EQB

EQB

Η νέα EQB.

Νέα διάσταση στην ηλεκτροκίνηση. 

Ενδιαφέρομαι για Test Drive

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Κύρια χαρακτηριστικά αυτοκινήτου

Με γωνίες, έντονο χαρακτήρα και ηλεκτροκίνηση.

Η νέα EQB συνδυάζει τα χαρακτηριστικά σχεδιαστικά στοιχεία της Mercedes-EQ με μια εκφραστική εμφάνιση, όπου κυριαρχούν οι έντονες γωνίες και ο χαρακτήρας. Με έως επτά καθίσματα, μεγάλο χώρο φόρτωσης και σύστημα πολυμέσων MBUX, απολαμβάνετε την ηλεκτρική οδήγηση, με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

EQB exterior

Σχεδίαση εσωτερικού χώρου

Επτά καθίσματα, ένα θαύμα ευρυχωρίας: Η νέα EQB.

Όλα, όσα χρειάζεστε: ασφάλεια, χώρος και κορυφαία άνεση. Η πλήρως ηλεκτρική EQB, με έως επτά θέσεις και ξεχωριστά, αναδιπλούμενα καθίσματα στον χώρο των πίσω επιβατών, προσφέρει έναν άνετο και πολυμορφικό εσωτερικό χώρο, ώστε να είστε προετοιμασμένοι για όσα σάς επιφυλάσσει η καθημερινότητα.

EQB εσωτερική σχεδίαση

Χάρη στην πτυσσόμενη, τρίτη σειρά καθισμάτων, ο εσωτερικός χώρος διευρύνεται, προαιρετικά, με δύο επιπλέον μονά καθίσματα, προσφέροντας έτσι θέσεις για έως επτά επιβάτες. Εάν διπλωθεί η τρίτη σειρά καθισμάτων και χαμηλώσει στο δάπεδο χώρου φόρτωσης, το κόμπακτ SUV μετατρέπεται σε πραγματικό θαύμα ευρυχωρίας. Επιπλέον, η EQB είναι εξαιρετικά φιλική για την οικογένεια, καθώς υπάρχουν συνολικά τέσσερις βάσεις στερέωσης παιδικών καθισμάτων, με πιστοποιητικό ISOFIX, στη δεύτερη και τρίτη σειρά καθισμάτων, διευκολύνοντας ιδιαίτερα την ασφαλή τοποθέτησή τους. Επιπρόσθετα, υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης παιδικού ή βρεφικού καθίσματος και στο κάθισμα του συνοδηγού.

EQB χαρακτηριστικά χωριτικότητας

Ηλεκτρική λειτουργία και φόρτιση

Τόσο απλή μπορεί να είναι η ηλεκτρική λειτουργία.

Στο σπίτι με το Mercedes-Benz Wallbox Home ή σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης – η EQB μπορεί να φορτίζεται άνετα σχεδόν παντού. Με το Mercedes me Charge αποκτάτε πρόσβαση σε πολλούς δημόσιους σταθμούς φόρτισης σε όλη την Ευρώπη και επωφελείστε από την ενσωματωμένη λειτουργία πληρωμής, με έναν ενιαίο λογαριασμό.

 

EQB φόρτιση

Πλοήγηση με Electric Intelligence

Το σύστημα πλοήγησης με Electric Intelligence στον βασικό εξοπλισμό κάνει την καθημερινή οδήγηση με την EQB εξαιρετικά απλή υπόθεση. Η βέλτιστη διαδρομή υπολογίζεται λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες, όπως η κατάσταση φόρτισης, ο καιρός και οι συνθήκες της κυκλοφορίας, καθώς και τις στάσεις για φόρτιση, εάν χρειάζεται. Για να φτάνετε άνετα στον προορισμό σας.

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Progressive.

Η γραμμή εξοπλισμού Progressive αναβαθμίζει ουσιαστικά το αυτοκίνητο. Προστιθέμενη αξία, την οποία βλέπετε και αισθάνεστε, όπως με τα αναρτώμενα καθίσματα ανέσεων σε συνθετικό δέρμα ARTICO και ύφασμα Φλερόν με πακέτο καθισμάτων ανέσεων ή το δερμάτινο τιμόνι. Οι αεροδυναμικές ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και οι ράγες οροφής σε στιλβωμένο αλουμίνιο αναβαθμίζουν την εξωτερική εμφάνιση.

