Mercedes-Benz E-Class

Mercedes-Benz E-Class
* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Η σχεδίαση της E-Class Estate.

Οι δυναμικές αναλογίες σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές σχεδιαστικές γραμμές προσδίδουν στην E-Class Estate μοναδική ελαφρότητα και κάνουν τον μεγαλύτερο χώρο στην κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων να δείχνει απίστευτα κομψός. Η ποικιλία εκδόσεων εξοπλισμού επιτρέπει εξατομικευμένη διαμόρφωση.

Εξωτερικό

Όλα τα φώτα πάνω της

Το εξωτερικό της νέας E-Class Estate εντυπωσιάζει με τις καθαρές γραμμές, τις δυναμικές αναλογίες και τον ευφυή σχεδιασμό χώρων. Εντυπωσιακές λεπτομέρειες σχεδίασης, όπως τα πίσω φώτα με εμφάνιση αστεριού, η φωτιζόμενη μάσκα και οι επίπεδες λαβές θυρών αποπνέουν μοντέρνα κομψότητα και συμπληρώνουν με αυτοπεποίθηση τον κλασικό χαρακτήρα των station της Mercedes-Benz. 

new e class estate exterior

Εσωτερικό

Απίστευτο κι όμως αληθινό. 

Το εσωτερικό της E-Class Estate κερδίζει τις εντυπώσεις χωρίς δεύτερες σκέψεις, με την προσωποποιημένη άνεση και τον διαισθητικό χειρισμό χάρη στο MBUX νέας γενιάς. Η λωρίδα φωτισμού «Connected Light», η οποία εκτείνεται σε όλο το κόκπιτ, υπογραμμίζει την αίσθηση ευρυχωρίας της E-Class και τονίζει τον υψηλής ποιότητας εσωτερικό χώρο. Εκλεπτυσμένα διακοσμητικά στοιχεία, όπως το πολυτελές ξύλο μελιάς με ανοικτούς πόρους σε Μαύρο με οπίσθια φωτιζόμενο Mercedes-Benz Pattern, ολοκληρώνουν μοναδικά τη σχεδίαση.

new e class estate interior

Εναλλακτικά συστήματα κίνησης

E-Class Plug-in Hybrid.

Η νέα E-Class Estate με ευέλικτο υβριδικό Plug-in σύστημα κίνησης σχεδιάστηκε για να απολαμβάνετε μια πιο αποδοτική εμπειρία ηλεκτρικής οδήγησης. Τα διάφορα προγράμματα οδήγησης προσαρμόζονται έξυπνα στις διαφορετικές καταστάσεις και ανάγκες: από την πλήρως ηλεκτρική οδήγηση, μέσω της ευέλικτης λειτουργίας HYBRID, έως τη λειτουργία SPORT για μέγιστη ισχύ.  

new e class estate plug in hybrid

* Ο χρόνος φόρτισης αντιστοιχεί σε 10-80% της πλήρους φόρτισης με χρήση σταθμού ταχείας φόρτισης DC με τάση τροφοδοσίας 400 V και ένταση ρεύματος τουλάχιστον 500 A.

[1] Η πιστοποιημένη ηλεκτρική κατανάλωση καθορίζεται κατά κανόνα με τη μέγιστη ισχύ φόρτισης AC μέσω καλωδίου Mode 3. Συνεπώς, συνιστούμε τα οχήματα με μπαταρία υψηλής τάσης να φορτίζονται κατά προτίμηση σε wallbox ή σταθμό φόρτισης AC με καλώδιο Mode 3, για συντομότερους χρόνους φόρτισης και καλύτερη απόδοση της φόρτισης.
[2] Η κατανάλωση ρεύματος και η αυτονομία υπολογίστηκαν με βάση τον Κανονισμό 2017/1151/ΕΕ.
[3] Στην πραγματική λειτουργία οδήγησης ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις από τις πιστοποιημένες κανονικές τιμές. Οι πραγματικές τιμές επηρεάζονται από πολυάριθμους επιμέρους παράγοντες, π.χ. τρόπος οδήγησης, συνθήκες περιβάλλοντος και δρόμου.

 

 

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Ευέλικτος σχεδιασμός του χώρου
Ευέλικτος σχεδιασμός του χώρου

Η νέα E-Class Estate προσαρμόζεται σε κάθε διαδρομή χάρη στον ευέλικτο σχεδιασμό του χώρου και τη βελτιστοποιημένη επιφάνεια φόρτωσης. Ο νέος σχεδιασμός διευρύνει τον εσωτερικό χώρο, για αισθητά περισσότερη ελευθερία κίνησης των ποδιών και αυξημένη άνεση. Επίσης, το πίσω καπό EASY-PACK προσφέρει ιδιαίτερα άνετο χειρισμό, ακόμη και ανέπαφα.  

Close
Προοδευτική σχεδίαση
Προοδευτική σχεδίαση

Η νέα E-Class Estate εντυπωσιάζει με μια σχεδιαστική φιλοσοφία που αποπνέει. Οι δυναμικές αναλογίες και η καθαρότητα των γραμμών συναντούν τις εκφραστικές λεπτομέρειες, όπως το μεγάλο καπό του κινητήρα ή τα πίσω φώτα με τη συναρπαστική σχεδίαση σε σχήμα αστεριού.  

Extra εξοπλισμός
Close
Πακέτο ακουστικής άνεσης
Πακέτο ακουστικής άνεσης

Στον εσωτερικό χώρο της νέας E-Class Estate επικρατεί μία ακουστικά εξαιρετική και ευχάριστα ήρεμη ατμόσφαιρα. Η στοχευμένη ηχομόνωση και τα πολυστρωματικά τζάμια στις πόρτες ελαχιστοποιούν και εναρμονίζουν τους εξωτερικούς θορύβους, καθώς και την αεροακουστική για να έχετε ακουστικές συνθήκες κορυφαίας ποιότητας.

Close
Πακέτο άνεσης KEYLESS-GO
Πακέτο άνεσης KEYLESS-GO

Περισσότερη άνεση στις καθημερινές μετακινήσεις σας προσφέρει το πακέτο άνεσης KEYLESS-GO[3], με το οποίο μπορείτε να εκκινείτε και να κλειδώνετε το αυτοκίνητό σας έχοντας απλώς μαζί σας το κλειδί ή μία συμβατή συσκευή. Οι επίπεδες λαβές των θυρών που περιλαμβάνονται στο πακέτο KEYLESS-GO εκτείνονται αυτόματα, μόλις βρεθείτε κοντά στο όχημα, και επανέρχονται μόλις το κλειδώσετε.[2]

Close
Πανοραμική συρόμενη οροφή
Πανοραμική συρόμενη οροφή

Η νέα E-Class Estate διατίθεται προαιρετικά με μεγάλη πανοραμική συρόμενη οροφή[3] για να απολαμβάνετε ένα ευχάριστα φωτεινό περιβάλλον, απρόσκοπτη θέα στον ουρανό και την κατάλληλη ατμόσφαιρα σε κάθε διαδρομή.  

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

 • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
 • Ανάρτηση
 • Συνδεσιμότητα
 • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης ακινητοποίησης έκτακτης ανάγκης 
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης ακινητοποίησης έκτακτης ανάγκης 

Κορυφαία βοήθεια: Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης ακινητοποίησης έκτακτης ανάγκης αναγνωρίζει ότι ο οδηγός έχει μείνει ανενεργός για μεγάλο διάστημα και μπορεί να προστατεύσει εσάς και τους άλλους επιβραδύνοντας το όχημα ελεγχόμενα μέχρι την ακινητοποίησή του και πραγματοποιώντας αυτόματα κλήση έκτακτης ανάγκης.[1]

Close
Πακέτο στάθμευσης με λειτουργίες απομακρυσμένης στάθμευσης 
Πακέτο στάθμευσης με λειτουργίες απομακρυσμένης στάθμευσης 

Με αυτό το πακέτο[3] απολαμβάνετε όλο το φάσμα των ανέσεων της σύγχρονης υποβοήθησης στάθμευσης. Αποφασίζετε απλώς, ανάλογα με την περίπτωση, ποια υπηρεσία θέλετε να χρησιμοποιήσετε: όπως είναι για παράδειγμα το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με το πάτημα ενός κουμπιού, το σύστημα υποβοήθησης απομακρυσμένης στάθμευσης μέσω της εφαρμογής ή το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με μνήμη, για την ιδιωτική σας θέση στάθμευσης.[1]

Close
Ενεργή υποβοήθηση μποτιλιαρίσματος
Ενεργή υποβοήθηση μποτιλιαρίσματος

 Η ενεργή υποβοήθηση μποτιλιαρίσματος[3] μπορεί να σας ξεκουράζει στην πυκνή κυκλοφορία με αυτόματη εκκίνηση εντός 60 δευτερολέπτων και μέτρια καθοδήγηση στη λωρίδα κυκλοφορίας. Η απόσταση από τα οχήματα που προπορεύονται και κάνουν προσπέραση διατηρείται αυτόματα.[1]

Close
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus 
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus 

Καθ' οδόν προς την οδήγηση χωρίς οδηγό, το πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus[3] προσφέρει κορυφαία άνεση και ασφάλεια. Συμπληρωματικά το πακέτο υποβοήθησης οδήγησης περιλαμβάνει την ενεργή υποβοήθηση μποτιλιαρίσματος, για βέλτιστη υποστήριξη κατά την οδήγηση σε αυτοκινητόδρομους. Ένα ακόμα πλεονέκτημα αυτού του πακέτου είναι ότι με τον πλευρικό παλμό συστήματος PRE-SAFE® μπορεί να παρέχει επιπλέον προστασία σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης.[1]

Close
Υποβοήθηση ελιγμών ρυμουλκούμενου 
Υποβοήθηση ελιγμών ρυμουλκούμενου 

Εξοικονομήστε χρόνο και γλιτώστε τον εκνευρισμό κατά τους ελιγμούς. Με την υποβοήθηση ελιγμών ρυμουλκούμενου[3], πραγματοποιείτε τους ελιγμούς οπισθοπορείας εύκολα και ξέγνοιαστα – ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις. Προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και αυτοπεποίθηση κυρίως σε λιγότερο έμπειρους οδηγούς. Παράλληλα, ρυθμίζει αυτόματα τη γωνία διεύθυνσης στο όχημα ρυμούλκησης σε χαμηλές ταχύτητες.[1]

Close
Προστασία αυτοκινήτου GUARD 360° PLUS 
Προστασία αυτοκινήτου GUARD 360° PLUS 

Η προστασία αυτοκινήτου GUARD 360° Plus[3]προσφέρει περιμετρική επιτήρηση του περιβάλλοντος του αυτοκινήτου. Χάρη στο αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού και την απενεργοποίηση κλειδιού έκτακτης ανάγκης μπορείτε να δράσετε άμεσα. Όταν είστε καθ' οδόν, σας ειδοποιεί η αναγνώριση σύγκρουσης μέσω εφαρμογής. Επιπλέον, η βοήθεια σε περίπτωση κλοπής του οχήματος αυξάνει τις πιθανότητες ανάκτησης του αυτοκινήτου σας.[2]

Close
PRE-SAFE® PLUS 
PRE-SAFE® PLUS 

Σε περίπτωση επικείμενης οπίσθιας σύγκρουσης, το PRE-SAFE® PLUS[3] ειδοποιεί αμέσως τα προπορευόμενα οχήματα αναβοσβήνοντας γρήγορα τα φώτα αλάρμ. Επιπλέον, μέσω της ενεργοποίησης των επαναφερόμενων προεντατήρων ζώνης ασφαλείας, ο επιβάτης προετοιμάζεται για την επικείμενη σύγκρουση, ώστε να μετριαστούν οι συνέπειες του ατυχήματος.

Close
Ακουστική προστασία περιβάλλοντος
Ακουστική προστασία περιβάλλοντος

 Για να μην αποτελεί κίνδυνο το αυτοκίνητό σας για πεζούς και ποδηλάτες λόγω της σχεδόν αθόρυβης οδήγησης, η ακουστική προστασία περιβάλλοντος παράγει έως την ταχύτητα οδήγησης των περίπου 30 km/h έναν χαρακτηριστικό ήχο της Mercedes-Benz εκτός του αυτοκινήτου. Ταυτόχρονα διακρίνει μεταξύ της εμπροσθοπορείας και της οπισθοπορείας.

Close
Πλευρικός παλμός συστήματος PRE-SAFE® 
Πλευρικός παλμός συστήματος PRE-SAFE® 

Ο πλευρικός παλμός συστήματος PRE-SAFE®[3]διευρύνει τη φιλοσοφία παθητικής ασφάλειας. Συγκεκριμένα, τυχόν επικείμενες πλευρικές συγκρούσεις με άλλα οχήματα ή πεζούς μπορούν να αναγνωρίζονται μέσω του εξελιγμένου συστήματος αισθητήρων. Στη συνέχεια, ο μπροστινός επιβάτης που βρίσκεται στην πλευρά της σύγκρουσης μετατοπίζεται ελαφρώς προς το κέντρο του οχήματος μέσω της εσωτερικής μαλακής επένδυσης στην πλάτη καθίσματος που ενεργοποιείται πυροτεχνικά.

Close
AIRMATIC 
AIRMATIC 

Το AIRMATIC[3] συνδυάζει τα πλεονεκτήματα διαφόρων συστημάτων ανάρτησης τροχών και σας επιτρέπει να επιλέγετε άνετη ή δυναμική οδήγηση. Το φάσμα των ρυθμίσεων είναι εντυπωσιακό. Η αερανάρτηση προσφέρει εξαιρετική άνεση ακόμη και σε εύκολα εδάφη εκτός δρόμου ή σε σπορ οδήγηση. Συμπληρωματικά, το σύστημα ρύθμισης ύψους ανάρτησης ανάλογα με το φορτίο ή/και την ποιότητα του εδάφους, τονίζει ακόμη περισσότερο την πρακτικότητα του συστήματος.

Close
9G-TRONIC 
9G-TRONIC 

Η νέα E-Class Estate απλοποιεί την αλλαγή ταχυτήτων με το αυτόματο κιβώτιο 9G-TRONIC. Οι αλλαγές μεταξύ των 9 ταχυτήτων είναι σχεδόν ανεπαίσθητες, μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου χάρη στους χαμηλούς αριθμούς στροφών και ελαχιστοποιούν τη στάθμη θορύβου.  

Close
Λειτουργίες εξατομίκευσης MBUX
Λειτουργίες εξατομίκευσης MBUX

Για περισσότερη άνεση και ψυχαγωγία προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις σας, η νέα E-Class Estate σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε προσωπικές ρουτίνες. Κατά τη διαμόρφωση, μπορούν να οριστούν συνθήκες, όπως η εξωτερική θερμοκρασία, η γεωγραφική θέση, η ώρα ή η ημέρα της εβδομάδας, και να συνδεθούν με διάφορες λειτουργίες του οχήματος.[3]

[3]Για τη χρήση των υπηρεσιών Mercedes me connect, απαιτείται ένα προσωπικό Mercedes me ID, καθώς και η συγκατάθεση με τους όρους χρήσης των υπηρεσιών Mercedes me connect. Οι υπηρεσίες που παρουσιάζονται, η διαθεσιμότητα και οι λειτουργίες τους εξαρτώνται κυρίως από το μοντέλο του οχήματος, το έτος κατασκευής, τον επιλεγμένο προαιρετικό εξοπλισμό και τη χώρα.
Close
Ηχοσύστημα Surround 4D Burmester®
Ηχοσύστημα Surround 4D Burmester®

Το ηχοσύστημα Surround 4D Burmester®[1]με το πρότυπο Dolby® Atmos δημιουργεί μια συναρπαστική εμπειρία ακρόασης με 17 ηχεία. Οι απτικοί μετατροπείς που είναι ενσωματωμένοι στα καθίσματα επιτρέπουν να αντιλαμβάνεστε τη μουσική με ολόκληρο το σώμα σας. Επιπλέον, οι προσωπικές ρυθμίσεις μπορούν να αποθηκευτούν σε ένα εξατομικευμένο προφίλ ήχου.  

Close
MBUX Superscreen με κάμερα selfie και βίντεο
MBUX Superscreen με κάμερα selfie και βίντεο

Η MBUX Superscreen συμπληρώνει την κεντρική οθόνη MBUX 14,4 ιντσών με μια οθόνη αφής 12,3 ιντσών στην πλευρά του συνοδηγού. Μέσω της οθόνης LCD, ο συνοδηγός έχει πρόσβαση σε πολλές εφαρμογές και λειτουργίες οχήματος. Έτσι, για παράδειγμα, μπορεί να παρακολουθεί μια ταινία ή να έχει πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη διάρκεια της διαδρομής. Παράλληλα, η λειτουργία οπτικής προστασίας αποτρέπει την απόσπαση της προσοχής του οδηγού από την οδήγηση καθώς τα περιεχόμενα δεν είναι ορατά στην πλευρά του οδηγού.[3]

 

 

Close
MBUX νέας γενιάς
MBUX νέας γενιάς

Το MBUX νέας γενιάς[3] στην E-Class Estate δημιουργεί μια άκρως προσωπική ατμόσφαιρα σε κάθε διαδρομή χάρη στη δυνατότητα εκμάθησης και τον διαισθητικό χειρισμό. Οι δύο εργονομικά τοποθετημένες μονάδες οθόνης, η οθόνη οδηγού και η κεντρική οθόνη, δημιουργούν μια εντυπωσιακή ψηφιακή εμπειρία παρέχοντας πληροφορίες, ψυχαγωγία και υποβοήθηση οδήγησης.

Close
DIGITAL LIGHT
DIGITAL LIGHT

Όλα τα φώτα στραμμένα στην ασφάλεια: Το DIGITAL LIGHT με λειτουργία προβολής[3]αντιδρά έξυπνα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες του περιβάλλοντος και διασφαλίζει ανά πάσα στιγμή τη βέλτιστη ορατότητα. Προσαρμόζει συνεχώς τον φωτισμό του οδοστρώματος στις συνθήκες φωτός, στην κατάσταση της κυκλοφορίας, στην πορεία του δρόμου και τις καιρικές συνθήκες.  

Close
Πίσω φώτα LED
Πίσω φώτα LED

Τα πίσω φώτα LED δύο τμημάτων της νέας E-Class Estate εντυπωσιάζουν με τη νέα σχεδίαση σε σχήμα αστεριού και την έξυπνη λειτουργία τους. Προαιρετικά, ένα πρόσθετο animation υποδέχεται ή αποχαιρετά τους επιβάτες χάρη στην παράταση της λειτουργίας των προβολέων.

Close
Φωτιζόμενη μάσκα
Φωτιζόμενη μάσκα

Η νέα E-Class Estate είναι "ντυμένη" με φως στην κομψή τρισδιάστατη μάσκα: ο προαιρετικά διαθέσιμος περιμετρικός φωτισμός της μάσκας προσδίδει στο όχημα μια ιδιαίτερη πινελιά, ιδίως τη νύχτα. Επιπλέον, η ομοιόμορφα φωτιζόμενη μάσκα υπογραμμίζει αριστοτεχνικά την εκλεπτυσμένη σχεδίαση.[3]

Οδηγικά χαρακτηριστικά

Ανακαλύψτε την E-Class All-Terrain.

Το εξωτερικό της E-Class All-Terrain εντυπωσιάζει με τη γοητευτική της σιλουέτα,, τις δυναμικές αναλογίες και τα χαρακτηριστικά στοιχεία του All-Terrain. Ο σπορτίφ σχεδιασμός αναδεικνύεται αποτελεσματικά με λεπτομέρειες όπως το ευρύχωρο καπό κινητήρα, την τυπική για off road 3D μάσκα και οι σπορ επενδύσεις στους θόλους τροχών. Επιπλέον, για πρώτη φορά, οι προαιρετικές εκδόσεις του υβριδικού ηλεκτρικού οχήματος του μοντέλου All-Terrain προσφέρουν περισσότερη ευελιξία στην καθημερινότητα.

 

Mercedes-Benz E 300 de 4MATIC All-Terrain: WLTP | Σταθμισμένη κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένη χρήση: 0,9-0,6 l/100 km, σταθμισμένες εκπομπές CO₂ σε συνδυασμένη χρήση: 22,0-17,0 g/km, σταθμισμένη κατανάλωση ρεύματος σε συνδυασμένη χρήση: 25,1-22,9 kWh/100 km

Γραμμές Εξοπλισμού
AVANTGARDE 
AVANTGARDE 

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της γραμμής εξοπλισμού:

 • Μάσκα με κεντρικό αστέρι Mercedes καθώς και πλαίσιο, Mercedes-Benz Pattern και διακοσμητικό στοιχείο στη μονή γρίλια σε χρώμιο 
 • Καπό κινητήρα με power dome 
 • Προοδευτική, δυναμική σχεδίαση μπροστινών και πίσω ποδιών, με διακοσμητικές λωρίδες σε χρώμιο και εντυπωσιακά πλέγματα εισαγωγής αέρα 
 • Διακοσμητικές λωρίδες ακμών παραθύρων και αμαξώματος σε χρώμιο 
 • Μεταλλική βαφή σε Μαύρο Οψιδιανού
EXCLUSIVE 
EXCLUSIVE 

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της γραμμής εξοπλισμού[1]:

 • Μάσκα με πλαίσιο και διακοσμητικά στοιχεία στις 3 διπλές γρίλιες σε χρώμιο 
 • Καπό κινητήρα με power dome και αστέρι Mercedes 
 • Κλασική, κομψή σχεδίαση μπροστινής και πίσω ποδιάς, με διευρυμένα διακοσμητικά στοιχεία σε χρώμιο 
 • Διακοσμητικό ένθεμα στο πλευρικό μαρπιέ σε χρώμιο 
 • Διακοσμητικές λωρίδες ακμών παραθύρων και αμαξώματος σε χρώμιο 
 • Μεταλλική βαφή σε Μαύρο Οψιδιανού

[1]Ανάλογα με τη διαμόρφωση, προαιρετικά επιλέξιμος εξοπλισμός.

AMG Line 
AMG Line 

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της γραμμής εξοπλισμού[1]:

 • Μάσκα με κεντρικό αστέρι Mercedes καθώς και πλαίσιο, Mercedes-Benz Pattern και διακοσμητικό στοιχείο στη μονή γρίλια σε χρώμιο 
 • Καπό κινητήρα με power dome 
 • Μπροστινή ποδιά AMG με σχεδίαση A-Wing, μεταξύ άλλων με μεγάλα πλέγματα εισαγωγής αέρα και front splitter, καθώς και διακοσμητικές λωρίδες σε χρώμιο μπροστά 
 • Διακοσμητικό ένθεμα στο πλευρικό μαρπιέ σε χρώμιο 
 • Πίσω ποδιά AMG με εμφάνιση διαχύτη σε μαύρο και τραπεζοειδή πλαίσια απολήξεων σε χρώμιο 
 • Ζάντες αλουμινίου AMG 48,3 cm (19") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων

[1]Ανάλογα με τη διαμόρφωση, προαιρετικά επιλέξιμος εξοπλισμός.

Πακέτο Night 
Πακέτο Night 

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του πακέτου Night[1]:

 • Μάσκα με διακοσμητικό στοιχείο στη μονή γρίλια σε πολύ γυαλιστερό μαύρο 
 • Διακοσμητικές λωρίδες στην μπροστινή και πίσω ποδιά σε πολύ γυαλιστερό μαύρο 
 • Διακοσμητικές λωρίδες ακμών παραθύρων και αμαξώματος σε πολύ γυαλιστερό μαύρο 
 • Διακοσμητικό ένθεμα πλευρικού μαρσπιέ σε πολύ γυαλιστερό μαύρο, σε συνδυασμό με την AMG Line εξωτερικού 
 • Περιβλήματα εξωτερικών καθρεφτών σε πολύ γυαλιστερό μαύρο, σε συνδυασμό με μεταλλική βαφή σε Μαύρο Οψιδιανού στο χρώμα του αμαξώματος 
 • Θερμομονωτικά, σκούρα τζάμια από τη κολώνα Β και πίσω, δυνατότητα παράλειψης προαιρετικά

[1]Ανάλογα με τη διαμόρφωση, προαιρετικά επιλέξιμος εξοπλισμός.

AVANTGARDE Εσωτερικού
AVANTGARDE Εσωτερικού

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της γραμμής εξοπλισμού:

 • Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε δέρμα νάπα με ακτίνες σε Μαύρο πολύ γυαλιστερό, πλαίσιο σε Ασημί Χρωμίου και γαλβανισμένα χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι σε Ασημί Χρωμίου 
 • Αναρτώμενα καθίσματα ανέσεων μερικώς ηλεκτρικά με πακέτο καθισμάτων ανέσεων, οσφυϊκή στήριξη, καθώς και καλύμματα καθισμάτων από συνθετικό δέρμα ARTICO / ύφασμα Ljusdal σε Μαύρο 
 • Διακοσμητικά στοιχεία από μαύρο ξύλο μελιάς με ανοικτούς πόρους 
 • Κεντρική κονσόλα από μαύρο ξύλο μελιάς με ανοικτούς πόρους 
 • Υφασμάτινη εσωτερική επένδυση οροφής σε Γκρι Νέβα 
 • Βελούρ πατάκια ποδιών
AMG Line Εσωτερικού
AMG Line Εσωτερικού

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της γραμμής εξοπλισμού[1]:

 • Σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε δέρμα νάπα, με επίπεδο κάτω τμήμα, διάτρητο στην περιοχή της λαβής με γαλβανισμένα χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι σε Ασημί Χρωμίου 
 • Σπορ καθίσματα μερικώς ηλεκτρικά με πακέτο καθισμάτων ανέσεων, οσφυϊκή στήριξη, καθώς και καλύμματα καθισμάτων από συνθετικό δέρμα ARTICO / μικροΐνες MICROCUT σε Μαύρο 
 • Ταμπλό οργάνων και ακμές παραθύρων από συνθετικό δέρμα ARTICO σε εμφάνιση νάπα με διακοσμητική ραφή 
 • Διακοσμητικά στοιχεία από μαύρο ξύλο μελιάς με ανοικτούς πόρους 
 • Κεντρική κονσόλα από μαύρο ξύλο μελιάς με ανοικτούς πόρους 
 • Εσωτερική επένδυση οροφής από ύφασμα σε Μαύρο 
 • Πατάκια ποδιών AMG 
 • Σπορ πεντάλ AMG από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με μαύρα αντιολισθητικά στοιχεία

[1]Ανάλογα με τη διαμόρφωση, προαιρετικά επιλέξιμος εξοπλισμός.

EXCLUSIVE Εσωτερικού
EXCLUSIVE Εσωτερικού

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της γραμμής εξοπλισμού[1]:

 • Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε δέρμα νάπα με ακτίνες σε Μαύρο πολύ γυαλιστερό, πλαίσιο σε Ασημί Χρωμίου και γαλβανισμένα χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι σε Ασημί Χρωμίου 
 • Αναρτώμενα καθίσματα ανέσεων μερικώς ηλεκτρικά με πακέτο καθισμάτων ανέσεων, οσφυϊκή στήριξη, καθώς και καλύμματα καθισμάτων από συνθετικό δέρμα ARTICO σε μαύρο 
 • Ταμπλό οργάνων και ακμές παραθύρων από συνθετικό δέρμα ARTICO σε εμφάνιση νάπα με διακοσμητική ραφή 
 • Διακοσμητικά στοιχεία από καφέ ξύλο σφενδάμου με ανοικτούς πόρους και γραμμές αλουμινίου 
 • Κεντρική κονσόλα από καφέ ξύλο σφενδάμου με ανοικτούς πόρους και γραμμές αλουμινίου 
 • Υφασμάτινη εσωτερική επένδυση οροφής σε Γκρι Νέβα 
 • Βελούρ πατάκια ποδιών

[1]Ανάλογα με τη διαμόρφωση, προαιρετικά επιλέξιμος εξοπλισμός.

Συνδεσιμότητα

 

 

 

Γνωρίστε την Mercedes-Benz E-Class τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Ελάτε πιο κοντά στην Mercedes-Benz της επιλογής σας

Ζητήστε μας Προσφορά

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας