E-Class Cabrio

E-Class Cabrio

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Ανακαλύψτε τη συγκλονιστική κομψότητα της E-Class Cabrio.

Βυθιστείτε στην εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση.

Extra εξοπλισμός
Close
Εσωτερική επένδυση οροφής designo
Εσωτερική επένδυση οροφής designo

Η θέα προς τα ψηλά καθησυχάζει και ξεκουράζει το βλέμμα. Γι' αυτό, η designo εμπιστεύτηκε τα καλύτερα υλικά στα χέρια έμπειρων ταπετσιέρηδων, που τελειοποιούν την επένδυση οροφής της Mercedes-Benz σας σύμφωνα με τις ανάγκες. Έτσι, επιτυγχάνεται τέλεια αρμονία στο εσωτερικό, την οποία αισθάνεστε.

Οι επενδύσεις οροφής designo με μια ματιά:

  • Επένδυση οροφής από ύφασμα μικροϊνών DINAMICA designo σε Μπεζ Μακιάτο
  • Εσωτερική επένδυση οροφής από ύφασμα μικροϊνών DINAMICA designo σε Μαύρο
Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

  • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
  • Ανάρτηση
  • Στάθμευση
  • Συνδεσιμότητα
  • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Σύστημα PRE-SAFE®
Σύστημα PRE-SAFE®

Το σύστημα PRE-SAFE® αξιοποιεί το χρονικό διάστημα πριν από ενδεχόμενο ατύχημα, καθώς μετριάζονται οι επιπτώσεις του με μια σειρά μέτρων. Ο καινοτόμος ήχος PRE-SAFE® παράγει έναν θόρυβο που εκπέμπεται από τα ηχεία και διεγείρει ένα προστατευτικό αντανακλαστικό. Έτσι, το εσωτερικό του αυτιού προστατεύεται χάρη στην απορρόφηση των θορύβων του ατυχήματος.

Close
ATTENTION ASSIST

Το σύστημα αυτό μπορεί να αυξάνει σημαντικά την οδηγική ασφάλεια σε μακρινές διαδρομές και κατά τη νυχτερινή οδήγηση. Το σύστημα ATTENTION ASSIST έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίζει σημάδια κόπωσης και σημαντική έλλειψη συγκέντρωσης, βάσει των χαρακτηριστικών οδήγησης, και να προειδοποιεί τον οδηγό οπτικά και ηχητικά.

Close
Ενεργή υποβοήθηση πέδησης
Ενεργή υποβοήθηση πέδησης

Η ενεργή υποβοήθηση πέδησης συμβάλλει στην αποτροπή ατυχημάτων πρόσκρουσης και σύγκρουσης με διερχόμενα οχήματα και πεζούς. Εκτός από την προειδοποίηση απόστασης και σύγκρουσης, σας προσφέρει και μια ενίσχυση πέδησης ανάλογα με τις συνθήκες, σε περίπτωση που δεν πατήσετε με δύναμη το φρένο. Εάν δεν αντιδράσετε, μπορεί να ξεκινήσει μια αυτόνομη πέδηση έκτακτης ανάγκης.

Close
Πακέτο υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας

Το πακέτο υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας σάς προστατεύει από τις συνέπειες τυχόν ακούσιας εκτροπής από τη λωρίδα κυκλοφορίας σας. Ο συνδυασμός ενεργών συστημάτων υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας και ορατότητας νεκρής γωνίας αναγνωρίζει εγκαίρως πιθανούς κινδύνους, προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά και σας υποστηρίζει με μονόπλευρες επεμβάσεις στα φρένα κατά την επιστροφή στην αρχική λωρίδα κυκλοφορίας.

Στοιχεία

  • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας (243)
  • Σύστημα υποβοήθησης ορατότητας νεκρής γωνίας (234)
Close
Σύστημα υποβοήθησης ορατότητας νεκρής γωνίας
Σύστημα υποβοήθησης ορατότητας νεκρής γωνίας

Το σύστημα υποβοήθησης ορατότητας νεκρής γωνίας βλέπει για εσάς την περιοχή που εμφανίζεται στον εξωτερικό καθρέφτη, ειδικά μόλις ανάψετε τα φλας. Έτσι, το σύστημα μπορεί να σας προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά για πλευρικές συγκρούσεις με άλλα οχήματα που βρίσκονται στη νεκρή γωνία.

