Mercedes-Benz Maybach GLS

Mercedes-Benz Maybach GLS

Η νέα Mercedes-Maybach

GLS

The Wealth of Independence 

Ενδιαφέρομαι

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC: κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο: 13.4 - 13.0 l/100km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 305.0 - 296.0 g/km

Εξωτερικό

Σας παρουσιάζουμε το πιο κομψό μας SUV.

Στο εξωτερικό της νέας Mercedes-Maybach GLS δεσπόζουν εντυπωσιακά στοιχεία, όπως η επιβλητική, χρωμιωμένη μάσκα σε κομψή, ριγέ σχεδίαση ή οι μεγάλες ζάντες που διατίθενται, για παράδειγμα, ως σφυρήλατες ζάντες Maybach 58,4 cm (23 ιντσών) σε αποκλειστική σχεδίαση πολλαπλών ακτίνων.

MAYBACH GLS EXTER

 

Εσωτερικό

Θα σας ταξιδέψει σε έναν νέο κόσμο.

Το εσωτερικό της νέας Mercedes-Maybach GLS αποπνέει μια εντελώς μοναδική αίσθηση συνδυάζοντας στιλ, άνεση και ευρυχωρία. Ένα σύγχρονο «καταφύγιο», που βυθίζει τους επιβάτες στην υπέρτατη πολυτέλεια και τους προσφέρει ανεκτίμητες στιγμές σιγουριάς και εσωτερικής ηρεμίας.

MAYBACH GLS INTER

 

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Extra εξοπλισμός
Close
Ποτήρια σαμπάνιας
Ποτήρια σαμπάνιας

Η πολυτελής ατμόσφαιρα στον χώρο πίσω επιβατών της Mercedes-Maybach ολοκληρώνεται με στιλ με τα επάργυρα ποτήρια σαμπάνιας. Ένα ειδικά σχεδιασμένο ένθετο στη θήκη μικροαντικειμένων και δυο υποδοχές στην κεντρική κονσόλα συγκρατούν με ασφάλεια τα ποτήρια στη διάρκεια της διαδρομής. 

Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να παραγγείλετε τα ποτήρια σαμπάνιας ως Γνήσια Αξεσουάρ Mercedes-Benz

Close
Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε έκδοση από ξύλο και δέρμα
Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε έκδοση από ξύλο και δέρμα

Το Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε έκδοση από ξύλο και δέρμα συνδυάζει εκλεπτυσμένα υλικά με πρωτοποριακή άνεση χειρισμού. Τα εργονομικά διατεταγμένα πλήκτρα ελέγχου αφής επιτρέπουν τον διαισθητικό έλεγχο λειτουργιών όπως η πλοήγηση, η τηλεφωνία, η ταχύτητα ή η ψυχαγωγία. Έτσι, ελέγχετε τα πάντα, χωρίς να πρέπει να αφήσετε τα χέρια σας από το τιμόνι. 

Close
Επένδυση από δέρμα νάπα σε Γκρι Μάγμα/ Μαύρο
Επένδυση από δέρμα νάπα σε Γκρι Μάγμα/ Μαύρο

Απολαύστε ένα πολυτελές 

Close
Χώρος για πόδια
Χώρος για πόδια

Να αισθάνεσαι σαν στο σπίτι σου σημαίνει να κινείσαι τελείως ελεύθερα. Όπως στη νέα Mercedes-Maybach GLS. Ο αισθητά μεγαλύτερος χώρος για τα πόδια και η κλίση πλάτης καθίσματος που φτάνει τις 43,5 μοίρες υπόσχονται απόλυτη χαλάρωση. 

Close
Πακέτο δέρματος designo Exclusive
Πακέτο δέρματος designo Exclusive

 

Ολοκληρώστε το δικό σας αριστούργημα με το πακέτο δέρματος designo Exclusive. Ακόμη και τα πλαίσια των παραθύρων επενδύονται με εξαιρετικής ποιότητας δέρμα νάπα. Ακόμη και τα πλευρικά καλύμματα του ταμπλό οργάνων στην πλευρά του οδηγού και του συνοδηγού επενδύονται στο χρώμα του εξοπλισμού – γνήσια μαγεία MAYBACH.

Στοιχεία

  • Κάλυμμα ταμπλό οργάνων στην πλευρά οδηγού και συνοδηγού από συνθετικό δέρμα ARTICO σε εμφάνιση νάπα στο χρώμα του εξοπλισμού
  • Κάτω πλευρά κολόνας A και B από συνθετικό δέρμα ARTICO σε εμφάνιση νάπα στο χρώμα του εξοπλισμού
  • Επένδυση πλαισίων παραθύρων μπροστά και πίσω σε δέρμα νάπα στο χρώμα του εξοπλισμού
Close
Πακέτο διακοσμητικών στοιχείων Exclusive
Πακέτο διακοσμητικών στοιχείων Exclusive

 

Το πακέτο διακοσμητικών στοιχείων χαρίζει μια μοναδική λάμψη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Επιπλέον διακοσμητικά στοιχεία στις πίσω πλευρές των μπροστινών καθισμάτων ενσωματώνονται αβίαστα στο εσωτερικό και δημιουργούν ενδιαφέρουσες αντιθέσεις. Ειδικότερα οι πίσω επιβάτες απολαμβάνουν μια πολυτέλεια που γίνεται αντιληπτή.

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

  • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
  • Ανάρτηση
  • Στάθμευση
  • Συνδεσιμότητα
  • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης

Ακολουθήστε τον δρόμο προς την αυτόνομη οδήγηση. Μοντέρνα συστήματα σας υποστηρίζουν στην προσαρμογή της ταχύτητας οδήγησης, στη διεύθυνση, στην αλλαγή λωρίδας και σε περίπτωση κινδύνου σύγκρουσης ανάλογα με τις συνθήκες. Ο κίνδυνος ατυχήματος μειώνεται, οι επιβάτες και οι άλλοι συμμετέχοντες της κυκλοφορίας προστατεύονται αποτελεσματικά. Έτσι φτάνετε στον προορισμό σας με ασφάλεια και ξεγνοιασιά.

Close
Σύστημα υποβοήθησης τήρησης ορίων ταχύτητας

Το σύστημα υποβοήθησης τήρησης ορίων ταχύτητας διευκολύνει την τήρηση των ορίων ταχύτητας, εμφανίζοντάς τα στην οθόνη. Μπορεί να εμφανίζει και σήματα με πρόσθετους περιορισμούς. Έτσι, συμβάλλει με τις οδηγίες του στις ασφαλείς, καθημερινές μετακινήσεις σας.

Close
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus

Το πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus προσφέρει κορυφαία άνεση και ασφάλεια καθ' οδόν προς την αυτόνομη οδήγηση . Συμπληρωματικά στο πακέτο υποβοήθησης οδήγησης, διατίθεται η ενεργή υποβοήθηση σε μποτιλιάρισμα, για βέλτιστη υποστήριξη κατά την οδήγηση σε αυτοκινητόδρομους. Ένα ακόμα πλεονέκτημα αυτού του πακέτου, είναι ότι με τον παλμό πλευράς σύγκρουσης PRE-SAFE® μπορεί να παρέχει επιπλέον προστασία σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης που οφείλεται σε εξωτερικούς παράγοντες.

Close
E-ACTIVE BODY CONTROL
E-ACTIVE BODY CONTROL

Κυρίαρχη αίσθηση οδήγησης σε όλες τις συνθήκες. Το E-ACTIVE BODY CONTROL συνδυάζει άνεση, ακρίβεια και δυναμική, με μοναδικά χαρακτηριστικά οδήγησης εκτός δρόμου. Βιώστε την κορυφαία εμπειρία αντιστάθμισης κλίσεων και κραδασμών που προσφέρει μια σύγχρονη, πλήρως ενεργή ανάρτηση. Εντός και εκτός δρόμου. Σε καλές και κακές συνθήκες οδήγησης.

Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°

Η καλύτερη υπηρεσία στάθμευσης στο αυτοκίνητο. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με κάμερα 360° διευκολύνει την αναζήτηση θέσης στάθμευσης, καθώς και την είσοδο και έξοδο από θέσεις στάθμευσης. Χάρη στην περιμετρική ορατότητα σταθμεύετε εύκολα μόνοι σας ή, εναλλακτικά, το σύστημα σταθμεύει αυτόματα το αυτοκίνητο, χωρίς κανένα άγχος για εσάς.

Close
Σύστημα ψυχαγωγίας χώρου πίσω επιβατών
Σύστημα ψυχαγωγίας χώρου πίσω επιβατών

Οι πίσω επιβάτες δεν θα πιστεύουν τα μάτια και τα αυτιά τους. Στη νέα Mercedes-Maybach GLS τους περιμένει κορυφαίου επιπέδου ψυχαγωγία, ειδικά για όσους αγαπούν τη μουσική. Εκτός από το ηχοσύστημα 3D-Surround Burmester R High-End με 28 ηχεία, διατίθενται επίσης δύο σταθερές οθόνες Full HD με χειρισμό μέσω αφής. 

Close
Mercedes-Benz User Experience (MBUX)
Mercedes-Benz User Experience (MBUX)

Το νέο Mercedes-Benz User Experience θα σας συναρπάσει. Με κάθε ματιά, κάθε λέξη και κάθε άγγιγμα. Ένα εντυπωσιακό κόκπιτ με ευρεία οθόνη προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία χειρισμού και ενδείξεων. Με τη βοήθεια του MBUX Command Centre Rear, που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό, μπορείτε να ελέγχετε τις λειτουργίες των συστημάτων άνεσης πίσω επιβατών μέσω του ενσωματωμένου tablet της Samsung κατευθείαν από τον χώρο πίσω επιβατών. 

Close
Βίντεο επαυξημένης πραγματικότητας
Βίντεο επαυξημένης πραγματικότητας

Το Βίντεο επαυξημένης πραγματικότητας σας βοηθά να αντεπεξέρχεστε άριστα ακόμη και σε περίπλοκες καταστάσεις στον δρόμο. Το προαιρετικό σύστημα καταγράφει το περιβάλλον με μια κάμερα, συνδυάζει τις ζωντανές εικόνες με πρακτικές εικονικές οδηγίες για την κυκλοφορία και σας δείχνει τα πάντα με σαφήνεια στην οθόνη μέσων. 

Close
Προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus
Προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus

Οδηγήστε με διαρκώς αναμμένους προβολείς. Αυτό κάνει τη νύχτα, σχεδόν, μέρα και σας ξεκουράζει κατά την οδήγηση. Δείτε μακριά, χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους οδηγούς – αυτή είναι η αρχή της λειτουργίας του προσαρμοζόμενου συστήματος υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus. Το έξυπνο αυτό σύστημα προφυλάσσει μέσω LED υψηλής ακρίβειας τους οδηγούς οχημάτων που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ή προπορεύονται και δεν χρειάζεται να εναλλάσσεστε συνεχώς στη λειτουργία του φωτισμού διασταύρωσης.

Close
MULTIBEAM LED
MULTIBEAM LED

Για τέλεια ορατότητα, οι προσαρμοζόμενοι προβολείς MULTIBEAM LED αντιδρούν εξαιρετικά γρήγορα στις τρέχουσες συνθήκες της κυκλοφορίας, με ξεχωριστά ελεγχόμενα LED. Ο μερικός φωτισμός μεγάλης σκάλας δεν ενοχλεί τους άλλους οδηγούς. Εάν ο δρόμος είναι ελεύθερος, ο φωτισμός μεγάλης σκάλας ULTRA RANGE αυξάνει την εμβέλεια κατά 150 μέτρα. Ο φωτισμός αλλαγής κατεύθυνσης και στροφών φωτίζει βέλτιστα το πεδίο ορατότητας.

Γνωρίστε την Mercedes-Benz Maybach GLS τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Ελάτε πιο κοντά στην Mercedes-Benz της επιλογής σας

Ζητήστε μας Προσφορά

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας
Φωτογραφίες και ταινίες

Φωτογραφίες.

Η νέα Mercedes-Benz Maybach GLS : απολαύστε την, κατεβάστε σχετικές πληροφορίες και κοινοποιήστε τις.