SL

SL

SL Roadster

Εντυπωσιάζει ξανά και ξανά.

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Ορόσημα της ιστορίας της αυτοκίνησης.

Η SL είναι ένα εμβληματικό σπορ αυτοκίνητο και ένα από τα δημοφιλέστερα σπορ αυτοκίνητα της εποχής της.

Extra εξοπλισμός
Close
AIRSCARF
AIRSCARF

Η λειτουργία άνεσης για τις κρύες μέρες του χρόνου. Μέσω των αεραγωγών στα προσκέφαλα, το σύστημα θέρμανσης αυχένα AIRSCARF θερμαίνει τον λαιμό και τον αυχένα σαν αόρατο κασκόλ. Έτσι, φτάνετε χαλαροί στον προορισμό σας χωρίς να κρυώνετε, ακόμα και όταν έξω επικρατούν χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

  • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
  • Ανάρτηση
  • Στάθμευση
  • Συνδεσιμότητα
  • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας
Σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας

Διατηρεί τον προσανατολισμό για εσάς: χάρη στην έξυπνη δικτύωση των δεδομένων κάμερας και χάρτη, το σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας μπορεί να αναγνωρίζει εκτός από όρια ταχύτητας, απαγορεύσεις προσπέρασης και τα σήματα κατάργησής τους, και απαγορεύσεις εισόδου, και να σας προειδοποιεί για εσφαλμένη κατεύθυνση πορείας.

Close
Ενεργή υποβοήθηση πέδησης με λειτουργία διασταύρωσης
Ενεργή υποβοήθηση πέδησης με λειτουργία διασταύρωσης

Η ενεργή υποβοήθηση πέδησης σάς βοηθά να αποφεύγετε ατυχήματα πρόσκρουσης και ατυχήματα με πεζούς. Σας προειδοποιεί για την απόσταση και τυχόν σύγκρουση και, επιπλέον, σας προσφέρει ενίσχυση δύναμης πέδησης ανάλογα με την κατάσταση. Εάν χρειαστεί, το σύστημα ξεκινά αυτόνομη πέδηση έκτακτης ανάγκης. Επίσης, σας προειδοποιεί οπτικοακουστικά για τυχόν ατυχήματα με διερχόμενα οχήματα.

Close
Σύστημα PRE-SAFE®
Σύστημα PRE-SAFE®

Το σύστημα PRE-SAFE® αξιοποιεί το χρονικό διάστημα πριν από ενδεχόμενο ατύχημα, μετριάζοντας τις επιπτώσεις του με μια σειρά μέτρων, όπως το αυτόματο κλείσιμο των πλευρικών παραθύρων και η σύσφιξη των ζωνών ασφαλείας.

Close
DYNAMIC SELECT
DYNAMIC SELECT

Το DYNAMIC SELECT αλλάζει την οδική συμπεριφορά με το πάτημα ενός κουμπιού. Χρησιμοποιήστε τα διάφορα προγράμματα οδήγησης, που ρυθμίζουν εκ των προτέρων π.χ. τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, την ανάρτηση ή το σύστημα διεύθυνσης. Δυναμική οδήγηση στον πρόγραμμα Sport ή χαλαρή, άνετη οδήγηση στο πρόγραμμα Comfort – εσείς αποφασίζετε τι είναι καλύτερο για εσάς.

Close
Κάμερα οπισθοπορείας
Κάμερα οπισθοπορείας

Η κάμερα οπισθοπορείας σάς προσφέρει καλύτερη ορατότητα και περισσότερη άνεση κατά τους ελιγμούς. Έτσι, αποτρέπονται ζημιές. Η περιοχή που καταγράφεται από την κάμερα προβάλλεται ζωντανά στην οθόνη μέσων. Κατά την οπισθοπορεία, το σύστημα σάς υποστηρίζει εμφανίζοντας δυναμικές βοηθητικές γραμμές, που δείχνουν τη διαδρομή του αυτοκινήτου ανάλογα με τη γωνία διεύθυνσης.

Close
COMAND Online
COMAND Online

Φτάστε στον προορισμό σας γρηγορότερα και με την καλύτερη ψυχαγωγία. Το COMAND Online είναι το τέλεια ενσωματωμένο στο κόκπιτ σύστημα πλοήγησης με εμφάνιση και αίσθηση Mercedes-Benz. Χάρη στις πληροφορίες για την κυκλοφορία του Live Traffic μπορείτε να παρακάμπτετε τα μποτιλιαρίσματα εύκολα και αποτελεσματικά. Επιπλέον, χειρίζεστε τα περιεχόμενα όπως εσείς θέλετε, από το τιμόνι, το χειριστήριο ελέγχου ή φωνητικά.

Για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε μόνιμα την υπηρεσία Live Traffic Information, πρέπει να εγγραφείτε στο Mercedes me Portal και να συμφωνήσετε με τους όρους χρήσης των υπηρεσιών Mercedes me connect. Επιπλέον, πρέπει να συνδέσετε το αυτοκίνητο με τον λογαριασμό χρήστη. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν την υπηρεσία Live Traffic Information έως και για 3 χρόνια, και μετά το πέρας αυτών, να ανανεώσετε επί πληρωμή τη συνδρομή σας.

Το άνοιγμα ιστοσελίδων προϋποθέτει αντίστοιχο κινητό τηλέφωνο και την ενεργοποίηση μιας επιλογής δεδομένων, καθώς και τη χρήση του κινητού τηλεφώνου ως μόντεμ (tethering) από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας.

Close
MAGIC VISION CONTROL
MAGIC VISION CONTROL

Καλύτερη οπτική, περισσότερη ασφάλεια. Το καινοτόμο σύστημα MAGIC VISION CONTROL προσφέρει τέλεια ορατότητα, ακόμη και στη διάρκεια του καθαρισμού του παρμπρίζ. Οι υαλοκαθαριστήρες είναι εξοπλισμένοι με έξυπνους οδηγούς, που ψεκάζουν το υγρό καθαρισμού μπροστά από τα μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων πάνω στο τζάμι, ακριβώς στα σημεία που χρειάζεται.

Close
Προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus
Προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus

Οδηγήστε με διαρκώς αναμμένους προβολείς. Αυτό κάνει τη νύχτα σχεδόν μέρα και σας ξεκουράζει κατά την οδήγηση. Δείτε μακριά, μην "τυφλώνετε" τους άλλους οδηγούς – αυτή είναι η αρχή της λειτουργίας του προσαρμοζόμενου συστήματος υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus. Το έξυπνο αυτό σύστημα προφυλάσσει μέσω LED υψηλής ακρίβειας τους οδηγούς οχημάτων που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ή προπορεύονται και δεν χρειάζεται να εναλλάσσεστε συνεχώς στη λειτουργία του φωτισμού διασταύρωσης.

Γραμμές Εξοπλισμού
AMG Line + Πακέτο Night
AMG Line + Πακέτο Night

Σε συνδυασμό με τα επιβλητικά στοιχεία σχεδίασης σε Μαύρο του πακέτου Night AMG, η AMG Line τονίζει τον σπορ, πολυτελή χαρακτήρα της Mercedes-Benz SL.

Από 162.154,77 €

AMG Line
AMG Line

Με την AMG Line, το εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας κάνουν μια σαφή δήλωση υψηλών επιδόσεων. Αυτό ξεκινάει από τις μεγαλύτερες ζάντες 19 ιντσών. Εκτός αυτού, η ιδιαίτερη σχεδίαση του τιμονιού, των καθισμάτων και του οργάνου πολλαπλών ενδείξεων αναβαθμίζει στοχευμένα το εσωτερικό. Επιπλέον, η τεχνολογία, με χαμηλωμένη, σπορ ανάρτηση, ενισχύει την οδηγική εμπειρία. 

Από 160.116,51 €

Βασικός εξοπλισμός
Βασικός εξοπλισμός

Το AMG Styling, μεταξύ άλλων με μπροστινή ποδιά AMG σε σχεδίαση A Wing, προσδίδει στην SL φαντασμαγορική λάμψη. Το πολυτελές εσωτερικό περιλαμβάνει ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα. Τεχνολογικά, η προσαρμοζόμενη ανάρτηση προσφέρει ένα τεράστιο φάσμα δυνατοτήτων μεταξύ σπορ και άνετης οδήγησης.

Χωρίς επιπλέον χρέωση.

 

Γνωρίστε την SL τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Κλείστε ραντεβού για Test Drive

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας