S-Class Cabrio

S-Class Cabrio

S-Class Cabrio

Risk an Affair.

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Δεν είναι ένα cabrio, είναι μια S-Class.

Η S-Class Cabrio υπόσχεται μια καθηλωτική εμπειρία οδήγησης για όλες τις αισθήσεις, ανεξαρτήτως εποχής. Με ψηφιακή ευρεία οθόνη, πολυτελή διάκοσμο και εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς. Ανακαλύψτε μια οδηγική άνεση που δεν γνωρίζει όρια.

Εξωτερική σχεδίαση

Αφήστε το πίσω τμήμα της S-Class Cabrio να σας συναρπάσει. Το απόλυτο highlight: τα νέα πίσω φώτα με πρωτοποριακή τεχνολογία OLED. Για σχεδίαση που ξεχωρίζει μέρα και νύχτα.

 
e63

 

Εσωτερική σχεδίαση

Όλα τα όργανα διαθέτουν κρυστάλλινες επιφάνειες. Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός σαγηνεύει τους επιβάτες με δέκα αποκλειστικές επιλογές χρωμάτων, ενώ το τιμόνι νέας σχεδίασης με κουμπιά ελέγχου αφής προσφέρει μέγιστη άνεση χειρισμού σε κάθε άγγιγμα.

 
e63
Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

 • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
 • Ανάρτηση
 • Στάθμευση
 • Συνδεσιμότητα
 • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Ενεργή υποβοήθηση πέδησης
Ενεργή υποβοήθηση πέδησης

Το σύστημα βοηθά να αποτρέπονται ατυχήματα πρόσκρουσης και σύγκρουσης με πεζούς και, ενδεχομένως, να μετριάζονται οι συνέπειες ενός ατυχήματος. Περιλαμβάνει προειδοποίηση απόστασης και σύγκρουσης, υποστήριξη της πέδησης ανάλογα με την κατάσταση και αυτόνομη λειτουργία πέδησης.

Close
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης τήρησης ορίων ταχύτητας

Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης τήρησης ορίων ταχύτητας μπορεί να χρησιμοποιεί τα όρια ταχύτητας που αναγνωρίζονται από την κάμερα ή το σύστημα πλοήγησης ως νέα, προγραμματισμένη ταχύτητα για το ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC. Έτσι, ο οδηγός δεν χρειάζεται να προσαρμόζει χειροκίνητα τη ρυθμισμένη ταχύτητα για πινακίδα ορίου ταχύτητας. Πριν από την είσοδο σε οικισμούς, η ταχύτητα του αυτοκινήτου μειώνεται αυτόματα.

Διατίθεται μόνο ως τμήμα του πακέτου υποβοήθησης οδήγησης.

Close
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας

Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας προσφέρει υποβοήθηση όταν το όχημα εκτρέπεται ακούσια από τη λωρίδα κυκλοφορίας. Μπορεί να επαναφέρει το όχημα στην πορεία του μέσω μονόπλευρης επέμβασης στα φρένα, ώστε να αποτρέψει κάποιο ατύχημα.

Διατίθεται μόνο ως τμήμα του πακέτου υποβοήθησης οδήγησης.

Close
ATTENTION ASSIST

Το σύστημα αυτό μπορεί να αυξήσει σημαντικά την οδηγική ασφάλεια σε μακρινές διαδρομές και κατά τη νυχτερινή οδήγηση. Το σύστημα ATTENTION ASSIST έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίζει σημάδια κόπωσης και σημαντική έλλειψη συγκέντρωσης, βάσει των χαρακτηριστικών οδήγησης, και να προειδοποιεί τον οδηγό οπτικά και ηχητικά.

Το ATTENTION ASSIST συνοπτικά:

 • Σύστημα υποβοήθησης οδήγησης για προστασία από  εντεινόμενη κούραση και έλλειψη προσοχής
 • Μπορεί να αναγνωρίζει τυπικές ενδείξεις κόπωσης και έλλειψης συγκέντρωσης, βάσει της οδηγικής συμπεριφοράς και πολλών άλλων παραμέτρων
Close
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης

Έξυπνα συνδυασμένα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης, μπορούν, εντός των ορίων τους, να ξεκουράζουν τον οδηγό, να μειώνουν τους κινδύνους ατυχήματος και να βελτιώνουν την προστασία των επιβαινόντων και των υπολοίπων συμμετεχόντων στην κυκλοφορία. Για παράδειγμα, προσφέρουν υποβοήθηση στη ρύθμιση απόστασης και τη διεύθυνση του αυτοκινήτου.

 

Τα στοιχεία του πακέτου υποβοήθησης οδήγησης:

 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC
 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διεύθυνσης
Close
Σύστημα PRE-SAFE®
Σύστημα PRE-SAFE®

Το σύστημα μπορεί να αναγνωρίζει έγκαιρα κρίσιμες οδηγικές καταστάσεις και, σε περίπτωση επικείμενου κινδύνου ατυχήματος, να εφαρμόζει προνοητικά μέτρα προστασίας των επιβατών. Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τους αναστρέψιμους εντατήρες ζωνών ασφαλείας ή το αυτόματο κλείσιμο των ανοικτών παραθύρων.

Το σύστημα PRE-SAFE® συνοπτικά:

 • Προνοητικό σύστημα προστασίας επιβατών στον βασικό εξοπλισμό
 • Χρησιμοποιεί το σύστημα ραντάρ άλλων συστημάτων, όπως το ESP® ή BAS
Close
Ανάρτηση – αριστουργήματα της μηχανικής τέχνης.
Ανάρτηση – αριστουργήματα της μηχανικής τέχνης.

Μία S-Class Cabrio δεν αποσβένει απλώς τους κραδασμούς, αιωρείται. Η αερανάρτηση AIRMATIC ανεβάζει του επιβάτες στα σύννεφα. Η οδηγική άνεση είναι μοναδική. Χάρη στα επιλεγόμενα προγράμματα οδήγησης, μπορείτε να επιλέγετε ανά πάσα στιγμή το σπορ πρόγραμμα – για δυναμική οδήγηση αγωνιστικού επιπέδου.

Εξοπλισμός συστημάτων ανάρτησης:

 • AIRMATIC
 • AMG DYNAMIC SELECT
 • DYNAMIC SELECT
Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας

Το πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας διευκολύνει την αναζήτηση και επιλογή θέσης στάθμευσης, καθώς και την είσοδο και έξοδο από παράλληλες και κάθετες θέσεις στάθμευσης. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης διευθύνει το αυτοκίνητο στις θέσεις στάθμευσης – σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με ρύθμιση της ταχύτητας κίνησης και αυτόματη αλλαγή ταχύτητας.

 

Στοιχεία του πακέτου στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας:

 • Συνολικά 12 αισθητήρες υπερήχων: από 4 μπροστά και από 2 πλευρικά στον μπροστινό και πίσω προφυλακτήρα
 • Ενδείξεις στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων με σχηματική προβολή του χώρου στάθμευσης και της εικόνας από την κάμερα οπισθοπορείας
 • Ενδείξεις στην οθόνη του οργάνου πολλαπλών ενδείξεων: το σύμβολο P/κάμερας δείχνει ότι το σύστημα είναι σε λειτουργία, αναζητά θέσεις στάθμευσης και υπολογίζει. Επιπλέον εμφανίζονται βέλη, τα οποία δείχνουν σε ποια πλευρά έχουν εντοπιστεί θέσεις στάθμευσης. Το σύμβολο "P-Off" δείχνει ότι το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC δεν είναι ενεργό
 • Πλήκτρο με LED κατάστασης για το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC στην κεντρική κονσόλα ή στη ζώνη χειριστηρίων συστημάτων υποβοήθησης. Μία φωτεινή λυχνία LED δείχνει, ότι το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC δεν είναι ενεργό
 • Ηχητικό σήμα για το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης PARKTRONIC μπροστά και πίσω
 • Κάμερα οπισθοπορείας στο πίσω καπό

 

Ο εξοπλισμός διατίθεται μόνο με το πακέτο. 

Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°

Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης διευκολύνει την αναζήτηση και επιλογή θέσης στάθμευσης, καθώς και την είσοδο και έξοδο από παράλληλες και κάθετες θέσεις στάθμευσης ή γκαράζ. Η κάμερα 360° μεταδίδει μια ρεαλιστική εικόνα στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων και σας υποστηρίζει κατά τη στάθμευση και τους ελιγμούς.

 

Τα στοιχεία του πακέτου στάθμευσης με κάμερα 360° :

 • Συνολικά 12 αισθητήρες υπερήχων: από 4 μπροστά και από 2 πλευρικά στον μπροστινό και πίσω προφυλακτήρα
 • Ενδείξεις στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων με σχηματική προβολή του χώρου στάθμευσης
 • Πλήκτρο για το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης στην κεντρική κονσόλα
 • Πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του ενεργού συστήματος υποβοήθησης στάθμευσης στην κεντρική κονσόλα ή στη ζώνη χειριστηρίων των συστημάτων υποβοήθησης
 • Ηχητικό σήμα για το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης μπροστά και πίσω
 • 4 ψηφιακές κάμερες μικρής εμβέλειας με λειτουργία HDR
 • Εγκέφαλος για τη δημιουργία μίας συνολικής εικόνας από τις 4 κάμερες

 

Ο εξοπλισμός διατίθεται μόνο με το πακέτο. 

Close
COMAND Online
COMAND Online

Το σύστημα COMAND Online δεν αφήνει καμία επιθυμία ανικανοποίητη ως προς το infotainment, την πλοήγηση και την επικοινωνία. Οι ενδείξεις προβάλλονται με υψηλή ανάλυση στην οθόνη πολυμέσων 31,2 cm (12,3"). Η πλοήγηση από σκληρό δίσκο σας καθοδηγεί με τη βοήθεια του Live Traffic Information, δηλαδή των δεδομένων κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, γρήγορα στον προορισμό σας.

Το COMAND Online συνοπτικά:

 • Σύστημα infotainment με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο
 • Οθόνη πολυμέσων υψηλής ανάλυσης με διαγώνιο οθόνης 31,2 cm (12,3")
 • Γρήγορη πλοήγηση από σκληρό δίσκο με 3D προβολή χαρτών και δυναμική καθοδήγηση στον προορισμό μέσω Live Traffic Information (μετάδοση δεδομένων για την κυκλοφορία σε σχεδόν πραγματικό χρόνο)
 • Ελεύθερη χρήση των Mercedes-Benz Apps και στη διάρκεια της οδήγησης, WLAN/Wi-Fi Hotspot για τη σύνδεση έως και 3 κινητών συσκευών
 • Ενσωμάτωση smartphone μέσω Android Auto ή Apple CarPlayTM, Media Interface, θύρα USB και Bluetooth®, καθώς και υποδοχή για κάρτες SDHC
Close
Ασύρματο σύστημα φόρτισης για κινητές συσκευές
Ασύρματο σύστημα φόρτισης για κινητές συσκευές

Τοποθετήστε και φορτίστε – με το ασύρματο σύστημα φόρτισης δεν απαιτούνται καλώδια και πρίζες. Στην επιφάνεια φόρτισης μπορούν να φορτίζουν κινητές συσκευές που υποστηρίζουν το πρότυπο Qi.

Close
Touchpad με χειριστήριο ελέγχου
Touchpad με χειριστήριο ελέγχου

Μπορείτε να χειρίζεστε διαισθητικά τις λειτουργίες του COMAND Online με το touchpad κάνοντας χειρονομίες με ένα ή περισσότερα δάκτυλα (multitouch). Αυτός ο τρόπος χειρισμού, εκτός από το χειριστήριο ελέγχου και το LINGUATRONIC, είναι ενσωματωμένος στο στήριγμα χεριού της κεντρικής μονάδας χειρισμού.

Close
Πίσω φώτα τεχνολογίας OLED
Πίσω φώτα τεχνολογίας OLED

Τα πίσω φώτα εξασφαλίζουν χαρακτηριστική άνεση, μέρα και νύχτα, με καινοτόμα τεχνολογία OLED. Η ένταση φωτισμού των φλας και των φώτων φρένων μεταβάλλεται ανάλογα με τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος και την ταχύτητα οδήγησης, ώστε να ενοχλούν λιγότερο τους άλλους οδηγούς.

Close
Προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus

Αυτό το σύστημα επιτρέπει την οδήγηση με διαρκώς αναμμένα τα φώτα μεγάλης σκάλας, χωρίς να ενοχλούνται οι υπόλοιποι οδηγοί. Έτσι, ο οδηγός έχει πάντα στη διάθεσή του τη βέλτιστη ακτίνα των προβολέων. Η λειτουργία είναι ενεργή από ταχύτητα οδήγησης 30 km/h σε δρόμους χωρίς οδικό φωτισμό.

 

Το προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus συνοπτικά:

 • Αυτόματη ενεργοποίηση φώτων μεγάλης σκάλας για συνεχόμενο φωτισμό του οδοστρώματος σε μεγάλο πλάτος
 • Μερική απενεργοποίηση των LED των μονάδων φωτισμού μεγάλης σκάλας MULTIBEAM LED, ώστε να μην ενοχλούνται οι οδηγοί μπροστά από το όχημα ή στο αντίθετο ρεύμα (μερικός φωτισμός μεγάλης σκάλας)
 • Στη ρύθμιση φωτισμού μεγάλης σκάλας για αυτοκινητόδρομο, ενεργοποιείται ο μερικός φωτισμός μεγάλης σκάλας φώτων ανάλογα με την κατάσταση της κυκλοφορίας
 • Η λειτουργία είναι ενεργή από ταχύτητα οδήγησης 30 km/h σε δρόμους χωρίς οδικό φωτισμό
Close
Σύστημα υποβοήθησης νυχτερινής ορατότητας Plus
Σύστημα υποβοήθησης νυχτερινής ορατότητας Plus

Τη νύχτα συμβαίνει μόνο το 20% των τροχαίων συμβάντων, αλλά και το 40% όλων των θανατηφόρων ατυχημάτων. Το σύστημα επιτρέπει στον οδηγό να αναγνωρίζει ανθρώπους ή μεγάλα ζώα στο σκοτάδι. Εμφανίζονται καθαρά στην οθόνη του οργάνου πολλαπλών ενδείξεων.

 

Το σύστημα υποβοήθησης νυχτερινής ορατότητας Plus συνοπτικά:

 • Επιτρέπει στον οδηγό να αναγνωρίζει έγκαιρα ανθρώπους και μεγάλα ζώα στο σκοτάδι
 • Χρησιμοποιεί προβολείς υπερύθρων καθώς και πληροφορίες από μία κάμερα υπερύθρων μικρής και μεγάλης εμβέλειας
 • Προβάλλει την περιοχή μπροστά από το αυτοκίνητο σε φωτεινή γκρι εικόνα στην οθόνη του οργάνου πολλαπλών ενδείξεων
 • Επισημαίνει ανθρώπους και ζώα
 • Βοηθά τον οδηγό αναβοσβήνοντας πολλές φορές τους προβολείς (λειτουργία Spotlight), ώστε να αντιδρά ταχύτερα
 • Ενεργοποιεί την εικόνα νυχτερινής όρασης μόνον όταν αναγνωρίζονται άνθρωποι ή ζώα σε μη φωτισμένο δρόμο και με ταχύτητα άνω των 60 km/h
Close
Σύστημα LED Intelligent Light

Για βέλτιστη ορατότητα σε επαρχιακές οδούς και αυτοκινητοδρόμους, κατά την αλλαγή κατεύθυνσης και σε στροφές, το LED Intelligent Light System προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες φωτισμού και οδήγησης. Το προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus φωτίζει το οδόστρωμα σε μεγάλη εμβέλεια, χωρίς να ενοχλεί τους υπόλοιπους οδηγούς.

Close
LED Intelligent Light System με κρυστάλλους Swarovski
LED Intelligent Light System με κρυστάλλους Swarovski

Η χρήση κομψών κρυστάλλων Swarovski στους προβολείς φροντίζουν για ξεχωριστή εμφάνιση μέρα και νύχτα. Το εντυπωσιακό παιχνίδι φωτός που δημιουργούν στο φως φλας και το φως πορείας ημέρας είναι μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια και υπογραμμίζει τη μοναδικότητα του αυτοκινήτου.

Γραμμές Εξοπλισμού
AMG Line Plus
AMG Line Plus

Βασισμένη στα στοιχεία της AMG Line, αποκτά αναβαθμισμένο δυναμισμό και πολυτέλεια με επιλεγμένα χαρακτηριστικά εξοπλισμού. Μεταξύ άλλων είναι οι ζάντες αλουμινίου AMG 50,8 cm(20”), τα σπορ καθίσματα AMG και το τιμόνι AMG Performance σε δέρμα νάπα.

AMG Line
AMG Line

Αυτή η γραμμή εξοπλισμού συνδυάζει τέλεια μεταξύ τους συγκεκριμένα στοιχεία, ενισχύοντας περισσότερο τον σπορ και πολυτελή χαρακτήρα του αυτοκινήτου – από το δυναμικό AMG Styling με ζάντες αλουμινίου AMG και διάτρητους δίσκους φρένων μέχρι τον κομψό διάκοσμο από μαύρο γυαλιστερό ξύλο λεύκας

Βασικός εξοπλισμός
Βασικός εξοπλισμός

Η S-Class Cabrio συναρπάζει με τη χαρισματική της σχεδίαση. Η σπορ μπροστινή ποδιά με τις ογκώδεις εισαγωγές αέρα εντυπωσιάζει εξίσου με τα καινοτόμα πίσω φώτα OLED. Όταν είναι κλειστή, η κουκούλα προσφέρει μια κομψή σιλουέτα coupé.

Χωρίς επιπλέον χρέωση.   

 

Γνωρίστε την S-Class Cabrio τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Κλείστε ραντεβού για Test Drive

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας