγείτε πολλά χρόνια, είτε θέλετε να το πουλήσετε αργότερα, μπορείτε να βασίζεστε στην αξεπέραστη ποιότητα Mercedes-Benz: όλες οι εργασίες που καλύπτονται από το συμβόλαιο συντήρησής σας εκτελούνται από εξειδικευμένους τεχνικούς της Α. Ισμαήλος Α.Ε., χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz.

Και όλα αυτά με την επίδειξη μιας κάρτας, γρήγορα και απλά!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα συμβόλαια συντήρησης και να σας προτείνουμε το καλύτερο με βάση τις ανάγκες σας!

Συμβόλαια Συντήρησης Compact και Compact Plus

Οποιαδήποτε εργασία συντήρησης χρειαστεί το όχημα σας διεξάγετε εύκολα και γρήγορα με την επίδειξη της κάρτας που συνοδεύει το συμβόλαιο συντήρησης που έχετε επιλέξει.
Μάθετε περισσότερα

Συμβόλαια Συντήρησης Excellent

Όποια εργασία και να χρειαστεί το όχημα σας, είτε πρόκειται για προγραμματισμένη συντήρηση, είτε για αναλώσιμα υλικά που απορρέουν από την συντήρηση ή ακόμα και επισκευές που χρειάζεται το όχημα, που οφείλονται σε μηχανικές βλάβες, με την επίδειξη της κάρτας που συνοδεύει το συμβόλαιο συντήρησης Excellent είστε καλυμμένος για το κόστος όλων των επισκευών.
Μάθετε περισσότερα

ShareShare on FacebookShare on LinkedInPrint this pageTweet about this on TwitterEmail this to someone