Citan Van

Citan Van

 

 

 

 

Ο ήρωας της πόλης: το Citan Van.

Το Citan Van: Ένα πρακτικό όχημα από πρακτικούς ανθρώπους για πρακτικούς ανθρώπους.

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Citan Van: Εργασία και οδηγική απόλαυση.

Τα πλεονεκτήματα του Citan κάνουν τη δουλειά σας ευκολότερη παντού. Στην πυκνή κίνηση της πόλης επωφελείστε από την απίστευτη ευκινησία του Citan, ενώ σε επαρχιακούς δρόμους ή αυτοκινητόδρομους, μπορείτε να αξιοποιείτε πλήρως την ισχύ του.

Ένας από τους κινητήρες με δυνατή ροπή σίγουρα ταιριάζει στο δικό σας προφίλ. Η καινοτόμα τεχνολογία μειώνει την κατανάλωση ενισχύοντας έτσι την οικονομική απόδοση της επιχείρησής σας. Ανάλογα με την έκδοση κινητήρα, τη μετάδοση της ισχύος αναλαμβάνει αποτελεσματικά ένα μηχανικό κιβώτιο 5 ή 6 σχέσεων.

Όλα τα τεχνικά εξαρτήματα είναι με ακρίβεια συντονισμένα μεταξύ τους – από το σύστημα διεύθυνσης με υποβοήθηση και τη ρύθμιση ελατηρίων-αποσβεστήρων του συστήματος ανάρτησης με ανεξάρτητη ανάρτηση τροχών, μέχρι τα υψηλής απόδοσης δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε πάντα ανέμελα την ευελιξία του Citan.

CITAN VAN PRO EDITION εσωτερική & εξωτερική σχεδίαση

Citan Van PRO με όφελος από 2.000€*.

Ο βασικός εξοπλισμός στην έκδοση PRO είναι πιο πλούσιος από ποτέ!

Κυριότερα χαρακτηριστικά:

Διαστάσεις και βάρη

 • 2 μήκη αμαξώματος: Long & Extra Long
 • 2 εκδόσεις μικτού φορτίου: 1.980kg και 2.200kg

Κινητήρας και κιβώτιο ταχυτήτων

 • Κινητήρας 1.431 cc, απόδοσης 95hp ή 116hp
 • Αντιρρυπαντική τεχνολογία Euro 6d-TEMP, BlueEFFICIENCY
 • Μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων
 • Χωρητικότητα ρεζερβουάρ 60 l
 • Σύστημα κίνησης στους μπροστινούς τροχούς

Αμάξωμα

 • Καθρέπτες θερμαινόμενοι, ηλ. ρυθμιζόμενοι και ηλ. αναδιπλούμενοι
 • Δίφυλλη πίσω πόρτα με γωνία ανοίγματος έως και 180°
 • Συρόμενη πόρτα δεξιά
 • Διαχωριστικό τοίχωμα

Συστήματα ασφάλειας & υποβοήθησης

 • Κάμερα οπισθοπορείας με προβολή στον εσωτερικό καθρέπτη
 • Υποβοήθηση πέδησης (Brake assist)
 • Σύστημα πέδησης με ABS /ASR /ETS
 • Ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας (ESP)
 • Βοήθεια εκκίνησης σε ανηφόρα

Εσωτερικός εξοπλισμός

 • Εργοστασιακό ηχοσύστημα με Bluetooth
 • Σύστημα κλιματισμού
 • Κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο καθ' ύψος
 • Ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας
 • Επένδυση καθισμάτων σε ύφασμα Lima μαύρο

Διαστήματα συντήρησης 20.000 χλμ

Για την έκδοση Citan Van PRO Ζήτησε προσφορά εδώ.

Νέα Χρηματοδοτικά Προγράμματα για την έκδοση PRO

Ανακαλύψτε τη λύση που ταιριάζει στις δυνατότητές σας


Επειδή είναι πράγματι ώρα να κάνετε την επιχείρησή σας να τρέξει, δημιουργήσαμε για εσάς μία σειρά από νέα χρηματοδοτικά προγράμματα. Τώρα, έχετε την ελευθερία να αποκτήσετε το επόμενό σας επαγγελματικό Mercedes-Benz με το πρόγραμμα που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σας δυνατότητες. 

Drive Now, Pay Later: Οδηγήστε τώρα, πληρώστε μετά από 6 μήνες

Αποκτήστε τώρα το Mercedes-Benz Van της επιλογής σας και ξεκινήστε την αποπληρωμή του δανείου σας εξασφαλίζοντας άτοκη περίοδο χάριτος 6 μηνών και άνεση προγραμματισμού.

FLEXPayment: Χαμηλή δόση για 1 χρόνο

Αποκτήστε το Mercedes-Benz Van που επιθυμείτε με μια ιδιαίτερα χαμηλή δόση από μόλις 150€ για τον πρώτο χρόνο. Ταυτόχρονα σας κάνουμε δώρο δύο χρόνια επέκταση εγγύησης πέραν της διετούς εργοστασιακής.  

Επικοινωνήστε μαζί μας για τα χρηματοδοτικά προγράμματα εδώ.

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Ευστάθειας ESP®
Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Ευστάθειας ESP®

Περισσότερη ασφάλεια σε κρίσιμες οδηγικές καταστάσεις.

Πρόγραμμα Ευστάθειας με χρήσιμες πρόσθετες λειτουργίες.

Το Ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ESP® επεμβαίνει τόσο στο σύστημα φρένων όσο και στη διαχείριση του κινητήρα. Αξιολογεί συνεχώς τα δεδομένα μετρήσεων του αισθητήρα γωνίας τιμονιού, του αισθητήρα αριθμού στροφών, του αισθητήρα εγκάρσιας επιτάχυνσης και του αισθητήρα ποσοστού γυροσκοπικής επιτάχυνσης και μπορεί να υποστηρίζει τον οδηγό όταν το όχημα βρεθεί το όχημα σε συνθήκες οδηγικής αστάθειας. Σε κλάσματα του δευτερολέπτου, το ESP® μπορεί να επεμβαίνει στοχευμένα στο ηλεκτρονικό σύστημα του κινητήρα και το σύστημα φρένων και υποστηρίζει τον οδηγό αυξάνοντας ενεργά τις σταθεροποιητικές δυνάμεις πέδησης.

Το ESP® περιλαμβάνει και άλλες λειτουργίες, οι οποίες μπορούν να αυξάνουν την οδηγική ασφάλεια σε ειδικές περιπτώσεις. Σε αυτές συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών ABS, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης ASR και η υποβοήθηση πέδησης BAS, η οποία σε περίπτωση πέδησης έκτακτης ανάγκης μπορεί να αυξάνει την πίεση φρένων, μειώνοντας έτσι την απόσταση πέδησης. Κατά την επέμβαση του ESP® ή του συστήματος ελέγχου πρόσφυσης, αναβοσβήνει η προειδοποιητική λυχνία ESP® στο ταχύμετρο.

Close
Αυτόματα φώτα πορείας ημέρας
Αυτόματα φώτα πορείας ημέρας

Για να γίνεται καλύτερα και πιο έγκαιρα αντιληπτό στην κυκλοφορία.

Αποδοτικότερα από τα φώτα διασταύρωσης.

Τα φώτα πορείας αυξάνουν την ασφάλεια στο δρόμο, εξασφαλίζοντας ότι το όχημα γίνεται καλύτερα αντιληπτό. Βρίσκονται στον προφυλακτήρα και ενεργοποιούνται με την εκκίνηση του κινητήρα και μόλις σβήσουν τα φώτα διασταύρωσης.

Close
Ράφι πάνω από το μπροστινό παρμπρίζ
Ράφι πάνω από το μπροστινό παρμπρίζ

Όλα στη θέση τους στο χώρο του οδηγού.

Όλα τα έγγραφα ασφαλή και προσβάσιμα.

Το ράφι βρίσκεται πάνω από το μπροστινό παρμπρίζ και προσφέρει στον οδηγό και στο συνοδηγό πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο, για την τακτοποίηση σημαντικών εγγράφων ή ελαφρών αντικειμένων, τα οποία είναι άμεσα προσβάσιμα.

Close
Εσωτερικό φως χώρου αποσκευών

Το φως εσωτερικού χώρου είναι τοποθετημένο κεντρικά στην αριστερή επένδυση του χώρου φόρτωσης και προσφέρει καλό φωτισμό καθώς και ασφάλεια κατά τη φόρτωση και εκφόρτωση.

Close
Δίφυλλη πίσω πόρτα 180° χωρίς παράθυρο
Δίφυλλη πίσω πόρτα 180° χωρίς παράθυρο

 

Η ασύμμετρη δίφυλλη πίσω πόρτα επιτρέπει μεγάλη γωνία ανοίγματος 180°. Διευκολύνει τη φόρτωση και εκφόρτωση φορτίων μεγάλου όγκου – ακόμη και σε ράμπες φόρτωσης ή και με περονοφόρα ανυψωτικά.

Close
Σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα

 

Το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα μπορεί να διευκολύνει την εκκίνηση σε ανηφόρες, καθώς διατηρεί την πίεση των φρένων για λίγο μετά την απελευθέρωση του πεντάλ φρένου, αποτρέποντας την κύλιση του οχήματος προς τα πίσω.

Extra εξοπλισμός
Close
Θερμαινόμενοι και ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέφτες

Προσφέρουν την καλύτερη δυνατή ορατότητα στον οδηγό.

Εύκολη ρύθμιση και καθαρή ορατότητα ακόμη και στο κρύο.

Οι εξωτερικοί καθρέφτες στην πλευρά του οδηγού και του συνοδηγού είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι. Έτσι, ρυθμίζονται εύκολα και γρήγορα όταν, για παράδειγμα, αλλάζει ο οδηγός. Άλλο ένα χαρακτηριστικό είναι η θέρμανση των εξωτερικών καθρεφτών, η οποία αποτρέπει το θάμπωμα και το πάγωμα των καθρεφτών. Όταν λειτουργεί ο κινητήρας, ενεργοποιείται μαζί με τη θέρμανση του πίσω παρμπρίζ. Ο ηλεκτρικός χειρισμός των εξωτερικών καθρεφτών πραγματοποιείται μέσω ενός περιστροφικού διακόπτη στο υποβραχιόνιο της πόρτας του οδηγού.

Close
Υποβραχιόνιο με θήκη αποθήκευσης
Υποβραχιόνιο με θήκη αποθήκευσης

Πρόσθετος αποθηκευτικός χώρος και, ταυτόχρονα, αναπαυτικό υποβραχιόνιο.

Πρακτικό για έγγραφα και ποτά, αναπαυτικό ως υποβραχιόνιο.

Το υποβραχιόνιο με θήκη αποθήκευσης βρίσκεται ανάμεσα στο κάθισμα του οδηγού και του συνοδηγού. Η θήκη αποθήκευσης έχει χωρητικότητα περ. 8,9 l και βρίσκεται κάτω από το υποβραχιόνιο. Όταν είναι κλειστή η θήκη αποθήκευσης, το χέρι ακουμπάει αναπαυτικά στο μαλακό, επενδυμένο υποβραχιόνιο. Επιπλέον, μία ποτηροθήκη στο μπροστινό τμήμα της κεντρικής κονσόλας χωράει δοχεία ποτών, κύπελλα ή φιάλες περιεκτικότητας έως 1,5 l. Το υποβραχιόνιο με θήκη αποθήκευσης περιλαμβάνει επίσης μία πρίζα 12 V.

Close
Αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού
Αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού

Πρόσθετος αποθηκευτικός χώρος για μεγαλύτερα αντικείμενα.

Αναδιπλώνεται, για να μεγαλώνει ο χώρος φόρτωσης.

Η πλάτη του καθίσματος συνοδηγού μπορεί να αναδιπλώνεται προς τα κάτω, διευρύνοντας έτσι την επιφάνεια του χώρου φόρτωσης. Η έδρα του καθίσματος συνοδηγού μετατοπίζεται προς τα εμπρός και δημιουργεί χώρο για την πλάτη, η οποία σχηματίζει ενιαίο επίπεδο με την επιφάνεια του χώρου φόρτωσης. Η μετατροπή γίνεται πολύ γρήγορα και με λίγες κινήσεις, προσφέροντας μία ευέλικτη δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων μεγάλου μήκους και όγκου.

Close
Οπτικό πακέτο Offroad εξωτερικού

 

Το οπτικό πακέτο Offroad εξωτερικού αναβαθμίζει τη σχεδίαση του Citan με χαρακτηριστικά εξαρτήματα ενός SUV και του δίνει μία δυναμική και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Προαιρετικός εξοπλισμός.

Close
Παράθυρο στο πίσω καπό/στην πίσω πόρτα με σύστημα καθαρισμού/πλύσης

 

Το παράθυρο στο πίσω καπό ή τα παράθυρα στις πίσω πόρτες εξασφαλίζουν καλύτερη ορατότητα, διευκολύνουν τους ελιγμούς και προλαμβάνουν το θάμπωμα και το σχηματισμό πάγου.

Προαιρετικός εξοπλισμός.

Close
Θέρμανση καθίσματος οδηγού

 

Η γρήγορη θέρμανση της επιφάνειας και της πλάτης του καθίσματος οδηγού αυξάνει την άνεση και την αίσθηση ευεξίας του οδηγού σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Προαιρετικός εξοπλισμός.

 

  Γραμμές Εξοπλισμού
  Citan Van Long
  Citan Van Long

  Ευρύχωρο van σε 2 μήκη αμαξώματος.

  Το Citan Van εντυπωσιάζει και στα 2 μήκη αμαξώματος με το γενναιόδωρο χώρο φόρτωσης και τη μεγάλη ευελιξία. Ανάλογα με την έκδοση, η καμπίνα οδηγού διαθέτει θέσεις για έως 3 άτομα.

  Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του Van:

  • Μεγάλη ποικιλία εκδόσεων με 3 μήκη αμαξώματος compact, lοng και extra long για διαφορετικές ανάγκες χώρου φόρτωσης
  • Μεγάλη χωρητικότητα φόρτωσης έως 3,8 m³ στην έκδοση extra long
  • Χώρος φόρτωσης για μία ευρωπαλέτα τοποθετημένη κατά μήκος ή εγκάρσια στο μήκος αμαξώματος compact, και 2 εγκάρσια τοποθετημένες ευρωπαλέτες στα μήκη αμαξώματος long και extra long
  • Χώρος για 3 άτομα στην καμπίνα οδηγού με το προαιρετικό διθέσιο ενιαίο κάθισμα συνοδηγού
  • Μεγάλη ευελιξία κατά τη φόρτωση εμπορευμάτων – ακόμη και μεγάλου όγκου – χάρη στον πλούσιο προαιρετικό εξοπλισμό ή το αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού
  Citan Van Extra Long
  Citan Van Extra Long

  Γνωρίστε το Citan Van τώρα.

  Κλείστε ραντεβού για Test Drive.

  Κράτηση ραντεβού

  Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

  Δείτε τα καταστήματά μας
  Φωτογραφίες και ταινίες

  Φωτογραφίες.

  Το νέο Citan Van: απολαύστε το, κατεβάστε σχετικές πληροφορίες και κοινοποιήστε τις.