Mercedes-Benz A-Class Sedan

Mercedes-Benz A-Class Sedan

Νέα A-CLASS Sedan.

Ακριβώς όπως εσύ.

Κλείσε Test Drive

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Η πρώτη A-Class με σχεδίαση 3 όγκων.

Η νέα A-Class από την πιο σπορτίφ πλευρά της, ως saloon με δυναμική, κομψή σιλουέτα.

 

Εξωτερικό

Όταν ήμασταν παιδιά, ζωγραφίζαμε τα αυτοκίνητα με τη λεγόμενη "σχεδίαση 3 όγκων". Η νέα A-Class Sedan μας κάνει να τα ονειρευτούμε ξανά. Η σιλουέτα της είναι εξαιρετικά δυναμική και διαχρονικά κομψή.

2019 A-Class Sedan εξωτερική σχεδίαση.jpg

Εσωτερικό

Καλώς ήρθατε! Εδώ όλα περιστρέφονται γύρω από εσάς.

Ο εσωτερικός χώρος της νέας A-Class Sedan αγκαλιάζει κυριολεκτικά τους επιβάτες. Οι μεταβάσεις ανάμεσα στο ταμπλό οργάνων, την κεντρική κονσόλα και τις επενδύσεις των θυρών είναι ρευστές και διαμορφώνουν την ευχάριστη σχεδίαση "wrap around". Είναι τόσο ιδιαίτερη στην κατηγορία της όσο και η ποικιλία στοιχείων διάκοσμου και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός, που φωτίζει ιδανικά το εσωτερικό.

Σχεδίαση "wrap around"

2019 A-CLASS SEDAN εσωτερική σχεδίαση

 

 

A CLASS 250 e SEDAN

a250e

 

Ισχυρή και αποδοτική, η τεχνολογία του υβριδικού ηλεκτρικού οχήματος συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός τετρακύλινδρου κινητήρα με τα οφέλη της ηλεκτρικής κινητικότητας. Έτσι, η A 250 e εντυπωσιάζει με τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και τις υψηλές, σπορ επιδόσεων με ισχύ συστήματος 160kW (218 hp), καθώς και μέγιστη ροπή στρέψης 450 Νm.

A-Class 250 e Sedan: συνδυασμένη κατανάλωση 6,8-7,8 Ι/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 29.0-21.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 19,6-22,9 kWh/100km.

 

 

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Νέα Εποχή. Νέα Σχεδίαση.
Νέα Εποχή. Νέα Σχεδίαση.

Θέλω να μιλήσουμε.

Το MBUX (Mercedes-Benz User Experience) προσφέρει μια εντελώς νέα φιλοσοφία χειρισμού του αυτοκινήτου. Με διαίσθηση και με την ικανότητα να μαθαίνει καθημερινά.

Σύντομα, η νέα A-Class θα σας γνωρίζει σχεδόν καλύτερα από ό,τι εσείς τον εαυτό σας.

Επιλεγμένα κύρια χαρακτηριστικά:

 • MBUX (Mercedes-Benz User Experience) 
 • Σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC
 • Οθόνη Head up
Extra εξοπλισμός
Close
Πακέτο δέρματος
Πακέτο δέρματος

Ένα ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα μετατρέπει το εσωτερικό σε εμπειρία. Τα καθίσματα αναβαθμίζονται με τη χρήση φυσικού δέρματος υψηλής ποιότητας. Άλλες εντυπωσιακές πινελιές είναι οι διακοσμητικές ραφές στην ακμή του παραθύρου και στο ταμπλό οργάνων. Ωραία εμφάνιση που είναι ωραία και στην αίσθηση.

Close
Πανοραμική συρόμενη οροφή
Πανοραμική συρόμενη οροφή

Βιώστε την απόλαυση της ανοικτής οδήγησης σχεδόν όπως στα cabrio ή στα roadster ευχάριστα και χωρίς ρεύματα αέρα. Η πανοραμική συρόμενη οροφή κατεβαίνει εύκολα χωρίς βαθμίδες. Εξίσου ευχάριστη είναι και όταν μένει κλειστή αφού χάρη στο διαφανές υλικό της επιτρέπει να εισέρχεται περισσότερο φως στο εσωτερικό.

Close
Ατμοσφαιρικός φωτισμός
Ατμοσφαιρικός φωτισμός

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα που ταιριάζει στις προτιμήσεις ή τη διάθεση σας. Από τα 64 χρώματα του ατμοσφαιρικού φωτισμού προκύπτουν εντυπωσιακοί χρωματικοί κόσμοι, για παράδειγμα, στους φωτιζόμενους αεραγωγούς, τις πόρτες ή το ταμπλό οργάνων. 

Close
Σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε δέρμα
Σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε δέρμα

Η κομψή δερμάτινη επένδυση αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την πολυτελή σχεδίαση του σπορ τιμονιού πολλαπλών λειτουργιών. Έτσι, το ανάγει σε ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του εσωτερικού χώρου. Το όφελος για τον οδηγό είναι διπλό: το υλικό δεν είναι μόνο όμορφο στην εμφάνιση, αλλά και ευχάριστο στην αίσθηση. 

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

 • Ανάρτηση
 • Στάθμευση
 • Συνδεσιμότητα
 • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Ανάρτηση άνεσης
Ανάρτηση άνεσης

Στον αυτοκινητόδρομο απολαμβάνετε υψηλά επίπεδα άνεσης και στις κλειστές στροφές σπορ ευελιξία. Η ισορροπημένη ανάρτηση άνεσης προσφέρει έναν εντυπωσιακό συνδυασμό υψηλής απόδοσης απόσβεσης των κραδασμών και ιδιαίτερης οδηγικής ευστάθειας. Έτσι, κάνει τις διαδρομές σας ασφαλείς και απίστευτα απολαυστικές.

Close
Ανάρτηση με προσαρμοζόμενη μεταβλητή απόσβεση
Ανάρτηση με προσαρμοζόμενη μεταβλητή απόσβεση

Προτιμάτε περισσότερη οδηγική απόλαυση στις στροφές ή υψηλά επίπεδα άνεσης στις μεγάλες αποστάσεις; Η ανάρτηση με μεταβαλλόμενη απόσβεση προσφέρει ένα εντυπωσιακό φάσμα δυνατοτήτων. Ο διακόπτης DYNAMIC SELECT στην κεντρική κονσόλα επιλέγει το πρόγραμμα και επομένως τα χαρακτηριστικά: "Eco", "Comfort" ή "Sport". Έτσι, είναι σαν να έχετε δύο αναρτήσεις σε ένα αυτοκίνητο και απολαμβάνετε πολιτισμένη σπορ οδήγηση.

Close
DYNAMIC SELECT
DYNAMIC SELECT

Οδηγήστε όπως θέλετε. Με το πάτημα ενός κουμπιού, το DYNAMIC SELECT προσφέρει διάφορα προγράμματα οδήγησης, που ρυθμίζουν εκ των προτέρων π.χ. τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, την ανάρτηση ή το σύστημα διεύθυνσης. Με τον τρόπο λειτουργίας "Sport", οι μετακινήσεις σας γίνονται ιδιαίτερα δυναμικές, ενώ με το βασικό πρόγραμμα "Comfort" πολύ ισορροπημένες. Αντίθετα, το πρόγραμμα "ECO" εστιάζει στη μέγιστη αποδοτικότητα, εξοικονομώντας καύσιμα και χρήματα.

Το πρόγραμμα οδήγησης "ECO" σάς υποστηρίζει με διάφορους τρόπους στη μείωση των εκπομπών CO2 και των ρύπων. Σε αυτήν τη ρύθμιση η θέρμανση καθισμάτων και ο κλιματισμός λειτουργούν με μειωμένη απόδοση εξοικονομώντας πολύτιμη ενέργεια. Με το "Individual" προεπιλέγετε εντελώς ξεχωριστά τις αντίστοιχες παραμέτρους. Έτσι μπορείτε, παραδείγματος χάριν, να επιλέγετε σπορ ρύθμιση για το σύστημα κίνησης και, συγχρόνως, άνετη ρύθμιση για την ανάρτηση.

Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας

Αυτό το πακέτο σάς προσφέρει απίστευτη ευκολία ακόμα και σε στενές θέσεις στάθμευσης Για τη δική σας άνεση, το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης αναζητά κατάλληλες θέσεις και, στη συνέχεια, σας βοηθά να σταθμεύετε. Για περισσότερη άνεση φροντίζει και η κάμερα οπισθοπορείας, που αποτρέπει τις ζημιές στο αμάξωμα προσφέροντας ορατότητα στην περιοχή πίσω από το αυτοκίνητο.

Στοιχεία:

 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με οπτική και ηχητική προειδοποίηση για εμπόδια, μήνυμα για αναγνωρισμένες θέσεις στάθμευσης στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων με ένδειξη βέλους, υποβοήθηση εισόδου και εξόδου από οριζόντιες και κάθετες θέσεις στάθμευσης
 • Κάμερα οπισθοπορείας στο πίσω καπό: ένδειξη στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων με σχηματική προβολή και βοηθητικές γραμμές
 • Αισθητήρες υπερήχων στον μπροστινό και τον πίσω προφυλακτήρα
Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°

Παρκάρετε με την άνεσή σας. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης σάς υποστηρίζει σε συνεργασία με την κάμερα 360° στην αναζήτηση θέσης στάθμευσης, αλλά και στην είσοδο και έξοδο από θέση στάθμευσης και στους ελιγμούς. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η περιμετρική ορατότητα που εξασφαλίζει η κάμερα 360°, αλλά και η εικονική, πανοραμική άποψη.

Στοιχεία

 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης συμπεριλαμβανομένου του PARKTRONIC, με οπτική και ηχητική προειδοποίηση για εμπόδια, μήνυμα για αναγνωρισμένες θέσεις στάθμευσης στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων με ένδειξη βέλους, άνετη είσοδος και έξοδος από οριζόντιες και κάθετες θέσεις στάθμευσης
 • Κάμερα 360° με τέσσερις συνδεδεμένες κάμερες μικρής εμβέλειας στη μάσκα ψυγείου, στη λαβή απασφάλισης του πίσω καπό, καθώς και στα περιβλήματα των εξωτερικών καθρεφτών, για την προβολή και των τεσσάρων πλευρών του αυτοκινήτου και την πανοραμική απεικόνιση του αυτοκινήτου και της γύρω περιοχής στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων
 • Προβολή εμποδίων που βρίσκονται κάτω από το ύψος των παραθύρων, π.χ. πεζοδρομίων
 • Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διάφορες προβολές, για βέλτιστη ορατότητα κατά την στάθμευση και τους ελιγμούς
 • Αισθητήρες υπερήχων στον μπροστινό και τον πίσω προφυλακτήρα
Close
Ενσωμάτωση smartphone
Ενσωμάτωση smartphone

Ακόμα και η αποστολή SMS ή η αναζήτηση στις επαφές γίνεται εύκολα. Στη νέα A-Class Sedan μπορείτε να χρησιμοποιείτε το smartphone σας χωρίς να το κρατάτε στα χέρια σας. Η σύνδεση γίνεται μέσω USB ή NFC. Από τα πλήκτρα ελέγχου αφής στο τιμόνι, μπορείτε να χειρίζεστε πολύ άνετα σχεδόν όλες τις εφαρμογές κα λειτουργίες στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων. Πανεύκολα και στη στιγμή.

Close
MULTIBEAM LED
MULTIBEAM LED

Οι προβολείς MULTIBEAM LED προσαρμόζονται στις συνθήκες ορατότητας και στα άλλα οχήματα μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου.Ο μερικός φωτισμός μεγάλης σκάλας, παραδείγματος χάριν, εξαιρεί τα οχήματα που αναγνωρίζει και φωτίζει τέλεια τον δρόμο, χωρίς να ενοχλεί τους οδηγούς στο αντίθετο ρεύμα.

Close
Προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus
Προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus

Ενεργοποιείτε το σύστημα με μία κίνηση και επωφελείστε από τη μεγάλη ακτίνα προβολέων. Το προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας ενεργοποιεί πάντα τον φωτισμό μεγάλης σκάλας εφόσον δεν ανιχνεύσει οχήματα μπροστά του ή στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Έτσι, μπορείτε να βλέπετε καλύτερα το οδόστρωμα ή να εντοπίζετε κινδύνους. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να εναλλάσσεστε συνεχώς στη λειτουργία του φωτισμού διασταύρωσης.

Γραμμές Εξοπλισμού
AMG LINE SEDAN
AMG LINE

Με την AMG Line το εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό του αυτοκινήτου σας κάνουν μία σαφή δήλωση υψηλών επιδόσεων. Το AMG Styling με ειδικά σχεδιασμένη μπροστινή και πίσω ποδιά παραπέμπει οπτικά στα μοντέλα AMG. Η τεχνολογία χαμηλωμένης ανάρτησης με σπορ ρύθμιση και το άμεσο σύστημα διεύθυνσης εντείνουν την οδηγική εμπειρία.

PROGRESSIVE SEDAN
PROGRESSIVE

Η γραμμή εξοπλισμού Progressive αναβαθμίζει ουσιαστικά το αυτοκίνητο. Προστιθέμενη αξία, την οποία βλέπετε και αισθάνεστε. Η γοητεία και η προηγμένη τεχνολογία ενός premium compact car είναι πιο έντονες από κάθε οπτική γωνία. 

STYLE SEDAN
STYLE

Με τη γραμμή εξοπλισμού Style το αυτοκίνητό σας διαφοροποιείται από τον βασικό εξοπλισμό, για νεανική, μοντέρνα εμφάνιση στο εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό. Περιλαμβάνονται στοιχεία όπως οι ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, καθώς και επενδύσεις και διακοσμητικές ραφές σε μοντέρνα χρώματα που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για αυτήν την γραμμή εξοπλισμού.

Βασικός Εξοπλισμός progressive εξωτερικό

Αλλαγή γραμμών εξοπλισμού

Γνωρίστε την Mercedes-Benz A-Class Sedan τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Ελάτε πιο κοντά στην Mercedes-Benz της επιλογής σας

Ζητήστε μας Προσφορά

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας
Φωτογραφίες και ταινίες

Φωτογραφίες.

Η νέα Mercedes-Benz A-Class Sedan : απολαύστε την, κατεβάστε σχετικές πληροφορίες και κοινοποιήστε τις.