C-Class AMG

C-Class AMG

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

C 43 4MATIC Sedan

Το εσωτερικό τονίζει την αληθινή σπορ απόδοσή του. Το νέο τιμόνι AMG με κουμπιά ελέγχου αφής καθιστά ευκολότερη τη λειτουργία του συστήματος πολυμέσων. Εάν είναι επιθυμητό, ​​τα κλασσικά κυκλικά όργανα μπορούν να αντικατασταθούν από ένα πλήρως ψηφιακό συγκρότημα οργάνων με οθόνη 12,3 ιντσών. Αυτό δίνει στην AMG C 43 4MATIC Sedan ένα ακόμη πιο σύγχρονο αίσθημα στο εσωτερικό της.

INTERIOR

 

Επιπλέον, ο κινητήρας V6 biturbo 3.0 λίτρων με έξοδο 287 kW (390 hp) και με μέγιστη ροπή 520 Nm σημαίνει καθαρή οδηγική απόλαυση. Χάρη στην τετρακίνηση AMG Performance 4MATIC με ειδική κατανομή ισχύος 31% στον μπροστινό άξονα και 69% στον πίσω άξονα, μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τις εξαιρετικές ιδιότητες του σπορ αυτοκινήτου σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις. Η συναρπαστική μετάδοση 9 σχέσεων AMG SPEEDSHIFT TCT με μειωμένους χρόνους μετατόπισης συμβάλλει στην ακόμα πιο ευκίνητη απόκριση. Η ανάρτηση AMG RIDE CONTROL με προσαρμοστική από 3 βαθμίδες συνεχώς μεταβαλλόμενη απόσβεση επιτρέπει τη βέλτιστη εξάπλωση μεταξύ ευχάριστης άνεσης και δυναμικής οδηγικής εμπειρίας.

 

V6

 

AMG C 63 Sedan 

Ο εκφραστικός εξωτερικός σχεδιασμός του Mercedes-AMG C 63 σημαίνει καθαρή απόδοση. Ο δυναμισμός του οχήματός σας εκφράζεται ξεκάθαρα από τη διακριτική αμαξώματος AMG - κάνει το Mercedes-AMG C 63 να παρουσιάζει τη μοναδική του προσωπικότητα από οποιαδήποτε γωνία. Τα εξαρτήματα υψηλής τεχνολογίας παρέχουν τη βάση για μια εντυπωσιακά ευκίνητη οδηγική εμπειρία.

c63 sedan

4.0-Litre V8 Biturbo Engine.

Ο κινητήρας V8 4.0 λίτρων από την Mercedes-AMG εντυπωσιάζει με την εκρηκτική παροχή ισχύος και την πολύ λεπτή ελεγχόμενη ισχύ εξόδου - που παράγεται από μια ομάδα υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τη θρυλική αρχή "one man, one engine". Τα κράματα που υιοθετήθηκαν από το μηχανοκίνητο αθλητισμό στις κεφαλές των κυλίνδρων καθώς και τα κυλινδρικά βαρέλια με τεχνολογία NANOSLIDE® ολοκληρώνουν το πακέτο τεχνολογίας.

v8

 

AMG C 63 S Sedan

Η αθλητική ανάρτηση AMG RIDE CONTROL με ρύθμιση 3 βαθμών απόσβεσης επιτρέπει πλευρική επιτάχυνση και πρόσφυση στο υψηλότερο επίπεδο και καθιστά το νέο Mercedes-AMG C 63 S Sedan εξαιρετικό όχημα απόδοσης. Χάρη στην AMG DYNAMIC SELECT με τα ειδικά προγράμματα AMG "Slippery", "Individual", "Comfort", "Sport" και "Sport +" μπορούν να προσαρμοστούν πολλές παράμετροι του Mercedes-AMG C 63 S Sedan. Ως το ισχυρότερο μοντέλο της C-Class, έχει επίσης το πρόγραμμα οδήγησης "RACE".

c63 sedan


Με 9 ταχύτητες, τη λειτουργία RACE START και τη λειτουργία διπλής συμπλοκής, επιτρέπει την εξαιρετικά δυναμική επιτάχυνση και τους εξαιρετικά σύντομους χρόνους μετατόπισης, καθώς και ένα στυλ οδήγησης εξοικονόμησης καυσίμου. Η συστηματική ανάπτυξη υλικού και λογισμικού κατέστησε δυνατή την περαιτέρω βελτιστοποίηση των χρόνων αντίδρασης. Αυτό σημαίνει ότι οι εντολές μετατόπισης του οδηγού μπορούν να πραγματοποιηθούν γρηγορότερα από ποτέ. Οι αλλαγές γραναζιών εκτελούνται χωρίς διακοπή. Οι εξαιρετικά γρήγορες και ευαίσθητες πολλαπλές μετατοπίσεις είναι ένα άλλο forte του AMG SPEEDSHIFT MCT με 9 ταχύτητες. Ο οδηγός μπορεί να αλλάξει μέσω kickdown απευθείας από την 9η σε 6η ή από την 5η στην 2η ταχύτητα, για παράδειγμα. Η λειτουργία RACE START υποστηρίζει τη βέλτιστη επιτάχυνση ακόμα και όταν ξεκινά από 0 χλμ.

engine 63s

 

  Γνωρίστε την C-Class AMG τώρα.

  Διαμόρφωση τώρα.

  Car Configurator

  Κλείστε ραντεβού για Test Drive

  Κράτηση ραντεβού

  Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

  Δείτε τα καταστήματά μας
  Φωτογραφίες και ταινίες

  Φωτογραφίες.

  Η νέα C-Class AMG : απολαύστε την, κατεβάστε σχετικές πληροφορίες και κοινοποιήστε τις.