Close
Φωτεινή λωρίδα LED.

Η μπροστινή φωτεινή λωρίδα στο επάνω τμήμα της επένδυσης ψυγείου black panel και πίσω ανάμεσα στα πίσω φώτα LED είναι το οπτικό και πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα της EQB.

Close
Προβολείς LED High Performance.
Προβολείς LED High Performance.

Οι προβολείς LED High Performance προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια τη νύχτα και χαρακτηριστική, εντυπωσιακή εμφάνιση. Χάρη στην τεχνολογία LED, φωτίζουν το οδόστρωμα καλύτερα από τους συμβατικούς προβολείς – προσφέροντας συγχρόνως χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.
Ενεργοποιείτε το προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας με μια κίνηση και επωφελείστε από τη μεγάλη ακτίνα προβολέων. Το σύστημα ενεργοποιεί πάντα τον φωτισμό μεγάλης σκάλας εφόσον δεν ανιχνεύσει οχήματα μπροστά του ή στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Έτσι μπορείτε να βλέπετε καλύτερα το οδόστρωμα ή να εντοπίζετε κινδύνους. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να εναλλάσσεστε συνεχώς στη λειτουργία του φωτισμού διασταύρωσης.

Close
Πακέτο χώρου φόρτωσης.
Πακέτο χώρου φόρτωσης.

Μπορείτε να μεταφέρετε αντικείμενα καθημερινής χρήσης και εξοπλισμό ελεύθερου χρόνου ακόμα πιο άνετα και με περισσότερη ασφάλεια. Το πακέτο χώρου φόρτωσης συνδυάζει πρόσθετες δυνατότητες αποθήκευσης και σύνδεσης, όπως η πρίζα 12 V. Έτσι, το αυτοκίνητό σας γίνεται πιο πολυμορφικό και μετατρέπεται σε μίνι σταθμό ηλεκτρικής ενέργειας. Μπορεί να τροφοδοτεί, για παράδειγμα, το ψυγειάκι σας όταν πάτε για ψώνια ή στην παραλία.

Close
Πίσω καπό EASY-PACK.
Πίσω καπό EASY-PACK.

Εξαιρετικά πρακτικό είναι το πίσω καπό EASY-PACK, που ανοιγοκλείνει ηλεκτρικά, κάνοντας ακόμη πιο άνετη τη φόρτωση και εκφόρτωση του πορτμπαγκάζ. Μπορείτε να ανοίγετε και να κλείνετε το καπό πολύ εύκολα πατώντας ένα κουμπί και να διακόπτετε την κίνησή του ανά πάσα στιγμή πατώντας το κουμπί άλλη μία φορά.

Close
Κάμερα οπισθοπορείας.

Η κάμερα οπισθοπορείας δείχνει την πίσω περιοχή στην οθόνη πολυμέσων. Τα μη ορατά εμπόδια και τα κράσπεδα μπορούν να εμφανίζονται στο οπτικό σας πεδίο χάρη στις διαφορετικές προβολές. Έτσι, σταθμεύετε με ασφάλεια ακόμα και σε θέσεις στάθμευσης με περιορισμένη ορατότητα. Επιπλέον, η εικόνα της κάμερας διευκολύνει την προσέγγιση και τη σύνδεση ρυμουλκούμενων.

Close
Οσφυϊκή στήριξη 4 δρόμων.
Οσφυϊκή στήριξη 4 δρόμων.

Για εργονομική στάση του σώματος και χαλάρωση των μυών της πλάτης. Η οσφυϊκή στήριξη 4 δρόμων είναι μια μικρή λεπτομέρεια που κάνει μεγάλη διαφορά. Προσαρμόζει το περίγραμμα του καθίσματος στην σπονδυλική σας στήλη και της προσφέρει στήριξη. Είναι διαθέσιμες τέσσερις ρυθμίσεις: ψηλότερα, χαμηλότερα, λιγότερο έντονη ή περισσότερο έντονη στήριξη.

Close
Remote και Charging Services Plus.

Το πακέτο Remote και Charging Services Plus* σάς συνδέει με το αυτοκίνητό σας. Μπορείτε, εφόσον θέλετε, να το εντοπίζετε και να χειρίζεστε εξ αποστάσεως επιλεγμένες λειτουργίες. Με το Mercedes me Charge μπορείτε να χρησιμοποιείτε ρεύμα σε πολλούς δημόσιους σταθμούς φόρτισης με τη μέγιστη διαφάνεια κόστους. Απαιτείται εγγραφή μόνο μία φορά και θα λαμβάνετε έναν συνολικό λογαριασμό. Από την ενεργοποίηση, η χρήση των προαναφερόμενων υπηρεσιών είναι δωρεάν για ένα χρόνο.

* Για τη χρήση της υπηρεσίας, απαιτείται η εγγραφή στο Mercedes me Portal καθώς και η συμφωνία με τους όρους χρήσης των υπηρεσιών Mercedes me connect. Επιπλέον, το όχημα πρέπει να είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό χρήστη. Μετά τη λήξη της αρχικής περιόδου ισχύος είναι εφικτή η ανανέωση των υπηρεσιών έναντι χρέωσης. Η πρώτη ενεργοποίηση των υπηρεσιών μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός έτους από την πρώτη ταξινόμηση ή τη θέση σε λειτουργία από τον πελάτη, όποιο συμβεί πρώτο.

Close
Σύστημα υποβοήθησης τήρησης ορίων ταχύτητας.

Το σύστημα υποβοήθησης τήρησης ορίων ταχύτητας διευκολύνει τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς και σας γλιτώνει από παραβάσεις. Το σύστημα μπορεί να αναγνωρίζει το ισχύον όριο ταχύτητας και να το προβάλλει στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων. Επίσης, αναγνωρίζει πρόσθετα σήματα για περιορισμούς όταν επικρατούν ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες, όπως βροχή.

Close
Αερόσακος γονάτων.
Αερόσακος γονάτων.

Ο αερόσακος γονάτων μπορεί να προστατεύει τα γόνατά σας, ώστε να μην έρθουν σε επαφή με την κολόνα τιμονιού ή το ταμπλό οργάνων σε περίπτωση σφοδρής μετωπικής σύγκρουσης. Έτσι, αποτρέπονται ή μετριάζονται οι τραυματισμοί. Το μαξιλάρι αέρα ξεδιπλώνεται μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου και σταθεροποιεί ολόκληρο το σώμα. Έτσι, όλα τα στοιχεία του συστήματος συγκράτησης (συμπερ. της ζώνης ασφαλείας) συνεργάζονται βέλτιστα.

Extra εξοπλισμός
Close
Πακέτο Advanced | Advanced Plus | Premium
Πακέτο Advanced | Advanced Plus | Premium

Πακέτο Advanced.

Το πακέτο Advanced ολοκληρώνει το αυτοκίνητό σας με όμορφα και πρακτικά πρόσθετα χαρακτηριστικά εξοπλισμού. Στον εσωτερικό χώρο, δυο λαμπερές οθόνες 26cm (10,25 ιντσών) συγχωνεύονται στο κόκπιτ με ευρεία οθόνη και δημιουργούν ένα ψηφιακό κέντρο ελέγχου. Επιπλέον, τα διάφορα συστήματα υποβοήθησης οδηγού σάς βοηθούν να διατηρείτε τον έλεγχο ακόμη και σε αγχωτικές καταστάσεις.

 • Κόκπιτ με ευρεία οθόνη, με οθόνη μέσων και πλήρως ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων με διαγώνιο 26 cm (10,25")
 • Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας
 • Πακέτο καθρεφτών
 • Σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας

Πακέτο Advanced Plus.

Με αυτό το πακέτο, κερδίζετε αισθητά περισσότερη άνεση. Εκτός από το πακέτο Advanced, λαμβάνετε και το πακέτο άνεσης KEYLESS-GO. Επιπλέον, το αυτόματο σύστημα κλιματισμού δύο ζωνών THERMOTRONIC και το προηγμένο ηχοσύστημα με κορυφαίο ήχο φροντίζουν για τη διατήρηση της ευεξίας σας κατά τη διαδρομή, ενώ εσείς φορτίζετε ασύρματα το smartphone σας.

 • Ασύρματο σύστημα φόρτισης για κινητές συσκευές
 • Αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC
 • Πακέτο άνεσης KEYLESS-GO
 • Προηγμένο ηχοσύστημα
 • Κόκπιτ με ευρεία οθόνη, με οθόνη μέσων και πλήρως ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων με διαγώνιο 26 cm (10,25")
 • Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας
 • Πακέτο καθρεφτών
 • Σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας

Πακέτο Premium.

Αυτό το πακέτο αναβαθμίζει τη Mercedes σας σε κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού – επιπρόσθετα στα περιεχόμενα των πακέτων Advanced και Advanced Plus. Για παράδειγμα, η πανοραμική συρόμενη οροφή επιτρέπει να μπαίνει περισσότερο φως ή φρέσκο αεράκι στον εσωτερικό χώρο. Η προσφορά ολοκληρώνεται με τον εκπληκτικό ήχο του ηχοσυστήματος Surround Burmester® και το σύστημα στάθμευσης με κάμερα 360°.

 • Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°
 • Ηχοσύστημα Surround Burmester®
 • Ασύρματο σύστημα φόρτισης για κινητές συσκευές
 • Αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC
 • Πακέτο άνεσης KEYLESS-GO
 • Κόκπιτ με ευρεία οθόνη, αποτελούμενο από οθόνη μέσων και πλήρως ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων με διαγώνιο 26cm (10,25")
 • Πακέτο καθρεφτών
 • Σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας
Η διαθεσιμότητα της μονάδας επικοινωνίας (LTE) για ορισμένα οχήματα ενδέχεται να είναι προσωρινά περιορισμένη λόγω δυσχερειών στις παραδόσεις από προμηθευτές. Αυτό αφορά ιδίως στις υπηρεσίες Mercedes me connect, συμπερ. του συστήματος κλήσης έκτακτης ανάγκης (eCall). Για συνεχή ενημέρωση, απευθυνθείτε στον Εξουσιοδοτημένο Διανομέα Mercedes-Benz Α. Ισμαήλος Α.Ε.
Close
Πανοραμική συρόμενη οροφή.
Πανοραμική συρόμενη οροφή.

Με ανοιχτή ή κλειστή την προαιρετική πανοραμική συρόμενη οροφή, βιώνετε μοναδική αίσθηση ελευθερίας και απολαμβάνετε μια ευχάριστη, φωτεινή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Εξωτερικά, η μεγάλη συρόμενη οροφή κάνει την εμφάνιση του αυτοκίνητου πιο ανάλαφρη και πολυτελή ενώ το ηλεκτρικό ρολό σκίασης φροντίζει για σκιά τις ηλιόλουστες ημέρες. Όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο, η πανοραμική συρόμενη οροφή μπορεί επίσης να ανοίγει και να κλείνει απ' έξω – με τις λειτουργίες «Άνοιγμα ανέσεων» και «Κλείσιμο ανέσεων» του κλειδιού του οχήματος.

Close
Πακέτο ENERGIZING Plus
Πακέτο ENERGIZING Plus

Αναζωογονηθείτε στη διάρκεια της διαδρομής με τον έλεγχο ανέσεων ENERGIZING, όπου αναλύονται τρέχοντα δεδομένα όπως η κατάσταση της κυκλοφορίας, ο καιρός ή η διάρκεια της διαδρομής, καθώς και η δική σας ευεξία. Με τη βοήθεια δεκάλεπτων προγραμμάτων, ενεργοποιείται ο κλιματισμός, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός, η μουσική και λειτουργίες καθισμάτων όπως θέρμανση ή μασάζ (όχι σε συνδυασμό με AMG Line) – και φροντίζουν για κορυφαία άνεση και μεγαλύτερη αποδοτικότητα στην οδήγηση.

Η διαθεσιμότητα της μονάδας επικοινωνίας (LTE) για ορισμένα οχήματα ενδέχεται να είναι προσωρινά περιορισμένη λόγω δυσχερειών στις παραδόσεις από προμηθευτές. Αυτό αφορά ιδίως στις υπηρεσίες Mercedes me connect, συμπερ. του συστήματος κλήσης έκτακτης ανάγκης (eCall). Για συνεχή ενημέρωση, απευθυνθείτε στον Εξουσιοδοτημένο Διανομέα Mercedes-Benz Α. Ισμαήλος Α.Ε.
Close
Θέρμανση τιμονιού.
Θέρμανση τιμονιού.

Το θερμαινόμενο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σάς ζεσταίνει τα χέρια τις κρύες μέρες, και μάλιστα πολύ γρήγορα, καθώς η θέρμανση του τιμονιού είναι ανεξάρτητη από αυτή του αυτοκινήτου.

 • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
 • Συνδεσιμότητα
 • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Σύστημα PRE-SAFE®
Σύστημα PRE-SAFE®

Το σύστημα PRE-SAFE® αξιοποιεί το χρονικό διάστημα πριν από ένα πιθανό ατύχημα. Με μια σειρά από μέτρα μπορούν να μειώνουν τις καταπονήσεις που προκύπτουν για τους επιβάτες. Ο πρωτοποριακός ήχος PRE-SAFE® παράγει μέσω των ηχείων έναν θόρυβο που ενεργοποιεί ένα αντανακλαστικό προστασίας: η ακοή απομονώνεται προσωρινά και με αυτόν τον τρόπο προφυλάσσεται από τους επιβλαβείς, δυνατούς θορύβους της σύγκρουσης.

Με το PRE-SAFE®, οι μπροστινές ζώνες ασφαλείας προεντείνονται ηλεκτρικά σε καταστάσεις κινδύνου, ώστε να μην είναι χαλαρές. Έτσι, μπορεί να μειωθεί η μετατόπιση των επιβατών προς τα εμπρός κατά την πέδηση ή την ανατροπή πριν από ατύχημα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, κλείνουν αυτόματα τα πλευρικά παράθυρα ή η πανοραμική οροφή. Επιπλέον, το κάθισμα του συνοδηγού μπορεί να μετακινηθεί σε ευνοϊκότερη θέση για τη σύγκρουση.

Close
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης.
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης.

Ακολουθήστε τον δρόμο προς την οδήγηση χωρίς οδηγό. Σύγχρονα συστήματα σάς υποστηρίζουν στην προσαρμογή της ταχύτητας οδήγησης, στη διεύθυνση και σε περίπτωση κινδύνου σύγκρουσης, ανάλογα με τις συνθήκες. Μια πληθώρα αισθητήρων ανιχνεύουν και αξιολογούν τον περιβάλλοντα χώρο σε πραγματικό χρόνο, με στόχο την ελαχιστοποίηση του κινδύνου ατυχήματος – όλες οι πληροφορίες δικτυώνονται έξυπνα. Έτσι προστατεύεστε αποτελεσματικά εσείς, οι επιβάτες σας και οι άλλοι χρήστες του δρόμου και φτάνετε ξέγνοιαστοι στον προορισμό σας.

Close
Πλευρικοί αερόσακοι στο χώρο πίσω επιβατών.
Πλευρικοί αερόσακοι στο χώρο πίσω επιβατών.

Οι πλευρικοί αερόσακοι στον χώρο πίσω επιβατών προστατεύουν την περιοχή του θώρακα των επιβατών στα εξωτερικά πίσω καθίσματα σε περίπτωση σφοδρής πλευρικής σύγκρουσης. Για να γίνει αυτό, τα μαξιλάρια αέρα μετακινούνται ανάμεσα στην πλευρά της πόρτας και τον επιβάτη.

Close
Σύστημα υποβοήθησης εσωτερικού χώρου MBUX
Σύστημα υποβοήθησης εσωτερικού χώρου MBUX

Ένα καινοτόμο σύστημα, που αντιδρά σε όλες τις κινήσεις σας. Ενεργοποιήστε με κινήσεις των χεριών και των βραχιόνων επιλεγμένες λειτουργίες, όπως, για παράδειγμα, τον φωτισμό του οχήματος. Για επιπλέον άνεση χειρισμού, φροντίζει η οθόνη αφής με στοιχεία χειρισμού που επισημαίνονται μόλις πλησιάσετε τα χέρια σας στην οθόνη.  

Close
Χειρισμός με φωνητικές εντολές
Χειρισμός με φωνητικές εντολές

Δύο λέξεις για αμέτρητες επιθυμίες. Με το "Hey Mercedes" ενεργοποιείτε το σύστημα φωνητικών εντολών MBUX, που υπακούει σε κάθε σας λέξη - κι έτσι αποκτάτε πρόσβαση σε πολλές λειτουργίες όπως έλεγχος θερμοκρασίας, παρακολούθηση αυτονομίας και συστήματα πρόγνωσης. Ο χειρισμός με φωνητικές εντολές φυσικής γλώσσας εκπαιδεύεται και ενημερώνεται διαρκώς. 

Close
Χειρισμός μέσω αφής
Χειρισμός μέσω αφής

Χειριστείτε το σύστημα πολυμέσων MBUX όπως θέλετε: μέσω των πλήτρων ελέγχου αφής στο τιμόνι, του touchpad στην κεντρική κονσόλα ή μέσω της μεγάλης οθόνης αφής 26cm (10,25''). Τα εύκολα στην κατανόηση σύμβολα εγγύωνται υψηλή άνεση χειρισμού. 

Close
Στιλ ενδείξεων
Στιλ ενδείξεων

Διαμορφώστε το κόκπιτ σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Στην πλήρως ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων μπορείτε να επιλέγετε, ανάλογα με τη διάθεση σας, τα παρακάτω στιλ ενδείξεων: Modern Classic, Sport ή Progressive με ενημερωτικές αλλαγές χρωμάτων. 

Close
Πακέτο φωτισμού και ορατότητας.
Πακέτο φωτισμού και ορατότητας.

Περισσότερες πηγές φωτός φροντίζουν για τον καλύτερο προσανατολισμό σας και εντυπωσιάζουν με την εμφάνισή τους: για παράδειγμα, τα διαφανή κάτοπτρα στη μονάδα χειρισμού οροφής δημιουργούν ένα εφέ τρισδιάστατου κρυστάλλου. Για μια γρήγορη ματιά ή για μακιγιάζ, ο καθρέφτης στο αλεξήλιο είναι φωτιζόμενος.

Close
Ατμοσφαιρικός φωτισμός.

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα που ταιριάζει στις προτιμήσεις ή τη διάθεσή σας. Από τα 64 χρώματα του ατμοσφαιρικού φωτισμού προκύπτουν εντυπωσιακοί χρωματικοί κόσμοι, που μπορούν να εναλλάσσονται δυναμικά ή να φωτίζουν πολλά σημεία με διάφορα χρώματα.

Γραμμές Εξοπλισμού
Progressive
Progressive

Το εξωτερικό.

Ο βασικός εξοπλισμός εντυπωσιάζει με σχεδίαση που παραπέμπει στην πολυτελή κατηγορία, καθώς η EQB διαθέτει ήδη από το εργοστάσιο τη γραμμή εξοπλισμού Progressive. Η γραμμή αυτή χαρακτηρίζεται από την μπροστινή και πίσω ποδιά με διακοσμητικά ενθέματα χρωμίου στο εξωτερικό. Οι διακοσμητικές λωρίδες στο αμάξωμα και στην ακμή των παραθύρων, οι ενσωματωμένες ράγες οροφής σε στιλβωμένο αλουμίνιο και οι μαύρες, στιλβωμένες ζάντες αλουμινίου 45,7 cm (18") εντείνουν αυτή την πολυτελή εμφάνιση μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

Το εσωτερικό.

Προστιθέμενη αξία, την οποία βλέπετε και αισθάνεστε. Το εσωτερικό προσφέρει μια ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα με τα αναρτώμενα καθίσματα ανέσεων σε συνθετικό δέρμα ARTICO και ύφασμα Φλερόν, με πακέτο καθισμάτων ανέσεων και σπορ δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. Σε αυτό συμβάλλουν και τα πολυτελή, μοντέρνα στοιχεία διαμόρφωσης, όπως οι αεραγωγοί αερισμού σε Ασημί Χρωμίου και η μαύρη υφασμάτινη εσωτερική επένδυση οροφής.

 

Άλλα στοιχεία:

 • Διακοσμητικά στοιχεία σε σπειροειδή εμφάνιση

 • Διπλή ποτηροθήκη

 • Δίχτυ αποσκευών στην πλάτη του καθίσματος οδηγού και συνοδηγού

EQB 300 4MATIC: κατανάλωση ρεύματος σε kWh/100 km (συνδυασμένος κύκλος): XXX, εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 0.
EQB 350 4MATIC: κατανάλωση ρεύματος σε kWh/100 km (συνδυασμένος κύκλος): XXX, εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 0.
Electric Art
Electric Art

Η γραμμή εξοπλισμού Electric Art.

Με τη γραμμή εξοπλισμού Electric Art, αισθάνεστε την ηλεκτροκίνηση σε κάθε στοιχείο του εσωτερικού χώρου. Οι επενδύσεις σε συνθετικό δέρμα ARTICO και οι αεραγωγοί αερισμού διακοσμούνται με χρωματιστές λεπτομέρειες σε μοντέρνο ροζ χρυσό. Ο διάκοσμος με κρυφό φωτισμό ταιριάζει απόλυτα με το πνεύμα της τεχνολογικής εξέλιξης, ενώ οι ιδιαίτερες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών εκπέμπουν μια αίσθηση μοναδικής αξίας.

Μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Κλειδιά οχήματος σε χρώμιο και ροζ χρυσό.

Η πραγματική αξία κρύβεται στις μικρές λεπτομέρειες. Η μοναδική εμπειρία σχεδίασης της EQB με τη γραμμή εξοπλισμού Electric Art αποτυπώνεται και στα αποκλειστικά κλειδιά οχήματος: ένα σε μαύρο με διακοσμητικό στοιχείο σε χρώμιο, ένα σε μαύρο με διακοσμητικό στοιχείο σε ροζ χρυσό.

Άλλα στοιχεία:

 • Σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών από δέρμα νάπα, σχεδίασης 3 ακτίνων, με επίπεδο κάτω τμήμα, διάτρηση στις λαβές και πλήκτρα χειρισμού αφής

 • Καλύμματα μαρσπιέ με φωτιζόμενη επιγραφή EQB σε Γαλάζιο

AMG Line
AMG Line

Το εξωτερικό.

Καμία άλλη γραμμή εξοπλισμού δεν μεταφέρει τα σπορ γονίδια της μάρκας Mercedes-AMG στην ηλεκτροκίνηση όπως αυτή. Το εντυπωσιακό styling της AMG Line χαρίζει στο εξωτερικό μια εκπληκτικά δυναμική εμφάνιση και αποτελεί σαφή δήλωση του συνδυασμού μοναδικής σχεδίασης και μοναδικής τεχνολογίας. Δίνει μια νέα ερμηνεία στη σχεδίαση twin blade της επένδυσης ψυγείου και περιλαμβάνει την πίσω ποδιά AMG σε εμφάνιση διαχύτη.

Το εσωτερικό.

Η σπορ οδηγική αίσθηση εντείνεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου με τα σπορ καθίσματα με ενισχυμένη πλευρική στήριξη από συνθετικό δέρμα ARTICO και ύφασμα μικροϊνών DINAMICA, καθώς και το σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών από δέρμα νάπα με επίπεδο κάτω τμήμα. Σε συνδυασμό με τους αεραγωγούς αερισμού σε Ασημί Χρωμίου και τα διακοσμητικά στοιχεία σε σπειροειδή εμφάνιση με κρυφό φωτισμό, τα μοντέρνα σχεδιαστικά στοιχεία της Mercedes EQ εναρμονίζονται με τη σπορ εμφάνιση της γραμμής AMG Line.

Άλλα στοιχεία:

 • Διακοσμητικές ραφές στο ταμπλό οργάνων και την ακμή παραθύρων

 • Πεντάλ AMG από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με αντιολισθητικά στοιχεία

 • Καλύμματα μαρσπιέ με φωτιζόμενη επιγραφή «EQB» σε Γαλάζιο

 • Πατάκια ποδιών AMG  

EQB 300 4MATIC: κατανάλωση ρεύματος σε kWh/100 km (συνδυασμένος κύκλος): XXX, εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 0.
EQB 350 4MATIC: κατανάλωση ρεύματος σε kWh/100 km (συνδυασμένος κύκλος): XXX, εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 0.
Progressive εξωτερικού AMG Line εξωτερικού

Αλλαγή γραμμών εξοπλισμού

Γνωρίστε το EQB τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Κλείστε ραντεβού και μάθετε περισσότερα για το EQ

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας