Mercedes-Benz GLB

Mercedes-Benz GLB
* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Απόκτησε τη δική σου GLB με χρηματοδοτικό πρόγραμμα "Welcome"! Ζήτησε προσφορά! 

 • Προκαταβολή από 35%
 • Διάρκεια δανείου 36,48 ή 60 μήνες + 1 τελευταία μεγαλύτερη δόση Balloon
 • Επιτόκιο πελάτη 7,9% (πλέον εισφ. 0,6% N 128/75)
 • Διαχειριστικά έξοδα 280€

Μοναδική ευελιξία

Το πρόγραμμα Welcome σάς παρέχει την ευελιξία που επιθυμείτε αφού στο τέλος της χρηματοδότησης έχετε τις εξής επιλογές:

 • Εξόφληση της τελευταίας μεγάλης δόσης & απόκτηση της κυριότητας του οχήματος
 • Αναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης
 • Επιστροφή του οχήματος (βάσει των όρων της σύμβασης)

Το πρόγραμμα προσφέρεται μέσω της Τράπεζας Eurobank και αφορά σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις.  

Το πρόγραμμα Welcome συνδυάζεται πάντα με προϊόν Ασφάλισης Αυτοκινήτου Mercedes-Benz Insurance, Επέκταση Εγγύησης & Συμβόλαιο Συντήρησης. Οι εν λόγω υπηρεσίες μπορούν να χρηματοδοτηθούν μαζί με το δάνειο του αυτοκινήτου, εφόσον το επιθυμείτε!

Απόκτησε το αγαπημένο σου μοντέλο μέσω Leasing! Ζήτησε προσφορά! 

 

Μελετημένη από όλες τις απόψεις.

Η νέα GLB είναι εδώ. Το πιο πολυμορφικό κόμπακτ SUV που κατασκευάσαμε ποτέ.

Εξωτερική σχεδίαση

Η ελευθερία στην ωραιότερη μορφή της.

Η GLB είναι η πρώτη του είδους της και ορίζει ξανά την έννοια της ευρυχωρίας, επιτρέποντάς σας να την αξιοποιείτε όπως σάς εξυπηρετεί καλύτερα.

 

Εσωτερική σχεδίαση

Αξιοθαύμαστη ευρυχωρία.

Ο εσωτερικός χώρος της GLB είναι εντυπωσιακά μεγάλος και εκπληκτικά κομψός. Το βλέμμα μαγνητίζεται από το κόκπιτ με ευρεία οθόνη και τον ευχάριστο ατμοσφαιρικό φωτισμό, αλλά και τα επιβλητικά σχεδιαστικά στοιχεία SUV.

 

GLB εσωτερική σχεδιαση καντράν και χώρος με πεσμένα καθίσματα

Extra εξοπλισμός
Close
Προαιρετική τρίτη σειρά καθισμάτων
Προαιρετική τρίτη σειρά καθισμάτων

Οι θέσεις επιβατών και ο χώρος φορτίου του αυτοκινήτου σας μεταβάλλονται τόσο εύκολα όσο και οι ανάγκες στην καθημερινή ζωή σας. Η τρίτη σειρά καθισμάτων για έως 2 ακόμα επιβάτες αναδιπλώνεται γρήγορα ανα πάσα στιγμή. Αξιοποιήστε την ευελιξία για να μεταφέρετε περισσότερους επιβάτες ή να πάρετε μαζί σας περισσότερες αποσκευές, ανάλογα με τις ανάγκες σας. 

Close
Πακέτο Night
Πακέτο Night

Το πακέτο Night αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο την εξωτερική εμφάνιση. Τα ιδιαίτερα εντυπωσιακά στοιχεία σε επιβλητικό Μαύρο αναδεικνύουν την ιδιαιτερότητα και τη σπορ πλευρά του αυτοκινήτου σας.

Στοιχεία του πακέτου Night:

 • Επενδύσεις θυρών (claddings) σε Μαύρο με διακοσμητικό ένθεμα με εμφάνιση σκαλοπατιού επιβίβασης σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο
 • Περιβλήματα εξωτερικών καθρεφτών σε Μαύρο ή σε συνδυασμό με βαφή σε Μαύρο Κόσμος μεταλλικό (191) στο χρώμα του αμαξώματος
 • Διακοσμητική λωρίδα αμαξώματος και διακοσμητική λωρίδα στο ύψος των παραθύρων σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο
 • Ράγες οροφής σε Μαύρο ματ
 • Θερμομονωτικά σκούρα κρύσταλλα (840) από την κολόνα B και πίσω

Στοιχεία σε συνδυασμό με τη γραμμή Progressive (P59):

 • Ζάντες αλουμινίου 45,7 cm (18") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων (R38) σε Μαύρο και στιλβωμένες
 • Επένδυση ψυγείου με διπλή γρίλια σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο και ένθεμα χρωμίου
 • Οπτικό προστατευτικό αντισφήνωσης στην μπροστινή και πίσω ποδιά σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο

Στοιχεία σε συνδυασμό με AMG Line (950):

 • Ζάντες αλουμινίου AMG 48,3 cm (19") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων (RTG) αεροδυναμικά βελτιστοποιημένες, βαμμένες σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο και στιλβωμένες
 • Μάσκα ψυγείου diamond με στοιχεία σε χρώμιο, ενιαία γρίλια σε Μαύρο και ένθεμα χρωμίου, καθώς και μπροστινή ποδιά AMG με ένθεμα σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο
 • Πίσω ποδιά AMG με οπτικό προστατευτικό αντισφήνωσης σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο
Close
Πακέτο δέρματος AMG
Πακέτο δέρματος AMG

Η σπορ σχεδίαση στην πολυτελέστερη εκδοχή της. Το πακέτο δέρματος AMG προσφέρει σε συνδυασμό με την AMG Line εξαιρετικά κομψή εμφάνιση. Τα δίχρωμα δερμάτινα σπορ καθίσματα, καθώς και οι διακοσμητικές ραφές στο ταμπλό οργάνων και τις ακμές παραθύρων, αναβαθμίζουν το αισθητικό αποτέλεσμα.

Close
Πακέτο δέρματος
Πακέτο δέρματος

Μία ιδιαίτερη αισθητική μετατρέπει το εσωτερικό σε εμπειρία. Τα καθίσματα αναβαθμίζονται με τη χρήση φυσικού δέρματος υψηλής ποιότητας. Άλλες εντυπωσιακές πινελιές είναι οι διακοσμητικές ραφές στην ακμή του παραθύρου και στο ταμπλό οργάνων. Ωραία εμφάνιση που είναι ωραία και στην αίσθηση.

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

 • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
 • Ανάρτηση
 • Στάθμευση
 • Συνδεσιμότητα
 • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας

Εάν πατήσετε κατά λάθος σε διακεκομμένη ή συνεχή διαγράμμιση, το σύστημα μπορεί να σας προειδοποιεί με μια δόνηση στο τιμόνι. Εάν η διαγράμμιση είναι συνεχής ή ανιχνευθεί όχημα στη λωρίδα μετά από διακεκομμένη διαγράμμιση, το σύστημα υποβοήθησης μπορεί επίσης να επέμβει με μονόπλευρη πέδηση.

Close
DISTRONIC
DISTRONIC

Αυτό το προηγμένο σύστημα θα σας γίνει τελείως απαραίτητο, ιδίως σε μονότονες διαδρομές ή μποτιλιάρισμα. Η ενεργή υποβοήθηση ασφάλειας DISTRONIC , σας ξεκουράζει αισθητά, ρθυμίζοντας αυτόματα της απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Σε συνδυασμό με την αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, μπορείτε να αποδέχεστε τα όρια ταχύτητας απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού. 

Close
Ανάρτηση άνεσης
Ανάρτηση άνεσης

Στον αυτοκινητόδρομο απολαμβάνετε υψηλά επίπεδα άνεσης, ενώ στις κλειστές στροφές σπορ ευελιξία. Η ισορροπημένη ανάρτηση άνεσης προσφέρει έναν εντυπωσιακό συνδυασμό υψηλής απόδοσης απόσβεσης των κραδασμών και ιδιαίτερης οδηγικής ευστάθειας. Έτσι, κάνει τις διαδρομές σας ασφαλείς και απίστευτα απολαυστικές.

Close
DYNAMIC SELECT
DYNAMIC SELECT

Οδηγήστε όπως θέλετε. Με το πάτημα ενός κουμπιού, το DYNAMIC SELECT προσφέρει διάφορα προγράμματα οδήγησης, που ρυθμίζουν εκ των προτέρων π.χ. τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, την ανάρτηση ή το σύστημα διεύθυνσης. Με τον τρόπο λειτουργίας "Sport", οι μετακινήσεις σας γίνονται ιδιαίτερα δυναμικές, ενώ με το βασικό πρόγραμμα "Comfort" πολύ ισορροπημένες. Αντίθετα, το πρόγραμμα "ECO" εστιάζει στη μέγιστη αποδοτικότητα, εξοικονομώντας καύσιμα και χρήματα.

Close
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC

Μην αγχώνεστε για τις στενές θέσεις στάθμευσης. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC δεν βρίσκει απλώς θέσεις στάθμευσης – σας βοηθά να μπείτε και να βγείτε από αυτές. Επιπλέον, σας υποστηρίζει κατά τη διεύθυνση του αυτοκινήτου και επιπρόσθετα, στα οχήματα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, κατά την επιτάχυνση, την πέδηση και την αλλαγή ταχύτητας.

Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°

Παρκάρετε με την άνεσή σας. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης σάς υποστηρίζει, σε συνεργασία με την κάμερα 360°, στην αναζήτηση θέσης στάθμευσης, αλλά και στην είσοδο και έξοδο από θέση στάθμευσης και τους ελιγμούς. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η περιμετρική ορατότητα που εξασφαλίζει η κάμερα 360°, αλλά και η εικονική, πανοραμική άποψη.

Στοιχεία:

 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης, συμπεριλαμβανομένου του PARKTRONIC, με οπτική και ηχητική προειδοποίηση για εμπόδια, μήνυμα για αναγνωρισμένες θέσεις στάθμευσης στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων με ένδειξη βέλους, άνετη είσοδος και έξοδος από οριζόντιες και κάθετες θέσεις στάθμευσης
 • Κάμερα 360° με τέσσερις συνδεδεμένες κάμερες μικρής εμβέλειας στη μάσκα ψυγείου, στη λαβή απασφάλισης του πίσω καπό, καθώς και στα περιβλήματα των εξωτερικών καθρεφτών, για την προβολή και των τεσσάρων πλευρών του αυτοκινήτου καθώς και την πανοραμική απεικόνιση του αυτοκινήτου και της γύρω περιοχής στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων
 • Προβολή εμποδίων που βρίσκονται κάτω από το ύψος των παραθύρων, όπως κράσπεδα
 • Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διάφορες προβολές για τέλεια ορατότητα κατά τους ελιγμούς
 • Αισθητήρες υπερήχων στον μπροστινό και τον πίσω προφυλακτήρα
Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας

Αυτό το πακέτο σάς προσφέρει απίστευτη ευκολία ακόμα και σε στενές θέσεις στάθμευσης. Για τη δική σας άνεση, το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC αναζητά κατάλληλες θέσεις και, στη συνέχεια, σας βοηθά να σταθμεύετε. Για περισσότερη άνεση φροντίζει και η κάμερα οπισθοπορείας, που αποτρέπει τις ζημιές στο αμάξωμα προσφέροντας ορατότητα στην περιοχή πίσω από το αυτοκίνητο.

Στοιχεία:

 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με οπτική και ηχητική προειδοποίηση για εμπόδια, μήνυμα για αναγνωρισμένες θέσεις στάθμευσης στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων με ένδειξη βέλους, υποβοήθηση εισόδου και εξόδου από οριζόντιες και κάθετες θέσεις στάθμευσης
 • Κάμερα οπισθοπορείας στο πίσω καπό: ένδειξη στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων με σχηματική προβολή και βοηθητικές γραμμές
 • Αισθητήρες υπερήχων στον μπροστινό και τον πίσω προφυλακτήρα
Close
Ενσωμάτωση smartphone
Ενσωμάτωση smartphone

Η ενσωμάτωση smartphone συνδέει το κινητό τηλέφωνο με το σύστημα μέσων, μέσω Apple, Car play και Android Auto. Έτσι έχετε άνετη πρόσβαση στις σημαντικότερες λειτουργίες του smartphone σας. Μπορείτε επίσης να χτησιμοποιείτε γρήγορα και εύκολα εφαρμογές τρίτων όπως το Spotify.

Close
MULTIBEAM LED
MULTIBEAM LED

Για τέλεια ορατότητα οι προσαρμοζόμενοι προβολείς MULTIBEAM LED αντιδρούν εξαιρετικά γρήγορα στις τρέχουσες συνθήκες του δρόμου και τις κίνησης με ξεχωριστά ελεγχόμενα LED. O μερικός φωτισμός μεγάλης σκάλας δεν τυφλώνει τους άλλους οδηγούς. Ο φωτισμός αλλαγής κατεύθυνσης και στροφών φωτίζει το οπτικό πεδίο δίνοντάς σας την δυνατότητα να αντιλαμβάνεστε γρήγορα πιθανούς κινδύνους.

Γραμμές Εξοπλισμού
Βασικός εξοπλισμός
Βασικός εξοπλισμός

Η GLB είναι άκρως λειτουργική ακόμη κι αν δεν προσθέσετε ούτε ένα στοιχείο προαιρετικού εξοπλισμού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα σε αναλογία 40/20/40 με ρυθμιζόμενη κλίση πλάτης και το δάπεδο χώρου φόρτωσης με ρυθμιζόμενο ύψος. Η ενεργή υποβοήθηση πέδησης σας προσφέρει υψηλό επίπεδο ασφάλειας.  

Style
Style

Με τη γραμμή εξοπλισμού Style το αυτοκίνητό σας διαφοροποιείται από τον βασικό εξοπλισμό, αποκτώντας αναβαθμισμένη εμφάνιση μέσα κι έξω. Περιλαμβάνονται στοιχεία, όπως οι ειδικές και αεροδυναμικές ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, καθώς και επενδύσεις και διακοσμητικές ραφές σε μοντέρνα χρώματα, που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά γι’ αυτήν τη γραμμή εξοπλισμού. 

 

Progressive
Progressive

Η γραμμή εξοπλισμού Progressive αναβαθμίζει ουσιαστικά το αυτοκίνητο. Προστιθέμενη αξία, την οποία βλέπετε και αισθάνεστε. Απολαύστε υψηλής ποιότητας τεχνολογία και βιώστε τον μοναδικό, εκφραστικό τρόπο ζωής ενός SUV. Επιπλέον, η γραμμή προσφέρει περαιτέρω ελκυστικούς συνδυασμούς μέσα και έξω, όπως για παράδειγμα με το πακέτο δέρματος και Night.

AMG LINE
AMG LINE

Η AMG Line ενισχύει την ελκυστική και σπορτίφ σχεδίαση στο εξωτερικό και το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Τα κυριότερα αποκλειστικά χαρακτηριστικά είναι το AMG Styling και η μάσκα ψυγείου diamondμε ενιαία γρίλια. Βέλτιστη άνεση υπόσχονται τα σπορ καθίσματα, όπως και το σπορ τιμόνι από εκλεκτό δέρμα νάπα με επίπεδο κάτω τμήμα. Το άμεσο σύστημα διεύθυνσης ενισχύει την οδηγική εμπειρία. 

βασικός εξοπλισμός εξωτερικό AMG Line εξωτερικό

Αλλαγή γραμμών εξοπλισμού

Γνωρίστε την Mercedes-Benz GLB τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Ελάτε πιο κοντά στην Mercedes-Benz της επιλογής σας

Ζητήστε μας Προσφορά

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας
Φωτογραφίες και ταινίες

Φωτογραφίες.

Η νέα Mercedes-Benz GLB: απολαύστε την, κατεβάστε σχετικές πληροφορίες και κοινοποιήστε τις.