Close
AIR BODY CONTROL
AIR BODY CONTROL

Η ανάρτηση AIR BODY CONTROL συνδυάζει τα πλεονεκτήματα πολλών αναρτήσεων και σας επιτρέπει να την μετατρέπετε όποτε θέλετε από άνετη σε δυναμική. Το εύρος των ρυθμίσεών της είναι εντυπωσιακό. Η αερανάρτηση πολλαπλών θαλάμων διαθέτει τριπλή ρύθμιση. Προσφέρει εκπληκτική άνεση κύλισης ακόμη και σε δύσκολα εδάφη ή σπορ χαρακτηριστικά. Ιδιαίτερα πρακτικό είναι το σύστημα ρύθμισης ύψους ανάρτησης.

Close
Κάμερα οπισθοπορείας
Κάμερα οπισθοπορείας

Με το πακέτο αυτό έχετε την επιλογή να σταθμεύετε εύκολα μόνοι σας ή το σύστημα να σταθμεύει αυτόματα το αυτοκίνητο, χωρίς κανένα άγχος για εσάς. Η πρακτική υποστήριξη ξεκινά ήδη από την αναζήτηση και την επιλογή μιας θέσης στάθμευσης. Μόλις αυτή εντοπιστεί, μπορείτε να κάνετε ελιγμούς με ασφάλεια χάρη στην κάμερα οπισθοπορείας ή να αφήσετε το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης να σας βοηθήσει κατά την είσοδο και έξοδο από τη θέση στάθμευσης.

Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°

Η καλύτερη υπηρεσία στάθμευσης στο αυτοκίνητο. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με κάμερα 360° διευκολύνει την αναζήτηση θέσης στάθμευσης, καθώς και την είσοδο και έξοδο από θέσεις στάθμευσης. Χάρη στην περιμετρική ορατότητα σταθμεύετε εύκολα μόνοι σας ή, εναλλακτικά, το σύστημα σταθμεύει αυτόματα το αυτοκίνητο, χωρίς κανένα άγχος για εσάς.

Close
Οθόνη Head up
Οθόνη Head up

Οι καλύτερες προοπτικές για σπορ οδηγική απόλαυση και αίσθηση υπεροχής: η οθόνη Head up μετατρέπει το μπροστινό σας παρμπρίζ σε ένα συναρπαστικό ψηφιακό κόκπιτ. Έτσι, έχετε πάντα τις σημαντικότερες πληροφορίες στο άμεσο οπτικό σας πεδίο. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να συγκεντρώνεστε απόλυτα στον δρόμο και στην κυκλοφορία μπροστά σας.

Close
COMAND Online
COMAND Online

Φτάστε γρηγορότερα και πιο ήρεμα στον προορισμό σας με το COMAND Online, το τέλεια ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης με εμφάνιση και αίσθηση Mercedes. Χάρη στις πληροφορίες για την κυκλοφορία Live Traffic και το Car-to-X Communication μπορείτε π.χ. να αποφεύγετε τα μποτιλιαρίσματα και να αναγνωρίζετε εγκαίρως πιθανές πηγές κινδύνων.

Close
Ασύρματο σύστημα φόρτισης για κινητές συσκευές

Ο χρόνος οδήγησης μπορεί να αξιοποιηθεί ως χρόνος φόρτισης. Απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά καλώδια και ακουμπήστε το smartphone σας για φόρτιση στην ενσωματωμένη βάση κινητού τηλεφώνου της κεντρικής κονσόλας. Υποστηρίζονται όλες οι συσκευές που είναι συμβατές με το πρότυπο Qi.

Close
MULTIBEAM LED
MULTIBEAM LED

Για τέλεια ορατότητα, οι προσαρμοζόμενοι προβολείς MULTIBEAM LED αντιδρούν εξαιρετικά γρήγορα στις τρέχουσες συνθήκες του δρόμου και της κίνησης με ξεχωριστά ελεγχόμενα LED. Ο μερικός φωτισμός μεγάλης σκάλας δεν ενοχλεί τους άλλους οδηγούς. Ο φωτισμός αλλαγής κατεύθυνσης και στροφών φωτίζει βέλτιστα το οπτικό πεδίο.

Close
Προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus

Οδηγήστε με διαρκώς αναμμένους προβολείς. Αυτό κάνει τη νύχτα σχεδόν μέρα και σας ξεκουράζει κατά την οδήγηση. Δείτε μακριά, χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους οδηγούς: αυτή είναι η αρχή της λειτουργίας του προσαρμοζόμενου συστήματος υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus. Το έξυπνο αυτό σύστημα προφυλάσσει μέσω LED υψηλής ακρίβειας τους οδηγούς οχημάτων που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ή προπορεύονται και δεν χρειάζεται να εναλλάσσεστε συνεχώς στη λειτουργία του φωτισμού διασταύρωσης.

Οδηγικά χαρακτηριστικά

Σπορτίφ, ασφαλής, άνετη.

Η E-Class Cabrio αντιμετωπίζει όλες τις συνθήκες κυρίαρχα και ήρεμα. Η χαμηλωμένη κατά 15 χιλιοστά ανάρτηση εξασφαλίζει σπορ συμπεριφορά στον δρόμο και μέγιστη άνεση.

Close
DYNAMIC SELECT
DYNAMIC SELECT

Το DYNAMIC SELECT αλλάζει την οδική συμπεριφορά με το πάτημα ενός κουμπιού. Χρησιμοποιήστε διάφορα προγράμματα οδήγησης, τα οποία αλλάζουν π.χ. τα χαρακτηριστικά του κινητήρα, του κιβωτίου ταχυτήτων, της ανάρτησης και του συστήματος διεύθυνσης. Δυναμική οδήγηση στον πρόγραμμα Sport, χαλαρή οδήγηση στο πρόγραμμα Comfort ή ιδιαίτερα οικονομική οδήγηση στο πρόγραμμα ECO – εσείς αποφασίζετε τι είναι σπουδαιότερο.

Close
Χαμηλωμένη ανάρτηση AGILITY CONTROL, με επιλεκτικό σύστημα απόσβεσης κραδασμών

Η χαμηλωμένη ανάρτηση AGILITY CONTROL σάς προσφέρει βέλτιστο κράτημα στον δρόμο χωρίς συμβιβασμούς στην οδηγική άνεση. Το παθητικό σύστημα επιλεκτικής απόσβεσης κραδασμών εξασφαλίζει μια ανώτερη οδηγική εμπειρία σε κάθε οδόστρωμα, καθώς βελτιώνει αυτόματα τα χαρακτηριστικά κύλισης, την απόδοση της απόσβεσης και την ευστάθεια.

Close
Ανάρτηση DYNAMIC BODY CONTROL με μεταβαλλόμενη απόσβεση
Ανάρτηση DYNAMIC BODY CONTROL με μεταβαλλόμενη απόσβεση

Μία ανάρτηση, τρεις διαμορφώσεις: με το DYNAMIC BODY CONTROL επιλέγετε ανάμεσα στη μέγιστη ευκινησία ή την εξαιρετική άνεση απόσβεσης, ανάλογα με τη διαδρομή και το προσωπικό σας στιλ οδήγησης. Το κατά 15 mm χαμηλότερο ύψος ανάρτησης και το σπορ άμεσο σύστημα διεύθυνσης σάς προσφέρουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για ιδιαίτερα δυναμική οδήγηση.

Γραμμές Εξοπλισμού
AMG Line
AMG Line

H AMG Line εξωτερικού, με τέλεια συνδυασμένα στοιχεία εξοπλισμού, αναδεικνύει τη σπορ πλευρά του εξωτερικού – από το δυναμικό AMG Styling μέχρι τη μάσκα ψυγείουdiamondμε στοιχεία χρωμίου και τις μεγάλες ζάντες αλουμινίου AMG. Τα γνώριμα χαρακτηριστικά AMG υπογραμμίζουν αισθητά και ορατά την σπορτίφ και αποκλειστική σχεδίαση. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει το σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με επίπεδο κάτω τμήμα, το συγκρότημα καθίσματος σε ενιαία εμφάνιση, τα σπορ πεντάλ AMG, τα πατάκια ποδιών AMG και τον ατμοσφαιρικό φωτισμό.  

AVANTGARDE
AVANTGARDE

Η γραμμή AVANTAGARDE εξωτερικού έχει σπορ, εκφραστική εμφάνιση. Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ζάντες αλουμινίου, μάσκα ψυγείου diamond με μαύρα στοιχεία και σχεδιαστικές λεπτομέρειες από χρώμιο και αλουμίνιο. Επιπλέον, η χαμηλωμένη ανάρτηση  AGILITY CONTROL υπογραμμίζει τη σπορ εμφάνιση. Η σπορ πολυτελής  AVANTGARDE εσωτερικού ξεχωρίζει με το σπορ συγκρότημα καθισμάτων σε ενιαία εμφάνιση και επενδύσεις από συνθετικό δέρμα ARTICA/ύφασμα Νόργουιτς, τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε δέρμα Νάπα σχεδίασης τριών ακτίνων και διακοσμητικά στοιχεία από ανοιχτόχρωμο αλουμίνιο με λείανση κρυστάλλου. 

Γνωρίστε την E-Class Cabrio τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Κλείστε ραντεβού για Test Drive

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας