EQA

EQA
* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου
EQA 250 (συνδυασμένος κύκλος): κατανάλωση ρεύματος: 18,9-17,6 kWh/100 km, εκπομπές CO2: 0 g/km, αυτονομία κατά WLTP: 402-429 χλμ.
EQA 300 4Matic (συνδυασμένος κύκλος): κατανάλωση ρεύματος: 18,6-17,4 kWh/100 km, εκπομπές CO2: 0 g/km, αυτονομία κατά WLTP: 411-438 χλμ.
EQA 350 4Matic (συνδυασμένος κύκλος): κατανάλωση ρεύματος: 18,6-17,4 kWh/100 km, εκπομπές CO2: 0 g/km, αυτονομία κατά WLTP: 411-438 χλμ

Σχεδίαση

«Ηλεκτρίζει» με την πρώτη ματιά.

Η EQA, με τα νέα, εντυπωσιακά χαρακτηριστικά σχεδίασης, αποκαλύπτει το νέο, ηλεκτροκίνητο
lifestyle.

EQA

Εξωτερική σχεδίαση


Μοντέρνα πολυτέλεια σε σπορ μορφή.

Το εξωτερικό της EQA αναγνωρίζεται αμέσως χάρη στα χαρακτηριστικά στοιχεία σχεδίασης.

Η EQA είναι η μικρή αθλήτρια της οικογένειας Mercedes-EQ, που αναγνωρίζεται εύκολα από την χαρακτηριστική επένδυση ψυγείου black panel με κεντρικό αστέρι και τη φωτεινή λωρίδα στο μπροστινό και πίσω τμήμα. Άλλο ένα στοιχείο που υποδηλώνει τις σπορ επιδόσεις είναι τα τονισμένα power dome πάνω στο μπροστινό καπό.

EQA EXTER

 

Εσωτερική σχεδίαση


Είσοδος που «ηλεκτρίζει».

Τα στοιχεία σε ροζ χρυσό και ο πρωτοποριακός διάκοσμος με κρυφό φωτισμό υπογραμμίζουν τον προοδευτικό χαρακτήρα της EQA, ανάλογα με την επιλεγμένη γραμμή εξοπλισμού.

EQA INTER

EQA 250 (ηλεκτρική κατανάλωση σε μικτό κύκλο: 15,7 kWh/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 0 g/km) με 140 kW και αυτονομία κατά WLTP 426 χιλιομέτρων.

Επιλογές φόρτισης


Απλώς φορτίστε. Οπουδήποτε.

Η φόρτιση των μπαταριών δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη: είτε στο σπίτι με το Mercedes-Benz Wallbox, είτε στη διαδρομή σε πολλούς σταθμούς φόρτισης, που βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα ή σταθμούς εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών.

EQA επιλογές φόρτισης

Φόρτιση στο σπίτι

Με το Mercedes-Benz Wallbox Home, το σπίτι σας μετατρέπεται σε σταθμό φόρτισης. Χάρη στο πανίσχυρο σύστημα φόρτισης με εναλλασσόμενο ρεύμα, η EQA φορτίζεται με ισχύ έως 11 kW (τριφασικό), δηλαδή, πολύ πιο γρήγορα από ό,τι σε μια οικιακή πρίζα. Επιπλέον, με το ευφυές Wallbox της innogy (eBox smart ή professional) έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε ή να εξάγετε τα δεδομένα φόρτισης πολύ εύκολα μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής.

Φόρτιση καθ' οδόν

Σύντομο διάλειμμα στη διαδρομή: Με την ψηφιακή υπηρεσία Mercedes me Charge έχετε πρόσβαση σε πολλούς δημόσιους σταθμούς φόρτισης σε όλη την Ευρώπη, καθώς και στους σταθμούς ταχείας φόρτισης του IONITY, όπου μπορείτε να φορτίζετε την EQA σας με ισχύ έως 100 kW σε περίπου 30 λεπτά από το 10 έως το 80 τοις εκατό. Επιπλέον, με το Mercedes me Charge μπορείτε να φορτίζετε σε όλη την Ευρώπη, πάντα με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον. Η Mercedes-Benz εγγυάται, μέσω αξιόπιστων πιστοποιητικών προέλευσης, ότι για τις ποσότητες φόρτισης που εμφανίζονται μέσω του Mercedes me Charge, το ρεύμα που τροφοδοτείται στο δίκτυο είναι από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Extra εξοπλισμός
Close
Πακέτο Advanced
Πακέτο Advanced

 

Το πακέτο Advanced ολοκληρώνει το αυτοκίνητό σας με όμορφα και πρακτικά επιπλέον χαρακτηριστικά εξοπλισμού. Στον εσωτερικό χώρο, δυο λαμπερές οθόνες 10,25" συγχωνεύονται και δημιουργούν το κόκπιτ ευρείας οθόνης. Επιπλέον, με το σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας, το πακέτο καθρεφτών και το πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας, διατηρείτε τον έλεγχο ακόμη και σε αγχωτικές καταστάσεις.   

 • Κόκπιτ ευρείας οθόνης, με οθόνη μέσων και πλήρως ψηφιακή οθόνη οργάνων με διαγώνιο 10,25"
 • Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας
 • Πακέτο καθρεφτών
 • Σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας
Close
Πακέτο Advanced Plus
Πακέτο Advanced Plus

 

Με αυτό το πακέτο, κερδίζετε αισθητά περισσότερη άνεση. Εκτός από το πακέτο Advanced, λαμβάνετε και το πακέτο άνεσης KEYLESS-GO. Το αυτόματο σύστημα κλιματισμού 2 ζωνών THERMOTRONIC και το προηγμένο ηχοσύστημα με κορυφαίο ήχο φροντίζουν για τη διατήρηση της ευεξίας σας κατά τη διαδρομή. Κι εσείς, επαναφορτίζετε το smartphone σας ασύρματα.

 • Αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC
 • Πακέτο άνεσης KEYLESS-GO
 • Προηγμένο ηχοσύστημα
 • Σύστημα ασύρματης φόρτισης για κινητές συσκευές
 • Κόκπιτ ευρείας οθόνης, με οθόνη μέσων και πλήρως ψηφιακή οθόνη οργάνων με διαγώνιο 10,25"
 • Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας
 • Πακέτο καθρεφτών
 • Σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας
Close
Πακέτο Premium
Πακέτο Premium

 

Αυτό το πακέτο αναβαθμίζει τη Mercedes σας σε κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού – επιπρόσθετα στα περιεχόμενα των πακέτων Advanced και Advanced Plus. Για παράδειγμα, η πανοραμική συρόμενη οροφή επιτρέπει να περνάει περισσότερο φως ή φρέσκο αεράκι στον εσωτερικό χώρο. Η προσφορά ολοκληρώνεται με τον εκπληκτικό ήχο του ηχοσυστήματος Surround Burmester® και το σύστημα στάθμευσης με κάμερα 360°.

 • Πανοραμική συρόμενη οροφή
 • Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°
 • Ηχοσύστημα Surround Burmester® 
 • Αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC
 • Πακέτο άνεσης KEYLESS-GO
 • Σύστημα ασύρματης φόρτισης για κινητές συσκευές
 • Κόκπιτ ευρείας οθόνης, με οθόνη μέσων και πλήρως ψηφιακή οθόνη οργάνων με διαγώνιο 10,25"
 • Πακέτο καθρεφτών
 • Σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας
Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

  Οδηγικά χαρακτηριστικά
  Γραμμές Εξοπλισμού
  Progressive εξωτερική σχεδίαση
  Progressive

  Η γραμμή εξοπλισμού Progressive: Εξωτερικό.

  Φιλόδοξη σχεδίαση στον βασικό εξοπλισμό.

  Ο βασικός εξοπλισμός εντυπωσιάζει με σχεδίαση που παραπέμπει στην πολυτελή κατηγορία, καθώς η EQA διαθέτει ήδη από το εργοστάσιο τη γραμμή εξοπλισμού Progressive. Η γραμμή αυτή χαρακτηρίζεται από την μπροστινή και πίσω ποδιά με διακοσμητικά ενθέματα χρωμίου στο εξωτερικό. Ο διακοσμητικές λωρίδες στο αμάξωμα και στην ακμή των παραθύρων, οι ενσωματωμένες ράγες οροφής σε στιλβωμένο αλουμίνιο και οι μαύρες, στιλβωμένες ζάντες αλουμινίου 18'' εντείνουν αυτή την πολυτελή εμφάνιση μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

  Η γραμμή εξοπλισμού Progressive: Εσωτερικό.

  Πολυτέλεια, που συνεχίζεται στο εσωτερικό.

  Προστιθέμενη αξία, την οποία βλέπετε και αισθάνεστε. Το εσωτερικό προσφέρει μια ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα με τα αναρτώμενα καθίσματα ανέσεων σε συνθετικό δέρμα ARTICO και ύφασμα Φλερόν, με πακέτο καθισμάτων ανέσεων και σπορ δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. Σε αυτό συμβάλλουν και τα πολυτελή, μοντέρνα στοιχεία διαμόρφωσης, όπως οι αεραγωγοί αερισμού σε Ασημί Χρωμίου και η μαύρη υφασμάτινη εσωτερική επένδυση οροφής.

  Άλλα στοιχεία:

  • Διακοσμητικά στοιχεία σε σπειροειδή εμφάνιση

  • Διπλή ποτηροθήκη

  • Δίχτυ αποσκευών στην πλάτη του καθίσματος οδηγού και συνοδηγού

   

   

  Electric Art
  Electric Art

  Η γραμμή εξοπλισμού Electric Art: Εσωτερικό.

  Με τη γραμμή εξοπλισμού Electric Art, το εσωτερικό της EQA πραγματικά «ηλεκτρίζει».

  Με τη γραμμή εξοπλισμού Electric Art, αισθάνεστε την ηλεκτροκίνηση σε κάθε στοιχείο του εσωτερικού χώρου. Οι επενδύσεις σε συνθετικό δέρμα ARTICO και οι αεραγωγοί αερισμού διακοσμούνται με χρωματιστές λεπτομέρειες σε μοντέρνο ροζ χρυσό. Ο διάκοσμος με κρυφό φωτισμό ταιριάζει απόλυτα με το πνεύμα της τεχνολογικής εξέλιξης, ενώ οι ιδιαίτερες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών εκπέμπουν μια αίσθηση μοναδικής αξίας.

  Αγάπη για τη λεπτομέρεια.

  Κλειδιά οχήματος σε χρώμιο και ροζ χρυσό.

  Η πραγματική αξία κρύβεται στις μικρές λεπτομέρειες. Η μοναδική σχεδιαστική εμπειρία της EQA με τη γραμμή εξοπλισμού Electric Art αποτυπώνεται και στα αποκλειστικά κλειδιά οχήματος: ένα σε μαύρο με διακοσμητικό στοιχείο σε χρώμιο, ένα σε μαύρο με διακοσμητικό στοιχείο σε ροζ χρυσό.

  Άλλα στοιχεία:

  • Σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών από δέρμα νάπα, σχεδίασης 3 ακτίνων, με επίπεδο κάτω τμήμα, διάτρηση στις λαβές και πλήκτρα χειρισμού αφής

  • Καλύμματα μαρσπιέ με φωτιζόμενη επιγραφή «EQA» σε Γαλάζιο

  AMG Line
  AMG Line

  Η AMG Line: Εξωτερικό.

  Τονίζει τη σπορ πλευρά της EQA.

  Καμία άλλη γραμμή εξοπλισμού δεν μεταφέρει τα σπορ γονίδια της μάρκας Mercedes-AMG στην ηλεκτροκίνηση όπως αυτή. Το εντυπωσιακό styling της AMG Line χαρίζει στο εξωτερικό μια εκπληκτικά δυναμική εμφάνιση και αποτελεί σαφή δήλωση του συνδυασμού μοναδικής σχεδίασης και μοναδικής τεχνολογίας. Δίνει μια νέα ερμηνεία στη σχεδίαση twin blade της επένδυσης ψυγείου και περιλαμβάνει την πίσω ποδιά AMG σε εμφάνιση διαχύτη.

  Η AMG Line: Εσωτερικό.

  Τόσο σπορ μπορεί να είναι η οδηγική αίσθηση.

  Η σπορ οδηγική αίσθηση εντείνεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου με τα σπορ καθίσματα με ενισχυμένη πλευρική στήριξη από συνθετικό δέρμα ARTICO και ύφασμα μικροϊνών DINAMICA, καθώς και το σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών από δέρμα νάπα με επίπεδο κάτω τμήμα. Σε συνδυασμό με τους αεραγωγούς αερισμού σε Ασημί Χρωμίου και τα διακοσμητικά στοιχεία σε σπειροειδή εμφάνιση με κρυφό φωτισμό, τα μοντέρνα σχεδιαστικά στοιχεία της EQ εναρμονίζονται με τη σπορ εμφάνιση της γραμμής AMG Line.

  Άλλα στοιχεία:

  • Διακοσμητικές ραφές στο ταμπλό οργάνων και την ακμή παραθύρων

  • Πεντάλ AMG από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με αντιολισθητικά στοιχεία

  • Καλύμματα μαρσπιέ με φωτιζόμενη επιγραφή «EQA» σε Γαλάζιο

  • Πατάκια ποδιών AMG

  edition 1
  Edition 1

  Το εξωτερικό της Edition 1, η οποία διατίθεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα, συνδυάζει στοιχεία του πακέτου Night και του AMG Styling. Οι ζάντες 20 ιντσών ολοκληρώνουν αυτή τη σπορ εμφάνιση. Στον εσωτερικό χώρο, ο διάκοσμος με κρυφό φωτισμό και οι γαλάζιες διακοσμητικές ραφές σε καθίσματα και πόρτες προσθέτουν χαρακτηριστικές λεπτομέρειες, που παραπέμπουν στην ηλεκτροκίνηση της Mercedes-EQ.

  Το εξωτερικό της Edition 1.

  Το ιδανικό περιβάλλον για ηλεκτρική οδήγηση.

  Η Edition 1, που διατίθεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα, διαθέτει έντονα σπορ εξωτερική εμφάνιση και συνδυάζει στοιχεία από το πακέτο Night με το AMG Styling, όπως η επένδυση ψυγείου black panel της AMG σε σχεδίαση twin blade και οι ζάντες 20 ιντσών.

  Άλλα στοιχεία του εξωτερικού:

  • Μπροστινή ποδιά AMG με διακοσμητικά στοιχεία σε Μαύρο καθώς και λειτουργικά AIR CURTAINS

  • Πίσω ποδιά AMG με εμφάνιση διαχύτη και διακοσμητικό στοιχείο σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο

  • Πλευρικές επενδύσεις σε Μαύρο σαγρέ με διακοσμητικό ένθεμα σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο

  • Πλακέτα στο φτερό σε Μαύρο πολύ γυαλιστερό με επιγραφή EQA σε Μπλε και πλακέτα Edition

  • Περιβλήματα εξωτερικών καθρεφτών σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο, σε συνδυασμό με τη βαφή Μαύρος Κόσμος στο αμάξωμα

  • Μαύρες ράγες οροφής

  • Διακοσμητικό στοιχείο στην κολόνα Β σε Μαύρο

  • Θερμομονωτικό σκούρο κρύσταλλο από την κολόνα Β

  Το εσωτερικό της Edition 1. 

  Ηλεκτρική από όλες τις απόψεις.

  Η ηλεκτροκίνηση στην Mercedes-EQ υποδηλώνεται με χαρακτηριστικές λεπτομέρειες. Στο εσωτερικό της Edition 1, τον ρόλο αυτό αναλαμβάνει ο διάκοσμος με κρυφό φωτισμό και οι γαλάζιες διακοσμητικές ραφές σε καθίσματα και πόρτες.

  Άλλα στοιχεία του εσωτερικού:

  • Επενδύσεις από δέρμα Γκρι Νέβα CYBER CUT σε Μπλε

  • Κεντρικά πάνελ θυρών σε δέρμα Γκρι Νέβα με γαλάζια διακοσμητική ραφή

  • Υποβραχιόνιο από συνθετικό δέρμα ARTICO σε Μαύρο με γαλάζια διακοσμητική ραφή

  • Κόκπιτ με ευρεία οθόνη, αποτελούμενο από οθόνη μέσων και πλήρως ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων με διαγώνιο 10,25"

  • Σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών από δέρμα νάπα, σχεδίασης 3 ακτίνων, με επίπεδο κάτω τμήμα, διάτρηση στις λαβές και πλήκτρα χειρισμού αφής

  • Θέρμανση καθίσματος οδηγού και συνοδηγού

  • Αεραγωγοί σε Ασημί Χρωμίου με εξωτερικό δακτύλιο σε Ασημί Χρωμίου και δακτύλιο οδήγησης αέρα σε Μπλε Ενέργειας

  • Καλύμματα μαρσπιέ με φωτιζόμενη επιγραφή «EQA» σε Γαλάζιο

  • Πεντάλ AMG από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με αντιολισθητικά στοιχεία

  • Πατάκια ποδιών για το ειδικό μοντέλο με γαλάζια επιγραφή «Edition 1» και γαλάζιο φιτίλι

  • 1 κλειδί οχήματος σε Μαύρο με διακοσμητικό πλαίσιο σε χρώμιο και 1 σε ροζ χρυσό

  EQA 250: κατανάλωση ρεύματος σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): XXX, εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 0.

   

   

   

  Progressive εξωτερική σχεδίαση AMG Line εξωτερική σχεδίαση

  Αλλαγή γραμμών εξοπλισμού

  Γνωρίστε το EQA τώρα.

  Διαμόρφωση τώρα.

  Car Configurator

  Κλείστε ραντεβού και μάθετε περισσότερα για το EQ

  Κράτηση ραντεβού

  Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

  Δείτε τα καταστήματά μας
  Φωτογραφίες και ταινίες

  Φωτογραφίες.

  Το νέο EQA: απολαύστε το, κατεβάστε σχετικές πληροφορίες και κοινοποιήστε τις.