Mercedes-AMG E-Class Cabrio

Mercedes-AMG E-Class Cabrio

Η νέα Mercedes AMG E53

4MATIC+Cabrio.

Διαμόρφωσε την δική σου

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Εξωτερική σχεδίαση


Οδηγήστε ξέγνοιαστα.

Η νέα Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Cabrio εντυπωσιάζει με μια απολύτως συναισθηματική και δυναμική σχεδίαση. Και τώρα, χάρη στις στοχευμένες βελτιώσεις και τις νέες βαφές designo, ακτινοβολεί ακόμη περισσότερη οδηγική απόλαυση open air και πάθος για επιδόσεις. Είναι απλώς ασυναγώνιστη.

AMG E53 CABRIO

Εσωτερική σχεδίαση


Μια νέα μορφή ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Η νέα Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Cabrio σας ξεκουράζει με ένα εκπληκτικά διαισθητικό κόκπιτ, το τελευταίο σύστημα infotainment MBUX, τα νέα τιμόνια AMG Performance, τις καινοτόμες λειτουργίες ανέσεων και τις προαιρετικές επενδύσεις καθισμάτων σε δέρμα νάπα Μαύρο /Γκρι Τιτανίου pearl με κόκκινες εμφανείς διακοσμητικές ραφές. 

AMG E53 INTER

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Τιμόνι AMG Performance σε δέρμα νάπα
Τιμόνι AMG Performance σε δέρμα νάπα

Το νέο τιμόνι AMG Performance σε δέρμα νάπα προσφέρει απόλυτο έλεγχο του αυτοκινήτου χάρη στη βέλτιστη εργονομία του. Επιπλέον, εντυπωσιάζει και οπτικά με σχεδίαση 3 ακτίνων, επίπεδο κάτω τμήμα, διάτρητη λαβή, πλήκτρα ελέγχου αφής, νέα χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων από αλουμίνιο και προαιρετικά πλήκτρα τιμονιού AMG.

Close
Καθίσματα AMG σε ενιαία εμφάνιση
Καθίσματα AMG σε ενιαία εμφάνιση

Τα καθίσματα AMG σε ενιαία εμφάνιση εκφράζουν τη φιλοσοφία AMG με την άκρως αγωνιστική θέση καθίσματος για μέγιστη απόδοση στην οδήγηση. Επιπλέον, κάνουν μια οπτική δήλωση με τις προαιρετικές, αποκλειστικές επενδύσεις σε δέρμα νάπα σε Μαύρο / Γκρι Τιτανίου pearl με κόκκινες εμφανείς διακοσμητικές ραφές.

Close
MBUX (Mercedes-Benz User Experience)
MBUX (Mercedes-Benz User Experience)

Η Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ κινείται προς το μέλλον και στο θέμα του χειρισμού. Το κόκπιτ είναι εξοπλισμένο με οθόνες πολυμέσων υψηλής ανάλυσης. Η πλοήγηση είναι ένας συνδυασμός επαυξημένης πραγματικότητας και ζωντανής εικόνας, ενώ ο χειρισμός πραγματοποιείται με φωνητικές εντολές ή κινήσεις των χεριών χάρη στο ευφυές σύστημα MBUX.

 

Close
Ειδική επένδυση ψυγείου AMG σε σχήμα A
Ειδική επένδυση ψυγείου AMG σε σχήμα A

Η νέα Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Cabrio, και κυρίως το μπροστινό τμήμα της, αποπνέει ακόμη περισσότερη δυναμική. Η ειδική επένδυση ψυγείου AMG σε σχήμα A, η πιο σπορτίφ μπροστινή ποδιά με ειδικό μπροστινό splitter σε χρώμιο και τροποποιημένα πλέγματα εισαγωγής αέρα, καθώς και η πιο συναισθηματική σχεδίαση των προβολέων δεν περνούν απαρατήρητα.

Close
Σχεδίαση πίσω τμήματος AMG
Σχεδίαση πίσω τμήματος AMG

Το εξωτερικό με το εκφραστικό του AMG Styling αποτελεί δήλωση αισθαντικής δυναμικής, την οποία επιτείνει ακόμη περισσότερο η νέα σχεδίαση των πίσω φώτων. Ιδιαίτερα ελκυστικές από κάθε άποψη είναι και οι νέες βαφές designo Κόκκινο Παταγωνία bright και Μπλε γυαλιστερό magno.

Close
Ζάντες αλουμινίου AMG 50,8 cm (20") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων
Ζάντες αλουμινίου AMG 50,8 cm (20") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων

Οι ζάντες αλουμινίου δεν αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε μοντέλου Mercedes-AMG απλά και μόνο από τεχνική άποψη. Είναι απαραίτητο στοιχείο και της εκφραστικότητας του αυτοκινήτου. Η νέα συλλογή περιλαμβάνει ζάντες 48,3 cm (19") και 50,8 cm (20"). Οι τελευταίες είναι διαθέσιμες σε σχεδίαση 5 διπλών ή πολλαπλών ακτίνων.

Extra εξοπλισμός
Close
AMG TRACK PACE
AMG TRACK PACE

Το AMG TRACK PACE μετατρέπει το αυτοκίνητο AMG σας στον προσωπικό σας εικονικό μηχανικό αγώνων. Με τη βοήθεια των χρόνων γύρου, τμήματος διαδρομής και επιτάχυνσης, καθώς και επιλεγμένα live δεδομένα τηλεμετρίας, μπορείτε να αναλύετε και να βελτιώνετε στοχευμένα τις επιδόσεις σας σε κλειστές πίστες αγώνων. 

Close
Πακέτο Night AMG
Πακέτο Night AMG

Με το πακέτο Night AMG διατίθενται επιλεγμένα στοιχεία του εξωτερικού σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο. Έτσι, ανάλογα με το επιλεγμένο χρώμα βαφής, προκύπτουν έντονες αντιθέσεις ή αρμονικοί συνδυασμοί. Με συναρπαστικές λεπτομέρειες ή επιβλητική διακριτικότητα, σε κάθε περίπτωση δείχνετε την προτίμησή σας για τη δυναμική σχεδίαση. 

Close
Πλήκτρα τιμονιού AMG
Πλήκτρα τιμονιού AMG

Με τα πλήκτρα τιμονιού AMG μπορείτε να διαμορφώσετε το τιμόνι σας άκρως αγωνιστικό, καθώς σας επιτρέπουν να χειρίζεστε γρήγορα και με ασφάλεια ειδικές λειτουργίες δυναμικής οδήγησης. Για εστιασμένη και συγκεντρωμένη οδήγηση και αυθεντική ατμόσφαιρα αγώνων στο κόκπιτ. 

Close
Πακέτο AMG DYNAMIC PLUS
Πακέτο AMG DYNAMIC PLUS

Πακέτο AMG DYNAMIC PLUS τονίζεται ακόμη περισσότερο ο σπορτίφ χαρακτήρας. Τα επιλεγμένα στοιχεία High Performance προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη δυναμική, χαρίζοντας μια εμπειρία οδήγησης που "θυμίζει" αγώνες ταχύτητας. 

Close
Λεπτή αεροτομή AMG
Λεπτή αεροτομή AMG

Η λεπτή αεροτομή AMG στο χρώμα του αμαξώματος αποτελεί ξεκάθαρη δήλωση της φιλοδοξίας σας για κορυφαίες επιδόσεις. Το εμφανές αεροδυναμικό στοιχείο μειωνει την άνωση στον πίσω άξονα υποστηρίζοντας έτσι μια ουδέτερη οδική συμπεριφορά, ιδιαίτερα σε υψηλές ταχύτητες. 

  Γραμμές Εξοπλισμού
  AMG Line
  AMG Line

  Δείξτε πόσο σημαντικός είναι για εσάς ο σπορ χαρακτήρας, με τα μοντέρνα και δυναμικά στοιχεία της γραμμής εξοπλισμού AMG Line. Ο συνδυασμός όλων των στοιχείων συνθέτει μια συνολικά εκφραστική εικόνα. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν οι αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου AMG και η ειδική πίσω ποδιά με διαχύτη AMG. 

  Γνωρίστε την Mercedes-AMG E-Class Cabrio τώρα.

  Διαμόρφωση τώρα.

  Car Configurator

  Κλείστε ραντεβού για Test Drive

  Κράτηση ραντεβού

  Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

  Δείτε τα καταστήματά μας