Mercedes-Benz GLA

Mercedes-Benz GLA
* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

To city SUV.

Η GLA ξεπερνά τον εαυτό της. Με την πιο σπορτίφ και πιο προοδευτική σχεδίαση της, αποκτά μεγαλύτερο ύψος και πλάτος. Έτσι, είναι κατάλληλα εφοδιασμένη για οποιοδήποτε έδαφος, στην πόλη ή στη φύση.

Απόκτησε το αγαπημένο σου μοντέλο με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα "Welcome"! 

Ζήτησε προσφορά! 

  • Προκαταβολή από 35%
  • Διάρκεια δανείου 36,48 ή 60 μήνες + 1 τελευταία μεγαλύτερη δόση Balloon
  • Επιτόκιο πελάτη 7,9% (πλέον εισφ. 0,6% N 128/75)
  • Διαχειριστικά έξοδα 280€

Το πρόγραμμα προσφέρεται μέσω της Τράπεζας Eurobank και αφορά σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις.  

Το πρόγραμμα Welcome συνδυάζεται πάντα με προϊόν Ασφάλισης Αυτοκινήτου Mercedes-Benz Insurance, Επέκταση Εγγύησης & Συμβόλαιο Συντήρησης. Οι εν λόγω υπηρεσίες μπορούν να χρηματοδοτηθούν μαζί με το δάνειο του αυτοκινήτου, εφόσον το επιθυμείτε!

Απόκτησε το αγαπημένο σου μοντέλο μέσω Leasing! Ζήτησε προσφορά! 

Εξωτερικό


Σπορ από κάθε οπτική γωνία.

Η προοδευτική σχεδίαση χαρίζει στο compact SUV δυναμισμό και κομψότητα που αναδεικνύονται από τις τονισμένες επιφάνειες.

GLA 250 εξωτερική σχεδίαση μπροστινό και πίσω τμήμα.

Εσωτερικό


Αυτό που μετράει είναι οι εσωτερικές αρετές.

Ο εσωτερικός χώρος της GLA συνδυάζει ευρυχωρία, κορυφαία τεχνολογία και σπορ σχεδίαση. Το design θέτει νέα πρότυπα, με ρευστές και μοντέρνες σχεδιαστικές γραμμές. Το ανεξάρτητο κόκπιτ με ευρεία, ανεξάρτητη ψηφιακή οθόνη και οι φωτιζόμενοι αεραγωγοί αερισμού σπορ σχεδίασης αποτελούν ιδιαίτερες πινελιές.

GLA εσωτερική σχεδίαση μπροστινό κοκπιτ και οθόνη αφής
 

Με θέα στον ουρανό.

Η πανοραμική οροφή δύο τμημάτων διευρύνει ακόμα περισσότερο τους ορίζοντές σας, ακόμα κι όταν είναι κλειστή. Οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες δημιουργούν συναρπαστικές προοπτικές και προσδίδουν μια ιδιαίτερη αίσθηση ελευθερίας στον εσωτερικό χώρο.

 

Όλα τα φώτα στραμμένα πάνω σας.

Στη GLA, ο φωτισμός γίνεται προσωπική υπόθεση. Πολλά σημεία του εσωτερικού φωτίζονται προαιρετικά με στιλ. Διατίθενται 64 χρώματα, καθώς και πολλοί χρωματικοί συνδυασμοί αλλά και εφέ.

 

Έχετε όσο χώρο θέλετε. 

Ο χώρος πίσω επιβατών της GLA δεν είναι μόνο εκπληκτικά γενναιόδωρος και άνετος, αλλά και ιδιαίτερα ευέλικτος. Όταν χρειάζεται, μπορείτε να μετακινείτε ολόκληρο το πίσω ενιαίο κάθισμα κατά 140 χιλιοστά και, επιπλέον, να ρυθμίζετε τις πλάτες των πίσω καθισμάτων σε ακόμη πιο όρθια θέση. Έτσι, με μια απλή κίνηση, μετατρέπετε το αυτοκίνητό σας από ευρύχωρο επιβατικό με ιδιαίτερα μεγάλο χώρο για τα πόδια σε μικρό premium ελαφρύ επαγγελματικό με αισθητά μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης. Όπως σας αρέσει και σας ταιριάζει.

 

Ένας κόσμος γεμάτος ήχους.  

Το ηχοσύστημα Surround Burmester® προσφέρει μία μοναδική εμπειρία ήχου στους επιβάτες της GLA. Δώδεκα ηχεία υψηλής απόδοσης με ισχύ 590 Watt αποδίδουν κορυφαίο ήχο. Μπορείτε να τον προσαρμόζετε στοχευμένα για τα μπροστινά και πίσω καθίσματα, ώστε να εντείνετε την ακουστική απόλαυση. Η υψηλή ποιότητα κατεργασίας και οι κομψές επιγραφές Burmester υποδεικνύουν την άριστη απόδοση, ενώ παράλληλα προσδίδουν μία αίσθηση πολυτέλειας.

GLA 250 e

gla hybrid

Η νέα plug-in υβριδική έκδοση της GLA 250e έχει έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 160hp και 250 Nm ροπής και συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 102hp και 300 Nm ροπής. Η GLA 250e θέλει 7,0 δευτερόλεπτα για να πιάσει τα 100km/h με τελική να είναι 220km/h.

GLA 250e συνδυασμένη κατανάλωση 1,6-1,8 l/100km, συνδυασμένες εκπομπές 38-42 γρ.CO2 38.0-42.0 g/km.

Η μπαταρία ιόντων-λιθίου είναι 15,6 kWh, υδρόψυκτη και ζυγίζει 150 κιλά ενώ η αυτονομία που προσφέρει είναι έως 61 χιλιόμετρα.

 

Extra εξοπλισμός
Close
Έξω, η άγρια φύση. Μέσα, μία όαση ευεξίας.
Έξω, η άγρια φύση. Μέσα, μία όαση ευεξίας.

Η νέα GLA σάς επιτρέπει να αισθανθείτε αμέσως καλύτερα, μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Τα προαιρετικά πακέτα ENERGIZING διασυνδέουν διάφορα συστήματα ανέσεων σε προγράμματα ευεξίας διάρκειας έως δέκα λεπτών, τα οποία σας αναζωογονούν ή σας χαλαρώνουν. Άλλη μία καινοτομία είναι το ENERGIZING COACH, το οποίο σας προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα άσκησης ανάλογα με τις συνθήκες και τη φυσική σας κατάσταση.

Close
Πακέτο δέρματος AMG
Πακέτο δέρματος AMG

Η σπορ σχεδίαση στην πολυτελέστερη εκδοχή της. Το πακέτο δέρματος AMG προσφέρει σε συνδυασμό με την AMG Line εξαιρετικά κομψή εμφάνιση. Τα δίχρωμα δερμάτινα σπορ καθίσματα, καθώς και οι διακοσμητικές ραφές στο ταμπλό οργάνων και τις ακμές παραθύρων αναβαθμίζουν το αισθητικό αποτέλεσμα.

Close
Πακέτο Night
Πακέτο Night

Το πακέτο Night αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο την εξωτερική εμφάνιση. Τα ιδιαίτερα εντυπωσιακά στοιχεία σε επιβλητικό Μαύρο αναδεικνύουν την ιδιαιτερότητα και τη σπορ πλευρά του αυτοκινήτου σας.

Στοιχεία του πακέτου Night:

  • Επενδύσεις θυρών (claddings) σε Μαύρο με διακοσμητικό ένθεμα σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο
  • Περιβλήματα εξωτερικών καθρεφτών σε Μαύρο ή σε συνδυασμό με βαφή σε Μαύρο Κόσμος μεταλλικό (191), στο χρώμα του αμαξώματος
  • Διακοσμητική λωρίδα αμαξώματος και διακοσμητική λωρίδα στο ύψος των παραθύρων σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο
  • Ράγες οροφής σε Μαύρο ματ
  • Θερμομονωτικά σκούρα κρύσταλλα (840) από την κολόνα B και πίσω
Close
Πακέτο δέρματος
Πακέτο δέρματος

Μία ιδιαίτερη αισθητική μετατρέπει το εσωτερικό σε εμπειρία. Τα καθίσματα αναβαθμίζονται με τη χρήση φυσικού δέρματος υψηλής ποιότητας. Άλλες εντυπωσιακές πινελιές είναι οι διακοσμητικές ραφές στην ακμή του παραθύρου και στο ταμπλό οργάνων. Όμορφη εμφάνιση που έχει και ωραία αίσθηση.

Close
Οθόνη μέσων
Οθόνη μέσων

Η μεγάλη οθόνη πολυμέσων υψηλής ανάλυσης (10,25'') σας συνδέει με το αυτοκίνητο. Μάλιστα, αντιδρά ευαίσθητα στην αφή σας. Συγχρόνως, τα εικονίδια διευκολύνουν τον χειρισμό χωρίς να αποσπούν τη συγκέντρωση. Για το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα, μπορείτε να συνδυάσετε την οθόνη μέσων με τη μεγαλύτερη οθόνη ταμπλό και να δημιουργήσετε ένα κόκπιτ με ευρεία οθόνη. 

Close
Φωτιζόμενο μαρσπιέ επιβίβασης με επιγραφή "Mercedes-Benz"
Φωτιζόμενο μαρσπιέ επιβίβασης με επιγραφή "Mercedes-Benz"

Ακόμα και η επιβίβαση ή η αποβίβαση γίνεται εμπειρία. Τα υψηλής ποιότητας μαρσπιέ από ανοξείδωτο χάλυβα διαθέτουν μια εντυπωσιακή, φωτεινή επιγραφή "Mercedes-Benz". Ένα ακόμη δείγμα της σχεδίασης με έμφαση στη σύγχρονη πολυτέλεια. 

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

  • Φωτισμός και ορατότητα
Close
MULTIBEAM LED
MULTIBEAM LED

Για τέλεια ορατότητα, οι προσαρμοζόμενοι προβολείς MULTIBEAM LED αντιδρούν εξαιρετικά γρήγορα στις τρέχουσες συνθήκες της κυκλοφορίας, με ξεχωριστά ελεγχόμενα LED. Ο μερικός φωτισμός μεγάλης σκάλας δεν θαμπώνει τους άλλους οδηγούς. Ο φωτισμός αλλαγής κατεύθυνσης και στροφών φωτίζει το οπτικό σας πεδίο, επιτρέποντάς σας να αντιλαβμάνεστε γρήγορα πιθανούς κινδύνους. 

Γραμμές Εξοπλισμού
AMG LINE
AMG LINE

H AMG Line ενισχύει την ελκυστική και σπορτίφ σχεδίαση στο εξωτερικό και το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Τα πιο βασικά exclusive χαρακτηριστικά είναι το AMG Styling με πίσω ποδιά AMG σε εμφάνιση διαχύτη και η μάσκα ψυγείου diamond.

Βέλτιστη άνεση υπόσχονται τα σπορ καθίσματα, όπως και το σπορ τιμόνι από εκλεκτό δέρμα νάπα με επίπεδο κάτω τμήμα. 

STYLE
STYLE

Με τη γραμμή εξοπλισμού Style, το αυτοκίνητό σας διαφοροποιείται από τον βασικό εξοπλισμό, αποκτώντας αναβαθμισμένη εμφάνιση μέσα και έξω.

Περιλαμβάνονται στοιχεία, όπως οι ειδικές και αεροδυναμικές ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, καθώς επίσης επενδύσεις και διακοσμητικές ραφές σε μοντέρνα χρώματα, οι οποίες δημιουργήθηκαν αποκλειστικά γι’αυτήν τη γραμμή εξοπλισμού. 

PROGRESSIVE
PROGRESSIVE

Η γραμμή εξοπλισμού Progressive αναβαθμίζει ουσιαστικά το αυτοκίνητο. Προστιθέμενη αξία, την οποία βλέπετε και αισθάνεστε.

Απολαύστε υψηλής ποιότητας τεχνολογία και βιώστε τον μοναδικό, εκφραστικό τρόπο ζωής ενός SUV. Επιπλέον, η γραμμή προσφέρει περαιτέρω ελκυστικούς συνδυασμούς μέσα και έξω, όπως για παράδειγμα με το πακέτο δέρματος και Night. 

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η εκφραστική, χαρακτηριστική SUV σχεδίαση συναντά πρωτοποριακές τεχνολογίες ακόμη και στον βασικό εξοπλισμό: Η Mercedes GLA σας ξεσηκώνει με την πρώτη ματιά, για παράδειγμα με το σύστημα πολυμέσων MBUX ή τα καθίσματα από συνθετικό δέρμα ARTICO.

Κορυφαία συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, όπως η ενεργή υποβοήθηση πέδησης, υπογραμμίζουν τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας. 

βασικός εξοπλισμός εξωτερικό AMG Line εξωτερικό

Αλλαγή γραμμών εξοπλισμού

Γνωρίστε την Mercedes-Benz GLA τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Κλείστε ραντεβού για Test Drive

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας
Φωτογραφίες και ταινίες

Φωτογραφίες.

Η νέα Mercedes-Benz GLA : απολαύστε την, κατεβάστε σχετικές πληροφορίες και κοινοποιήστε τις.