Mercedes-Benz A-Class

Mercedes-Benz A-Class

Η A-Class Plug-in Hybrid.

Η νέα Plug-in υβριδική έκδοση της A-Class

Απόκτησέ την μέσω χρηματοδότησης!

Κλείσε Test Drive

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Απόκτησε το αγαπημένο σου μοντέλο με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα "Welcome"! 

Ζήτησε προσφορά! 

 • Προκαταβολή από 35%
 • Διάρκεια δανείου 36,48 ή 60 μήνες + 1 τελευταία μεγαλύτερη δόση Balloon
 • Επιτόκιο πελάτη 5,9% (πλέον εισφ. 0,6% N 128/75)
 • Διαχειριστικά έξοδα 250€

Το πρόγραμμα προσφέρεται μέσω της Τράπεζας Eurobank και αφορά σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις.  

Το πρόγραμμα Welcome συνδυάζεται πάντα με προϊόν Ασφάλισης Αυτοκινήτου Mercedes-Benz Insurance, Επέκταση Εγγύησης & Συμβόλαιο Συντήρησης. Οι εν λόγω υπηρεσίες μπορούν να χρηματοδοτηθούν μαζί με το δάνειο του αυτοκινήτου, εφόσον το επιθυμείτε!

Απόκτησε το αγαπημένο σου μοντέλο μέσω Leasing! Ζήτησε προσφορά! 

 

Εξωτερικό


Καλά προπονημένη.

Η σχεδίαση της A-Class ακολουθεί μία και μόνο γραμμή: τη σχεδιαστική φιλοσοφία της αισθαντικής καθαρότητας. Οι επιφάνειες είναι ακόμα πιο λιτές, οι λεπτομέρειες ακόμα πιο εντυπωσιακές. Η επιτομή της κομψότητας.

Η A-Class είναι τόσο νεανική και δυναμική όσο ποτέ. Αναμορφώνει εντελώς τη σύγχρονη πολυτέλεια στη συμπαγή κατηγορία και επαναφέρει την εσωτερική διακόσμηση. Τεχνολογικά, η A-Class δεν κερδίζει μόνο την πρώτη θέση χάρη στην εμπειρία χρήστη MBUX - Mercedes-Benz: προσφέρει επίσης και πολλές λειτουργίες που ήταν παλαιότερα η κατηγορία της πολυτέλειας. Το MBUX μπορεί να εξατομικευθεί και να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει στο χρήστη. Δημιουργεί έτσι μια συναισθηματική σύνδεση μεταξύ του οχήματος, του οδηγού και των επιβατών.

Η εξωτερική όψη της A-Class

 

Εσωτερικό


Καλώς ήρθατε! Εδώ όλα περιστρέφονται γύρω από εσάς.

Ο εσωτερικός χώρος της A-Class αγκαλιάζει τους επιβάτες. Οι μεταβάσεις ανάμεσα στο ταμπλό οργάνων, την κεντρική κονσόλα και τις επενδύσεις των θυρών είναι ρευστές και διαμορφώνουν την ευχάριστη σχεδίαση "wrap around". Είναι τόσο μοναδική για αυτή την κατηγορία όσο και η ποικιλία στοιχείων διάκοσμου και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός, που ρίχνει ιδανικό φως στο εσωτερικό.

Η εσωτερική όψη της A-Class

 

A250 e

Η σημερινή γενιά της Mercedes-Benz A-Class πρωτοπορεί σε πολλούς τομείς. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα υβριδικό ηλεκτρικό όχημα τρίτης γενιάς. Η Α 250 e εστιάζει στην ηλεκτρική οδηγική απόλαυση και την πρακτικότητα, όπως αποδεικνύουν τα 65-74 χιλιόμετρα (NEDC) ηλεκτρικής αυτονομίας.

A-Class 250 e Hatchback: συνδυασμένη κατανάλωση 1.3-1.0 Ι/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 30.0-22.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 19,1-17,1 kWh/100km, χιλιόμετρα αυτονομίας 65.0-74.0 km. 

