GOLD AWARD in Best Performance in Auto, Moto & Parts

Α. Ισμαήλος Α.Ε

Peak Award Performance 2022

Την Πέμπτη 06 Οκτωβρίου, ανακοινώθηκαν οι νικητές των PEAK Performance Marketing Awards 2022, των επιχειρηματικών βραβείων που διοργάνωσε για 6η χρονιά η BOUSSIAS, με την υποστήριξη της Google, με στόχο να αναδείξει τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές στο Performance Marketing. H Τελετή Απονομής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, στο Fantasia, με τη συμμετοχή 350+ στελεχών της αγοράς, οι οποίοι στο τέλος της βραδιάς γιόρτασαν τη διάκρισή τους απολαμβάνοντας ένα εντυπωσιακό DJ set.

Η Α. Ισμαήλος Α.Ε. βραβεύτηκε με GOLD Award στην κατηγορία "Best Performance in Auto, Moto & Parts" μέσα από μια εξαιρετική συνεργασία με την "MEDIACUBE" η οποία αναδείχθηκε "Performance Agency of the Year". 

peak awards performance 2022.jpg

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 53 πολύπειρα στελέχη, υπό την προεδρία της Υβέτ Κοσμετάτου, Chief Marketing & Communications Officer στην Lamda Development.

Η Jury President των PEAK Awards δήλωσε σχετικά:

«Τα PEAK Performance Marketing Awards, όπως και ο ίδιος τους τίτλος δεικνύει, αποτυπώνουν μια απλή εξίσωση, και συνάμα, μια πραγματικότητα: το Marketing
είναι digital, το digital είναι μετρήσιμο, συνεπώς το Marketing είναι Performance. Σε μια εποχή που τα πάντα επαναπροσδιορίζονται, που μπορούμε να έχουμε οτιδήποτε θελήσουμε άμεσα στην πόρτα μας, το funnel - από το awareness στο consideration, μέχρι το πολυπόθητο conversion - έχει συρρικνωθεί σημαντικά. Μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον, η δύναμη του brand είναι καθοριστικός παράγοντας για την τελική απόφαση. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι ήρθε πια η στιγμή να σταματήσουμε να αντιμετωπίζουμε το brand και το performance σαν δυο διαφορετικές δράσεις».

peak awards performance

Η Α. Ισμαήλος Α.Ε. θέλει να συγχαρεί όλους τους συμμετέχοντες και να ευχηθεί ακόμα περισσότερες επιτυχίες τα επόμενα χρόνια!