Mercedes-Benz GLA

Mercedes-Benz GLA
* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου
Φορτίο ρυμούλκησης 750 / 2.000 kg με φρένο / χωρίς φρένο - Επιτάχυνση 6,8 - 9,1 s από 0 στα 100 km/h - Έως 165 / 224 kW/hp (1) Ονομαστική ισχύς - 1.420 λίτρα Χωρητικότητα χώρου φόρτωσης

GLA 250 e | WLTP | σταθμισμένη κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο: 1,4–1,1 l/100 km, σταθμισμένη κατανάλωση ρεύματος σε συνδυασμένο κύκλο: 20,4-18,9 kWh/100 km, σταθμισμένες εκπομπές CO2σε συνδυασμένο κύκλο: 31-24 g/km.

Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC | WLTP: κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο: 9,2-8,8 l/100 km, εκπομπές CO₂ σε συνδυασμένο κύκλο: 209-200 g/km.

Εξοπλισμένη και έτοιμη για δράση.

Η νέα GLA συνδυάζει με έναν συναρπαστικό τρόπο, τον δυναμισμό με την απόλυτη άνεση και πολυτέλεια. Αυτόν τον μοναδικό συνδυασμό, υπογραμμίζει και ο απρόσμενα πλούσιος εξοπλισμός της. Το δερμάτινο τιμόνι από όπου μπορείτε να ελέγχετε σχεδόν τα πάντα, το πακέτο στάθμευσης, οι προβολείς LED και ένα πλήθος από αισθητικές και λειτουργικές αναβαθμίσεις περιλαμβάνονται ήδη στον βασικό εξοπλισμό της νέας GLA. 

 

Εξωτερικό

Το εξωτερικό της νέας GLA.

Η νέα GLA εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά: στο βελτιστοποιημένο μπροστινό τμήμα με μάσκα diamond με pin χρωμίου και προβολείς MULTIBEAM LED (2) αντικατοπτρίζεται η μοναδικότητά της, ενώ η πανοραμική οροφή (2) και οι ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών (2) παραπέμπουν στη μοναδική άνεση οδήγησης. Δυναμική κομψότητα εκπέμπει το νέο πίσω τμήμα με τα εντυπωσιακά πλαίσια απολήξεων και τα πίσω φώτα εξολοκλήρου LED. Η κομψή εντύπωση ολοκληρώνεται με τη νέα βαφή σε πολυτελές φασματικό μπλε (2).

 new gla exterior

Εσωτερικό

Το εσωτερικό της νέας GLA.Ο εσωτερικός χώρος της Mercedes-Benz GLA εντυπωσιάζει με τα υψηλής ποιότητας υλικά, τη γενναιόδωρη εντύπωση του χώρου και την καινοτόμο άνεση οδήγησης. Είτε πρόκειται για το τιμόνι είτε για την εκ νέου σχεδιασμένη κεντρική κονσόλα ή τον κομψό ατμοσφαιρικό φωτισμό (2), κάθε λεπτομέρεια πείθει με την αισθητική και τη μελετημένη λειτουργία υης. Το νέο σύστημα πολυμέσων MBUX προσαρμόζεται πλήρως στις επιθυμίες σας, ενώ το νέο ηχοσύστημα Surround Burmester® με Dolby Atmos® (2) υπόσχεται μια έντονη ακουστική εμπειρία.

new gla interior

Εναλλακτικά συστήματα κίνησης

GLA plug-in hybrid.

Με κίνηση από το μέλλον: με την GLA 250 e plug-in hybrid, η GLA αποδεικνύει ότι διαθέτει έξυπνη μετάδοση κίνησης με μέγιστη ηλεκτρική ισχύ, αυξημένη αυτονομία και χαμηλή κατανάλωση. Η μπαταρία φορτίζει μέσω του κινητήρα εσωτερικής καύσης αλλά και μέσω του ηλεκτρικού δικτύου. Έτσι, όλες οι μετακινήσεις σας είναι πάντα αποδοτικές – με χαμηλές εκπομπές ρύπων στην πόλη και αυτονομία ανεξάρτητα από μεγάλες διαδρομές.

 

new gla plug in

* Ο χρόνος φόρτισης αντιστοιχεί σε 10-80% της πλήρους φόρτισης με χρήση σταθμού ταχείας φόρτισης DC με τάση τροφοδοσίας 400 V και ένταση ρεύματος τουλάχιστον 500 A.GLA 250 e | WLTP | σταθμισμένη κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο: 1,4–1,1 l/100 km, σταθμισμένη κατανάλωση ρεύματος σε συνδυασμένο κύκλο: 20,4-18,9 kWh/100 km, σταθμισμένες εκπομπές CO2σε συνδυασμένο κύκλο: 31-24 g/km. (3)

[1] Στοιχεία για την ονομαστική ισχύ και την ονομαστική ροπή στρέψης βάσει Κανονισμού (ΕΚ) αρ. 715/2007 στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση.
[2] Όλα τα στοιχεία για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2, την κατανάλωση ρεύματος και την αυτονομία είναι προσωρινά και υπολογίστηκαν εσωτερικά σύμφωνα με τη μέθοδο πιστοποίησης «Διαδικασία ελέγχου WLTP». Μέχρι στιγμής, δεν υφίστανται τιμές επικυρωμένες από έναν επίσημα αναγνωρισμένο οργανισμό δοκιμών, έγκριση τύπου ΕΚ ή πιστοποίηση συμμόρφωσης με επίσημες τιμές. Ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις ανάμεσα στα στοιχεία και τις επίσημες τιμές.
[3] Ανάλογα με τη διαμόρφωση, προαιρετικά επιλέξιμος εξοπλισμός.
[4] Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία «Mercedes me Charge» του Mercedes me connect, απαιτείται ξεχωριστό συμβόλαιο φόρτισης με έναν επιλεγμένο τρίτο πάροχο, μέσω του οποίου πραγματοποιείται η πληρωμή και η τιμολόγηση των διαδικασιών φόρτισης. Η χρήση των υπηρεσιών Mercedes me connect προϋποθέτει ένα προσωπικό Mercedes me ID, καθώς και τη συγκατάθεση με τους όρους χρήσης των υπηρεσιών Mercedes me connect.
[5] Τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και τα συστήματα ασφαλείας είναι υποστηρικτικά και δεν σας απαλλάσσουν από την ευθύνη σας ως οδηγό. Λάβετε υπόψη τις υποδείξεις στις Οδηγίες Χρήσης και τα όρια των συστημάτων που περιγράφονται εκεί.
[6] Για τη χρήση των υπηρεσιών Mercedes me connect απαιτείται ένα ID Mercedes me, καθώς και η συγκατάθεση με τους όρους χρήσης των υπηρεσιών Mercedes me connect. Οι υπηρεσίες που παρουσιάζονται, η διαθεσιμότητα και οι λειτουργίες τους εξαρτώνται κυρίως από το μοντέλο του οχήματος, το έτος κατασκευής, τον επιλεγμένο προαιρετικό εξοπλισμό και τη χώρα.
Βασικός Εξοπλισμός
Close
Progressive Line
Progressive Line

Στη βασική της έκδοση, η νέα GLA περιλαμβάνει το πλούσιο πακέτο εξοπλισμού Progressive και πακέτο Advanced.

Close
Προβολείς LED
Προβολείς LED

Οι προβολείς LED φωτίζουν τον δρόμο με ευρείες δέσμες φωτός και είναι πολύ πιο ακριβής από τα συμβατικά φώτα.

Close
Πολυλειτουργικό σπορ δερμάτινο τιμόνι
Πολυλειτουργικό σπορ δερμάτινο τιμόνι

Περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό. 

Close
Πακέτο στάθμευσης
Πακέτο στάθμευσης

Περιλαμβάνει κάμερα οπισθωπορείας.

Close
Πακέτο καθρεφτών
Πακέτο καθρεφτών

Περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.

Close
Καθίσματα με οσφυϊκή υποστήριξη
Καθίσματα με οσφυϊκή υποστήριξη

Περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό, για κορυφαία άνεση σε κάθε διαδρομή.

Close
Πόρτα χώρου αποσκευών με λειτουργία Easy Pack
Πόρτα χώρου αποσκευών με λειτουργία Easy Pack

Ανοίγει και κλείνει ηλεκτρικά, διευκολύνει τη φόρτωση και την εκφόρτωση του χώρου αποσκευών με το πάτημα ενός κουμπιού.

Extra εξοπλισμός
Close
Πανοραμική συρόμενη οροφή
Πανοραμική συρόμενη οροφή

Οδήγηση κάτω από τον απέραντο ουρανό: η εξωτερική πανοραμική γυάλινη συρόμενη οροφή μπροστά, μαζί με την πίσω σταθερή γυάλινη πανοραμική οροφή, γεμίζουν τον εσωτερικό χώρο με φυσικό φως ημέρας και δημιουργούν μια φωτεινή και φιλόξενη ατμόσφαιρα σε κάθε διαδρομή. Τις ζεστές ημέρες, η γυάλινη συρόμενη οροφή σάς προσφέρει μια πρόσθετη δυνατότητα αερισμού.[3]

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

 • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
 • Ανάρτηση
 • Συνδεσιμότητα
 • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Προστασία αυτοκινήτου GUARD 360°
Προστασία αυτοκινήτου GUARD 360°

Η προστασία αυτοκινήτου GUARD 360°[3]προσφέρει περιμετρική επιτήρηση του χώρου γύρω από το όχημα – μεταξύ άλλων χάρη στο αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού και την προστασία κατά της ρυμούλκησης. Οι κινήσεις στον εσωτερικό χώρο ενεργοποιούν οπτικές και ηχητικές προειδοποιήσεις. Η αναγνώριση σύγκρουσης του Mercedes me σάς ενημερώνει μέσω εφαρμογής.

Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°

Η καλύτερη υπηρεσία στάθμευσης στο αυτοκίνητο. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με κάμερα 360°[3][5]διευκολύνει την αναζήτηση θέσης, καθώς και την είσοδο και έξοδο από θέσεις στάθμευσης. Χάρη στην περιμετρική ορατότητα σταθμεύετε εύκολα μόνοι σας ή, εναλλακτικά, το σύστημα σταθμεύει αυτόματα το αυτοκίνητο, χωρίς κανένα άγχος για εσάς.

Close
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης

Ακολουθήστε τον δρόμο προς την οδήγηση χωρίς οδηγό. Υπερσύγχρονα συστήματα σας υποστηρίζουν στην προσαρμογή της ταχύτητας οδήγησης, στη διεύθυνση και σε περίπτωση κινδύνου σύγκρουσης, ανάλογα με τις συνθήκες. Ο κίνδυνος ατυχήματος μειώνεται, οι επιβάτες και οι άλλοι συμμετέχοντες της κυκλοφορίας προστατεύονται αποτελεσματικά. Έτσι φτάνετε στον προορισμό σας με ασφάλεια και σιγουριά.[3][5]

Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας

Με το πακέτο αυτό έχετε την επιλογή να σταθμεύετε μόνοι σας ή να αφήνετε το σύστημα να σταθμεύει το αυτοκίνητο, χωρίς κανένα άγχος για εσάς. Η πρακτική υποστήριξη ξεκινά ήδη από την αναζήτηση και την επιλογή μιας θέσης στάθμευσης. Μόλις εντοπιστεί, μπορείτε να κάνετε ελιγμούς με ασφάλεια χάρη στην κάμερα οπισθοπορείας ή να αφήσετε το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης να σας υποστηρίζει κατά την είσοδο στη θέση στάθμευσης με όπισθεν.[3][5]

Close
Πακέτο μηχανικού εξοπλισμού Offroad
Πακέτο μηχανικού εξοπλισμού Offroad

Το πρόσθετο πρόγραμμα οδήγησης Offroad[3]προετοιμάζει το αυτοκίνητό σας για δύσκολα εδάφη, βελτιστοποιώντας την πρόσφυση, για παράδειγμα, στο χιόνι, τη λάσπη ή το ασταθές υπέδαφος. Παράλληλα προσαρμόζει κατάλληλα την απόδοση ισχύος του κινητήρα και τη ρύθμιση ABS για οδήγηση σε ελαφρώς ανώμαλο, μη ασφαλτοστρωμένο έδαφος.

Close
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας

Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας παρακολουθεί προσεκτικά και, όταν παρεκκλίνετε ακούσια από τη λωρίδα κυκλοφορίας ή πλησιάζετε επικίνδυνα σε άλλα οχήματα, μπορεί να σας επαναφέρει στη λωρίδα επεμβαίνοντας στη διεύθυνση. Εάν, ωστόσο, τελικά βγείτε από τη λωρίδα κυκλοφορίας, ακολουθεί και μια προειδοποιητική δόνηση τιμονιού.[5]

Close
Σύστημα PRE-SAFE®
Σύστημα PRE-SAFE®

Το σύστημα PRE-SAFE®[3]αξιοποιεί το χρονικό διάστημα πριν από ένα πιθανό ατύχημα, προσφέροντας τη δυνατότητα μετριασμού των επιπτώσεων με μια σειρά μέτρων. Ο καινοτόμος ήχος PRE-SAFE® παράγει έναν θόρυβο που εκπέμπεται από τα ηχεία και διεγείρει ένα προστατευτικό αντανακλαστικό. Έτσι το εσωτερικό του αυτιού προστατεύεται από τους θορύβους του ατυχήματος.

Close
DYNAMIC SELECT
DYNAMIC SELECT

Οδηγήστε όπως θέλετε. Με το πάτημα ενός κουμπιού, το DYNAMIC SELECT προσφέρει διάφορα προγράμματα οδήγησης, που ρυθμίζουν εκ των προτέρων π.χ. τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, την ανάρτηση ή το σύστημα διεύθυνσης. Με τον τρόπο λειτουργίας «Sport», οι μετακινήσεις σας γίνονται ιδιαίτερα δυναμικές, ενώ με το βασικό πρόγραμμα «Comfort» πολύ ισορροπημένες. Το πρόγραμμα «ECO» εστιάζει στην αποδοτικότητα, εξοικονομώντας καύσιμα και χρήματα.

Close
Χαμηλωμένη ανάρτηση άνεσης
Χαμηλωμένη ανάρτηση άνεσης

Η ανάρτηση άνεσης[3]σας προσφέρει ένα δυναμικό συνολικό πακέτο. Το κράτημα στον δρόμο είναι ακόμα καλύτερο. Η χαμηλωμένη κατά 15 χλστ. ανάρτηση χρησιμοποιεί ειδικά ελατήρια και αποσβεστήρες, που στοχευμένα έχουν σχεδιαστεί για πιο σπορ οδήγηση συγκριτικά με την κανονική ανάρτηση.

Close
Νέο σύστημα πολυμέσων MBUX
Νέο σύστημα πολυμέσων MBUX

Διαμορφώστε το προσωπικό σας infotainment με το νέο σύστημα πολυμέσων MBUX. Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλά στυλ προβολής, από «διακριτικό» έως «σπορ», και μεταξύ μετάδοσης ομιλίας ή λειτουργίας αφής. Χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη, το σύστημα απομνημονεύει τον αγαπημένο σας σταθμό – και τη πιο γρήγορη διαδρομή για τη δουλειά.

 

 

Close
Νέο ηχοσύστημα Surround Burmester® με Dolby Atmos
Νέο ηχοσύστημα Surround Burmester® με Dolby Atmos

Η εμπειρία των υψηλότερων επιδόσεων συνεχίζεται με τον θρυλικό ήχο Burmester®. Κάθε διαδρομή μετατρέπεται, εάν το επιθυμείτε, σε μια εκπληκτική εμπειρία ακρόασης. Τα ηχεία με κομψές επιγραφές και απόδοση που μπορείτε να βελτιστοποιείτε στοχευμένα για τις μπροστινές και πίσω θέσεις προσφέρουν συναρπαστικό ήχο. Μπορείτε επίσης να αναπαράγετε μουσική σε ποιότητα Dolby® Atmos.

Close
Minigames για ψυχαγωγία
Minigames για ψυχαγωγία

Μια ποικιλία από minigames[3]έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την οθόνη αφής και τα πλήκτρα ελέγχου αφής στο τιμόνι του οχήματός σας. Παίξτε μόνοι σας στην κεντρική οθόνη και υπερβείτε το σκορ σας ή αναμετρηθείτε στην οθόνη με τους συνεπιβάτες σας. Για λόγους ασφαλείας, το παιχνίδι δεν είναι εφικτό κατά την οδήγηση.[7]

Close
Επαυξημένη πραγματικότητα MBUX για πλοήγηση
Επαυξημένη πραγματικότητα MBUX για πλοήγηση

Ακόμα πιο ψηφιακή, ακόμα πιο έξυπνη, ακόμα πιο ασφαλής: η επαυξημένη πραγματικότητα MBUX για πλοήγηση[3]συνδέει τον εικονικό με τον πραγματικό κόσμο. Οι γραφικές οδηγίες για την πλοήγηση και την κυκλοφορία εμφανίζονται σε ζωντανές εικόνες υψηλής ανάλυσης και μπορούν να σας βοηθούν να αντιμετωπίζετε καλύτερα και γρηγορότερα περίπλοκες καταστάσεις της κυκλοφορίας.

Close
Νέο πίσω τμήμα με πλαίσια απολήξεων και πίσω φώτα εξολοκλήρου LED
Νέο πίσω τμήμα με πλαίσια απολήξεων και πίσω φώτα εξολοκλήρου LED

Ενθουσιάζει από όλες τις πλευρές: το πίσω τμήμα με πλαίσια απολήξεων και τα εντυπωσιακά πίσω φώτα LED δεν εντυπωσιάζει μόνο με τη δυναμική σχεδίαση, αλλά και με την υψηλής ποιότητας και ακριβή εσωτερική διαμόρφωση.

Close
Νέο μπροστινό τμήμα με MULTIBEAM LED
Νέο μπροστινό τμήμα με MULTIBEAM LED

Το μπροστινό τμήμα της GLA με μάσκα diamond με pin χρωμίου και προβολείς MULTIBEAM LED[3]δεν τονίζει απλώς τον σπορ χαρακτήρα, αλλά παράλληλα προσφέρει και μεγαλύτερη ασφάλεια: οι ελεγχόμενες λυχνίες LED αντιδρούν με ευελιξία σε διάφορες καταστάσεις της κυκλοφορίας. Επιπλέον, ο φωτισμός αλλαγής κατεύθυνσης και στροφών φωτίζει το οπτικό σας πεδίο με τον καλύτερο τρόπο.

Close
Ατμοσφαιρικός φωτισμός
Ατμοσφαιρικός φωτισμός

Δημιουργήστε τη δική σας ιδιαίτερη ατμόσφαιρα φωτισμού για κάθε διαδρομή και διαμορφώστε το εσωτερικό της GLA ανάλογα με τη διάθεση που έχετε εκείνη τη στιγμή: με τα 64 χρώματα του ατμοσφαιρικού φωτισμού[3]μπορείτε να δημιουργείτε συναρπαστικούς χρωματικούς κόσμους, για παράδειγμα, στους φωτιζόμενους αεραγωγούς, στις πόρτες ή στο ταμπλό οργάνων.

Γραμμές Εξοπλισμού
amg line
AMG LINE

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της γραμμής εξοπλισμού[2]:

 • AMG Styling με μπροστινή ποδιά AMG με μπροστινό splitter στο χρώμα του οχήματος, μαύρη σαγρέ επένδυση πλευρικού μαρσπιέ, επένδυση θόλου τροχού στο χρώμα του οχήματος και πίσω ποδιά AMG με ορατά πλαίσια απολήξεων 
 • Μάσκα diamond με pin χρωμίου και κεντρικό αστέρι Mercedes 
 • Διακοσμητικές λωρίδες αμαξώματος και στο ύψος των παραθύρων σε πολύ γυαλιστερό αλουμίνιο 
 • Ζάντες αλουμινίου AMG 48,3 cm (19") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, αεροδυναμικά βελτιστοποιημένες, βαμμένες σε Γκρι Τανταλίου και στιλβωμένες
Progressive
Progressive

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της γραμμής εξοπλισμού[2]:

 • Μάσκα με κεντρικό αστέρι Mercedes 
 • Μπροστινή ποδιά με διακοσμητικό στοιχείο σε Γκρι 
 • Μαύρη σαγρέ επένδυση πλευρικού μαρσπιέ 
 • Ράγες οροφής από στιλβωμένο αλουμίνιο 
 • Οπτική προστασία κάτω μέρους μπροστά και πίσω σε χρώμιο 
 • Ορατά πλαίσια απολήξεων σε χρώμιο 
 • Ζάντες αλουμινίου 45,7 cm (18") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, αεροδυναμικά βελτιστοποιημένες, βαμμένες σε Μαύρο και στιλβωμένες
AMG Line Εσωτερικό
AMG Line Εσωτερικό

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της γραμμής εξοπλισμού[3]:

 • Σπορ καθίσματα με προσκέφαλα ρυθμιζόμενου ύψους και καλύμματα καθισμάτων από συνθετικό δέρμα ARTICO/μικροΐνες MICROCUT σε Μαύρο με διακοσμητικές ραφές σε Κόκκινο 
 • Σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών από δέρμα νάπα, με επίπεδο κάτω τμήμα, διάτρηση στη λαβή, ζώνες χειριστηρίων αφής αριστερά και δεξιά καθώς και γαλβανισμένα χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων σε Ασημί Χρωμίου 
 • Στοιχεία διάκοσμου σε δομή ανθρακονημάτων 
 • Πατάκια ποδιών AMG 
 • Υφασμάτινη εσωτερική επένδυση οροφής σε Μαύρο, κατ’ επιλογή υφασμάτινη εσωτερική επένδυση οροφής σε Γκρι Κρυστάλλου 
 • Σπορ πεντάλ AMG από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με μαύρα αντιολισθητικά στοιχεία
Progressive Εσωτερικό
Progressive Εσωτερικό

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της γραμμής εξοπλισμού[3]:

 • Καθίσματα ανέσεων με καλύμματα κατ’ επιλογή από συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα Μπέρτριξ σε Μαύρο 
 • Δερμάτινο σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με ζώνες χειριστηρίων αφής αριστερά και δεξιά, χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων και πλαίσιο σε Ασημί 
 • Στοιχεία διάκοσμου Star Pattern 
 • Υφασμάτινη εσωτερική επένδυση οροφής σε Μαύρο

Γνωρίστε την Mercedes-Benz GLA τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Ελάτε πιο κοντά στην Mercedes-Benz της επιλογής σας

Ζητήστε μας Προσφορά

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας