Οδική Βοήθεια Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Η Α. Ισμαήλος Α.Ε. είναι κοντά σας στις ευχάριστες αλλά και στις δύσκολες στιγμές.

 

Αν για οποιονδήποτε λόγο έχετε ανάγκη ρυμούλκησης, καλέστε στο 6979 460 040 και θα έρθει να σας παραλάβει γερανός για να μεταφέρει το αυτοκίνητό σας στο πλησιέστερο service Α. Ισμαήλος Α.Ε. ώστε να αποκαταστήσουμε τη βλάβη ή τη ζημιά όσο το δυνατόν πιό γρήγορα για σας.

 

Η Α. Ισμαήλος Α.Ε. συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες για να διευκολύνει την διαδικασία επισκευής του αυτοκινήτου σας, για σας, στην περίπτωση ατυχήματος. Εμείς αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε το αυτοκίνητό σας και να τακτοποιήσουμε το “οικονομικό” απευθείας με την ασφαλιστική σας χωρίς να χρειαστεί να μεσολαβήσετε εσείς ούτε να εκταμιεύσετε ούτε ένα ευρώ αν είστε ασφαλίσμένοι σε κάποια από αυτές. Εσείς απλά ελάτε να παραλάβετε το αυτοκίνητό σας επισκευασμένο και συνεχίστε να το χαίρεστε.

 

Οι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι AIG, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ, ΜΙΝΕΤΤΑ, EUROLIFE, ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, PRIME, ALLIANZ, GROUPAMA.

 

Η Α. Ισμαήλος Α.Ε. είναι ο αποκλειστικός εξουσιοδοτημένος επισκευαστής αμαξώματος αλουμινίου Mercedes-Benz σε όλη την Ελλάδα και ο μοναδικός που διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό και τεχνογνωσία. Μας έχει εμπιστευτεί η Mercedes-Benz, εμπιστευτείτε μας κι εσείς.

>  Ενδιαφέρομαι για service

<  Αρχική                                               Καταστήματα >

Γλυφάδα: 210 89 86 900

Κορωπί: 210 60 22 222

Άγιος Δημήτριος: 210 97 60 595

Ρόδος: 224 10 63 550