C-Class

C-Class

Η δυναμική είναι στάση ζωής.

Δεν επαναπαύεται ποτέ, επιζητά διαρκώς την καινοτομία.

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Ο σπορ χαρακτήρας επανακάμπτει.

Η παρόρμηση είναι εμφανής στο πρόσωπο της C-Class Sedan: το μπροστινό της τμήμα εκφράζει τον δυναμικό και μοντέρνο χαρακτήρα της. Ανάλογα με τον εξοπλισμό, οι προφυλακτήρες είναι νέας σχεδίασης, τα στοιχεία χρωμίου λάμπουν και οι νέοι προβολείς LED συναρπάζουν.

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Σύγχρονη πολυτέλεια, που πηγάζει από το εσωτερικό.
Σύγχρονη πολυτέλεια, που πηγάζει από το εσωτερικό.

Το νέο τιμόνι με πλήκτρα ελέγχου αφής, τα πλήρως ψηφιακά όργανα και οι μεγάλες οθόνες, ανάλογα με τον εξοπλισμό, προσφέρουν πλήρως εξατομικευμένο και σύγχρονο χειρισμό.

Extra εξοπλισμός
Close
Πανοραμική συρόμενη οροφή
Πανοραμική συρόμενη οροφή

Με ανοιχτή ή κλειστή την προαιρετική συρόμενη οροφή, βιώνετε μοναδική αίσθηση ελευθερίας και απολαμβάνετε μια ευχάριστη, φωτεινλη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό, ενώ εξωτερικά, η μεγάλη συρόμενη οροφή κάνει την εμφάνιση του αυτοκινήτου πιο ανάλαφρη και πολυτελή. 

  • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
  • Ανάρτηση
  • Στάθμευση
  • Συνδεσιμότητα
Close
Σύστημα υποβοήθησης ορατότητας νεκρής γωνίας
Σύστημα υποβοήθησης ορατότητας νεκρής γωνίας

Το σύστημα υποβοήθησης ορατότητας νεκρής γωνίας μειώνει τον κίνδυνο ατυχημάτων, ειδικότερα κατά την αλλαγή λωρίδας, αλλά και όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο. Επιτηρεί τη νεκρή γωνία του αυτοκινήτου και σας προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά για τυχόν κινδύνους που ανιχνεύει. Και αυτό ισχύει όχι μόνο κατά την οδήγηση, αλλά και έως τρία λεπτά μετά την απενεργοποίηση της μίζας.

Close
AIR BODY CONTROL
AIR BODY CONTROL

Η ανάρτηση AIR BODY CONTROL με συνεχή ρύθμιση της απόσβεσης σε κάθε τροχό προσφέρει μια ιδιαίτερα ήπια συμπεριφορά κύλισης. Έτσι, οδηγείτε με εξαιρετική άνεση, προστατεύετε τη μέση σας από περιττές καταπονήσεις και φτάνετε ξεκούραστοι στον προορισμό σας. Επιπλέον, η ανάρτηση προσαρμόζεται αυτόματα σε διάφορες καταστάσεις φορτίου.

Close
DYNAMIC SELECT
DYNAMIC SELECT

Το DYNAMIC SELECT αλλάζει την οδική συμπεριφορά με το πάτημα ενός κουμπιού. Χρησιμοποιήστε διάφορα προγράμματα οδήγησης, τα οποία αλλάζουν π.χ. τα χαρακτηριστικά του κινητήρα, του κιβωτίου ταχυτήτων, της ανάρτησης και του συστήματος διεύθυνσης. Δυναμική οδήγηση στον πρόγραμμα Sport, χαλαρή οδήγηση στο πρόγραμμα Comfort ή ιδιαίτερα οικονομική οδήγηση στο πρόγραμμα ECO – εσείς αποφασίζετε τι είναι σπουδαιότερο.

Close
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC

Μην αγχώνεστε για τις στενές θέσεις στάθμευσης. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC δεν βρίσκει απλώς θέσεις στάθμευσης: σας βοηθά να μπείτε και να βγείτε από αυτές. Επιπλέον, σας υποστηρίζει κατά τη διεύθυνση του αυτοκινήτου και, στα οχήματα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, κατά την επιτάχυνση, την πέδηση και την αλλαγή ταχύτητας.

Σε κάθετες θέσεις στάθμευσης, το σύστημα παρέχει υποβοήθηση κατά τη στάθμευση με εμπροσθοπορεία και οπισθοπορεία – σε οριζόντιες θέσεις στάθμευσης μόνο κατά την οπισθοπορεία. Επιπλέον, εάν χρησιμοποιήσατε το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης για τη στάθμευση, το σύστημα σάς υποστηρίζει αντιστρόφως και κατά την έξοδο από τη θέση στάθμευσης.

Close
Ασύρματο σύστημα φόρτισης για κινητές συσκευές
Ασύρματο σύστημα φόρτισης για κινητές συσκευές

Ο χρόνος οδήγησης αξιοποιείται ως χρόνος φόρτισης, τοποθετώντας το smartphone σας με μία κίνηση στη θήκη της κεντρικής κονσόλας, όπου φορτίζεται ασύρματα. Μπορείτε να φορτίζετε ασύρματα όλα τα συμβατά smartphone ανεξαρτήτως μοντέλου και μάρκας.

Close
Touchpad με χειριστήριο ελέγχου
Touchpad με χειριστήριο ελέγχου

Απολαύστε σύγχρονη άνεση χειρισμού και πανεύκολη προσβασιμότητα στις λειτουργίες πολυμέσων: ο χειρισμός του touchpad με κινήσεις των δαχτύλων (Multitouch) είναι εξίσου διαισθητικός, όσο και ενός smartphone. Επιπλέον έχετε στη διάθεσή σας το λειτουργικό χειριστήριο ελέγχου και τα απευθείας πλήκτρα για τις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε συχνότερα.

Γραμμές Εξοπλισμού
AMG LINE
AMG LINE

Το εντυπωσιακό styling της AMG Line προσφέρει στο εσωτερικό της C-Class μία σπορτιφ, αποκλειστική νότα, που αποτελεί σαφή δήλωση της επιβλητικής σχεδίασης. Οι τεχνικές ιδιαιτερότητες σάς προσφέρουν αισθητά μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση, καθώς η ευκίνητη σπορ ανάρτηση με σπορ άμεσο σύστημα διεύθυνσης εξασφαλίζει πιο δυναμική οδική συμπεριφορά. Η AMG Line προσδίδει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας ορατά και αισθητά περισσότερο σπορτίφ και αποκλειστικό χαρακτήρα. Έτσι, κάνετε μία σαφή δήλωση και δείχνετε με την πρώτη ματιά ότι αυτό που μετράει για εσάς είναι μία δυναμική και αποκλειστική ατμόσφαιρα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

EXCLUSIVE
EXCLUSIVE

Με τη γραμμή εξοπλισμού EXCLUSIVE Εξωτερικού αναδεικνύετε την κομψότητα του αυτοκινήτου σας και δείχνετε ξεκάθαρα ότι για εσάς μετράει η κομψή πολυτέλεια. Ο συνδυασμός των σχεδιαστικών στοιχείων δημιουργεί μία ιδιαίτερα φροντισμένη συνολική εντύπωση. 

Με το EXCLUSIVE Εσωτερικού δείχνετε ότι αυτό που μετράει για εσάς είναι η κορυφαία κομψότητα και ποιότητα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Τα πολυτελή διακοσμητικά στοιχεία και η εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας θα σας προσφέρουν απόλαυση κάθε μέρα, ξανά και ξανά. Τα πλεονεκτήματα του εσωτερικού χώρου αναδεικνύονται ιδιαίτερα από το πακέτο φωτισμού εσωτερικού χώρου.

AVANTGARDE
AVANTGARDE

Με την γραμμή εξοπλισμού AVANTGARDE Εξωτερικού αναδεικνύετε το μοναδικό και σπορτίφ χαρακτήρα του αυτοκινήτου σας και δείχνετε ξεκάθαρα ότι για εσάς μετράει η μοντέρνα πολυτέλεια. Ο συνδυασμός σχεδιαστικών στοιχείων δημιουργεί ένα απίστευτα εντυπωσιακό αυτοκίνητο, όπου η χαμηλωμένη ανάρτηση προσφέρει την ιδανική ισορροπία δυναμικής, άνεσης και ασφάλειας.

Με το AVANTGARDE Εσωτερικού δείχνετε τι έχει σημασία για εσάς: κομψή αθλητικότητα, εξατομίκευση με έντονο χαρακτήρα και κορυφαία ποιότητα. Οι πρωτοποριακές λεπτομέρειες και η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα θα σας προσφέρουν άφθονη απόλαυση κάθε μέρα, ξανά και ξανά. Τα πλεονεκτήματα του εσωτερικού χώρου αναδεικνύονται ιδιαίτερα από το πακέτο φωτισμού εσωτερικού χώρου.

BASIKOS
ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Στον βασικό εξοπλισμό, το εξωτερικό είναι υπέροχο από κάθε άποψη. Στο επίκεντρο βρίσκεται η αρμονική συνήπαρξη των σχεδιαστικών στοιχείων, για μια κομψή, συνολική εντύπωση με σπορ πινελιές.

Με το εσωτερικό του βασικού εξοπλισμού, επιλέγετε διαχρονική ελκυστικότητα. Ρευστές γραμμές, κομψά, σκούρα χρώματα και ήπιες αντιθέσεις δημιουργούν μια απέριττη συνολική εικόνα και επαναπροσδιορίζουν τη σύγχρονη πολυτέλεια. Τα μερικώς ηλεκτρικά καθίσματα βασικού εξοπλισμού προσφέρουν εξαιρετική άνεση, ακόμη και σε μεγάλες διαδρομές.

Γνωρίστε την C-Class τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Κλείστε ραντεβού για δοκιμαστική διαδρομή.

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας