Mercedes-Benz Sprinter Chassis

Mercedes-Benz Sprinter Chassis
* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Οι πολυάριθμες εκδόσεις οχήματος και εξοπλισμού προσφέρουν τη δυνατότητα προσαρμογής του Sprinter Σασί στις απαιτήσεις των μεταφορών. Όταν το ωφέλιμο φορτίο παίζει καθοριστικό ρόλο, η καλύτερη επιλογή είναι η έκδοση βάρους 5500 kg. Ως ειδικά εξοπλισμένο ημιρυμουλκούμενο όχημα, αποκτά επιτρεπτή συνολική μάζα συρμού έως 8750 kg, και είναι ιδανικό π.χ. για μεταφορά οχημάτων. Στην κανονική καμπίνα υπάρχει χώρος για έως 3 άτομα, ενώ στη διπλή καμπίνα μπορούν να χωρέσουν μικρές ομάδες έως 7 ατόμων. Επιπλέον, για ιδιαίτερες απαιτήσεις κλάδων διατίθενται πολυάριθμες λύσεις από τους κατασκευαστές υπερκατασκευών στη γνωστή, κορυφαία ποιότητα.

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Εκκίνηση και διακοπή λειτουργίας κινητήρα με το πάτημα ενός κουμπιού.
Εκκίνηση και διακοπή λειτουργίας κινητήρα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ενεργοποιήστε τον κινητήρα πατώντας ένα κουμπί. Το σύστημα εξουσιοδότησης οδήγησης KEYLESS-START επιτρέπει την ενεργοποίηση του κινητήρα απλά με το πάτημα του κουμπιού Start-Stop και το πάτημα του πεντάλ συμπλέκτη ή φρένου. Αρκεί μόνο να έχετε μαζί σας το ηλεκτρονικό κλειδί, στο οποίο βρίσκονται αποθηκευμένες οι πληροφορίες για την εξουσιοδότηση οδήγησης. Η λειτουργία αυτή ξεκουράζει τον οδηγό, ιδιαίτερα σε συχνές επιβιβάσεις/αποβιβάσεις, καθώς δεν χρειάζεται να βγάζει κάθε φορά το κλειδί και να το βάζει στο διακόπτη της μίζας.

Close
Υποβοήθηση διεύθυνσης εξαρτώμενη από την ταχύτητα.
Υποβοήθηση διεύθυνσης εξαρτώμενη από την ταχύτητα.

Το σύστημα διεύθυνσης με ηλεκτρική υποβοήθηση αυξάνει την άνεση για τον οδηγό χάρη στην υποβοήθηση ανάλογα με την ταχύτητα και συμβάλλει στη σταθεροποίηση της οδηγικής συμπεριφοράς. Σε χαμηλές ταχύτητες και ελιγμούς, ο οδηγός έχει τη μέγιστη υποστήριξη χάρη στην οποία το τιμόνι περιστρέφεται πολύ εύκολα. Όταν αυξάνεται η ταχύτητα, η υποβοήθηση διεύθυνσης μειώνεται σταδιακά, ώστε στις υψηλότερες ταχύτητες να βελτιώνεται η ευθεία πορεία και, κατά συνέπεια, η οδηγική ευστάθεια. Εάν ο οδηγός στρίψει έντονα το τιμόνι, για παράδειγμα όταν αλλάζει κατεύθυνση, η λειτουργία Active Axle Response τον βοηθά να επαναφέρει το τιμόνι στην ευθεία θέση. Η άνεση αυξάνεται ακόμη περισσότερο καθώς το σύστημα διεύθυνσης μπορεί να αντισταθμίζει τις ταλαντώσεις που προκαλούνται, π.χ., λόγω κακής ζυγοστάθμισης των μπροστινών τροχών. Επειδή το σύστημα διεύθυνσης χρειάζεται ενέργεια μόνο όταν περιστρέφεται το τιμόνι, συμβάλλει και στην χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Extra εξοπλισμός
Close
Το πολυτάλαντο σύστημα πολυμέσων.
Το πολυτάλαντο σύστημα πολυμέσων.

Το σύστημα πολυμέσων MBUX με οθόνη αφής 26 cm (10,25 ιντσών) δεν αφήνει ανικανοποίητη καμία επιθυμία για Infotainment, πλοήγηση και επικοινωνία στο όχημα. Ιδιαίτερα καινοτόμος είναι ο χειρισμός μέσω της οθόνης αφής υψηλής ανάλυσης με διαγώνιο οθόνης 26 cm (10,25 ίντσες) ή μέσω των κουμπιών με έλεγχο αφής στο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. Η γρήγορη πλοήγηση από σκληρό δίσκο με κορυφαία τοπογραφική, τρισδιάστατη προβολή χαρτών λαμβάνει υπόψη το Live Traffic Information (πληροφορίες για την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο, ανάλογα με τη χώρα) και προσφέρει δυναμική καθοδήγηση στον προορισμό, με τη βοήθεια της οποίας μπορούν να αποφεύγονται τα μποτιλιαρίσματα και να μειώνονται οι χρόνοι οδήγησης. Άλλα κύρια χαρακτηριστικά είναι η ενσωμάτωση smartphone μέσω Android Auto, Apple CarPlay ή Mirrorlink, καθώς και η διεπαφή Bluetooth® με λειτουργία ανοιχτής ακρόασης για τηλεφωνικές συνομιλίες με την ελάχιστη δυνατή απόσπαση της προσοχής του οδηγού.

Close
Μεταβλητές βάσεις συγκράτησης κύπελων μπροστά στο κόκπιτ.
Μεταβλητές βάσεις συγκράτησης κύπελων μπροστά στο κόκπιτ.

Οι ποτηροθήκες στην κεντρική κονσόλα χωράνε 2 κύπελλα, ποτήρια ή μπουκάλια σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και 4 σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, συγκρατώντας τα σταθερά στη θέση τους κατά την οδήγηση. Η ποτηροθήκη είναι εξίσου εύκολα προσιτή από το κάθισμα του οδηγού και του συνοδηγού. Η θήκη είναι αφαιρούμενη, ώστε να καθαρίζεται ευκολότερα.

  • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
  • Συνδεσιμότητα
Close
Εξασφαλίζει την πορεία σας προς την επιτυχία.
Εξασφαλίζει την πορεία σας προς την επιτυχία.

Το Sprinter Σασί σχεδιάστηκε εξαρχής με έμφαση στην ασφάλεια. Ο ίδιος του ο σκελετός, χάρη στην κατασκευή και την επιλογή υλικών του, αποτελεί εξαιρετικά στέρεη βάση.

Επιπλέον εξοπλίζεται με πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης. Άλλωστε ακόμη και ο πιο έμπειρος οδηγός μπορεί να βρεθεί σε καταστάσεις στις οποίες η υποβοήθηση θα του είναι ευπρόσδεκτη και χρήσιμη. Η γκάμα εξοπλισμού εκτείνεται από το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων και την ενεργή υποβοήθηση πέδησης του βασικού εξοπλισμού, μέχρι το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, τα οποία αποτελούν βασικό εξοπλισμό για οχήματα με μέγιστο μικτό βάρος άνω των 3500 kg. Στο σκοτάδι οι προαιρετικά διαθέσιμοι προβολείς LED High Performance προσφέρουν ευρύ και έντονο φωτισμό του οδοστρώματος.

Στη χειρότερη περίπτωση, ο αερόσακος του βασικού εξοπλισμού συμβάλει στην προστασία του οδηγού κατά τη σύγκρουση. Προαιρετικά, διατίθενται για τον οδηγό και το συνοδηγό 5 ακόμη αερόσακοι.

Close
Συνδεσιμότητα
Συνδεσιμότητα

Για να μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας όσο το δυνατόν πιο οικονομικά και ευχάριστα, διατίθεται για το Sprinter κατ' επιλογή μία ποικιλία από ηχοσυστήματα, συστήματα πολυμέσων και λύσεις συνδεσιμότητας. Ανάλογα με τις ανάγκες, η γκάμα περιλαμβάνει από τη βάση για smartphone και το ηχοσύστημα με διεπαφή Bluetooth® και λειτουργία ανοικτής ακρόασης, μέχρι το σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης, γρήγορη πλοήγηση από σκληρό δίσκο με τρισδιάστατη προβολή χαρτών, και ενσωμάτωση smartphone. Ο χειρισμός γίνεται τόσο εύκολα, όσο ακριβώς θα θέλατε. Μπορείτε, για παράδειγμα, να χειρίζεστε τα συστήματα πολυμέσων από την οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης ή από τα κουμπιά, με έλεγχο αφής στο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. Όλα τα στοιχεία χειρισμού και ενδείξεων είναι εργονομικά τοποθετημένα και ευανάγνωστα.

Γραμμές Εξοπλισμού
Sprinter Chassis
Sprinter Chassis

Μοντέλο                                      Chassis

Ιπποδύναμη (hp)                         84/114 | 105/143 | 120/163 | 140/190

Κυβισμός (cc)                              d 2.143 | 2.987

Καύσιμο                                       Πετρέλαιο

Γνωρίστε το Mercedes-Benz Sprinter Chassis τώρα.

Κλείστε ραντεβού για Test Drive.

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας