>> φαντα-smart-αγορικά OPEN DAYS!

 

Έρχονται τα πιο smartacular Open Days για να κλέψουν τις εντυπώσεις και να ανεβάσουν τις απαιτήσεις σου σε άλλο επίπεδο στις 21 & 22 Απριλίου στο κατάστημα της Γλυφάδας.

Ένα διήμερο γεμάτο χρώματα, δώρα και super προσφορές σε περιμένουν στην Α. Ισμαήλος Α.Ε.

smart fortwo - Όταν οι άλλοι συνεχίζουν να σκέφτονται χιλιόμετρα ανά ώρα, εμείς σκεφτόμαστε λίγο πιο μπροστά. Άλλωστε, στην πόλη σημασία έχουν εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από ό,τι στον αυτοκινητόδρομο. Μεγάλη ευελιξία, μικρός κύκλος στροφής, υψηλή άνεση και έξυπνες λειτουργίες – και, βέβαια, πάνω από όλα είναι η δυνατότητα να παρκάρεις ξέγνοιαστα παντού, για παράδειγμα. Σε αυτούς τους τομείς, και το νέο smart fortwo αποδεικνύεται ξανά "μεγάλο". Με μήκος μόλις 2,69 m.

smart forfour  - Η ζωή είναι πολύ μικρή για να έχεις μεγάλο αυτοκίνητο. Γι'αυτό συμπιέσαμε το τετραθέσιο - και ταυτόχρονα επεκτείναμε τους χώρους του. Το αποτέλεσμα; Ένα τέλειο αυτοκίνητο πόλης με τέσσερις θέσεις. Και μάλιστα με μήκος μόλις 3,49 m. Είναι βέβαια λίγο μεγαλύτερο από το smart fortwo, αλλά μην ανησυχείτε, η διαφορά τους δεν κάνει καμία διαφορά. Δεν δείχνει μόνο smart, αλλά κινείται και σαν smart.

Κλείσε το δικό σου Τest-Drive με το αγαπημένο σου μοντέλο smart και σε τιμή που θα το πάρεις για να φύγεις στην στιγμή.

 

Στην παρέα μας και τα urban sports cars - smart fortwo & forfour BRABUS!

 

Τώρα και με προγράμματα χρηματοδότησης.

 

Σας περιμένουμε να γνωρίσετε την οικογένεια smart!

>> Θέλω Ραντεβού Test Drive