Υπηρεσίες συνεργείου

 Υπηρεσίες συνεργείου

Στα συνεργεία μας η πρώτη προτεραιότητά μας είστε εσείς και η ασφάλειά σας.

Στόχος μας είναι να σας ενθουσιάσουμε με την εξυπηρέτηση μας και να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση με την μέγιστη δυνατή ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή!

Σε εμάς θα βρείτε το πιο έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, τις πιο σύγχρονες μονάδες τεχνικής υποστήριξης Mercedes-Benz για το service του οχήματός σας και αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά με εγγύηση εργοστασίου που ταιριάζουν απόλυτα στο αυτοκίνητό σας και σας εξασφαλίζουν την σωστή και ασφαλή λειτουργία του.

Επίσης, η Α. Ισμαήλος Α.Ε. είναι πρότυπο πιστοποιημένο φανοβαφείο επισκευής οχημάτων αλουμινίου Mercedes-Benz και διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα τον εξοπλισμό και τα κατάλληλα ανταλλακτικά. Μας έχει εμπιστευτεί η Mercedes-Benz, εμπιστευτείτε μας κι εσείς.

Αναθέστε μας την επισκευή/συντήρηση του αυτοκινήτου σας και να είστε σίγουροι ότι θα το φροντίσουμε με την προσοχή που αξίζει σε μια Mercedes-Benz. Η μακροχρόνια εμπειρία μας μας καθιστά εξειδικευμένους και στην επισκευή αυτοκινήτων “ειδικού τύπου” Guard.

Οι μονάδες service Mercedes-Benz της Α. Ισμαήλος Α.Ε. συνολικής έκτασης 5.500 m2 βρίσκονται στον Άγιο Δημήτριο, τη Γλυφάδα και το Κορωπί.

  • Εθνικής Αντιστάσεως 154, Άγιος Δημήτριος, 210 97 60 595
  • Λ. Κορωπίου – Βάρης 58, Κορωπί, 210 60 22 222
  • Λ. Βουλιαγμένης 156, Γλυφάδα, 210 89 86 920

Τώρα φροντίστε την  Mercedes-Benz σας πιο οικονομικά από ποτέ με τα πακέτα service Mercedes-Benz, με τα οποία γνωρίζετε από πριν τι ακριβώς θα πληρώσετε για εργασία, ανταλλακτικά και ΦΠΑ, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζετε άνεση, σιγουριά και ασφάλεια στην πιο ανταγωνιστική τιμή!

Extra Υπηρεσίες Service Mercedes-Benz από την Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Για να εξοικονομήσετε χρόνο από τη διαδικασία συντήρησης ή επισκευής του αυτοκινήτου σας έχουμε σχεδιάσει και σας προσφέρουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

Υπηρεσία Αεροδρομίου

Αν σχεδιάζετε να ταξιδέψετε αεροπορικώς από το ‘Ελ. Βενιζέλος’, έχετε τη δυνατότητα να αφήσετε την Mercedes σας στην Α. Ισμαήλος Α.Ε., στη Λ. Κορωπίου-Βάρης 58 στο Κορωπί, για ένα πλήρες service. Εμείς αναλαμβάνουμε τη μεταφορά σας στο αεροδρόμιο, χωρίς καμία επιβάρυνση. Επιστρέφοντας την παραλαμβάνετε από την Α. Ισμαήλος Α.Ε…. “καινούργια”!

Υπηρεσία pick-up και delivery

Συμπληρώστε τη φόρμα ή καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα για να έρθουμε να παραλάβουμε το αυτοκίνητό σας από το χώρο σας, να το επισκευάσουμε και να σας το επιστρέψουμε στο χώρο σας…”καινούργιο”, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Όχημα Αντικατάστασης 

Σας παρέχουμε όχημα αντικατάστασης για το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσουν οι εργασίες του αυτοκινήτου σας.

Ενδιαφέρομαι για service