Mercedes-AMG GLB 35 | Οδήγησε το Όνειρο σου

Α. Ισμαήλος Α.Ε

mercedes ama glb 35

Με εντυπωσιακή σχεδίαση, συναρπαστική δυναμική οδήγησης και χώρο για έως και επτά επιβάτες, η Mercedes-AMG GLB 35 είναι μια ασυναγώνιστη έκδοση στην κατηγορία των συμπαγών SUV.

Η δυναμική κίνησή της είναι εγγυημένη χάρη στον υπερτροφοδοτούμενο 2,0 λιτρο, τετρακύλινδρο κινητήρα που αποδίδει 302 ίππους, επιπλέον του κιβωτίου 8 σχέσεων AMG SPEEDSHIFT DCT και της μεταβλητής τετρακίνησης AMG Performance 4MATIC. Η επιτάχυνση 0-100 km διαρκεί μόνο 5,1 δευτερόλεπτα. Όλες αυτές οι δυναμικές επιδόσεις συνοδεύονται επίσης από τα πλεονεκτήματα ενός SUV: ανυψωμένη θέση καθίσματος, άφθονο χώρο για επιβάτες και αποσκευές και εξαιρετικές επιδόσεις εκτός δρόμου.

 

mercedes amg glb 35

Τα χαρακτηριστικά της οικογένειας AMG ενισχύουν το εσωτερικό της Mercedes-AMG GLB 35 αφού η σπορ σχεδίαση συναντά τα πολυτελή υλικά και πολλές δυνατότητες για εξατομίκευση. Η πλούσια γκάμα επενδύσεων περιλαμβάνει ελκυστικά υλικά και ενδιαφέροντα χρώματα. Έτσι, μπορείτε, για παράδειγμα να επιλέξετε τον πολυτελή συνδυασμό από συνθετικό δέρμα ARTICO και ύφασμα μικροϊνών DINAMICA ή δίχρωμες δερμάτινες επενδύσεις. 

glb 35 amg interior mbismailos

Σύστημα infotainment MBUX με οθόνες ειδικά για την AMG.

Με τρία στυλ οθόνης ειδικά για την AMG "Classic", "Sport" και "Supersport", οι λειτουργίες του οχήματος απεικονίζονται στην αριστερή πλευρά του ταμπλό οργάνων, καθώς και η οθόνη αφής στα δεξιά. Οπτικά, οι δύο οθόνες συνδυάζονται κάτω από ένα κοινό γυάλινο κάλυμμα σε ένα Cockpit ευρείας οθόνης. Ως κεντρικό στοιχείο του εσωτερικού, τονίζουν επίσης τον οριζόντιο σχεδιαστικό προσανατολισμό του εσωτερικού.


Ανακάλυψε σήμερα τη Mercedes-AMG GLB 35 στην Α. Ισμαήλος Α.Ε. και απόκτησε τη δική σου.   

Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC: κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο: 9.1 - 8.5  l/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 208.0 -194.0  g/km