Mercedes-Benz C-Class Coupé

Mercedes-Benz C-Class Coupé

Η δυναμική είναι στάση ζωής.

Ζήτησε προσφορά!

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Η C-Class Coupé σε τέλεια φόρμα, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.


Η C-Class στην πιο σπορτίφ φόρμα.

Η C-Class Coupé εντυπωσιάζει με την τέλεια γραμμωμένη σιλουέτα της. Οι δυναμικές γραμμές και οι καθαρές, μυώδεις επιφάνειες σηματοδοτούν τη γνήσια σχεδίαση σπορ coupé. Τα επιβλητικά στιλιστικά στοιχεία, όπως ο νέος προφυλακτήρας και η μάσκα ψυγείου του βασικού εξοπλισμού, προσδίδουν έντονα ιδιαίτερο χαρακτήρα.

C COUPE EXTER
 
 

Ιδανικές συνθήκες για κορυφαίες επιδόσεις.

Στην C-Class Coupé θα βρείτε τις τέλειες συνθήκες άσκησης: το ενιαίο συγκρότημα καθίσματος με νέα επιλογή επένδυσης σε Γκρι Μάγμα ενσαρκώνει το σπορτίφ χαρακτήρα και υποστηρίζει τη σπορ οδήγηση. Τα διακοσμητικά στοιχεία από ξύλο βελανιδιάς Ανθρακί με ανοικτούς πόρους ή ξύλο καρυδιάς Καφέ με ανοικτούς πόρους φροντίζουν για μοναδικό στιλ.

 

C COUPE INTER
 
Βασικός Εξοπλισμός
Close
Κύρια χαρακτηριστικά άνεσης:
Κύρια χαρακτηριστικά άνεσης:
 • DYNAMIC BODY CONTROL
 • Σύστημα ελέγχου ανέσεων ENERGIZING
 • Οθόνη Head up
Close
Κύρια χαρακτηριστικά ασφάλειας:
Κύρια χαρακτηριστικά ασφάλειας:
 • Car-to-X Communication
 • Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης 
 • Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°
 • Προβολείς MULTIBEAM LED
 • Σύστημα PRE-SAFE®
Extra εξοπλισμός
Close
Ατμοσφαιρικός φωτισμός
Ατμοσφαιρικός φωτισμός

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα που ταιριάζει στις προτιμήσεις ή τη διάθεση σας. Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός με συνολικά 6 χρώματα σας προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες γαι ένα ιδανικά φωτισμένο περιβάλλον και έχει το κατάλληλο χρώμα για κάθε περίσταστη. 

Close
Ψηφιακή οθόνη οργάνων
Ψηφιακή οθόνη οργάνων

Η πλήρως ψηφιακή οθόνη οργάνων με στυλ ενδείξεων "Classic", "Progressive" και "Sport" σάς επιτρέπει να αποφασίζεται ποιες πληροφορίες είναι σημαντικές για εσάς και με ποιον τρόπο θα προβάλλονται. Η οθόνη 31,2cm (12,3'') παρέχει πεντακάθαρη εικόνα, η οποία παραμένει ευανάγνωστη σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. 

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

 • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
 • Στάθμευση
 • Συνδεσιμότητα
 • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας
Σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας

Το σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας μειώνει τον κίνδυνο ατυχημάτων, ειδικότερα κατά την αλλαγή λωρίδας, αλλά και όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο. Επιτηρεί τη νεκρή γωνία του αυτοκινήτου και σας προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά για τυχόν κινδύνους που ανιχνεύει. Και αυτό ισχύει όχι μόνο κατά την οδήγηση, αλλά και έως τρία λεπτά μετά την απενεργοποίηση της μίζας.

Close
Πακέτο υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας


Το πακέτο υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας σας προστατεύει από τις συνέπειες τυχόν ακούσιας εκτροπής από τη λωρίδα κυκλοφορίας σας. Ο συνδυασμός ενεργών συστημάτων υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας και νεκρής γωνίας ορατότητας με προειδοποίηση αποβίβασης αναγνωρίζει εγκαίρως πιθανούς κινδύνους, προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά και υποστηρίζει με μονόπλευρες επεμβάσεις στα φρένα κατά την επιστροφή στην αρχική λωρίδα κυκλοφορίας.

Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας

Αυτό το πακέτο σάς προσφέρει ευκολία ακόμα και σε στενές θέσεις στάθμευσης. Για τη δική σας άνεση, το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης αναζητά κατάλληλες θέσεις και, στη συνέχεια, σας βοηθά να σταθμεύετε. Για περισσότερη άνεση φροντίζει και η κάμερα οπισθοπορείας, που αποτρέπει τις ζημιές στο αμάξωμα προσφέροντας ορατότητα στην περιοχή πίσω από το αυτοκίνητο.

 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC και ένδειξη των εντοπισμένων θέσεων στάθμευσης στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων, καθώς και οπτική και ηχητική προειδοποίηση για τυχόν εμπόδια που ανιχνεύονται
 • Πραγματοποιεί τους ελιγμούς για την είσοδο του αυτοκινήτου στην επιλεγμένη θέση στάθμευσης και την έξοδο από αυτή. Με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, εκτός από τον χειρισμό των πεντάλ γκαζιού και φρένου, πραγματοποιείται αυτόματα και η αλλαγή σχέσεων.
 • Κάμερα οπισθοπορείας στο καπό πορτμπαγκάζ, προστατευμένη από ακαθαρσίες, για ευκρινή προβολή της πορείας του αυτοκινήτου στην οθόνη πολυμέσων με σχηματική απεικόνιση και δυναμικές βοηθητικές γραμμές ανάλογα με τη γωνία τιμονιού
 • Η λειτουργία Rear Cross Traffic Alert μπορεί να προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά και, εφόσον χρειαστεί, να ενεργοποιεί αυτόματα μια διαδικασία πέδησης έκτακτης ανάγκης (μόνο σε συνδυασμό με το ενεργό σύστημα υποβοήθησης ορατότητας νεκρής γωνίας/σύστημα υποβοήθησης ορατότητας νεκρής γωνίας), εάν αναγνωρίσει διασταυρούμενη κυκλοφορία κατά την έξοδο από θέση στάθμευσης με όπισθεν
 • Το Drive Away Assist μπορεί να μειώνει στιγμιαία την ταχύτητα εκκίνησης, όταν κατά την αλλαγή σχέσης από στάση ανιχνευθεί εμπόδιο σε απόσταση μικρότερη από περ. 1 μέτρο (μόνο σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων)
 • Αισθητήρες υπερήχων στον μπροστινό και τον πίσω προφυλακτήρα
 • Πλήκτρο με LED κατάστασης για το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC, το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης είναι διαθέσιμο μόνο όταν είναι ενεργοποιημένο το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC
Close
Οθόνη Head-up
Οθόνη Head-up

Η οθόνη Head-up μετατρέπει το παρμπρίζ σε ψηφιακό κόκπιτ. Έτσι, έχετε πάντα στο οπτικό σας πεδίο σημαντικές για την κυκλοφορία πληροφορίες, χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας από τον δρόμο. Για ασφαλή και σπορ αίσθηση οδήγησης.

Η εικόνα της οθόνης Head-up προβάλλεται εντός του φυσικού οπτικού πεδίου του οδηγού και μοιάζει να αιωρείται πάνω από το καπό του κινητήρα. Οι ενδείξεις προβάλλονται με υψηλή ανάλυση και έγχρωμες. Έτσι, οι πληροφορίες είναι ευανάγνωστες ακόμα και τις μέρες που έχει ήλιο και στη διάρκεια της νύχτας.

 

Close
Touchpad με χειριστήριο ελέγχου
Touchpad με χειριστήριο ελέγχου

Απολαύστε σύγχρονη άνεση χειρισμού και πανεύκολη προσβασιμότητα στις λειτουργίες πολυμέσων: ο χειρισμός του touchpad με κινήσεις των δαχτύλων (Multitouch) είναι εξίσου διαισθητικός, όσο και ενός smartphone. Επιπλέον, έχετε στη διάθεσή σας το λειτουργικό χειριστήριο ελέγχου και τα απευθείας πλήκτρα για τις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε συχνότερα.

Close
MULTIBEAM LED
MULTIBEAM LED

Για τέλεια ορατότητα, οι προσαρμοζόμενοι προβολείς MULTIBEAM LED αντιδρούν εξαιρετικά γρήγορα στις τρέχουσες συνθήκες του δρόμου και της κίνησης με ξεχωριστά ελεγχόμενα LED. Ο μερικός φωτισμός μεγάλης σκάλας δεν τυφλώνει τους άλλους οδηγούς. Ο φωτισμός μεγάλης σκάλας ULTRA RANGE μεγιστοποιεί την εμβέλεια. Ο φωτισμός αλλαγής κατεύθυνσης και στροφών φωτίζει βέλτιστα το πεδίο ορατότητας.

Close
Προβολείς LED High Performance
Προβολείς LED High Performance

Αυτοί οι προβολείς αποτελούν highlight από διπλή άποψη: χάρη στην τεχνολογία εξ ολοκλήρου LED προσφέρουν καλύτερη ορατότητα – και, κατά συνέπεια, περισσότερη ασφάλεια. Με την εντυπωσιακή σχεδίασή τους, τα μπροστινά και πίσω φώτα ακτινοβολούν την τεχνολογική υπεροχή τους όλη τη μέρα, αλλά κυρίως τη νύχτα.

Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία LED και την ευρύτερη κατανομή φωτός, οι μπροστινοί προβολείς LED High Performance φωτίζουν το οδόστρωμα με περισσότερη ακρίβεια και καλύτερα από τους συνηθισμένους προβολείς αλογόνου ή Xenon. Χάρη στη μεγαλύτερη ακτίνα προβολέων, μπορούν να αναγνωρίζονται εγκαίρως τυχόν συμβάντα στην κυκλοφορία και εμπόδια, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η ασφάλεια. Η ομοιόμορφη ποιότητα του θερμού, λευκού φωτισμού θυμίζει πολύ την θερμοκρασία του φωτός ημέρας. Έτσι, προστατεύονται τα μάτια σας και εσείς μπορείτε να παραμένετε συγκεντρωμένοι για μεγαλύτερο διάστημα και πιο εύκολα.

Οδηγικά χαρακτηριστικά

 

 

Γραμμές Εξοπλισμού
AMG Line
AMG Line

Το εντυπωσιακό Stylingτης AMGLineπροσφέρει στο εξωτερικό της C-Class μια σπορτίφ αποκλειστική νότα, που αποτελεί σαφή δήλωση της επιβλητικής σχεδίασης. Οι τεχνικές ιδιαιτερότητες σας προσφέρουν αισθητά μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση, καθώς η ευκίνητη σπορ ανάρτηση με σπορ άμεσο σύστημα διεύθυνσης εξασφαλίζει πιο δυναμική οδική συμπεριφορά.

Το εσωτερικό AMGLineδίνει στο αυτοκίνητο έναν ορατό και αισθητά πιο σπορ χαρακτήρα. Έτσι, κάνετε μια σαφή δήλωση και δείχνετε με την πρώτη ματιά ότι αυτό που μετράει για εσάς είναι μια δυναμική και αποκλειστική ατμόσφαιρα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Βασικός Εξοπλισμός
Βασικός Εξοπλισμός

Συναρπαστική σχεδίαση για αυθεντικά συναισθήματα. Το εξωτερικό εντυπωσιάζει, ήδη από τον βασικό εξοπλισμό, με έντονα εκφραστικά στοιχεία, όπως τη μάσκα ψυγείου diamondμε μονή γρίλια ή τους σύγχρονους προβολείς LEDHighPerformance. Η χαμηλωμένη ανάρτηση προσφέρει την ιδανική ισορροπία μεταξύ δυναμικής, άνεσης και ασφάλειας.

Ο εσωτερικός χώρος πολυτελούς σχεδίασης, με τις γραμμές του και την επιλογή των υλικών, ενσαρκώνει και στον βασικό εξοπλισμό τον σπορτίφ χαρακτήρα. Ένα επιπλέον κύριο χαρακτηριστικό είναι τα ενιαία καθίσματα, τα οποία προσφέρουν μια αναπαυτική, χαμηλωμένη θέση και τέλεια πλευρική στήριξη – δηλαδή, γνήσια οδηγική απόλαυση.  

βασικός εξοπλισμός εξωτερικό aMG Line εξωτερικό

Αλλαγή γραμμών εξοπλισμού

Γνωρίστε την Mercedes-Benz C-Class Coupé τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Κλείστε ραντεβού για Test Drive

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας
Φωτογραφίες και ταινίες

Φωτογραφίες.

Η νέα Mercedes-Benz C-Class Coupé: απολαύστε την, κατεβάστε σχετικές πληροφορίες και κοινοποιήστε τις.