Sprinter Pick-Up

Sprinter Pick-Up

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Η επιφάνεια φόρτωσης του Sprinter Καρότσα είναι η κατάλληλη λύση για ανοιχτή μεταφορά βαρέων και ογκωδών φορτίων, καθώς και χύδην φορτίων. Το μέγεθος της επιφάνειας φόρτωσης ποικίλλει ανάλογα με το μήκος του οχήματος και εξαρτάται από το εάν το όχημα διαθέτει κανονική ή διπλή καμπίνα. Τα αναδιπλούμενα τοιχώματα της καρότσας οριοθετούν την επιφάνεια φόρτωσης στο πλάι και επιτρέπουν τη φόρτωση από 3 πλευρές. Στην εσωτερική πλευρά του πίσω τοιχώματος καρότσας υπάρχει τοποθετημένο ένα μεταλλικό σκαλοπάτι για εύκολη πρόσβαση στην επιφάνεια φόρτωσης. Τα τοιχώματα της επιφάνειας φόρτωσης είναι από αλουμίνιο. Προαιρετικά διατίθενται βάσεις στήριξης σκάλας πίσω από την καμπίνα και στην άκρη της καρότσας. Επιτρέπουν την τοποθέτηση και στερέωση αντικειμένων μεγάλου μήκους, ενώ η επιφάνεια της καρότσας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλο φορτίο.

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Χώρος για 2 βιομηχανικές παλέτες τοποθετημένες δίπλα-δίπλα.
Χώρος για 2 βιομηχανικές παλέτες τοποθετημένες δίπλα-δίπλα.

Η καρότσα με αλουμινένια τοιχώματα προσφέρει μία στιβαρή, ανοιχτή επιφάνεια φόρτωσης κατάλληλη για παλέτες, η οποία είναι προσβάσιμη από 3 πλευρές, αναδιπλώνοντας τα πλευρικά τοιχώματα.Το πλάτος της καρότσας επιτρέπει, σε όλες τις εκδόσεις, τη φόρτωση όχι μόνο δύο ευρωπαλετών μεγέθους 1.200 x 800 mm, αλλά και δύο βιομηχανικών παλετών διαστάσεων 1.200 x 1.000 mm, όπως αυτές που χρησιμοποιούνται στον κλάδο ποτών.

Τα τοιχώματα είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και πολύ εύχρηστα. Διαθέτουν πλήρη αντιδιαβρωτική προστασία χάρη στην ανοδίωση, και κλειδαριές από πλαστικό. Στην εσωτερική πλευρά του πίσω τοιχώματος υπάρχει ένα πτυσσόμενο σκαλοπάτι. Η επιφάνεια με εκτύπωση μεταξοτυπίας του ξύλινου δαπέδου της καρότσας προστατεύει από φθορές και είναι αντιολισθητική επειδή είναι τραχιά. Για ασφαλή στερέωση του φορτίου υπάρχουν ενσωματωμένοι κρίκοι πρόσδεσης στις μεταλλικές ράγες στο δάπεδο.

Close
Μειώνει την εκτροπή από τη πορεία μέσω επεμβάσεων στα φρένα.
Μειώνει την εκτροπή από τη πορεία μέσω επεμβάσεων στα φρένα.

Το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων αναγνωρίζει εγκαίρως την εκτροπή από την πορεία λόγω των δυνατών ριπών ανέμου και βοηθά τον οδηγό να παραμένει στη λωρίδα οδήγησης. Η ξαφνική εκτροπή του οχήματος από την πορεία μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτες αντιδράσεις του οδηγού. Για το λόγο αυτό, το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων διορθώνει αυτόματα την πορεία του οχήματος από τα 80 km/h. Έτσι μειώνεται σημαντικά η εκτροπή από τη πορεία του και αντισταθμίζεται ή/και ελαττώνεται περαιτέρω η επίδραση των ριπών ανέμου.

Extra εξοπλισμός
Close
Πρόσθετος αποθηκευτικός χώρος 2 x 30 l.
Πρόσθετος αποθηκευτικός χώρος 2 x 30 l.

Τα αποθηκευτικά κουτιά δεξιά και αριστερά κάτω από την καρότσα προσφέρουν έναν ασφαλιζόμενο αποθηκευτικό χώρο με προστασία από πιτσιλιές νερού, π.χ. για εργαλεία ή υλικά. Έχουν πλάτος 500 mm, ύψος 300 mm και βάθος 300 mm, ενώ η χωρητικότητά τους είναι 30 l. Τα αποθηκευτικά κουτιά είναι από πλαστικό, άρα δεν σκουριάζουν.

Close
Πλήρως ενσωματωμένη καθοδήγηση στον προορισμό με άνετο χειρισμό.
Πλήρως ενσωματωμένη καθοδήγηση στον προορισμό με άνετο χειρισμό.

Με αυτόν τον εξοπλισμό τα συστήματα πολυμέσων MBUX (Mercedes-Benz User Experience) μετατρέπονται σε ένα κορυφαίο σύστημα πλοήγησης. Χάρη στην καθοδήγηση στον προορισμό, οι οδηγοί μπορούν να κάνουν πιο ξεκούραστα και γρήγορα τις διαδρομές τους, καθώς το σύστημα αναλαμβάνει την κουραστική αναζήτηση δρόμων και οδών. Το σύστημα πλοήγησης είναι πλήρως ενσωματωμένο στο σχεδιασμό χειριστηρίων και ενδείξεων, αφού ο χειρισμός πραγματοποιείται είτε μέσω της οθόνης αφής είτε μέσω των πλήκτρων ελέγχου αφής δεξιά στο τιμόνι. Οι οδηγίες πλοήγησης εμφανίζονται τόσο στην οθόνη αφής, όσο και στην οθόνη του οργάνου πολλαπλών ενδείξεων.

  • Ανάρτηση
  • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Ελατήρια πίσω άξονα από GFK
Ελατήρια πίσω άξονα από GFK

Τα καινοτόμα, ανοξείδωτα ελατήρια πίσω άξονα από πλαστικό ενισχυμένο με υαλονήματα (GFK) μειώνουν το βάρος του οχήματος, φέροντας έτσι έως και 12 kg περισσότερο ωφέλιμο φορτίο και αυξάνοντας την οδηγική άνεση.

Close
Αυτόματος έλεγχος φωτισμού πορείας.
Αυτόματος έλεγχος φωτισμού πορείας.

Ο αυτόματος φωτισμός πορείας ενεργοποιεί και απενεργοποιεί αυτόματα το φωτισμό διασταύρωσης ανάλογα με τις συνθήκες φωτός που επικρατούν κατά την οδήγηση. Έτσι ξεκουράζεται ο οδηγός και αυξάνεται η ασφάλεια στην κυκλοφορία. Το όφελος άνεσης για τον οδηγό είναι ιδιαίτερα μεγάλο σε περίπτωση συχνής εναλλαγής των συνθηκών φωτισμού, για παράδειγμα κατά την είσοδο και έξοδο από σήραγγες, υπόγειες διαβάσεις ή κλειστούς χώρους στάθμευσης.

Γραμμές Εξοπλισμού
Sprinter Pick Up 
Sprinter Pick-Up

Μοντέλο                                 Sprinter Pick Up                           

Ιπποδύναμη                           84/114 | 105/143 | 120/163

Κυβισμός                               d 1.598 | 2.143 

Καύσιμο                                 Πετρέλαιο

 

Γνωρίστε το Sprinter Pick-Up τώρα.

Κλείστε ραντεβού για Test Drive.

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας