Sprinter Van

Sprinter Van

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Είναι τόσο πολύπλευρο που σίγουρα υπάρχει το ιδανικό για τις δικές σας επαγγελματικές ανάγκες, και είναι τόσο όμορφο που αφήνει πάντα θετικές εντυπώσεις. Το νέο Sprinter Van με 4 μήκη οχήματος, 3 ύψη οροφής και χωρητικότητα φόρτωσης έως 17 m3 προσφέρει εντυπωσιακά μεγάλη ποικιλία. Οι πολυάριθμες εκδόσεις οχήματος και εξοπλισμού προσφέρουν τη δυνατότητα για οικονομικές βασικές εκδόσεις καθώς και πλούσια εξοπλισμένα οχήματα.

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Μειώνει την εκτροπή από την πορεία μέσω επεμβάσεων στα φρένα.
Μειώνει την εκτροπή από την πορεία μέσω επεμβάσεων στα φρένα.

Το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων αναγνωρίζει εγκαίρως την εκτροπή από την πορεία λόγω των δυνατών ριπών ανέμου και βοηθά τον οδηγό να παραμένει στη λωρίδα οδήγησης. Η ξαφνική εκτροπή του οχήματος από την πορεία μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτες αντιδράσεις του οδηγού. Για το λόγο αυτό, το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων διορθώνει αυτόματα την πορεία του οχήματος από τα 80 km/h. Έτσι μειώνεται σημαντικά η εκτροπή από την πορεία του και αντισταθμίζεται ή/και ελαττώνεται περαιτέρω η επίδραση των ριπών ανέμου.

Close
Αξιολογεί σχετικές παραμέτρους, ώστε να αναγνωρίζει την κούραση του οδηγού.
Αξιολογεί σχετικές παραμέτρους, ώστε να αναγνωρίζει την κούραση του οδηγού.

Το σύστημα ATTENTION ASSIST έχει τη δυνατότητα να βοηθά ώστε να μην αποκοιμηθεί ο οδηγός, αυξάνοντας την ασφάλεια οδήγησης ιδίως σε μεγάλες, νυχτερινές διαδρομές. Το σύστημα προειδοποιεί τον οδηγό οπτικά και ηχητικά, όταν αναγνωρίζει χαρακτηριστικά σημάδια κούρασης ή έντονης έλλειψης συγκέντρωσης, και τον παροτρύνει να κάνει ένα διάλειμμα. Για την ανάλυση της οδηγικής συμπεριφοράς αξιολογούνται οι κινήσεις του τιμονιού και δημιουργείται ένα προσωπικό προφίλ οδηγού.

Ένα έγχρωμο διάγραμμα με μπάρες 5 βαθμίδων οπτικοποιεί την τρέχουσα κατάσταση προσοχής του οδηγού και την εμφανίζει στην οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων του οργάνου πολλαπλών ενδείξεων. Αν το ATTENTION ASSIST διαπιστώσει ότι το επίπεδο προσοχής είναι χαμηλό, συστήνεται ένα διάλειμμα προβάλλοντας ένα εικονίδιο κούπας καφέ και ακούγεται ένα ηχητικό σήμα. Το σύστημα λειτουργεί σε ταχύτητα από 60 έως 200 km/h, ενώ από το όργανο πολλαπλών ενδείξεων μπορεί να ρυθμίζεται η επιθυμητή ευαισθησία και να απενεργοποιείται.

Close
Μπροστινός αερόσακος στο τιμόνι.
Μπροστινός αερόσακος στο τιμόνι.

Ο αερόσακος οδηγού μπορεί να μειώνει τον κίνδυνο σοβαρών τραυματισμών στο κεφάλι και το θώρακα σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης. Ο αερόσακος είναι ενσωματωμένος στο τιμόνι και ανοίγει μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου, εάν αναγνωριστεί σύγκρουση.

Extra εξοπλισμός
Close
Για τη στερέωση φορτίων μεγάλου όγκου στα πλευρικά τοιχώματα.
Για τη στερέωση φορτίων μεγάλου όγκου στα πλευρικά τοιχώματα.

Με τις ράβδους πρόσδεσης στο ύψος των παραθύρων μπορούν να στερεώνονται ημίψηλα, ογκώδη φορτία και έτσι να ασφαλίζονται αποτελεσματικά έναντι ολίσθησης ή ανατροπής. Έτσι, φορτίο και χώρος φόρτωσης είναι εξίσου προστατευμένα από ζημιές. Για την ασφάλιση φορτίου, π.χ. υαλοπινάκων, κιβωτίων ή παλετών, απαιτούνται επιπλέον κρίκοι πρόσδεσης και ιμάντες στερέωσης. Οι δύο ράβδοι πρόσδεσης με πλέγμα οπών 25 mm τοποθετούνται στο ύψος των παραθύρων κατά μήκος των πλευρικών τοιχωμάτων του οχήματος. Η εκάστοτε συρόμενη πόρτα δεν καλύπτεται.

Close
Πλήρως ανοιγόμενες πόρτες με δυνατότητα ακινητοποίησης σε 2 θέσεις.
Πλήρως ανοιγόμενες πόρτες με δυνατότητα ακινητοποίησης σε 2 θέσεις.

Οι δίφυλλες πίσω πόρτες ανοίγουν μέχρι τα πλευρικά τοιχώματα του οχήματος και εκεί ακινητοποιούνται με τη βοήθεια μαγνητικών στοπ. Έτσι, διευκολύνουν σημαντικά τη φόρτωση και εκφόρτωση αντικειμένων μεγάλου όγκου, για παράδειγμα, ανυψωτικών μηχανημάτων. Το όχημα μπορεί να προσεγγίζει τις ράμπες φόρτωσης ή το φορτίο με εντελώς ανοιχτές πίσω πόρτες σε στενούς χώρους. Οι δίφυλλες πίσω πόρτες ακινητοποιούνται σε 2 θέσεις: κατ' αρχάς σε γωνία ανοίγματος 95° και έπειτα, όταν είναι πλήρως ανοιχτές, στα πλευρικά τοιχώματα. Τα μαγνητικά στοπ αποτρέπουν το ακούσιο κλείσιμο των θυρών.

Close
Οικονομικός στην κατανάλωση ενέργειας φωτισμός, χωρίς σκιάσεις.
Οικονομικός στην κατανάλωση ενέργειας φωτισμός, χωρίς σκιάσεις.

Η λωρίδα φωτισμού LED στο χώρο φόρτωσης είναι τοποθετημένη στο επάνω πίσω μέρος του οχήματος, έτσι ώστε να φωτίζει το χώρο φόρτωσης με όσο το δυνατόν λιγότερες σκιάσεις. Η τεχνολογία LED προσφέρει χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και πείθει με τη μεγάλη διάρκεια ζωής.

Close
Ράγες στερεωμένες στο δάπεδο για την ασφάλιση φορτίου.
Ράγες στερεωμένες στο δάπεδο για την ασφάλιση φορτίου.

Το σύστημα στερέωσης φορτίου προσφέρει τάξη και ευέλικτη ασφάλιση του φορτίου. Στις 2 ράγες στερέωσης στο δάπεδο του χώρου φόρτωσης, το φορτίο μπορεί να στερεώνεται με τη βοήθεια των προαιρετικών κρίκων πρόσδεσης και ιμάντων στερέωσης. Το μέγιστο σημειακό φορτίο εφελκυσμού ανά ράγα στερέωσης φορτίου ανέρχεται σε 500 daN. Το πλέγμα οπών με απόσταση 25 mm επιτρέπει ευέλικτη ασφάλιση του φορτίου σε όλη την επιφάνεια φόρτωσης.

  • Συνδεσιμότητα
Close
ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ
ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Για να μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας όσο το δυνατόν πιο οικονομικά και ευχάριστα, διατίθεται για το Sprinter κατ' επιλογή μία ποικιλία από ηχοσυστήματα, συστήματα πολυμέσων και λύσεις συνδεσιμότητας. Ανάλογα με τις ανάγκες, η γκάμα περιλαμβάνει από τη βάση για smartphone και το ηχοσύστημα με διεπαφή Bluetooth® και λειτουργία ανοικτής ακρόασης, μέχρι το σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης, γρήγορη πλοήγηση από σκληρό δίσκο με τρισδιάστατη προβολή χαρτών, και ενσωμάτωση smartphone. Ο χειρισμός γίνεται τόσο εύκολα, όσο ακριβώς θα θέλατε. Μπορείτε, για παράδειγμα, να χειρίζεστε τα συστήματα πολυμέσων από την οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης ή από τα κουμπιά, με έλεγχο αφής στο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, από την οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης ή από τα κουμπιά με έλεγχο αφής στο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. Όλα τα στοιχεία χειρισμού και ενδείξεων είναι εργονομικά τοποθετημένα και ευανάγνωστα.
 

Γνωρίστε το Sprinter Van τώρα.

Κλείστε ραντεβού για Test Drive.

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας