Vito Tourer

Vito Tourer

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Είστε πάντα σε ετοιμότητα; Σας αρέσουν οι προκλήσεις; Κάνετε τη δουλειά σας με μεράκι; Εάν ναι, τότε το Vito Tourer είναι το όχημα που σας ταιριάζει απόλυτα. Διότι το Vito Tourer σάς πηγαίνει μπροστά, όχι μόνο στο δρόμο αλλά και στην επιχειρηματική σας επιτυχία. Οι επιδόσεις του είναι υποδειγματικές, τόσο στους τομείς της οικονομίας και της ποιότητας, όσο και σε εκείνους της πολυμορφικότητας και της ασφάλειας. Άλλωστε, είναι ο ειδικός στις επαγγελματικές μεταφορές επιβατών, από τον ειδικό στα επαγγελματικά οχήματα.

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Προειδοποιεί τον οδηγό για υπερβολική κούραση
Προειδοποιεί τον οδηγό για υπερβολική κούραση

Το σύστημα ATTENTION ASSIST έχει τη δυνατότητα να βοηθά ώστε να μην αποκοιμηθεί ο οδηγός, αυξάνοντας την ασφάλεια οδήγησης ιδίως σε μεγάλες, νυχτερινές διαδρομές. Το σύστημα προειδοποιεί τον οδηγό οπτικά και ηχητικά, όταν αναγνωρίζει χαρακτηριστικά σημάδια κούρασης ή έντονης έλλειψης συγκέντρωσης, και τον παροτρύνει να κάνει ένα διάλειμμα. Για την ανάλυση της οδηγικής συμπεριφοράς αξιολογούνται οι κινήσεις του τιμονιού και δημιουργείται ένα προσωπικό προφίλ οδηγού.

Ένα έγχρωμο διάγραμμα με μπάρες 5 βαθμίδων οπτικοποιεί την τρέχουσα κατάσταση προσοχής του οδηγού και την εμφανίζει στην οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων του οργάνου πολλαπλών ενδείξεων. Αν το ATTENTION ASSIST διαπιστώσει ότι το επίπεδο προσοχής είναι χαμηλό, συστήνεται ένα διάλειμμα προβάλλοντας ένα εικονίδιο κούπας καφέ και ακούγεται ένα ηχητικό σήμα. Το σύστημα λειτουργεί σε ταχύτητα από 60 έως 200 km/h, ενώ από το όργανο πολλαπλών ενδείξεων μπορεί να ρυθμίζεται η επιθυμητή ευαισθησία και να απενεργοποιείται.

  • Στάθμευση
  • Φωτισμός και ορατότητα
Close
ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΙΑΣ
ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΙΑΣ

Η κάμερα οπισθοπορείας διευκολύνει τη στάθμευση και τους ελιγμούς, εμφανίζοντας την περιοχή ακριβώς πίσω από το όχημα, στην οποία ο οδηγός δεν έχει άμεση ορατότητα. Μια κάμερα μικρής εμβέλειας στη λαβή του πίσω καπό καταγράφει την περιοχή γύρω από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, και προβάλλει τις πληροφορίες στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων στο μπροστινό μέρος. Η φωτορεαλιστική απεικόνιση συμπληρώνεται με δυναμικές βοηθητικές γραμμές.

Η κάμερα οπισθοπορείας μπορεί να ενεργοποιείται με επιλογή της ταχύτητας οπισθοπορείας. Απενεργοποιείται όταν ολοκληρωθεί ο ελιγμός, δηλαδή, εάν η ταχύτητα οπισθοπορείας δεν ήταν επιλεγμένη για 15 δευτερ., εάν διανύθηκαν πάνω από 10 m ή αν η ταχύτητα κίνησης ξεπεράσει τα 10 km/h. Σε συνδυασμό με μια προαιρετική διάταξη ρυμουλκούμενου, διατίθεται μια λειτουργία ζουμ που διευκολύνει τη σύνδεση ρυμουλκούμενων.

Close
LED Intelligent Light System
LED Intelligent Light System

Το LED Intelligent Light System βελτιώνει την ορατότητα του οδηγού και, συνεπώς, την ασφάλεια, καθώς μπορεί να προσαρμόζει το φωτισμό του οδοστρώματος στις τρέχουσες οδηγικές συνθήκες. Για τον σκοπό αυτό διαθέτει προσαρμοζόμενους προβολείς, οι οποίοι στρέφονται κάθετα και οριζόντια και μεταβάλλουν την ένταση φωτισμού τους.
Στα χαρακτηριστικά εξοπλισμού περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, το σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας, με το οποίο αποτρέπεται το θάμπωμα των οδηγών άλλων οχημάτων στο αντίθετο ρεύμα, και ο ενεργός φωτισμός στροφών που στρέφει τους προβολείς προς την κατεύθυνση της στροφής και έτσι φωτίζεται καλύτερα το οδόστρωμα. Άλλες λειτουργίες είναι ο φωτισμός επαρχιακών δρόμων και ο φωτισμός αυτοκινητοδρόμων, με τις οποίες ο φωτισμός του οδοστρώματος βελτιστοποιείται ανάλογα με τις οδηγικές συνθήκες.

Γραμμές Εξοπλισμού
Vito Tourer Base
Vito Tourer Base

 

Το Vito Tourer BASE είναι το στιβαρό και αξιόπιστο midsize van για ιδιαίτερα οικονομικές μεταφορές επιβατών. Στο μεγάλο εσωτερικό του, χωράνε, με τη μέγιστη διάταξη καθισμάτων, έως και 9 άτομα. Ο βασικός εξοπλισμός ασφαλείας με ATTENTION ASSIST, σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων, σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα και σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών, καθώς και με αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, είναι υποδειγματικός.

Ο χώρος επιβατών του Vito Tourer BASE μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες: για παράδειγμα, με ένα διθέσιο ή τριθέσιο ενιαίο κάθισμα στην 1η σειρά καθισμάτων και ένα τριθέσιο ενιαίο κάθισμα στη 2η σειρά. Το διθέσιο ενιαίο κάθισμα προσφέρει εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση προς τα πίσω. Όλα τα καθίσματα διαθέτουν ενσωματωμένες ζώνες ασφαλείας τριών σημείων και προσκέφαλα με ρύθμιση ύψους. Με εξαίρεση το κάθισμα EASY-ENTRY, σε όλες τις θέσεις του χώρου επιβατών μπορούν να στερεώνονται κατάλληλα παιδικά καθίσματα με το σύστημα στερέωσης παιδικού καθίσματος ISOFIX.

 

Vito Tourer Pro
Vito Tourer Pro

Ευέλικτο και πολυμορφικό.

Το Vito Tourer PRO είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και πολυμορφικό. Με το βασικό εξοπλισμό διαθέτει ήδη 8 θέσεις, αερόσακους θώρακα και παραθύρου μπροστά, καθώς και πολυάριθμα στοιχεία εξοπλισμού άνεσης. Λόγω των διαφόρων δυνατοτήτων διάταξης καθισμάτων και των στοιχείων στερέωσης καθισμάτων στο χώρο επιβατών με ταχεία ασφάλιση διαμορφώνεται επίσης ως 5θέσιο, 4θέσιο ή διθέσιο – ή προαιρετικά επεκτείνεται ακόμα και με μια ένατη θέση. Για τη μεταφορά φορτίων μεγάλου όγκου, τα ενιαία καθίσματα αφαιρούνται με λίγες μόνο κινήσεις, ώστε να μεγαλώσει ο χώρος φόρτωσης.

Η εξωτερική θέση του τριθέσιου ενιαίου καθίσματος στην 1η σειρά του χώρου επιβατών επιτρέπει, χάρη στη λειτουργία EASY-ENTRY, άνετη πρόσβαση στη 2η σειρά καθισμάτων. Εάν χρειαστεί, η εξωτερική θέση μπορεί να αφαιρεθεί και εντελώς. Όλα τα καθίσματα διαθέτουν ζώνες ασφαλείας τριών σημείων, καθώς και προσκέφαλα με ρύθμιση ύψους. Με εξαίρεση το κάθισμα EASY-ENTRY, όλες οι θέσεις στο χώρο επιβατών είναι εξοπλισμένες με το σύστημα στερέωσης παιδικού καθίσματος ISOFIX.

Vito Tourer Select
Vito Tourer Select

Άνετο, ευέλικτο και αντιπροσωπευτικό.

Το Vito Tourer SELECT είναι το midsize van για τις απαιτητικές και άνετες μεταφορές επιβατών. Το εξωτερικό του, με ζάντες αλουμινίου 40,6 cm (16 ιντσών), καθώς και προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος, είναι ιδιαίτερα αντιπροσωπευτικό. Ο εσωτερικός εξοπλισμός άνεσης περιλαμβάνει το σύστημα κλιματισμού TEMPMATIC, το αναπαυτικό κάθισμα οδηγού και συνοδηγού με δυνατότητες εξατομικευμένης ρύθμισης, το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με υπολογιστή ταξιδίου και το όργανο πολλαπλών ενδείξεων, με το οποίο μπορούν να ανακαλούνται άνετα πληροφορίες και να ελέγχονται οι λειτουργίες του οχήματος.

Τα αναπαυτικά τριθέσια ενιαία καθίσματα με υποβραχιόνια στο Vito Tourer SELECT μπορούν να προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες ανάγκες των επιβατών. Οι πλάτες διαθέτουν ρύθμιση κλίσης και τα προσκέφαλα ρύθμιση ύψους. Η λειτουργία EASY-ENTRY προσφέρει άνετη πρόσβαση προς τα πίσω. Χάρη στο σύστημα στερέωσης καθισμάτων με ταχεία ασφάλιση, η θέση των ενιαίων καθισμάτων μπορεί να προσαρμόζεται.

Vito SPORT
Vito SPORT

Σπορ σικ στυλ στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

Με τα δυναμικά, εκφραστικά στοιχεία σχεδίασης στο εξωτερικό, το Vito με γραμμή σχεδίασης SPORT προσελκύει όλα τα βλέμματα. Στα κύρια χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται η σπορτίφ μεμβράνη σε χρώμα που κάνει αντίθεση. Είναι τοποθετημένη στον μπροστινό προφυλακτήρα, το καπό κινητήρα, τις πλευρές του οχήματος και στο πλάι του προφυλακτήρα. Επιπλέον, η χρωμιωμένη μάσκα ψυγείου, οι μεγάλες ζάντες αλουμινίου και τα χρωματιστά τζάμια, καθώς και οι διαμήκεις φορείς με το επιβλητικό περίγραμμα αναδεικνύουν τη σπορ σχεδίαση. Το δερμάτινο τιμόνι και ο δερμάτινος μοχλός αλλαγής ταχυτήτων, καθώς και τα χρωμιωμένα στοιχεία του πακέτου χρωμίου ομορφαίνουν τον εσωτερικό χώρο. Στα καθίσματα από τεχνητό δέρμα, οι επιβάτες βιώνουν τη δυναμική στο έπακρο, χάρη στη σπορ ανάρτηση.

Γνωρίστε το Vito Tourer τώρα.

Κλείστε ραντεβού για Test Drive.

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας