Θα πηγαίνατε ποτέ για πεζοπορία με τακούνια; Μήπως για χορό με ορειβατικά μποτάκια; Φυσικά και όχι – διότι το σχεδόν δεν σε πάει πουθενά. Ανάλογα με τις απαιτήσεις χρειάζεστε και τη σωστή λύση. Αυτό, για τη δική σας Mercedes, σημαίνει: Mercedes-Benz Service Select – το πρόγραμμα συντήρησης για παλαιότερα μοντέλα.

Το πρόγραμμα Service Select προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για αυτοκίνητα άνω των 6 ετών.

 

Απολαμβάνω. Εξοικονομώ. Με συμφέρει.

Μπορείς να κάνεις οικονομία στο service του αυτοκινήτου σου και να αισθάνεσαι ασφαλής; Με το Mercedes-Benz Service Select μπορείς.

Κερδίστε 38% έκπτωση σε όλα τα ανταλλακτικά των πακέτων συντήρησης Mercedes-Benz Service Select καθώς και στα υγρά και λιπαντικά που χρησιμοποιούνται για όλες τις συνήθεις εργασίες service σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Το Mercedes-Benz Service Select παρέχεται μόνο από τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και οι προβλεπόμενες εργασίες εκτελούνται με μέγιστη χρέωση εργατοώρας 45€.

Ό,τι καλύτερο για τη Mercedes σας και για την τσέπη σας.

Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που σας παρέχει το πρόγραμμα Mercedes-Benz Service Select:

 

  • Ασύγκριτη ποιότητα Mercedes-Benz σε μία ασυνήθιστα χαμηλή τιμή.
  • Χωρίς περιορισμούς για το πρόγραμμα κινητικότητας Mercedes-Benz Mobilo.
  • Οι εργασίες συντήρησης και οι επισκευής εκτελούνται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Mercedes-Benz Service Select

Δείτε τα πακέτα συντήρησης που περιλαμβάνει το πρόγραμμα.

Κάρτα μέλους

Tέσσερα γρήγορα βήματα για μείωση του κόστους service.

Εφόσον η Mercedes σας έχει ηλικία άνω των 6 ετών και περιλαμβάνεται στα μοντέλα που καλύπτει το πρόγραμμα, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα 4 απλά βήματα για να αποκτήσετε την κάρτα μέλους του προγράμματος Mercedes-Benz Service Select. Δείτε παρακάτω ένα προς ένα τα απαραίτητα βήματα:

1. ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ MERCEDES ME.

 

Επισκεφτείτε το me.Mercedes-benz.com, εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία για την εγγραφή σας στο Mercedes me και στη συνέχεια ενεργοποιήστε το Service Select επιλέγοντας “Assist”

 

2. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ (VIN).

 

Εισάγετε το VIN (αριθμός πλαισίου οχήματος) για να δείτε αν το αυτοκίνητό σας μπορεί να συμμετέχει στο πρόγραμμα Mercedes-BenzService Select.

 

3. ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΣ.

 

Eπιλέξτε τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή σας από τον κατάλογο των Εξουσιοδοτημένων ΕΠισκευαστών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

 

4. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ MERCEDES-BENZ SERVICE SELECT.

 

Μετά την επιβεβαίωση μέσα στο portal, μπορείτε είτε να αποθηκεύσετε την ψηφιακή κάρτα μέλους στο smartphone σας ή να την εκτυπώσετε αμέσως. Η κάρτα μέλους σας παραμένει αποθηκευμένη στο Service Select και μπορείτε να την ανακάλεσετε ανά πάσα στιγμή.

<  Αρχική                                               Καταστήματα >

Γλυφάδα: 210 89 86 900

Κορωπί: 210 60 22 222

Άγιος Δημήτριος: 210 97 60 595

Ρόδος: 224 10 63 550