Ευκαιρίες καριέρας στην Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Η Α. Ισμαήλος Α.Ε. αναζητά πάντα νέους δυναμικούς συνεργάτες με φρέσκες ιδέες και όρεξη για δουλειά καθώς το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελεί την κινητήρια δύναμη της εταιρείας μας και τη βάση για την ανάπτυξή μας, προσφέρoντας εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας και δυνατότητες συνεχούς εκπαίδευσης τόσο από εμάς όσο και από την κατασκευαστική εταιρεία.

Διαθέσιμες θέσεις εργασίας:

Μηχανικό Αυτοκινήτων

Ηλεκτρολόγο-Διαγνώστη Αυτοκινήτων

Τεχνίτη Φανοποιείου

 

Οι αξίες μας: Πάθος, Ήθος, Σεβασμός, Συνεχής προσπάθεια για βελτίωση, Εμπιστοσύνη. Αν είστε λάτρεις των αυτοκινήτων Mercedes-Benz & smart και θέλετε να ενταχθείτε σε μια δυναμική ομάδα με υψηλούς στόχους, που εργάζεται με κέφι κι ενέργεια για να παρουσιάσει εξαιρετικά αποτελέσματα, στείλτε μας το βιογραφικό σας στο [email protected] και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που προκύψει μια θέση που ταιριάζει με τα προσόντα σας.

 

«ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ»

H «Α. ΙΣΜΑΗΛΟΣ Α.Ε» συλλέγει και επεξεργάζεται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που έχετε συμπεριλάβει στο βιογραφικό σας σημείωμα, με σκοπό την επιλογή υποψηφίων για την κάλυψη των διαθέσιμων θέσεων εργασίας.

Τα βιογραφικά σημειώματα τηρούνται μέχρι την κάλυψη της θέσης για την οποία εκδηλώνετε ενδιαφέρον. Σε περίπτωση που είτε η θέση καλυφθεί από άλλον υποψήφιο είτε το βιογραφικό σας δεν έχει αποσταλεί για συγκεκριμένη θέση εργασίας, η Εταιρεία μας ενδέχεται να τηρήσει το προσωπικά δεδομένα σας για διάστημα που δεν υπερβαίνει τα δύο έτη, με σκοπό να σας ενημερώσει για κάποια νέα θέση που θα μπορούσε να σας ενδιαφέρει.

Τα δεδομένα που έχετε συμπεριλάβει στο βιογραφικό σας δεν κοινοποιούνται σε τρίτους. Με τη συμπλήρωση δύο ετών από την αποστολή τους, τα βιογραφικά διαγράφονται με ασφαλή τρόπο σύμφωνα με την αντίστοιχη Πολιτική της Εταιρείας μας.

Σας προτρέπουμε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις πρακτικές προστασίας των προσωπικών δεδομένων της «Α. ΙΣΜΑΗΛΟΣ Α.Ε», καθώς και για τα δικαιώματά σας μέσω της Ειδοποίησης Προστασίας Δεδομένων