CLS

CLS

Η νέα CLS

Risk an Affair.

Κλείσε Test Drive

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Όσα κάνουν τη CLS να ξεχωρίζει.

Η πρώτη συνάντηση ανατρέπει τα πάντα. Κόβει την ανάσα. Μαγνητίζει το βλέμμα. Με την αισθαντική καθαρότητα, με την εμβληματική σχεδίαση. Ξαφνικά σας διακατέχει η επιθυμία να την αποκτήσετε. Αρκεί μια μόνο ματιά, για να σας γοητεύσει για πάντα.

Εξωτερικό

Εξωτερική σχεδίαση

Σχεδίαση που κόβει την ανάσα.

Το σώμα της: αθλητικό. Η λάμψη της: αισθησιακή.

Αθλήτρια με ισχυρή προσωπικότητα. Η μορφή της αποπνέει σπορ χαρακτήρα. Οι λεπτομέρειές της το επιβεβαιώνουν. Η υπερυψωμένη, μακριά γραμμή παραθύρων, τα εξαιρετικά χαμηλά πλαϊνά παράθυρα, τα πίσω φώτα δύο τμημάτων, οι φαρδιοί ώμοι της. Η CLS δείχνει με κάθε εκατοστό της πόσο αισθησιακή μπορεί να είναι η αθλητική σιλουέτα.

CLS

Εσωτερικό

Εσωτερική σχεδίαση

Αριστοκρατική εμφάνιση. Ακαταμάχητη γοητεία.

Τα χρώματα της γοητείας.

Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός του βασικού εξοπλισμού φωτίζει το εσωτερικό σαν έργο τέχνης. Συνολικά προσφέρει 64 χρώματα ή δέκα κομψούς χρωματικούς κόσμους. Μια πρώτη κορύφωση αυτού του θεάματος είναι ο φωτισμός υποδοχής κατά την επιβίβαση. Και όταν θα ρυθμίζετε τη θερμοκρασία του εσωτερικού, προσέξτε τους φωτιζόμενους αεραγωγούς: αλλάζουν απόχρωση ανάλογα με τη μεταβολή της θερμοκρασίας – ένα εντυπωσιακό παιχνίδι φωτός.

CLS INTER

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Μάσκα Diamond
Μάσκα Diamond

Κάποτε θρύλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Σήμερα ίνδαλμα κομψότητας.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του μπροστινού τμήματος είναι η μάσκα diamond. Το περίγραμμά της ανοίγει προς τα κάτω, κάνοντας τη CLS να δείχνει ακόμα πιο φαρδιά και πιο επιβλητική. Πολλοί λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα το θυμούνται: η συγκεκριμένη σχεδίαση έγραψε ιστορία. Η CLS σηματοδοτεί την αρχή του επόμενου κεφαλαίου: σπορ κομψότητα προσαρμοσμένη στις επιθυμίες σας.

Extra εξοπλισμός
Close
Πακέτο Night
Πακέτο Night

Με το πακέτο Night το σπορτίφ εξωτερικό δείχνει ακόμη πιο εκφραστικό χάρη στα πολυάριθμα στοιχεία σε μαύρο ή πολύ γυαλιστερό μαύρο. Έτσι, προκύπτουν αντιθέσεις ή συνεχείς μεταβάσεις, ανάλογα με το χρώμα βαφής. Σε κάθε περίπτωση εσείς απολαμβάνετε σαφώς μεγαλύτερη αποκλειστικότητα.  

Close
Ηλεκτρική οροφή
Ηλεκτρική οροφή

Η ηλεκτρική συρόμενη οροφή στη γυάλινη έκδοση σάς προσφέρει περισσότερο φως και αέρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Τόσο όταν είναι κλειστή όσο και ιδιαίτερα όταν είναι ανοιχτή αυξάνει την φωτεινότητα στον εσωτερικό χώρο. Επίσης με το άνοιγμα της συρόμενης οροφής διασφαλίζεται ευχάριστη κυκλοφορία του φρέσκου αέρα χωρίς ρεύματα. Για επιπλέον προστασία από τον ήλιο, υπάρχει ένα πτυσόμενο αλεξήλιο οροφής.

Close
Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε έκδοση από ξύλο και δέρμα
Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε έκδοση από ξύλο και δέρμα

Το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε έκδοση από ξύλο και δέρμα συνδυάζει εκλεπτυσμένα υλικά με πρωτοποριακή άνεση χειρισμού. Τα εργονομικά διατεταγμένα πλήκτρα ελέγχου αφής καθιστούν δυνατό τον διαισθητικό έλεγχο λειτουργιών όπως η πλοήγηση, η τηλεφωνία, η ταχύτητα ή η ψυχαγωγία. Έτσι ελέγχετε τα πάντα χωρίς να πρέπει να απομακρύνετε τα χέρια σας από το τιμόνι.

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

 • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
 • Στάθμευση
 • Συνδεσιμότητα
 • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Ενεργή υποβοήθηση πέδησης
Ενεργή υποβοήθηση πέδησης

Η ενεργή υποβοήθηση πέδησης συμβάλλει στην αποτροπή ατυχημάτων πρόσκρουσης και σύγκρουσης με πεζούς και ποδηλάτες. Εκτός από την προειδοποίηση απόστασης και σύγκρουσης, σας προσφέρει και μια ενίσχυση πέδησης ανάλογα με τις συνθήκες, σε περίπτωση που δεν πατήσετε με δύναμη το φρένο. Εάν δεν αντιδράσετε, μπορεί να ξεκινήσει μια αυτόνομη πέδηση έκτακτης ανάγκης.

Close
Σύστημα υποβοήθησης ορατότητας νεκρής γωνίας
Σύστημα υποβοήθησης ορατότητας νεκρής γωνίας

Το σύστημα υποβοήθησης ορατότητας νεκρής γωνίας ελέγχει για εσάς την περιοχή που δεν φαίνεται στον εξωτερικό καθρέπτη, ειδικά μόλις ανάψετε τα φλας. Έτσι, το σύστημα μπορεί να σας προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά για πλευρικές συγκρούσεις με άλλα οχήματα που βρίσκονται στη νεκρή γωνία.

 

Close
Οθόνη Head up
Οθόνη Head up

Οι καλύτερες προοπτικές για σπορ οδηγική απόλαυση και αίσθηση υπεροχής: η οθόνη Head up μετατρέπει το μπροστινό σας παρμπρίζ σε ένα συναρπαστικό ψηφιακό κόκπιτ. Έτσι, έχετε πάντα τις σημαντικότερες πληροφορίες στο άμεσο οπτικό σας πεδίο. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να συγκεντρώνεστε απόλυτα στον δρόμο και στην κυκλοφορία μπροστά σας.

Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°

Η καλύτερη υπηρεσία στάθμευσης στο αυτοκίνητο. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με κάμερα 360° διευκολύνει την αναζήτηση θέσης στάθμευσης, καθώς και την είσοδο και έξοδο από θέσεις στάθμευσης. Χάρη στην περιμετρική ορατότητα σταθμεύετε εύκολα μόνοι σας ή, εναλλακτικά, το σύστημα σταθμεύει αυτόματα το αυτοκίνητο, χωρίς κανένα άγχος για εσάς.

Close
COMAND Online
COMAND Online

Φτάστε γρηγορότερα και πιο ήρεμα στον προορισμό σας με το COMAND Online, το τέλεια ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης με εμφάνιση και αίσθηση Mercedes. Χάρη στις πληροφορίες για την κυκλοφορία Live Traffic και το Car-to-X Communication μπορείτε π.χ. να αποφεύγετε τα μποτιλιαρίσματα και να αναγνωρίζετε εγκαίρως πιθανές πηγές κινδύνων.

Στοιχεία:

 • Σύστημα infotainment με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο
 • Οθόνη πολυμέσων υψηλής ανάλυσης με διαγώνιο οθόνης 31,2 cm (12,3")
 • Γρήγορη πλοήγηση από σκληρό δίσκο με 3D προβολή χαρτών και δυναμική καθοδήγηση στον προορισμό μέσω Live Traffic Information (ανάλογα με τη χώρα)
 • Ελεύθερη χρήση των Mercedes-Benz Apps στο αυτοκίνητο, WLAN/Wi-Fi Hotspot για τη σύνδεση έως και 3 κινητών συσκευών
 • Mercedes me connect με υπηρεσίες πλοήγησης (ανάλογα με τη χώρα) – ενσωμάτωση online περιεχομένων, όπως π.χ. τιμές καυσίμων στο χάρτη πλοήγησης, online ενημέρωση του υλικού χαρτών, Car-to-X-Communication, προσωπικός σύμβουλος και ρυθμίσεις οχήματος, καθώς και βασικές υπηρεσίες όπως π.χ. ανάκτηση από ατύχημα και διαχείριση βλαβών
 • Σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης Mercedes-Benz (351)
 • Ενσωμάτωση smartphone μέσω Android Auto ή Apple CarPlay™, Media Interface, θύρα USB και Bluetooth®, καθώς και υποδοχή για κάρτες SDH
Close
MULTIBEAM LED
MULTIBEAM LED

Για τέλεια ορατότητα, οι προσαρμοζόμενοι προβολείς MULTIBEAM LED αντιδρούν εξαιρετικά γρήγορα στις τρέχουσες συνθήκες του δρόμου και της κίνησης με ξεχωριστά ελεγχόμενα LED. Ο μερικός φωτισμός μεγάλης σκάλας δεν ενοχλεί τους άλλους οδηγούς. Εάν ο δρόμος είναι ελεύθερος, ο φωτισμός μεγάλης σκάλας ULTRA RANGE αυξάνει την εμβέλεια κατά 150 μέτρα. Ο φωτισμός αλλαγής κατεύθυνσης και στροφών φωτίζει βέλτιστα το πεδίο ορατότητας.

Close
Προβολείς LED High Performance
Προβολείς LED High Performance

Εκτός από τη χαρακτηριστική, εντυπωσιακή εμφάνιση, οι προβολείς LED High Performance προσφέρουν επίσης περισσότερη ασφάλεια τη νύχτα. Χάρη στην τεχνολογία LED, φωτίζουν το οδόστρωμα καλύτερα από τους συμβατικούς προβολείς – προσφέροντας συγχρόνως χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Τα προσαρμοζόμενα πίσω φώτα τεχνολογίας LED προσαρμόζουν την ένταση φωτισμού τους στις συνθήκες περιβάλλοντος.

Οδηγικά χαρακτηριστικά

Οδηγικά χαρακτηριστικά.

Η CLS εντυπωσιάζει με κάθε δυνατό τρόπο: με αερανάρτηση, τετρακίνηση και κινητήρες με μίζα-δυναμό.

Close
Ανάρτηση – Συνειδητοποιημένη σε κάθε της κίνηση
Ανάρτηση – Συνειδητοποιημένη σε κάθε της κίνηση

Σπορτίφ και άνετα χαρακτηριστικά με το πάτημα ενός κουμπιού: με τις επιλογές προσαρμοζόμενης ανάρτησης DYNAMIC BODY CONTROL και AIR BODY CONTROL, η CLS προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι. Και μια μοναδική εμπειρία.

Επιλογές εξοπλισμού ανάρτησης:

 • AIR BODY CONTROL
 • DYNAMIC BODY CONTROL
 • Χαμηλωμένη ανάρτηση άνεσης
Close
Κιβώτια ταχυτήτων
Κιβώτια ταχυτήτων

Κιβώτιο ταχυτήτων – Ήρεμη δύναμη.

Το καλύτερο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων είναι αυτό που περνά απαρατήρητο: αυτό που αλλάζει ομαλά τις ταχύτητες, διαθέτοντας τον βέλτιστο αριθμό στροφών σε κάθε περίσταση. Αυτό που αντιδρά άμεσα στις εντολές του οδηγού. Το όνομά του: 9G-TRONIC με εννέα βέλτιστα προσαρμοσμένες ταχύτητες. Και κατασκευής Mercedes-Benz.

Αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων 9G-TRONIC

Εννέα ταχύτητες για μοναδική άνεση. Το 9G-TRONIC ενθουσιάζει με ακόμα πιο γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων και πιο ομαλές διαδικασίες αλλαγής. Ταυτόχρονα, το 9G-TRONIC συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου. Είναι το πρώτο αυτόματο κιβώτιο 9 ταχυτήτων παγκοσμίως με υδροδυναμικό μετατροπέα ροπής στρέψης στην premium κατηγορία. Η μεγαλύτερη κλίμακα μετάδοσης ισχύος επιτρέπει τη μείωση των αριθμών στροφών. Έτσι, οι επιδόσεις παραμένουν υψηλές, αλλά συγχρόνως βελτιώνεται η άνεση και μειώνονται τα επίπεδα θορύβου.

Close
Τετρακίνηση – Ασφαλής σε κάθε περίπτωση
Τετρακίνηση – Ασφαλής σε κάθε περίπτωση

Καθησυχαστικά ασφαλής υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες, με εντυπωσιακή πρόσφυση κατά τη δυναμική οδήγηση: η τετρακίνηση 4MATIC. Με τη βοήθεια της, η CLS δεν χάνει το στυλ της σε κανένα υπέδαφος και καμία εποχή.

Τετρακίνηση 4MATIC

Καλύτερη επαφή ανάμεσα στον κινητήρα και το σύστημα μετάδοσης κίνησης δεν γίνεται: Καθώς η κίνηση μεταδίδεται απευθείας και στους τέσσερις τροχούς, το αυτοκίνητο προσφέρεται για εξαιρετικά δυναμική οδήγηση. Για καλύτερη εκκίνηση και επιτάχυνση, ειδικά σε ανώμαλο οδόστρωμα.
Αντί για μπλοκέ διαφορικά, το 4MATIC χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα πρόσφυσης 4ETS και επιπλέον λειτουργεί σε συνδυασμό με το Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Ευστάθειας ESP®, το οποίο περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό όλων των επιβατικών της Mercedes.

Γραμμές Εξοπλισμού
AMG Line
AMG Line

Το εκφραστικό στιλ της AMG Line προσθέτει στο αυτοκίνητο μια νότα αποκλειστικότητας. Έτσι, δηλώνετε ξεκάθαρα πόσο σημαντική είναι για εσάς η σπορ σχεδίαση. Το δυναμικό παρουσιαστικό ολοκληρώνεται με το σύστημα φρένων υψηλότερης απόδοσης με διάτρητους δίσκους φρένων μπροστά. 

Βασικός Εξοπλισμός
Βασικός Εξοπλισμός

Μοναδική ήδη από τον βασικό εξοπλισμό. Αρκούν η μάσκα ψυγείου diamondμε στοιχεία σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο και οι ζάντες αλουμινίου 18" σε ασημί Βαναδίου, αλλά και τα ρομβοειδή πλαίσια συγκράτησης απολήξεων με λωρίδα χρωμίου στο πάνω μέρος είναι ενδεικτικά της ωραίας, κομψής σχεδίασης που προσελκύει από κάθε οπτική γωνία. 

Γνωρίστε την CLS τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Κλείστε ραντεβού για Test Drive

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας