Mercedes-Benz S-Class Sedan

Mercedes-Benz S-Class Sedan

Η νέα S-Class Sedan 

Cares for what matters.

Ενδιαφέρομαι

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Εξωτερική σχεδίαση


Πρωτοποριακή σχεδίαση.

Κυρίαρχη αισθητική και πολυτελής άνεση σε απόλυτη αρμονία. Η σχεδιαστική γλώσσα της αισθαντικής καθαρότητας στην πιο σύγχρονη μορφή της. Επιμηκυμένη πλευρική όψη με τέλειες αναλογίες και επίπεδες λαβές στις πόρτες. Το στιλ και ο χαρακτήρας αποτυπώνονται στο μπροστινό τμήμα, με τους προβολείς DIGITAL LIGHT, αλλά και στο φαρδύ, τονισμένο πίσω τμήμα με διαιρούμενα φώτα.

S SEDAN EXTER

 

Εσωτερική σχεδίαση


Και οι εσωτερικές αρετές μετράνε.

Η νέα S-Class Sedan προσφέρει μια ευρεία γκάμα πολυτελών υλικών με αριστοτεχνικές επιφάνειες. Η ρηξικέλευθη τεχνολογία και οι οθόνες υψηλής ανάλυσης τής προσδίδουν σύγχρονο χαρακτήρα. Σε αυτό συμβάλλει ο συνδυασμός κορυφαίων τεχνολογιών και Infotainment, με μια φιλική προς τον χρήστη «αρχιτεκτονική».

S SEDAN INTER

 

Βασικός Εξοπλισμός
Close
KEYLESS-GO
KEYLESS-GO

Ξεκλείδωμα χωρίς κλειδί και λαβές θυρών που εκτείνονται αυτόματα προς τα έξω με το KEYLESS-GO.

Extra εξοπλισμός
Close
Πανοραμική συρόμενη οροφή
Πανοραμική συρόμενη οροφή

Με ανοιχτή ή κλειστή την προαιρετική πανοραμική συρόμενη οροφή, απολαμβάνετε μοναδική αίσθηση ελευθερίας και ευχάριστη, φωτεινή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό, ενώ εξωτερικά, η μεγάλη συρόμενη οροφή κάνει την εμφάνιση του αυτοκινήτου πιο ανάλαφρη και πολυτελή. Ακόμη μια καινοτομία είναι ο χειρισμός με touch slider. 

Close
Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε έκδοση από ξύλο και δέρμα
Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε έκδοση από ξύλο και δέρμα

Το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε έκδοση από ξύλο και δέρμα συνδυάζει εκλεπτυσμένα υλικά με πρωτοποριακή άνεση χειρισμού. Ο συνδυασμός μαλακού δέρματος και ξύλου σας καλομαθαίνει με ευχάριστη αίσθηση στην αφή και αποκλειστική εμφάνιση. Με τα χειριστήρια αφής ελέγχετε τις σημαντικότερες λειτουργίες του αυτοκινήτου χωρίς να πρέπει να απομακρύνετε τα χέρια σας από το τιμόνι. 

Close
Φωτιζόμενες κλειδαριές ζωνών ασφαλείας ειδικής σχεδίασης μπροστά και πίσω
Φωτιζόμενες κλειδαριές ζωνών ασφαλείας ειδικής σχεδίασης μπροστά και πίσω

Οι φωτιζόμενες κλειδαριές ζωνών ασφαλείας ειδικής σχεδίασης μπροστά και πίσω χαρίζουν στο εσωτερικό της Mercedes σας μοναδικό χαρακτήρα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Διαθέτουν πλαίσιο σε Ασημί Χρωμίου και τραβούν την προσοχή. Το φως της κλειδαριάς ζώνης ασφαλείας πάλλεται όταν δένεστε με τη ζώνη και ανάβει μόνιμα όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο και όταν κινείται με χαμηλή ταχύτητα. 

Close
Πακέτο Exclusive
Πακέτο Exclusive

 

Απολαύστε μια φανταστική ατμόσφαιρα με το πακέτο Exclusive. Σχεδόν όλες οι επιφάνειες επενδύονται με εκλεκτό δέρμα νάπα, ενώ η εσωτερική επένδυση οροφής είναι από εκλεκτό ύφασμα μικροϊνών DINAMICA. Την ασυνήθιστη αυτή πολυτέλεια συμπληρώνουν ιδανικά τα πρόσθετα διακοσμητικά στοιχεία.

Close
Πακέτο Night
Πακέτο Night

 

Με το πακέτο Night, το σπορτίφ εξωτερικό δείχνει ακόμη πιο εκφραστικό, χάρη στα πολυάριθμα στοιχεία σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο. Έτσι, προκύπτουν αντιθέσεις ή συνεχείς μεταβάσεις, ανάλογα με το χρώμα βαφής. Σε κάθε περίπτωση, το αυτοκίνητό σας γίνεται ακόμη πιο μοναδικό.

Close
Πακέτο διακοσμητικών στοιχείων Exclusive
Πακέτο διακοσμητικών στοιχείων Exclusive

 

Το πακέτο διακοσμητικών στοιχείων Exclusive χαρίζει μοναδική λάμψη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακές αντιθέσεις με πρόσθετα διακοσμητικά στοιχεία στην πίσω πλευρά της πλάτης των μπροστινών καθισμάτων και στην πίσω κεντρική κονσόλα. Έτσι, οι πίσω επιβάτες απολαμβάνουν υψηλή αξία που γίνεται αντιληπτή.

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

  • Ανάρτηση
  • Φωτισμός και ορατότητα
Close
AIRMATIC
AIRMATIC

 

Το AIRMATIC συνδυάζει τα πλεονεκτήματα πολλών αναρτήσεων και σας επιτρέπει να επιλέγετε άνετη ή δυναμική οδήγηση. Το φάσμα των ρυθμίσεων είναι εντυπωσιακό. Η αερανάρτηση προσφέρει εξαιρετική άνεση κύλισης και σε δύσκολο υπέδαφος ή εξαιρετικά σπορ επιδόσεις. Επίσης, πρακτικό είναι το αυτόματο σύστημα ρύθμισης ύψους ανάρτησης ανάλογα με το φορτίο.

Close
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης

 

Φτάστε στον προορισμό σας με ξεγνοιασιά και ασφάλεια. Χάρη στα σύγχρονα, ευφυώς δικτυωμένα συστήματα αισθητήρων, απολαμβάνετε τα πολλαπλά οφέλη της ημι-αυτοματοποιημένης οδήγησης. Διάφορα συστήματα υποβοήθησης σάς υποστηρίζουν ανάλογα με τις συνθήκες, σας προειδοποιούν όταν υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης και επεμβαίνουν εάν χρειαστεί – προς όφελος όλων των χρηστών του δρόμου.

Close
DIGITAL LIGHT
DIGITAL LIGHT

Με το DIGITAL LIGHT απολαμβάνετε ιδανικές συνθήκες φωτισμού, απολύτως προσαρμοσμένες στους άλλους χρήστες του δρόμου και το περιβάλλον. Μια ηλεκτρονική μονάδα με άνω του 1 εκατομμυρίου πίξελ διευρύνει το MULTIBEAM LED. Ο φωτισμός υψηλής ανάλυσης αναδεικνύει στοχευμένα μεμονωμένες περιοχές. Επιπλέον, το DIGITAL LIGHT σάς υποστηρίζει με οδηγίες πάνω στο οδόστρωμα, καθώς και καλύτερο προσανατολισμό.

Close
MULTIBEAM LED
MULTIBEAM LED

 

Για τέλεια ορατότητα, οι προσαρμοζόμενοι προβολείς MULTIBEAM LED αντιδρούν στις τρέχουσες συνθήκες της κυκλοφορίας με ξεχωριστά ελεγχόμενες λυχνίες LED. Ο μερικός φωτισμός μεγάλης σκάλας δεν θαμπώνει τους άλλους οδηγούς. Ο φωτισμός αλλαγής κατεύθυνσης και στροφών, καθώς και πολλές ακόμη λειτουργίες φωτισμού φωτίζουν βέλτιστα το πεδίο ορατότητας ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης.

Γραμμές Εξοπλισμού
AMG LINE
AMG Line

Με την AMG Line, το εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας κάνουν μια ξεκάθαρη δήλωση δυναμικής. 

Η μπροστινή ποδιά AMG σχεδίασης A-Wing παραπέμπει στις υψηλές επιδόσεις του αυτοκινήτου σας. Επιπλέον, το σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με κάτω επίπεδο τμήμα στο δέρμα νάπα, τα σπρο πεντάλ AMG και τα πατάκια ποδιών AMG προσθέτουν σπορ πινελιές στο εσωτερικό. 

 

Βασικός Εξοπλισμός
Βασικός εξοπλισμός

H Mercedes-Benz S-Class είναι συνώνυμο της προηγμένης τεχνολογίας, της υψηλής άνεσης και της μοναδικής πολυτέλειας. Αυτό γίνεται σαφές ήδη από τον βασικό εξοπλισμό, όπως, για παράδειγμα, με το πακέτο υποβοήθησης οδήγησης και το MULTIBEAM LED. Αλλά και το εσωτερικό ξεχωρίζει με τα δερμάτινα καθίσματα, τον ατμοσφαιρικό φωτισμό και το MBUX Infontainment. 

Συνδεσιμότητα

Μπείτε σε έναν έξυπνο δικτυωμένο κόσμο. 

Το Mercedes me connect συνδέει εσάς με το αυτοκίνητό σας και το αυτοκίνητό σας με όλα όσα είναι σημαντικά για εσάς. 
Εγγραφείτε σήμερα κιόλας στο Mercedes me Portal. Έτσι, θα επωφεληθείτε χωρίς κανένα χρονικό περιορισμό από τις δωρεάν Βασικές υπηρεσίες μας. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζετε δωρεάν χρήση των Remote υπηρεσιών για τρία χρόνια. Θα θέλατε να απολαμβάνετε ακόμη περισσότερη άνεση; Τότε μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε στο αυτοκίνητό σας πολυάριθμες υπηρεσίες πλοήγησης και άνεσης με την προεγκατάσταση κατάλληλου εξοπλισμού.

Γνωρίστε την Mercedes-Benz S-Class Sedan τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Κλείστε ραντεβού για Test Drive

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας