Mercedes-Benz Service Pass | Φρόντισε το αύριο από σήμερα.

Α. Ισμαήλος Α.Ε

Mercedes-Benz Service Pass

Αφήστε τη Mercedes σας στα καλύτερα χέρια για συντήρηση στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία Mercedes-Benz της Α. Ισμαήλος Α.Ε. Επιλέξτε το Συμβόλαιο Συντήρησης Service Pass που ταιριάζει στις ανάγκες σας και αποκτήστε άμεση & ξέγνοιαστη πρόσβαση σε εργασίες τακτικής συντήρησης, διατηρώντας την αξία του οχήματός σας με τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών Mercedes Benz. 

Ένα Συμβόλαιο Συντήρησης σας προσφέρει ασφάλεια προγραμματισμού και έλεγχο του κόστους, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε όλα τα οφέλη που προσφέρουν τα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία Mercedes Benz της Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Παραμείνετε ξέγνοιαστοι με τα Συμβόλαια Συντήρησης Mercedes-Benz Service Pass.

Mercedes-Benz ServiceCare

servicecare

Προγραμματίστε ευέλικτα τις περιοδικές συντηρήσεις σας με το ολοκληρωμένο πακέτο Mercedes-Benz ServiceCare. Πληρώστε τις επόμενες 2 έως 4 τακτικές συντηρήσεις σας (Service A & Service B) ανεξάρτητα από την ηλικία του αυτοκινήτου & τα διανυθέντα χιλιόμετρα. Το Συμβόλαιο Συντήρησης ServiceCare καλύπτει το κόστος εργασιών και το κόστος γνήσιων ανταλλακτικών Mercedes-Benz στο πλαίσιο των εργασιών τακτικής συντήρησης. Τα έξοδα καθορίζονται με ακρίβεια από την αρχή. Απλά κλείστε το ραντεβού σας έγκαιρα.

Ζητήστε Προσφορά

Περιλαμβάνονται οι παρακάτω παροχές:

service pass παροχες

Mercedes-Benz CompleteCare

complete care

Το ολοκληρωμένο πακέτο συντήρησης και επισκευής CompleteCare είναι η ιδανική πρόταση Service Pass για καινούργια οχήματα. Περιλαμβάνει τις προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης και καλύπτει έκτακτες επισκευές ακόμη και μετά τη λήξη της εγγύησης του κατασκευαστή.

Πληρώστε τις επόμενες συντηρήσεις σας εκ των προτέρων με απόλυτη ξεγνοιασιά – χωρίς έκτακτα έξοδα επισκευής κι ανατιμήσεις στο κόστος του service.

Ζητήστε Προσφορά

Περιλαμβάνονται οι παρακάτω παροχές:

service complete care