A250 e Compact Sedan

Ισχυρή και αποδοτική, η τεχνολογία του Plug-in υβριδικού οχήματος συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός τετρακύλινδρου κινητήρα με τα οφέλη της ηλεκτρικής κινητικότητας. Έτσι, η Α 250 e εντυπωσιάζει με τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και τις υψηλές. σπορ επιδόσεων με ισχύ συστήματος 160 kW (218 hp), καθώς και μέγιστη ροπή στρέψης 450 Nm.

A-Class 250 e Compact Sedan: συνδυασμένη κατανάλωση 1,3-0,9 Ι/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 29.0-21.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 18,9-16,7 kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 61.0-70.0 km.

Η εξωτερική όψη της A250e

 

 

 

 

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Νέα Εποχή. Νέα Σχεδίαση.
Νέα Εποχή. Νέα Σχεδίαση.

Επιλεγμένα κύρια χαρακτηριστικά:

 • MBUX (Mercedes-Benz User Experience) 
 • Σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC
Extra εξοπλισμός
Close
Οθόνη πολυμέσων
Οθόνη πολυμέσων

Η μεγάλη οθόνη πολυμέσων υψηλής ανάλυσης (10,25'') σας δικτυώνει εκτενώς με το αυτοκίνητο. Αντιδρά ευαίσθητα στην αφή σας. Συγχρόνως τα εικονίδια διευκολύνουν τον χειρισμό χωρίς να αποσπούν την συγκέντρωση. Για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα, μπορείτε να συνδυάσετε την οθόνη πολυμέσων με την μεεγαλύτερη οθόνη ταμπλό και να δημιουργήσετε ένα κοκπιτ ευρείας οθόνης. 

Close
Ατμοσφαιρικός φωτισμός
Ατμοσφαιρικός φωτισμός

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα που ταιριάζει στις προτιμήσεις ή τη διάθεσή σας. Από τα 64 χρώματα του ατμοσφαιρικού φωτισμού προκύπτουν εντυπωσιακοί χρωματικοί κόσμοι, για παράδειγμα στους φωτιζόμενους αεραγωγούς, τις πόρτες ή το ταμπλο οργάνων. 

Close
Οθόνη Head-Up
Οθόνη Head-Up

Με την οθόνη Head-Up στην A-Class το βλέμμα μένει στραμμένο μπροστά, εντελώς αυτόματα, αφού οι σημαντικές πληροφορίες όπως η ταχύτητα κίνησης, τα όρια ταχύτητας ή οι οδηγίες πλοήγησης, προβάλλονται απευθείας στο οπτικό σας πεδίο. Εικονικά και έγχρωμα. 

Close
Πανοραμική συρόμενη οροφή
Πανοραμική συρόμενη οροφή

Βιώστε την απόλαυση της ανοικτής οδήγησης σχεδόν όπως στα Cabrio ή τα Roadster - ευχάριστα και χωρίς ρεύματα αέρα. Η πανοραμική συρόμενη οροφή κατεβαίνει εύκολα, χωρίς βαθμίδες. Εξίσου ευχάριστη είναι όταν μένει κλειστή, αφού χάρη στο διάφανο υλικό της μπορεί να εισέρχεται περισσότερο φως στο εσωτερικό. 

Close
Πακέτο δέρματος
Πακέτο δέρματος

Ένα ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα μετατρέπει το εσωτερικό σε εμπειρία. Τα καθίσματα αναβαθμίζονται με τη χρήση φυσικού δέρματος υψηλής ποιότητας. Άλλες εντυπωσιακές πινελιές είναι οι διακοσμητικές ραφές στην ακμή του παραθύρου και στο ταμπλό οργάνων. Ωραία εμφάνιση που είναι ωραία και στην αίσθηση.

Close
Πακέτο δέρματος AMG
Πακέτο δέρματος AMG

Η σπορ σχεδίαση στην πολυτελέστερη εκδοχή της. Το πακέτο δέρματος AMG προσφέρει σε συνδυασμό με την AMG Line εξαιρετικά κομψή εμφάνιση. Τα δίχρωμα δερμάτινα σπορ καθίσματα, καθώς και οι διακοσμητικές ραφές στο ταμπλό οργάνων και τις ακμές παραθύρων αναβαθμίζουν το αισθητικό αποτέλεσμα. Ο διάκοσμος από αλουμίνιο ολοκληρώνει την αίσθηση.

Close
Πακέτο Night
Πακέτο Night

Το πακέτο Night αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο την εξωτερική εμφάνιση. Τα πολυάριθμα και εντυπωσιακά οπτικά του στοιχεία σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο αναδεικνύουν τον σπορ χαρακτήρα και την πολυτέλεια του αυτοκινήτου.

Στοιχεία

 • Ζάντες αλουμινίου 45,7 cm (18") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε Μαύρο και στιλβωμένες, σε συνδυασμό με τη γραμμή Progressive
 • Ζάντες αλουμινίου AMG 45,7 cm (18") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε Μαύρο και στιλβωμένες, σε συνδυασμό με την AMG Line
 • Περιβλήματα εξωτερικών καθρεφτών σε Μαύρο
 • Μάσκα ψυγείου diamond με στοιχεία σε χρώμιο και γρίλια σε Μαύρο πολύ γυαλιστερό
 • Front splitter σε Μαύρο πολύ γυαλιστερό, σε συνδυασμό με την AMG Line
 • Πίσω ποδιά με διακοσμητικό στοιχείο σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο
 • Διακοσμητική λωρίδα αμαξώματος και διακοσμητική λωρίδα στο ύψος των παραθύρων σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο
 • Θερμομονωτικό σκούρο κρύσταλλο από την κολόνα Β
Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

 • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
 • Ανάρτηση
 • Στάθμευση
 • Συνδεσιμότητα
 • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC

Αυτό το προηγμένο σύστημα θα σας γίνει απολύτως απαραίτητο, κυρίως σε μονότονες διαδρομές ή μποτιλιάρισμα. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC σάς ξεκουράζει αισθητά, ρυθμίζοντας αυτόματα την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα.

Εάν έχετε επιλέξει και το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης, το ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC σάς προσφέρει ακόμα περισσότερη άνεση. Εάν το αυτοκίνητο παραμείνει ακινητοποιημένο σε μποτιλιάρισμα για λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα, ξεκινά ξανά αυτόματα.

Το φάσμα των δυνατοτήτων - ειδικά σε επαρχιακούς δρόμους - διευρύνεται ακόμα περισσότερο με τη λειτουργία προσαρμογής ταχύτητας βάσει διαδρομής. Όταν το αυτοκίνητο πλησιάζει, για παράδειγμα, σε στροφή, το σύστημα μειώνει προνοητικά την ταχύτητα. Το ίδιο συμβαίνει και σε διασταυρώσεις, κυκλικούς κόμβους ή διόδια, όπου πρέπει να προσαρμόζετε επιπρόσθετα την ταχύτητα ανάλογα με τις απαιτήσεις. Αφού το αυτοκίνητο βγει από τη στροφή και υπάρχει αρκετή απόσταση από το μπροστινό όχημα, επιταχύνει αυτόματα στην ταχύτητα που έχετε επιλέξει.

Οι λειτουργίες του καινοτόμου συστήματος είναι ακόμα περισσότερες όταν είναι ενεργοποιημένη η καθοδήγηση στη διαδρομή. Όταν το αυτοκίνητο κινείται, για παράδειγμα, στη δεξιά λωρίδα ενός αυτοκινητόδρομου, επιβραδύνει αυτόματα πριν την αντίστοιχη έξοδο. Το ίδιο συμβαίνει και σε διασταυρώσεις στις οποίες πρέπει να στρίψετε σύμφωνα με τη διαδρομή του συστήματος πλοήγησης ή πριν τις οποίες ανάβετε φλας.

Close
Ενεργή υποβοήθηση πέδησης
Ενεργή υποβοήθηση πέδησης

Η ενεργή υποβοήθηση πέδησης βρίσκεται συνεχώς σε επαγρύπνηση και μπορεί να συμβάλλει στην αποτροπή σοβαρών ατυχημάτων λόγω υπερβολικά μικρής απόστασης ή απροσεξίας. Το σύστημα σας προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά για τον κίνδυνο σύγκρουσης. Εάν φρενάρετε αλλά όχι επαρκώς, παρέχει ενίσχυση δύναμης πέδησης ανάλογα με την περίσταση.

Εάν δεν αντιδράσετε καθόλου, η ενεργή υποβοήθηση πέδησης αναλαμβάνει τον έλεγχο της κατάστασης και προσπαθεί να εκτονώσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας με αυτόνομη πέδηση. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να αποτρέψει ένα ατύχημα ή έστω να μετριάσει τη σφοδρότητά του. Μέχρι τα περ. 60 km/h, το σύστημα μπορεί να φρενάρει και μπροστά σε ακινητοποιημένα οχήματα και πεζούς που διασχίζουν το δρόμο. Μάλιστα, μέχρι τα 50 km/h μπορεί να αποτρέπει ακόμα και συγκρούσεις.

Close
Σύστημα PRE-SAFE®
Σύστημα PRE-SAFE®

Το σύστημα PRE-SAFE® αξιοποιεί το χρονικό διάστημα πριν από ενδεχόμενο ατύχημα, Με μια σειρά μέτρων μπορεί να μειώνει τις καταπονήσεις που προκύπτουν για τους επιβάτες. Ο πρωτοποριακός ήχος PRE-SAFE® παράγει μέσω των ηχείων έναν θόρυβο που ενεργοποιεί ένα αντανακλαστικό προστασίας: η ακοή απομονώνεται προσωρινά και με αυτόν τον τρόπο προφυλάσσεται από τους επιβλαβείς, δυνατούς θορύβους της σύγκρουσης.

Με το PRE-SAFE®, οι μπροστινές ζώνες ασφαλείας προεντείνονται ηλεκτρικά σε καταστάσεις κινδύνου, ώστε να μην είναι χαλαρές. Έτσι, μπορεί να μειωθεί η μετατόπιση των επιβατών προς τα εμπρός κατά την πέδηση ή την ανατροπή πριν από ατύχημα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, κλείνουν αυτόματα τα πλευρικά παράθυρα ή η πανοραμική οροφή. Επιπλέον, το κάθισμα του συνοδηγού μπορεί να μετακινηθεί σε ευνοϊκότερη θέση για τη σύγκρουση. Όλα μαζί, τα στοιχεία του συστήματος PRE-SAFE® μπορούν να μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμού.

Ο ήχος PRE-SAFE® παράγεται από ένα ειδικό τσιπ και εκπέμπεται μέσω των ηχείων. Ο θόρυβος αυτός θυμίζει τον ήχο των κυμάτων ή ενός καταρράκτη. Όταν ενεργοποιείται το αντανακλαστικό, ο μικροσκοπικός αναβολέας του αυτιού συστέλλεται σύντομα απομονώνοντας τη σύνδεση ανάμεσα στο τύμπανο και το εσωτερικό του αυτιού. Η ένταση του ήχου είναι ανεκτή και μπορεί να συγκριθεί με τη στάθμη του θορύβου σε έναν πολυσύχναστο δρόμο. Εάν τελικά δεν συμβεί το ατύχημα, οι λειτουργίες του PRE-SAFE® παραμένουν σε ετοιμότητα για την προστασία σας στην επόμενη πιθανή κατάσταση κινδύνου.

Close
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας

Εάν πατήσετε κατά λάθος σε διακεκομμένη ή συνεχή διαγράμμιση, το σύστημα μπορεί να σας προειδοποιεί με μια δόνηση στο τιμόνι. Εάν η διαγράμμιση είναι συνεχής ή ανιχνευθεί όχημα στη λωρίδα μετά από διακεκομμένη διαγράμμιση, το σύστημα υποβοήθησης μπορεί επίσης να επέμβει με μονόπλευρη πέδηση.

Με αυτό τον τρόπο διορθώνει την πορεία και μπορεί να αποτρέψει ένα ατύχημα. Εάν διευθύνετε το αυτοκίνητο, φρενάρετε ή επιταχύνετε, το σύστημα δεν επεμβαίνει. Εσείς, ως οδηγός, διατηρείτε πάντα τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου σας.

