Το νέο smart στο Double Road Race!

Προσέχετε τη διατροφή σας, αθλείστε, καλλιεργείστε το πνεύμα σας, προσέχετε την πόλη σας και  ανακυκλώστε. Οραματιστείτε ομορφότερες πόλεις με λιγότερη κίνηση και ρύπανση, πιο ανθρώπινες, λιγότερο αγχωτικές, πιο πράσινες και φιλικές για τους πολίτες.

Για όλους εσάς που αγαπάτε την πόλη σας τα νέα smart fortwo και forfour είναι εδώ. Ανανεωμένα και πιστά στην φιλοσοφία της μάρκας, τα χαρακτηρίζει η μοντέρνα σχεδίαση, η υψηλή ποιότητα, η έμφαση στην ασφάλεια, οι χαμηλοί ρύποι και ο πλήρης βασικός εξοπλισμός.

Τα νέα smart έρχονται να μας συναρπάσουν και να μας καταπλήξουν με τη θετική στάση ζωής τους. Είναι πιο ασφαλή, πιο χρωματιστά, πιο έξυπνα, πιο ευέλικτα, πιο λειτουργικά και πιο ξεχωριστά από ποτέ. Ετοιμαστείτε για μεγάλη άνεση, μικρό κύκλο επιτόπου στροφής, και πολλές έξυπνες λειτουργίες που θα σας ξεσηκώσουν.

Η Α. Ισμαήλος Α.Ε., χορηγός του Doubleroadrace Athens και όλοι η οικογένεια της smart υποστηρίζουν τον αθλητικό τρόπο ζωής και σας περιμένουμε σε μια από τις εκθέσεις μας για να τα γνωρίσετε από κοντά.