Το προγραμματισμένο Service Mercedes-Benz είναι η δουλειά μας!

Α. Ισμαήλος Α.Ε

Mercedes-Benz συνεργειο - συντηρηση

Για ασφάλεια, αξιοπιστία και διατήρηση της αξίας της Mercedes σας.

To service στα Συνεργεία της Α. Ισμαήλος Α.Ε συνδυάζει την ασυναγώνιστη τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού με την απαράμιλλη φροντίδα προς τον πελάτη, την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών με τη σωστή και λεπτομερή ενημέρωση για όλες τις προβλεπόμενες εργασίες.

Η συντήρηση Mercedes-Benz είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στη δική σας Mercedes, με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών service και ελέγχου, για service σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τις συνθήκες χρήσης του αυτοκινήτου σας. Άλλωσε, ως μέλος του εξουσιοδοτημένου δικτύου του κατασκευαστή, γνωρίζουμε το αυτοκίνητό σας καλύτερα από όλους. Η συντήρηση Mercedes-Benz είναι τέλεια μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Διότι εκεί κρίνεται η διαφορά.

Ανάλογα με την ηλικία και τα διανυθέντα χιλιόμετρα της Mercedes σας θα πραγματοποιηθεί το Service A ή το πιο εκτεταμένο Service Β.

Παράλληλα θα εκτελεστούν και όλοι οι συμπληρωματικοί έλεγχοι που θα διασφαλίσουν την σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας!

SERVICE A

Από την αλλαγή λαδιών έως τους διεξοδικούς ελέγχους για φθορές και πιθανές ζημιές: αυτός ο μικρός έλεγχος περιλαμβάνει όλες τις εργασίες, καθώς και όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά και υγρά.

SERVICE B

Ένας πιο εκτεταμένος έλεγχος. Εκτός από τις εργασίες στο Service A, περιλαμβάνει έλεγχο όλων των λαστιχένιων πωμάτων CV, αντικατάσταση φίλτρων σκόνης και συνδυαστικών φίλτρων, ελέγχους στα δισκόφρενα και τα τακάκια φρένων, κ.α.

Προγραμματίστε online την επίσκεψή σας στα Εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Α. Ισμαήλος Α.Ε.