Mercedes-AMG E-Class

Mercedes-AMG E-Class

Οι νέες Mercedes-AMG

E-Class Estate 

Διαμόρφωσε την δική σου

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Εξωτερική σχεδίαση


Εδώ, επαναπροσδιορίζεται ο όρος «επιβατική έκδοση».

Mercedes-AMG E 53 4MATIC+

Με τη νέα Mercedes-AMG E 53 4MATIC+, η είσοδος στον κόσμο των επιδόσεων της E-Class έχει πιο συναισθηματική και δυναμική σχεδίαση, αναδεικνύοντας έναν ακόμη πιο σπορτίφ χαρακτήρα και πάθος για υψηλές επιδόσεις. Απολαύστε ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση ελευθερίας με μια μεγάλη γκάμα επιλογών για εξατομίκευση.

E53

Οι περισσότεροι οδηγοί θα προλαβαίνουν να τη βλέπουν όλο και πιο σπάνια. Η νέα πίσω όψη με τα διαιρούμενα πίσω φώτα με νέο εσωτερικό σχέδιο, καθώς και με τη νέα πίσω ποδιά με διαχύτη και το επιλεγόμενο σύστημα εξάτμισης AMG με ειδικά, στρογγυλά πλαίσια απολήξεων, εντυπωσιάζει από κάθε άποψη. 

Απόλυτο στιλ. Από την πρώτη επαφή με τη νέα Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ θα σας εντυπωσιάσουν η ειδική μάσκα ψυγείου AMG σε σχήμα A και η δυναμική μπροστινή ποδιά με ειδικό μπροστινό splitter σε χρώμιο και τροποποιημένα πλέγματα εισαγωγής αέρα. Επίσης, δεν περνά απαρατήρητη η νέα σχεδίαση των επίπεδων προβολέων LED.

Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ και Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+

Η εμπνευσμένη αναβάθμιση των προβολέων και των πίσω φώτων, της μπροστινής και πίσω ποδιάς και των ζαντών αλουμινίου συμβάλλει στην αυτο-βελτίωση. Η νέα βαφή Μπλε γυαλιστερό magno designo, που διατίθεται αποκλειστικά για τη Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ και την E 63 S 4MATIC+, χαρίζει γνήσια γοητεία.

E63S

Η Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ και η Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ αποπνέουν εκπληκτική δυναμική και στην έκδοση estate. Στα χαρακτηριστικά σχεδίασης περιλαμβάνονται πίσω φώτα με νέα εσωτερική σχεδίαση, νέα πίσω ποδιά με διαχύτη, πλαίσια συγκράτησης τελικού σωλήνα με ειδική σχεδίαση μοντέλου S και νέες ζάντες αλουμινίου AMG 50,8 cm (20") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων.

Οι ζάντες αλουμινίου AMG δεν αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε μοντέλου Mercedes-AMG μόνο από τεχνικής άποψης. Η νέα συλλογή περιλαμβάνει ζάντες 48,3 cm (19") και 50,8 cm (20"). Οι τελευταίες είναι διαθέσιμες και ως σφυρήλατες σε σχεδίαση σταυρωτών ακτίνων.

Εσωτερική σχεδίαση


Ανακαλύψτε μια σειρά από νέες, εντυπωσιακές λεπτομέρειες.

Mercedes-AMG E 53 4MATIC+

Η νέα γενιά του τιμονιού AMG Performance σάς προσφέρει τέλειο κράτημα και άμεση απόκριση. Και επειδή δεν θα θέλετε να το αφήσετε από τα χέρια σας, με τα πλήκτρα ελέγχου αφής και τα πλήκτρα AMG στο τιμόνι παραμένετε διαρκώς συγκεντρωμένοι.
 

E 63 S

Με το touchpad χειρίζεστε την οθόνη του MBUX όπως ένα smartphone. Επιπλέον, υπάρχουν κι άλλα στοιχεία χειρισμού γύρω από την επιφάνεια. Έτσι έχετε πάντα άμεση πρόσβαση σε σημαντικές λειτουργίες, όπως, για παράδειγμα, τα προγράμματα οδήγησης του AMG DYNAMIC SELECT, οι λειτουργίες οχήματος, η πλοήγηση ή η τηλεφωνία.

Οι δυο οθόνες για το όργανο πολλαπλών ενδείξεων και τις ενδείξεις πολυμέσων ενοποιούνται οπτικά κάτω από ένα ενιαίο κρύσταλλο στο κόκπιτ ευρείας οθόνης. Στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων, ο πελάτης μπορεί να εναλλάσσει τρία στιλ ενδείξεων AMG «Modern Classic», «Sport» και «Supersport». Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το στιλ «Supersport» με κεντρικό, στρογγυλό στροφόμετρο και πρόσθετες πληροφορίες με μορφή ράβδων αριστερά και δεξιά από το στροφόμετρο. 

Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ και Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+

Η νέα Mercedes-AMG E-Class Estate εντυπωσιάζει με το απίστευτα διαισθητικό κόκπιτ, το τελευταίο σύστημα inforainment MBUX, το τιμόνι νέας γενιάς, πολλά νέα στοιχεία εξοπλισμού ανέσεων και τη μεγαλύτερη χωρητικότητα στην κατηγορία της. Γνωρίστε τα κύρια χαρακτηριστικά εσωτερικού της νέας E-Class Estate.

E63S

Η νέα γενιά τιμονιών AMG Performance προσφέρει απόλυτο έλεγχο του αυτοκινήτου χάρη στη βέλτιστη εργονομία του. Επιπλέον, εντυπωσιάζει και οπτικά με σχεδίαση 3 ακτίνων, επίπεδο κάτω τμήμα, διάτρητη λαβή, πλήκτρα ελέγχου αφής, νέα χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων από αλουμίνιο και πλήκτρα τιμονιού AMG ανάλογα με το μοντέλο.

Η Mercedes-AMG E-Class κινείται ταχύτατα προς το μέλλον. Το πλήρως ψηφιακό κόκπιτ είναι εξοπλισμένο με δυο οθόνες υψηλής ανάλυσης. Η πλοήγηση είναι ένας συνδυασμός επαυξημένης πραγματικότητας και ζωντανής εικόνας, ενώ ο χειρισμός πραγματοποιείται με φωνητικές εντολές ή κινήσεις των χεριών χάρη στο ευφυές σύστημα MBUX.

Extra εξοπλισμός
Close
AMG TRACK PACE
AMG TRACK PACE

Το AMG TRACK PACE μετατρέπει το αυτοκίνητο AMG σας στον προσωπικό σας εικονικό μηχανικό αγώνων. Με τη βοήθεια χρόνων γύρου, τμήματος διαδρομής και επιτάχυνσης, καθώς και επιλεγμένα live δεδομένα τηλεμετρίας, μπορείτε να αναλύετε και να βελτιώνετε στοχευμένα τις επιδόσεις σας σε κλειστές διαδρομές.

Close
Σύστημα κεραμικών σύνθετων φρένων υψηλής απόδοσης AMG
Σύστημα κεραμικών σύνθετων φρένων υψηλής απόδοσης AMG

Αξιοπιστία και σε ακραίες καταστάσεις, ακόμη και μετά από πολλές, αλλεπάλληλες πλήρεις πεδήσεις. Το σύστημα κεραμικών σύνθετων φρένων υψηλής απόδοσης AMG σας προσφέρει τιμές επιβράνδυνσης, στις οποίες μπορείτε να βασίζεστε ακόμη και σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Είναι ελαφρύτερο από τα κοινά συστήματα φρένων με λιγότερες μη αναρτημένες μάζες για πιο δυναμική οδήγηση και μεγαλύτερη ευκινησία. 

Close
Καθίσματα AMG Performance
Καθίσματα AMG Performance

Τα προαιρετικά καθίσματα AMG Performance οδηγού και συνοδηγού σε δέρμα νάπα Μαύρο/Γκρι Τιτανίτη pearl με κίτρινες διακοσμητικές ραφές εκφράζουν τη φιλοσοφία AMG, με μια άκρως αγωνιστική θέση καθίσματος για μέγιστη απόδοση στην οδήγηση. Επιπλέον, αποτελούν μια σαφή, οπτική δήλωση.

  Γραμμές Εξοπλισμού
  Πακέτο Night AMG
  Πακέτο Night AMG

  Με το πακέτο Night AMG διατίθενται επιλεγμένα στοιχεία του εξωτερικού σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο. Έτσι, ανάλογα με το επιλεγμένο χρώμα βαφής, προκύπτουν έντονες αντιθέσεις ή αρμονικοί συνδυασμοί. Με συναρπαστικές λεπτομέρειες ή επιβλητική διακριτικότητα, σε κάθε περίπτωση δείχνετε την προτίμησή σας για τη δυναμική σχεδίαση. 

  Πακέτα AMG Carbon Εξωτερικού Ι & ΙΙ
  Πακέτα AMG Carbon Εξωτερικού Ι & ΙΙ

  Τα κορυφαία υλικά στο κορυφαίο αυτοκίνητο. Τα στοιχεία από ανθρακονήματα για το εξωτερικό υπογραμμίζουν τη δυναμική προσωπικότητα της Mercedes-AMG και εντείνουν τη σπορ εμφάνιση του αυτοκινήτου σας. Τα πλεονεκτήματα και τα εφέ αυτού του υλικού ταιριάζουν απόλυτα στη φιλοσοφία AMG. 

  Πακέτο καθιμσάτων High-End AMG Performance
  Πακέτο καθιμσάτων High-End AMG Performance

  Τέλεια πλευρική στήριξη για δυναμικούς ελιγμούς οδήγησης σε συνδυασμό με υψηλή αισθητική και άνεση. Το πακέτο καθισμάτων High-End AMG Performance διαπρέπει από κάθε άποψη. Ρυθμίζετε τα πλευρικά τμήματα του καθίσματος μέσω της λειτουργίας καθίσματος πολλαπλού περιγράμματος και προσαρμίζετε ηλεκτρικά τη θέση καθίσματος. Επιπλέον, επιλέγετε εξατομικευμένα τη δική σας δερμάτινη επένδυση με ενσωματωμένη θέρμανση καθίσματος. 

  Γνωρίστε την Mercedes-AMG E-Class τώρα.

  Διαμόρφωση τώρα.

  Car Configurator

  Κλείστε ραντεβού για Test Drive

  Κράτηση ραντεβού

  Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

  Δείτε τα καταστήματά μας