Close
Σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας
Σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας

Το σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας επιβλέπει την αλλαγή λωρίδας και μπορεί να αναγνωρίζει αντικείμενα που βρίσκονται στη νεκρή γωνία του αυτοκινήτου. Έτσι, μπορεί να αποτρέπει συγκρούσεις, για παράδειγμα, σε δρόμους εντός πόλης με πολλές λωρίδες ή στον αυτοκινητόδρομο. Όταν το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο για τρία λεπτά και το σύστημα υποβοήθησης αναγνωρίζει ποδήλατα ή οχήματα στην περιοχή κινδύνου, προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά.

Για να ανιχνεύονται και να προβάλλονται στον οδηγό πιθανοί κίνδυνοι, δύο αισθητήρες ραντάρ επιτηρούν την περιοχή της λεγόμενης νεκρής γωνίας ορατότητας. Εάν ανιχνευθεί άλλο όχημα σε αυτήν την περιοχή, ανάβει ένα κόκκινο τρίγωνο στον αντίστοιχο εξωτερικό καθρέφτη. Εάν ο οδηγός παραβλέψει αυτήν την υπόδειξη και ενεργοποιήσει το φλας, η προειδοποιητική λυχνία αρχίζει να αναβοσβήνει και μεταδίδεται ένας προειδοποιητικός ήχος.

Close
Σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας
Σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας

Η κάμερα και η λειτουργία πλοήγησης λαμβάνουν πάντα υπόψη την ταχύτητα – έτσι γνωρίζετε το όριο ταχύτητας ακόμα και όταν τα σήματα εναλλάσσονται συνεχώς. Καθώς το σύστημα σας ενημερώνει διαρκώς, περιορίζεται ο κίνδυνος να υπερβείτε το όριο. Έτσι, απολαμβάνετε μεγαλύτερη άνεση και, συγχρόνως, αυξημένη ασφάλεια στις καθημερινές μετακινήσεις σας.

Εκτός αυτού, το σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας εμφανίζει στον οδηγό πρόσθετα σήματα, όπως όρια ταχύτητας για την οδήγηση σε βρεγμένο οδόστρωμα - τον προειδοποιεί ακόμη κι αν είναι ενεργοποιημένοι οι υαλοκαθαριστήρες. Εάν το σύστημα υποβοήθησης αναγνωρίσει κάποιο όριο ταχύτητας, μπορεί να ρυθμιστεί στο όχημα από ένα πλήκτρο στο τιμόνι. Σε συνδυασμό με το ενεργό σύστημα υποβοήθησης τήρησης ορίων ταχύτητας, η αναγνωρισμένη ταχύτητα μπορεί να ρυθμίζεται αυτόματα ως όριο. Οι απαγορεύσεις προσπέρασης και η λήξη των απαγορεύσεων στο εκάστοτε τμήμα της διαδρομής μπορούν επίσης να εμφανίζονται στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων και στην οθόνη πολυμέσων. Το σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας μπορεί να αναγνωρίζει ακόμα και απαγορεύσεις εισόδου, π.χ. σε αυτοκινητόδρομους. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ζητά από τον οδηγό με οπτικά και ηχητικά σήματα να αλλάξει κατεύθυνση.

Το σύστημα προσφέρει επιπλέον ασφάλεια σε συνδυασμό με τα συστήματα κάμερας και ραντάρ του πακέτου υποβοήθησης οδήγησης. Μπορεί να προειδοποιεί και για άτομα που διασχίζουν το δρόμο σε διαβάσεις πεζών.

Close
Ανάρτηση άνεσης
Ανάρτηση άνεσης

Στον αυτοκινητόδρομο απολαμβάνετε υψηλά επίπεδα άνεσης, ενώ στις κλειστές στροφές σπορ ευελιξία. Η ισορροπημένη ανάρτηση άνεσης προσφέρει έναν εντυπωσιακό συνδυασμό υψηλής απόδοσης απόσβεσης των κραδασμών και ιδιαίτερης οδηγικής ευστάθειας. Έτσι, κάνει τις διαδρομές σας ασφαλείς και απίστευτα απολαυστικές.

Close
DYNAMIC SELECT
DYNAMIC SELECT

Οδηγήστε όπως θέλετε. Με το πάτημα ενός κουμπιού, το DYNAMIC SELECT προσφέρει διάφορα προγράμματα οδήγησης, που ρυθμίζουν εκ των προτέρων π.χ. τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, την ανάρτηση ή το σύστημα διεύθυνσης. Με τον τρόπο λειτουργίας "Sport", οι μετακινήσεις σας γίνονται ιδιαίτερα δυναμικές, ενώ με το βασικό πρόγραμμα "Comfort" πολύ ισορροπημένες. Αντίθετα, το πρόγραμμα "ECO" εστιάζει στη μέγιστη αποδοτικότητα, εξοικονομώντας καύσιμα και χρήματα.

Το πρόγραμμα οδήγησης "ECO" σάς υποστηρίζει με διάφορους τρόπους στη μείωση των εκπομπών CO2 και των ρύπων. Σε αυτήν τη ρύθμιση, η θέρμανση καθισμάτων και ο κλιματισμός λειτουργούν με μειωμένη απόδοση εξοικονομώντας πολύτιμη ενέργεια. Με το "Individual", προεπιλέγετε εντελώς ξεχωριστά τις αντίστοιχες παραμέτρους. Έτσι μπορείτε π.χ. να επιλέγετε σπορ ρύθμιση για το σύστημα κίνησης και, συγχρόνως, άνετη ρύθμιση για την ανάρτηση.

Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°

Παρκάρετε με την άνεσή σας. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης σάς υποστηρίζει σε συνεργασία με την κάμερα 360° στην αναζήτηση θέσης στάθμευσης, αλλά και στην είσοδο και έξοδο από θέση στάθμευσης και τους ελιγμούς. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η περιμετρική ορατότητα που εξασφαλίζει η κάμερα 360°, αλλά και η εικονική, πανοραμική άποψη.

Στοιχεία

 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης συμπ. PARKTRONIC με οπτική και ηχητική προειδοποίηση για εμπόδια, μήνυμα για αναγνωρισμένες θέσεις στάθμευσης στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων με ένδειξη βέλους, άνετη είσοδος και έξοδος από οριζόντιες και κάθετες θέσεις στάθμευσης
 • Κάμερα 360° με τέσσερις συνδεδεμένες κάμερες μικρής εμβέλειας στη μάσκα ψυγείου, στη λαβή απασφάλισης του πίσω καπό, καθώς και στα περιβλήματα των εξωτερικών καθρεφτών, για την προβολή και των τεσσάρων πλευρών του αυτοκινήτου και την πανοραμική απεικόνιση του αυτοκινήτου και της γύρω περιοχής στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων
 • Προβολή εμποδίων που βρίσκονται κάτω από το ύψος των παραθύρων, π.χ. πεζοδρομίων
 • Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διάφορες προβολές, για βέλτιστη ορατότητα κατά τη στάθμευση και τους ελιγμούς
 • Αισθητήρες υπερήχων στον μπροστινό και τον πίσω προφυλακτήρα
Close
Τεχνητή νοημοσύνη
Τεχνητή νοημοσύνη

Χάρη στο MBUX, το νέο Mercedes-Benz Users Experience, η A-Class είναι ευφυέστερη από πριν. Καθημερινά μαθαίνει και γνωρίζει καλύτερα τον οδηγό της. Μπορεί να απομνημονεύει τα αγαπημένα του τραγούδια και τη διαδρομή προς το γραφείο. Ανάλογα με τις συνήθειές σας, εντοπίζει τους κατάλληλους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τους προβάλλει ως Αγαπημένους ή σας δείχνει τη συνομότερη διαδρομή όταν βρεθείτε σε μποτιλιάρισμα. Αυτόματα και μόνο εάν το επιθυμείτε. 

Close
Ασύρματη φόρτιση και σύνδεση
Ασύρματη φόρτιση και σύνδεση

Στην A-Class φορτίζετε το smartphone σας ακουμπώντας το στην κεντρική κοσνόλα. Πολύ απλά, χωρίς καθόλου καλώδια, με το πρώτυπο Qi. Και το καλύτερο: χάρη στην Near Field Communication (NFC) το smartphone σας συνδέεται αμέσως με την A-Class Saloon, μέσα σε λίγα βήματα. 

Close
MULTIBEAM LED
MULTIBEAM LED

Για τέλεια ορατότητα, οι προσαρμοζόμενοι προβολείς MULTIBEAM LED αντιδρούν εξαιρετικά γρήγορα στις τρέχουσες συνθήκες του δρόμου και της κίνησης με ξεχωριστά ελεγχόμενα LED. Ο μερικός φωτισμός μεγάλης σκάλας δεν τυφλώνει τους άλλους οδηγούς. Ο φωτισμός αλλαγής κατεύθυνσης και στροφών φωτίζει το οπτικό πεδίο επιτρέποντάς σας να αντιλαμβάνεστε γρήγορα πιθανούς κινδύνους.

Οι προβολείς MULTIBEAM LED προσφέρουν τέλειο φωτισμό και απρόσκοπτη ορατότητα. Εκτός από την εξαιρετική ποιότητα φωτισμού, το μοντέρνο σύστημα εντυπωσιάζει πρωτίστως με τις πολυάριθμες, ευφυείς λειτουργίες φωτισμού. Κεντρικό στοιχείο άνεσης αποτελεί το προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus. Μπορεί να ελέγχει μεμονωμένα τα LED των προβολέων προσαρμόζοντας συνεχώς την ακτίνα και το σχήμα της δέσμης φωτισμού στις συνθήκες της κυκλοφορίας. Έτσι, ο φωτισμός μεγάλης σκάλας μπορεί να λειτουργεί πλήρως, χωρίς να τυφλώνει τους άλλους οδηγούς. Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι ότι όταν υπάρχουν έντονα ανακλαστικά σήματα κυκλοφορίας, οι προβολείς MULTIBEAM LED μειώνουν αντίστοιχα την ένταση φωτισμού.

Close
Προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας
Προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας

Ενεργοποιείτε το σύστημα με μία κίνηση και επωφελείστε από τη μεγάλη ακτίνα προβολέων. Το προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας ενεργοποιεί πάντα τον φωτισμό μεγάλης σκάλας, εφόσον δεν ανιχνεύσει οχήματα μπροστά του ή στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Έτσι, μπορείτε να βλέπετε καλύτερα το οδόστρωμα ή να εντοπίζετε κινδύνους. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να κάνετε συνεχώς εναλλαγές στη λειτουργία του φωτισμού διασταύρωσης.

Γραμμές Εξοπλισμού
AMG LINE
AMG LINE

Με την AMG Line το εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό του αυτοκινήτου σας κάνουν. μία σαφή δήλωση υψηλών επιδόσεων. Το AMG Styling με ειδικά σχεδιασμένη μπροστινή και πίσω ποδιά παραπέμπει οπτικά στα μοντέλα AMG. Η τεχνολογία χαμηλωμένης ανάρτησης με σπορ ρύθμιση και το άμεσο σύστημα διεύθυνσης εντείνουν την οδηγική εμπειρία.

 

STYLE
STYLE

Με τη γραμμή εξοπλισμού Style το αυτοκίνητό σας διαφοροποιείται από τον βασικό εξοπλισμό, για νεανική, μοντέρνα εμφάνιση στο εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό. Περιλαμβάνονται στοιχεία όπως οι ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, καθώς και επενδύσεις και διακοσμητικές ραφές σε μοντέρνα χρώματα που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για αυτήν την γραμμή εξοπλισμού.

 

PROGRESSIVE
PROGRESSIVE

Η γραμμή εξοπλισμού Progressive αναβαθμίζει ουσιαστικά το αυτοκίνητο. Προστιθέμενη αξία, την οποία βλέπετε και αισθάνεστε. Η γοητεία και η προηγμένη τεχνολογία ενός premium compact car είναι πιο έντονες από κάθε οπτική γωνία. 

 

βασικός εξοπλισμός εξωτερικό AMG Line

Αλλαγή γραμμών εξοπλισμού

Γνωρίστε την Mercedes-Benz A-Class τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Κλείστε ραντεβού για Test Drive

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας
Φωτογραφίες και ταινίες

Φωτογραφίες.

Η νέα Mercedes-Benz A-Class : απολαύστε την, κατεβάστε σχετικές πληροφορίες και κοινοποιήστε τις.