Mercedes-Benz A-Class

Mercedes-Benz A-Class
* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

 

Νέα Mercedes-Benz A-Class

Φτιαγμένη από όνειρα.

Κλείσε Test Drive

 

Εξωτερικό

Το εξωτερικό της νέας A-Class.

Η ανανεωμένη εξωτερική σχεδίαση της νέας A-Class εντυπωσιάζει με το προοδευτικό μπροστινό τμήμα με το μοτίβο αστεριών Mercedes-Benz στη μάσκα, τους επίπεδους προβολείς LED και διαχύτη με στοιχεία χρωμίου.

new a class exterior

 

Εσωτερικό

Το εσωτερικό της νέας A-Class.

Μοντέρνο, προοδευτικό και φιλικό προς τον χρήστη: Το εσωτερικό της A-Class εντυπωσιάζει με πολυάριθμες καινοτομίες συνδεσιμότητας και ασφάλειας. Τόσο με το βελτιωμένο σύστημα πολυμέσων MBUX, τα καθίσματα άνεσης ή τον προαιρετικό σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος* – η A-Class είναι πλήρως προσαρμοσμένη στον οδηγό.

new a class interior

 

Εναλλακτικά συστήματα κίνησης

Η A 250e plug-in hybrid.

Ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα της A-Class plug-in hybrid: ο συνδυασμός του σύγχρονου τετρακύλινδρου βενζινοκινητήρα και ενός πρωτοποριακού ηλεκτρικού κινητήρα εξασφαλίζει ταυτόχρονα υποδειγματική αποδοτικότητα και σπορ επιδόσεις οδήγησης.

A-Class A 250 e | WLTP: κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο: 1,1-0,8 l/100 km, εκπομπές COσε συνδυασμένο κύκλο: 25,0-18,0 g/km, κατανάλωση ρεύματος σε συνδυασμένο κύκλο: 17,0-15,0 kWh/100 km

* Ο χρόνος φόρτισης αντιστοιχεί σε 10-80% της πλήρους φόρτισης με χρήση σταθμού ταχείας φόρτισης DC με τάση τροφοδοσίας 400 V και ένταση ρεύματος τουλάχιστον 300 A.

 

 

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Progressive Line
Progressive Line

Στη βασική της έκδοση, η νέα A-CLASS περιλαμβάνει το πλούσιο πακέτο εξοπλισμού Progressive.

Close
Αναρτώμενα καθίσματα ανέσεων
Αναρτώμενα καθίσματα ανέσεων

Είτε διανύετε μεγάλες διαδρομές είτε θέλετε να πεταχτείτε κάπου μόνο για λίγα λεπτά, δεν χρειάζεται να κάνετε κανένα συμβιβασμό στο θέμα της άνεσης καθίσματος. Γι' αυτό τα αναρτώμενα καθίσματα ανέσεων περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό της νέας A-Class.

Close
Νέο τιμόνι
Νέο τιμόνι

Με τη νέα γενιά της A-Class Hatchback απολαμβάνετε επίσης μια νέα γενιά τιμονιών. Το νέο τιμόνι 3 ακτίνων αποκτά τέλεια ενσωματωμένα νέα πεδία χειρισμού αφής και διευκολύνει το χειρισμό μέσω διαισθητικής λογικής λειτουργίας.

Close
Αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC 
Αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC 

Το THERMOTRONIC ρυθμίζει εξατομικευμένα τη θερμοκρασία σε δύο ζώνες. Έτσι, εσείς και ο συνοδηγός σας μπορείτε να ρυθμίζετε ξεχωριστά τον κλιματισμό ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Επίσης, δεν χρειάζεται να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις. Κι αυτό διότι οι αισθητήρες υψηλής ακρίβειας καταγράφουν και τις μεταβολές των συνθηκών, όπως η ηλιακή ακτινοβολία.

