Mercedes-Benz Sprinter Van

Mercedes-Benz Sprinter Van

Απόκτησέ το με χρηματοδότηση #VanNow από €499/μήνα.

Ζήτησε προσφορά

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Το παράδειγμα αφορά χρηματοδότηση #VanNOW, Sprinter Van 315CDI Standard αξίας €48.716, Προκαταβολή €15.099, 84 δόσεις από €499, Σ.Ε.Π.Π.Ε. 6,97%, Χρηματοδοτούμενο ποσό 33.617€, διαχειριστικά έξοδα 280€, σταθερό επιτόκιο 5,9% πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75, Συνολικό πληρωτέο ποσό €57.312.

 

Πρωτοποριακό, αποδοτικό, αξιόπιστο.

Το Sprinter Van με 4 μήκη οχήματος, 3 ύψη οροφής και χωρητικότητα φόρτωσης έως 17 m3 προσφέρει εντυπωσιακά μεγάλη ποικιλία. Για τα οχήματα με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς προσφέρονται χαμηλότερη αρχική τιμή, μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο και χαμηλότερος χώρος φόρτωσης σε σύγκριση με τα οχήματα με κίνηση στους πίσω τροχούς. Οι οδηγοί επωφελούνται από τον έξυπνο σχεδιασμό χειριστηρίων και ενδείξεων, καθώς και από τον αρθρωτό σχεδιασμό των αποθηκευτικών χώρων, ο οποίος μπορεί να προσαρμόζεται στις δικές τους ανάγκες, όπως ακριβώς και η μεγάλη ποικιλία συστημάτων πολυμέσων και υποβοήθησης.

sprinter van

 

 

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Νέο: ψηφιακός εσωτερικός καθρέφτης.
Νέο: ψηφιακός εσωτερικός καθρέφτης.

Με τον ψηφιακό εσωτερικό καθρέφτη απολαμβάνετε απρόσκοπτη ορατότητα προς τα πίσω ακόμη και όταν εμποδίζουν την ορατότητα τα διαχωριστικά τοιχώματα, οι πόρτες ή το φορτίο. Η εικόνα κάμερας στον ψηφιακό εσωτερικό καθρέφτη επιτρέπει καλύτερη εποπτεία της κυκλοφορίας ακριβώς πίσω από το όχημα και διευκολύνει τους ελιγμούς και τη στάθμευση.

Close
Μπροστινός αερόσακος στο τιμόνι.
Μπροστινός αερόσακος στο τιμόνι.

Ο αερόσακος οδηγού μπορεί να μειώνει τον κίνδυνο σοβαρών τραυματισμών στο κεφάλι και το θώρακα σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης. Ο αερόσακος είναι ενσωματωμένος στο τιμόνι και ανοίγει μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου, εάν αναγνωριστεί σύγκρουση.

Close
Άνετο σύστημα εξουσιοδότησης οδήγησης.
Άνετο σύστημα εξουσιοδότησης οδήγησης.

Εκκίνηση και διακοπή λειτουργίας κινητήρα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ενεργοποιήστε τον κινητήρα πατώντας ένα κουμπί. Το σύστημα εξουσιοδότησης οδήγησης KEYLESS-START επιτρέπει την ενεργοποίηση του κινητήρα απλά με το πάτημα του κουμπιού “Start-Stop” και το πάτημα του πεντάλ συμπλέκτη ή φρένου. Αρκεί μόνο να έχετε μαζί σας το ηλεκτρονικό κλειδί, στο οποίο βρίσκονται αποθηκευμένες οι πληροφορίες για την εξουσιοδότηση οδήγησης. Η λειτουργία αυτή ξεκουράζει τον οδηγό, ιδιαίτερα σε συχνές επιβιβάσεις/αποβιβάσεις, καθώς δεν χρειάζεται κάθε φορά να βγάζει και να βάζει το κλειδί στον διακόπτη της μίζας.

Close
Θήκη για smartphone με ασύρματη φόρτιση
Θήκη για smartphone με ασύρματη φόρτιση

Απλώς βάλτε το στη θήκη και φορτίστε το.

Λειτουργία φόρτισης χωρίς καλώδιο ή βάση.

Απλή φόρτιση χωρίς σύνδεση στο ρεύμα, χάρη στο ασύρματο σύστημα φόρτισης με το οποίο οι κινητές συσκευές μπορούν απλώς να τοποθετούνται στην κεντρική κονσόλα και να φορτίζουν. Οι συσκευές θα πρέπει να υποστηρίζουν το πρότυπο Qi 1.2 ή/και να μπορούν να το αποκτήσουν. Η επιφάνεια φόρτισης είναι ενσωματωμένη στη μεσαία επάνω αποθηκευτική θήκη της κεντρικής κονσόλας και ενδείκνυται για κινητά τηλέφωνα με διαγώνιο οθόνης έως 17 cm (6,7 ιντσών). Μετά την τοποθέτηση πραγματοποιείται μια γρήγορη σύνδεση μέσω Near Field Communication (NFC) μεταξύ συστήματος πολυμέσων και κινητού τηλεφώνου. Στη συνέχεια, οι τηλεφωνικές κλήσεις πραγματοποιούνται αυτόματα μέσω του συστήματος ανοιχτής ακρόασης Bluetooth®.

Close
Αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC
Αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC

Μόνιμη ατμόσφαιρα ευεξίας στο εσωτερικό.

Κινηθείτε με σωστή θερμοκρασία και απόλυτη άνεση.

Το αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC φροντίζει για τη διατήρηση μίας μόνιμης ατμόσφαιρας ευεξίας στον χώρο του οδηγού, ακόμη και σε περίπτωση άμεσης ηλιακής ακτινοβολίας ή υψηλών ή/και χαμηλών εξωτερικών θερμοκρασιών. Στο πλαίσιο αυτό, η θερμοκρασία, η ένταση αερισμού και η κατανομή αέρα ρυθμίζονται μέσω αισθητήρων σύμφωνα με τις προρυθμίσεις και προσαρμόζονται συνεχώς στις τρέχουσες συνθήκες. Η ενσωματωμένη λειτουργία αφύγρανσης αέρα προσφέρει αξιόπιστη προστασία από το θάμπωμα των τζαμιών. Όλες οι κύριες λειτουργίες μπορούν να προρυθμίζονται μέσω του χειριστηρίου στην κεντρική κονσόλα, ενώ οι επιλεγμένες ρυθμίσεις εμφανίζονται στην οθόνη και, με τον αντίστοιχο εξοπλισμό, στην οθόνη αφής. Ένα ενσωματωμένο φίλτρο σωματιδίων εμποδίζει τη γύρη και τη σκόνη να φτάσουν στο εσωτερικό.

Close
Ανοιγόμενο κάλυμμα για αποθηκευτικές θήκες αριστερά και δεξιά
Ανοιγόμενο κάλυμμα για αποθηκευτικές θήκες αριστερά και δεξιά

Κορυφαία κάλυψη.

2 πρακτικές θήκες αποθήκευσης με καλύμματα μπροστά στον χώρο του οδηγού.

Οι δύο αποθηκευτικές θήκες με πρακτικά ανοιγόμενο κάλυμμα αριστερά και δεξιά στο ταμπλό οργάνων έχουν σχεδιαστεί για τη φύλαξη προσωπικών αντικειμένων και εγγράφων, όπως π.χ. δελτία μεταφοράς και κινητές συσκευές. Έτσι, τα αντικείμενα αυτά παραμένουν ασφαλή κατά τη διαδρομή και, όταν χρειάζεται, εύκολα προσβάσιμα. Και οι δύο θήκες διαθέτουν αντιολισθητική επένδυση, ενώ τα καλύμματα ανοίγουν και κλείνουν ξανά με το πάτημα ενός κουμπιού. Χάρη στο ανοιγόμενο κάλυμμα, το ταμπλό οργάνων είναι εντελώς «κλειστό», αναβαθμίζοντας έτσι οπτικά το κόκπιτ.

Close
Αναπαυτικό κάθισμα οδηγού
Αναπαυτικό κάθισμα οδηγού

Αναπαυτικό κάθισμα οδηγού με δυνατότητα εξατομικευμένων ρυθμίσεων.

Κάθισμα με 5 δυνατότητες ρύθμισης (10 δρόμων).

Η θέση, το ύψος και η κλίση του αναπαυτικού καθίσματος οδηγού μπορούν να ρυθμίζονται μέσω μοχλών και περιστροφικών επιλογέων, έτσι ώστε το κάθισμα να προσαρμόζεται στις προσωπικές απαιτήσεις άνεσης του οδηγού. Χάρη στις πολλαπλές δυνατότητες ρύθμισης, ακόμη και οι μεγάλες διαδρομές γίνονται πιο ευχάριστες. Η διαμήκης θέση του καθίσματος, η κλίση της πλάτης, το ύψος καθίσματος, η κλίση και το βάθος του μαξιλαριού καθίσματος ρυθμίζονται χειροκίνητα. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα εξατομικευμένης προσαρμογής ύψους του προσκέφαλου. Εάν το αναπαυτικό κάθισμα διαθέτει οσφυϊκή στήριξη 4 δρόμων, πληρούνται τα κριτήρια του οργανισμού Aktion Gesunder Rücken (AGR) e. V.

Extra εξοπλισμός
Close
Για τη στερέωση φορτίων μεγάλου όγκου στα πλευρικά τοιχώματα.
Για τη στερέωση φορτίων μεγάλου όγκου στα πλευρικά τοιχώματα.

Με τις ράβδους πρόσδεσης στο ύψος των παραθύρων μπορούν να στερεώνονται ημίψηλα, ογκώδη φορτία και έτσι να ασφαλίζονται αποτελεσματικά έναντι ολίσθησης ή ανατροπής. Έτσι, φορτίο και χώρος φόρτωσης είναι εξίσου προστατευμένα από ζημιές. Για την ασφάλιση φορτίου, π.χ. υαλοπινάκων, κιβωτίων ή παλετών, απαιτούνται επιπλέον κρίκοι πρόσδεσης και ιμάντες στερέωσης. Οι δύο ράβδοι πρόσδεσης με πλέγμα οπών 25 mm τοποθετούνται στο ύψος των παραθύρων κατά μήκος των πλευρικών τοιχωμάτων του οχήματος. Η εκάστοτε συρόμενη πόρτα δεν καλύπτεται.

Close
Πλήρως ανοιγόμενες πόρτες με δυνατότητα ακινητοποίησης σε 2 θέσεις.
Πλήρως ανοιγόμενες πόρτες με δυνατότητα ακινητοποίησης σε 2 θέσεις.

Οι δίφυλλες πίσω πόρτες ανοίγουν μέχρι τα πλευρικά τοιχώματα του οχήματος και εκεί ακινητοποιούνται με τη βοήθεια μαγνητικών στοπ. Έτσι, διευκολύνουν σημαντικά τη φόρτωση και εκφόρτωση αντικειμένων μεγάλου όγκου, για παράδειγμα, ανυψωτικών μηχανημάτων. Το όχημα μπορεί να προσεγγίζει τις ράμπες φόρτωσης ή το φορτίο με εντελώς ανοιχτές πίσω πόρτες σε στενούς χώρους. Οι δίφυλλες πίσω πόρτες ακινητοποιούνται σε 2 θέσεις: κατ' αρχάς σε γωνία ανοίγματος 95° και έπειτα, όταν είναι πλήρως ανοιχτές, στα πλευρικά τοιχώματα. Τα μαγνητικά στοπ αποτρέπουν το ακούσιο κλείσιμο των θυρών.

Close
Οικονομικός στην κατανάλωση ενέργειας φωτισμός, χωρίς σκιάσεις.
Οικονομικός στην κατανάλωση ενέργειας φωτισμός, χωρίς σκιάσεις.

Η λωρίδα φωτισμού LED στο χώρο φόρτωσης είναι τοποθετημένη στο επάνω πίσω μέρος του οχήματος, έτσι ώστε να φωτίζει το χώρο φόρτωσης με όσο το δυνατόν λιγότερες σκιάσεις. Η τεχνολογία LED προσφέρει χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και πείθει με τη μεγάλη διάρκεια ζωής.

Close
Ράγες στερεωμένες στο δάπεδο για την ασφάλιση φορτίου.
Ράγες στερεωμένες στο δάπεδο για την ασφάλιση φορτίου.

Το σύστημα στερέωσης φορτίου προσφέρει τάξη και ευέλικτη ασφάλιση του φορτίου. Στις 2 ράγες στερέωσης στο δάπεδο του χώρου φόρτωσης, το φορτίο μπορεί να στερεώνεται με τη βοήθεια των προαιρετικών κρίκων πρόσδεσης και ιμάντων στερέωσης. Το μέγιστο σημειακό φορτίο εφελκυσμού ανά ράγα στερέωσης φορτίου ανέρχεται σε 500 daN. Το πλέγμα οπών με απόσταση 25 mm επιτρέπει ευέλικτη ασφάλιση του φορτίου σε όλη την επιφάνεια φόρτωσης.

Close
Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών
Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών

Διαισθητικός χειρισμός με όσο το δυνατό λιγότερη απόσπαση της προσοχής.

Με το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, ο οδηγός μπορεί να χειρίζεται τον υπολογιστή οχήματος, λειτουργίες του οχήματος και τα συστήματα πολυμέσων άνετα μέσω των κουμπιών με έλεγχο αφής ή τα πλήκτρα, χωρίς να απομακρύνει τα χέρια του από το τιμόνι. Τα κουμπιά με έλεγχο αφής είναι μικρά touchpad, εργονομικά τοποθετημένα – ανάλογα με το εύρος εξοπλισμού – αριστερά και δεξιά στο τιμόνι. Τα πλήκτρα βρίσκονται κάτω από τα κουμπιά με έλεγχο αφής.

 

Close
MBAC - Mercedes-Benz Advanced Control
MBAC - Mercedes-Benz Advanced Control

Κινηθείτε έξυπνα.

Πριν το ταξίδι, στο κάμπινγκ ή μετά - με το MBAC - Mercedes-Benz Advanced Control μπορείτε να χειρίζεστε εύκολα σημαντικά ηλεκτρικά εξαρτήματα μέσα στο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, όπως το σύστημα θέρμανσης, και να εμφανίζετε σημαντικές πληροφορίες.

Με το MBAC είναι εφικτή η δικτύωση του οχήματος με την υπερκατασκευή αυτοκινούμενου και τα ηλεκτρικά εξαρτήματα που είναι τοποθετημένα εκεί. Με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται η άνεση χειρισμού και, χάρη στη σχεδίαση του εσωτερικού, υπάρχει περισσότερος ελεύθερος χώρος, καθώς απαιτούνται λιγότερα στοιχεία χειρισμού. Έτσι μπορείτε να χειρίζεστε το αυτοκινούμενο όπως μία κινητή συσκευή και το κάμπινγκ γίνεται ακόμη πιο διασκεδαστικό.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι χειρισμού του MBAC: μέσω του συστήματος πολυμέσων MBUX με οθόνη αφής 10,25 ιντσών, μέσω μιας προαιρετικής, πρόσθετης οθόνης στην υπερκατασκευή αυτοκινούμενου ή μέσω κινητής συσκευής με λειτουργικό σύστημα iOS μέσω Bluetooth®.

Close
Κουτί πολλαπλών χρήσεων σε διθέσιο κάθισμα, με δυνατότητα αποθήκευσης
Κουτί πολλαπλών χρήσεων σε διθέσιο κάθισμα, με δυνατότητα αποθήκευσης

Κινητό γραφείο με προσεγμένες λεπτομέρειες.

Το κουτί πολλαπλών χρήσεων επιτρέπει την τακτοποίηση τυχόν εργασιών γραφείου και γραφικών εργασιών που προκύπτουν καθημερινά σε έναν οργανωμένο, πρακτικό χώρο εργασίας σε ελάχιστο χώρο. Το κουτί διαθέτει ένα ευρύχωρο συρτάρι για έγγραφα DIN A4, με πρόσβαση και από τις δύο πλευρές.

Όταν ανοίγει το κάλυμμα, μετατρέπεται σε επιφάνεια γραφής με αντιολισθητική επιφάνεια. Στο επάνω περιθώριο της επιφάνειας υπάρχει μια κάθετη εσοχή φύλαξης για smartphone ή ντοσιέ. Επάνω στο κέντρο υπάρχει μια ακόμη μακρόστενη θήκη για στιλό και σύνεργα γραφείου. Έτσι ο οδηγός μπορεί στα διαλείμματα να πραγματοποιεί όλες τις δουλειές γραφείου σε μια εργονομικά διαμορφωμένη θέση εργασίας και στη συνέχεια να αποθηκεύει τα έγγραφα κατευθείαν μέσα στο συρτάρι από κάτω. Επιπλέον, υπάρχει μια θήκη για το δοχείο φαγητού και προεγκατάσταση για βάση στήριξης ταμπλέτας. Εάν χρειάζεται, το κουτί πολλαπλών χρήσεων μπορεί να αποθηκεύεται στο κουτί καθίσματος κάτω από την πτυσσόμενη επιφάνεια του ενιαίου καθίσματος οδηγού, όταν δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε μια διαδρομή ή υπάρχει και δεύτερος συνοδηγός.

  • Συνδεσιμότητα
  • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Σύστημα πολυμέσων MBUX με οθόνη αφής 10,25 ιντσών
Σύστημα πολυμέσων MBUX με οθόνη αφής 10,25 ιντσών

 Ο καλλιτέχνης των πολυμέσων.

Το πολυτάλαντο σύστημα πολυμέσων.

Το σύστημα πολυμέσων MBUX με οθόνη αφής 26 cm (10,25 ιντσών) δεν αφήνει ανικανοποίητη καμία επιθυμία για Infotainment, πλοήγηση και επικοινωνία στο όχημα. Ιδιαίτερα καινοτόμος είναι ο χειρισμός μέσω της οθόνης αφής υψηλής ανάλυσης με διαγώνιο οθόνης 26 cm (10,25 ίντσες) ή μέσω των κουμπιών με έλεγχο αφής στο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. Η γρήγορη πλοήγηση από σκληρό δίσκο, με κορυφαία τοπογραφική, τρισδιάστατη προβολή χαρτών λαμβάνει υπόψη το Live Traffic Information (πληροφορίες για την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο, ανάλογα με τη χώρα) και προσφέρει δυναμική καθοδήγηση στον προορισμό, με τη βοήθεια της οποίας μπορούν να αποφεύγονται τα μποτιλιαρίσματα και να μειώνονται οι χρόνοι οδήγησης. Άλλα κύρια χαρακτηριστικά είναι η ενσωμάτωση smartphone μέσω Android Auto, Apple CarPlay ή Mirrorlink, καθώς και η διεπαφή Bluetooth® με λειτουργία ανοιχτής ακρόασης, για τηλεφωνικές συνομιλίες με την ελάχιστη δυνατή απόσπαση της προσοχής του οδηγού.

Close
Αυτόματος φωτισμός πορείας Ο προσαρμοζόμενος φωτισμός πέδησης μπορεί, με το χαρακτηριστικό αναβοσβήσιμό του, να μειώσει σημαντικά τον χρόνο αντίδρασης των οδηγών των οχημάτων που ακολουθούν. Προσαρμοζόμενος φωτισμός πέδησης
Αυτόματος φωτισμός πορείας Ο προσαρμοζόμενος φωτισμός πέδησης μπορεί, με το χαρακτηριστικό αναβοσβήσιμό του, να μειώσει σημαντικά τον χρόνο αντίδρασης των οδηγών των οχημάτων που ακολουθούν. Προσαρμοζόμενος φωτισμός πέδησης

Αυξάνει την οδηγική άνεση και την ασφάλεια στην κυκλοφορία.

Ο αυτόματος φωτισμός πορείας ενεργοποιεί και απενεργοποιεί αυτόματα τον φωτισμό διασταύρωσης ανάλογα με τις συνθήκες φωτός που επικρατούν κατά την οδήγηση. Έτσι ξεκουράζεται ο οδηγός και αυξάνεται η ασφάλεια στην κυκλοφορία. Το όφελος άνεσης για τον οδηγό είναι ιδιαίτερα μεγάλο σε περίπτωση συχνής εναλλαγής των συνθηκών φωτισμού, για παράδειγμα κατά την είσοδο και έξοδο από σήραγγες, υπόγειες διαβάσεις ή κλειστούς χώρους στάθμευσης.

Close
Προσαρμοζόμενος φωτισμός πέδησης
Προσαρμοζόμενος φωτισμός πέδησης

Βοηθάει τους οδηγούς των πίσω οχημάτων να φρενάρουν πιο γρήγορα.

Ο προσαρμοζόμενος φωτισμός πέδησης μπορεί, με το χαρακτηριστικό αναβοσβήσιμό του, να μειώσει σημαντικά το χρόνο αντίδρασης των οδηγών των οχημάτων που ακολουθούν και έτσι να αποτρέψει ατυχήματα πρόσκρουσης. Τα φώτα φρένων που αναβοσβήνουν ενεργοποιούνται σε ταχύτητες πάνω από 50 km/h. Εάν το όχημα ακινητοποιηθεί μετά από έντονη πέδηση από ταχύτητα οχήματος πάνω από 70 km/h, ενεργοποιείται αυτόματα το σύστημα φώτων αλάρμ. Απενεργοποιείται αυτόματα ξανά, μόλις η ταχύτητα του οχήματος αυξηθεί πάνω από τα 10 km/h.

Γνωρίστε το Mercedes-Benz Sprinter Van τώρα.

Κλείστε ραντεβού για Test Drive.

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας