Ποιοι είμαστε

who we are

Η Α. Iσμαήλος Α.Ε., αποτελεί μια ισχυρή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου και για 30 χρόνια μοιράζεται την πορεία της και τις αξίες της με τη μάρκα Mercedes-Benz ως Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής Mercedes-Benz & smart.

Προτεραιότητά μας η φροντίδα, η άριστη εξυπηρέτηση και η ικανοποίησή σας και στόχος μας να κάνουμε την εμπειρία της αγοράς ή της επισκευής του αυτοκινήτου σας όσο πιο ευχάριστη και οικονομική γίνεται, χτίζοντας έτσι μαζί σας μια ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης «για μια ζωή».

Θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε σε μια από τις εκθέσεις μας στην Αττική ή τη Ρόδο, για να απολαύσετε από κοντά τα μοντέλα της Mercedes-Benz και της smart, να κάνετε test-drive, να ενημερωθείτε για τα χρηματοδοτικά προγράμματα και με την βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού μας να επιλέξετε το αυτοκίνητο που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και τις ανάγκες σας.

Για την αγορά καινούριου ή μεταχειρισμένου Mercedes-Benz ή smart, μεταχειρισμένου άλλης μάρκας ή ανταλλαγή με το δικό σας αυτοκίνητο, είμαστε εδώ για να εξετάσουμε τις εναλλακτικές και να σας προτείνουμε τις πιο συμφέρουσες και αξιόπιστες λύσεις.

Τα σύγχρονα εξοπλισμένα συνεργεία μας με τους άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς μας λειτουργούν σε κάθε συντήρηση σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα που ορίζει η μάρκα, με γνήσια ανταλλακτικά και πιο ανταγωνιστικές τιμές από ποτέ, είμαστε βέβαιοι ότι θα μπορούμε να ικανοποιήσουμε την κάθε σας ανάγκη.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και σας υποσχόμαστε να προσπαθούμε διαρκώς να γινόμαστε καλύτεροι για εσάς που μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια.

 

Διακρίσεις-Βραβεία

PEAK Awards 2022 στο χώρο επιδόσεων του Performance Marketing 

  • Gold Award Performance in Auto, Moto & Parts

PEAK Awards 2020 στο χώρο επιδόσεων του Performance Marketing

  • Silver Award "Best Lead Generation Campaign"
  • Silver Award "Best Performance Per Industry"