Close
Πακέτο καθισμάτων ανέσεων 
Πακέτο καθισμάτων ανέσεων 

Το πακέτο καθισμάτων ανέσεων με τις πολυάριθμες δυνατότητες ρύθμισης σας προσφέρει την ιδανική θέση καθίσματος, ώστε να μπορείτε πάντα να βρίσκετε την προσωπική σας ρύθμιση. Ένα ιδιαίτερο πρόσθετο χαρακτηριστικό ειδικά για ψηλούς οδηγούς είναι η επεκτάσιμη έδρα καθίσματος.

Close
KEYLESS-GO 
KEYLESS-GO 

Μπορείτε να έχετε το κλειδί οχήματος με KEYLESS-GO στην τσέπη, επειδή δεν χρειάζεται να το κρατάτε. Χάρη στην αποθηκευμένη εξουσιοδότηση πρόσβασης και οδήγησης, το αυτοκίνητο αναγνωρίζει τον κάτοχό του. Πιάστε τη λαβή της πόρτας, ανοίξτε την, επιβιβαστείτε και ξεκινήστε – με το KEYLESS-GO, βιώνετε την άνεση κάθε φορά από την αρχή.

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

 • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
 • Ανάρτηση
 • Συνδεσιμότητα
 • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας

Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας παρακολουθεί προσεκτικά και, όταν παρεκκλίνετε ακούσια από τη λωρίδα κυκλοφορίας ή πλησιάζετε επικίνδυνα σε άλλα οχήματα, μπορεί να σας επαναφέρει στη λωρίδα επεμβαίνοντας στη διεύθυνση. Εάν ωστόσο, τελικά βγείτε από τη λωρίδα κυκλοφορίας, ακολουθεί και μια προειδοποιητική δόνηση στο τιμόνι.

Close
Σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας
Σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας

Το σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας επιβλέπει την αλλαγή λωρίδας και μπορεί να αναγνωρίζει άλλους χρήστες του δρόμου που βρίσκονται στη νεκρή γωνία του αυτοκινήτου. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να αποτρέπονται συγκρούσεις σε δρόμους πολλαπλών λωρίδων. Όταν το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο για τρία λεπτά και το σύστημα υποβοήθησης αναγνωρίζει ποδηλάτες ή πεζούς στην περιοχή κινδύνου, προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά.

Close
Ενεργή υποβοήθηση πέδησης
Ενεργή υποβοήθηση πέδησης

Το σύστημα μπορεί να συμβάλλει στην αποτροπή συγκρούσεων με προπορευόμενα ή σταματημένα οχήματα, με οχήματα στο αντίθετο ρεύμα κατά την αλλαγή κατεύθυνσης καθώς και με πεζούς και ποδηλάτες. Για τον σκοπό αυτό, εκτός από τη λειτουργία προειδοποίησης για απόσταση και σύγκρουση, προσφέρει πρωτίστως ενίσχυση της πέδησης ανάλογα με την περίσταση έως και την αυτόνομη πέδηση έκτακτης ανάγκης.

Close
Ενσωματωμένη μίζα-δυναμό (ISG) 
Ενσωματωμένη μίζα-δυναμό (ISG) 

Ως mild hybrid, το ISG συνδυάζει μίζα και δυναμό σε έναν αποδοτικό ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος τοποθετείται μεταξύ του κινητήρα εσωτερικής καύσης και του κιβωτίου ταχυτήτων. Σε συνδυασμό με το ηλεκτρικό κύκλωμα οχήματος 48 Volt, εξασφαλίζει μειωμένες τιμές κατανάλωσης και εκπομπών CO2.

Close
DYNAMIC SELECT 
DYNAMIC SELECT 

Οδηγήστε όπως θέλετε. Με το πάτημα ενός κουμπιού, το DYNAMIC SELECT προσφέρει διάφορα προγράμματα οδήγησης, που ρυθμίζουν εκ των προτέρων π.χ. τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, την ανάρτηση ή το σύστημα διεύθυνσης. Στη λειτουργία «Sport» οι μετακινήσεις σας γίνονται ιδιαίτερα δυναμικές, ενώ με το βασικό πρόγραμμα «Comfort» πολύ ισορροπημένες. Το πρόγραμμα «ECO» εστιάζει στην αποδοτικότητα, εξοικονομώντας καύσιμα και χρήματα.

Close
Μεγάλη οθόνη μέσων υψηλής ανάλυσης
Μεγάλη οθόνη μέσων υψηλής ανάλυσης

Η δεύτερη γενιά του καινοτόμου συστήματος MBUX Entertainment φροντίζει ώστε ο εσωτερικός χώρος της A-Class να γίνεται ακόμη πιο ψηφιακός. Απολαύστε τη βελτιωμένη φιλοσοφία χειρισμού με τη μεγάλη οθόνη μέσων 26 cm (10,25"). Μπορείτε να συνδυάσετε την οθόνη μέσων με τη μεγαλύτερη οθόνη ταμπλό και να δημιουργήσετε ένα κόκπιτ ευρείας οθόνης.

Close
Ηχοσύστημα Surround Burmester®
Ηχοσύστημα Surround Burmester®

Απολαύστε την εμπειρία υψηλών επιδόσεων με τον θρυλικό ήχο Burmester®. Τα ηχεία υψηλής απόδοσης εξασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα ήχου, την οποία μπορείτε να βελτιστοποιείτε στοχευμένα για τα μπροστινά και πίσω καθίσματα, ώστε να εντείνετε την εμπειρία ακρόασης. Ποιότητα που επίσης υποδεικνύεται από τις πολυτελείς επιγραφές Burmester®.

Close
Οθόνη Head-up
Οθόνη Head-up

Οι καλύτερες προοπτικές για σπορ οδηγική απόλαυση και αίσθηση υπεροχής. Η οθόνη Head-up μετατρέπει το μπροστινό παρμπρίζ σε ένα συναρπαστικό ψηφιακό κόκπιτ. Έτσι, έχετε πάντα τις σημαντικότερες πληροφορίες στο άμεσο οπτικό σας πεδίο. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να συγκεντρώνεστε απόλυτα στον δρόμο και στην κυκλοφορία μπροστά σας.

Close
Mercedes me connect
Mercedes me connect

Με τις υπηρεσίες Mercedes me connect και τις κατάλληλες εφαρμογές Mercedes me Apps, απολαμβάνετε μεγαλύτερη άνεση, ασφάλεια, οδηγική απόλαυση και ψηφιακή υποστήριξη, καθώς έχετε στη διάθεσή σας σημαντικές πληροφορίες και πρακτικές λειτουργίες για τη Mercedes σας από το αυτοκίνητο και το smartphone σας.

Close
Επαυξημένη πραγματικότητα MBUX για πλοήγηση
Επαυξημένη πραγματικότητα MBUX για πλοήγηση

Για να μπορείτε να αντιμετωπίζετε πολύπλοκες κυκλοφοριακές καταστάσεις, η τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας MBUX για πλοήγηση δικτυώνει τον εικονικό κόσμο με τον πραγματικό. Εμφανίζει τις οδηγίες για την πλοήγηση και την κυκλοφορία με τη μορφή γραφικών σε «ζωντανές» εικόνες. Έτσι, φτάνετε στον προορισμό σας γρήγορα, με ασφάλεια και χωρίς άγχος.

Close
Ενσωμάτωση smartphone
Ενσωμάτωση smartphone

Εύκολη φόρτιση χωρίς καλώδιο: τοποθετήστε απλώς τη συμβατή συσκευή σας στην κεντρική κονσόλα και η διαδικασία φόρτισης ξεκινά αμέσως. Η ενσωμάτωση smartphone μεταφέρει όλη τη λειτουργικότητα της συσκευής σας στην οθόνη μέσων. Έπειτα, μπορείτε να ελέγχετε πολυάριθμες λειτουργίες όπως συνήθως από την επιφάνεια χρήστη.

Close
Προσωπικές ρυθμίσεις
Προσωπικές ρυθμίσεις

Έτσι θα κάνετε την A-Class πραγματικά δική σας: αποθηκεύστε και ενεργοποιήστε προσωπικές ρυθμίσεις όπως το χρώμα του εσωτερικού φωτισμού ή η θέση καθίσματος κατευθείαν από το προφίλ σας.

Close
Φώτα οπισθοπορείας LED και διαχύτης
Φώτα οπισθοπορείας LED και διαχύτης

Η A-Class μπορεί να μετατρέπεται τη νύχτα σε ένα φωτεινό θέαμα με τους προβολείς και τα πίσω φώτα LED σχεδιασμένα με αγάπη στη λεπτομέρεια και στην πολυτέλεια. Ο πίσω διαχύτης με στοιχεία χρωμίου που διατίθεται με την AMG Line προσθέτει δυναμικές λεπτομέρειες.

Γραμμές Εξοπλισμού
AMG LINE
AMG LINE

Τα σημαντικότερα στοιχεία:

 • AMG Styling με μπροστινή ποδιά AMG με μπροστινό splitter σε Ασημί Ιριδίου ματ, επένδυση πλευρικού μαρσπιέ AMG στο χρώμα του αμαξώματος και πίσω ποδιά AMG με ορατά πλαίσια απολήξεων και διακοσμητικό στοιχείο σε χρώμιο 
 • Μάσκα με Mercedes-Benz Pattern σε χρώμιο, κεντρικό αστέρι Mercedes καθώς και μονή γρίλια σε χρώμιο 
 • Διακοσμητικές λωρίδες αμαξώματος και στο ύψος των παραθύρων σε πολύ γυαλιστερό αλουμίνιο 
 • Ζάντες αλουμινίου AMG 45,7 cm (18'') σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, αεροδυναμικά βελτιστοποιημένες, σε Γκρι Τρεμολίτη και στιλβωμένες
Πακέτο Night
Πακέτο Night

Τα σημαντικότερα στοιχεία:

 • Κεντρικό αστέρι Mercedes καθώς και μονή γρίλια στη μάσκα σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο με ένθεμα χρωμίου 
 • Περιβλήματα εξωτερικών καθρεφτών σε ακρυλική βαφή Μαύρο Νυχτός, σε συνδυασμό με μεταλλική βαφή Μαύρο Κόσμος, στο χρώμα του αμαξώματος 
 • Διακοσμητική λωρίδα αμαξώματος και διακοσμητική λωρίδα στο ύψος των παραθύρων σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο 
 • Θερμομονωτικό σκούρο κρύσταλλο από την κολόνα Β και πίσω
PROGRESSIVE
PROGRESSIVE

Progressive 

Τα σημαντικότερα στοιχεία:

 • Μάσκα με Mercedes-Benz Pattern σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο και κεντρικό αστέρι Mercedes καθώς και μονή γρίλια σε Γκρι ματ με ένθεμα σε χρώμιο 
 • Μπροστινή ποδιά με διακοσμητικό στοιχείο σε χρώμιο 
 • Πίσω ποδιά με κάτω τμήμα σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο καθώς και με πλαίσια απολήξεων και διακοσμητικό στοιχείο σε χρώμιο 
 • Επένδυση πλευρικού μαρσπιέ στο χρώμα του αμαξώματος 
 • Διακοσμητικές λωρίδες αμαξώματος και στο ύψος των παραθύρων σε χρώμιο 
 • Ζάντες αλουμινίου 43,2 cm (17") σχεδίασης 10 ακτίνων, αεροδυναμικά βελτιστοποιημένες, βαμμένες σε Μαύρο και στιλβωμένες

Γνωρίστε την Mercedes-Benz A-Class τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Κλείστε ραντεβού για Test Drive

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας