Mercedes-Benz Sprinter Tourer

Mercedes-Benz Sprinter Tourer
* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Είναι τόσο πολύπλευρο που σίγουρα υπάρχει το ιδανικό για τις δικές σας επαγγελματικές ανάγκες, και είναι τόσο όμορφο που αφήνει πάντα θετικές εντυπώσεις. Το νέο Sprinter Tourer με 3 μήκη οχήματος, 2 ύψη οροφής και έως 3 σειρές καθισμάτων προσφέρει εντυπωσιακά μεγάλη ποικιλία. Οι πολυάριθμες εκδόσεις οχήματος και εξοπλισμού προσφέρουν τη δυνατότητα για οικονομικές βασικές εκδόσεις καθώς και πλούσια εξοπλισμένα οχήματα Tourer με αναπαυτικά ενιαία καθίσματα και πολυτελή εσωτερική επένδυση.

Στα αναπαυτικά ενιαία καθίσματα που διατίθενται για πρώτη φορά, οι επιβάτες σας μπορούν να ρυθμίζουν όπως επιθυμούν την κλίση της πλάτης και τη θέση των άνετων προσκέφαλων – ένα πραγματικό συν στην άνεση. Οι οδηγοί επωφελούνται από τον έξυπνο σχεδιασμό χειριστηρίων και ενδείξεων, καθώς και από τον αρθρωτό σχεδιασμό των αποθηκευτικών χώρων, ο οποίος μπορεί να προσαρμόζεται ειδικά στην εκάστοτε χρήση του οχήματος, όπως ακριβώς και η μεγάλη ποικιλία συστημάτων πολυμέσων και υποβοήθησης.

 

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Εκκίνηση και διακοπή λειτουργίας κινητήρα με το πάτημα ενός κουμπιού.
Εκκίνηση και διακοπή λειτουργίας κινητήρα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ενεργοποιήστε τον κινητήρα πατώντας ένα κουμπί. Το σύστημα εξουσιοδότησης οδήγησης KEYLESS-START επιτρέπει την ενεργοποίηση του κινητήρα απλά με το πάτημα του κουμπιού Start-Stop και το πάτημα του πεντάλ συμπλέκτη ή φρένου. Αρκεί μόνο να έχετε μαζί σας το ηλεκτρονικό κλειδί, στο οποίο βρίσκονται αποθηκευμένες οι πληροφορίες για την εξουσιοδότηση οδήγησης. Η λειτουργία αυτή ξεκουράζει τον οδηγό, ιδιαίτερα σε συχνές επιβιβάσεις/αποβιβάσεις, καθώς δεν χρειάζεται να βγάζει κάθε φορά το κλειδί και να το βάζει στο διακόπτη της μίζας.

Close
Υποβοήθηση διεύθυνσης εξαρτώμενη από την ταχύτητα.
Υποβοήθηση διεύθυνσης εξαρτώμενη από την ταχύτητα.

Το σύστημα διεύθυνσης με ηλεκτρική υποβοήθηση αυξάνει την άνεση για τον οδηγό χάρη στην υποβοήθηση ανάλογα με την ταχύτητα και συμβάλλει στη σταθεροποίηση της οδηγικής συμπεριφοράς. Σε χαμηλές ταχύτητες και ελιγμούς, ο οδηγός έχει τη μέγιστη υποστήριξη, χάρη στην οποία το τιμόνι περιστρέφεται πολύ εύκολα. Όταν αυξάνεται η ταχύτητα, η υποβοήθηση διεύθυνσης μειώνεται σταδιακά, ώστε στις υψηλότερες ταχύτητες να βελτιώνεται η ευθεία πορεία και, κατά συνέπεια, η οδηγική ευστάθεια. Εάν ο οδηγός στρίψει έντονα το τιμόνι, για παράδειγμα όταν αλλάζει κατεύθυνση, η λειτουργία Active Axle Response τον βοηθά να επαναφέρει το τιμόνι στην ευθεία θέση. Η άνεση αυξάνεται ακόμη περισσότερο καθώς το σύστημα διεύθυνσης μπορεί να αντισταθμίζει τις ταλαντώσεις που προκαλούνται, π.χ., λόγω κακής ζυγοστάθμισης των μπροστινών τροχών. Επειδή το σύστημα διεύθυνσης χρειάζεται ενέργεια μόνο όταν περιστρέφεται το τιμόνι, συμβάλλει και στην χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Extra εξοπλισμός
Close
Ενσωματωμένη δυνατότητα φόρτισης μέσω USB και θήκη για smartphone.
Ενσωματωμένη δυνατότητα φόρτισης μέσω USB και θήκη για smartphone.

Η εσωτερική επένδυση πολυτελείας δημιουργεί στο χώρο επιβατών μία εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την ηχομόνωση και τη θερμομόνωση. Αποτελείται από υψηλής ποιότητας πλαστικό με ενσωματωμένη υφασμάτινη επένδυση μεγάλης επιφάνειας. Για τους επιβάτες υπάρχει σε κάθε σειρά καθισμάτων τουλάχιστον μία θύρα φόρτισης USB με 5 V και μια θήκη για smartphone. Στην 3η σειρά καθισμάτων υπάρχουν 2 θύρες φόρτισης USB με 5 V και 2 θήκες για smartphone.

Close
Εύκολη εξαγωγή και επανατοποθέτηση, όταν χρειάζεται.
Εύκολη εξαγωγή και επανατοποθέτηση, όταν χρειάζεται.

Το αναπαυτικό 2θέσιο ενιαίο κάθισμα στην 1η σειρά του χώρου επιβατών προσφέρει εξατομικευμένη άνεση για 2 άτομα χάρη στις πλάτες και τα προσκέφαλα ανέσεων που ρυθμίζονται ξεχωριστά. Και οι δύο θέσεις διαθέτουν ζώνες ασφαλείας τριών σημείων και σύστημα στερέωσης παιδικού καθίσματος ISOFIX. Δεξιά από το 2θέσιο ενιαίο κάθισμα διατηρείται η δυνατότητα διαμπερούς φόρτωσης μέχρι πίσω από το κάθισμα συνοδηγού. Εάν δεν χρειάζεται ο χώρος φόρτωσης, το ενιαίο κάθισμα απασφαλίζει με ένα χέρι χάρη στο Easy Mounting, ενώ αφαιρείται και τοποθετείται ξανά πολύ εύκολα. Τα κυλινδράκια στην κάτω πλευρά διευκολύνουν τη φόρτωση και εκφόρτωση του ενιαίου καθίσματος.

  • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
  • Στάθμευση
  • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC

Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC μπορεί να διατηρεί την απόσταση που έχει επιλέξει ο οδηγός από το προπορευόμενο όχημα και τον ανακουφίζει π.χ. κατά την οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο ή με συχνές στάσεις.

Close
Περιμετρική ορατότητα και προειδοποίηση για εμπόδια.
Περιμετρική ορατότητα και προειδοποίηση για εμπόδια.

Το σύστημα στάθμευσης με κάμερα 360° ξεκουράζει τον οδηγό με περιμετρική ορατότητα και σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης κατά την είσοδο και έξοδο από θέσεις στάθμευσης, αλλά και στους ελιγμούς. Η κάμερα 360° προβάλλει την περιοχή ακριβώς γύρω από το όχημα, με προοπτική 360° και κάτω από το ύψος των παραθύρων. Έτσι βοηθά στην αναγνώριση εμποδίων κατά τη στάθμευση και τους ελιγμούς. Επιπλέον, το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης προειδοποιεί έως τα 10 km/h οπτικά και ηχητικά για εμπόδια μπροστά και πίσω από το όχημα και συμβάλλει στην αποφυγή ζημιών κατά τη στάθμευση και τους ελιγμούς. Σε περίπτωση που το σύστημα αναγνωρίσει αντικείμενα στην κατεύθυνση πορείας πριν την εκκίνηση, το Drive Away Assist προσφέρει επιπλέον υποστήριξη κατά την εκκίνηση, μειώνοντας αυτόματα την ταχύτητα εκκίνησης. Έτσι μπορούν να αποτραπούν ατυχήματα λόγω επιλογής λάθος σχέσης ή σύγχυσης μεταξύ πεντάλ γκαζιού και φρένου.

Close
Αυτόματος έλεγχος φωτισμού πορείας.
Αυτόματος έλεγχος φωτισμού πορείας.

Ο αυτόματος φωτισμός πορείας ενεργοποιεί και απενεργοποιεί αυτόματα το φωτισμό διασταύρωσης ανάλογα με τις συνθήκες φωτός που επικρατούν κατά την οδήγηση. Έτσι ξεκουράζεται ο οδηγός και αυξάνεται η ασφάλεια στην κυκλοφορία. Το όφελος άνεσης για τον οδηγό είναι ιδιαίτερα μεγάλο σε περίπτωση συχνής εναλλαγής των συνθηκών φωτισμού, για παράδειγμα κατά την είσοδο και έξοδο από σήραγγες, υπόγειες διαβάσεις ή κλειστούς χώρους στάθμευσης.

Γνωρίστε το Mercedes-Benz Sprinter Tourer τώρα.

Κλείστε ραντεβού για Test Drive.

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας