Mercedes-Benz e Sprinter Van

Mercedes-Benz e Sprinter Van

Το eSprinter Van. 100% ηλεκτρικό.

 

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Αυτονομία έως 120-168,   km.

Το eSprinter είναι η πρωτοποριακή λύση κινητικότητας, όταν το όχημά σας κινείται κυρίως μέσα στην πόλη για προγραμματισμένα δρομολόγια. Με το αποδοτικό σύστημα ηλεκτροκίνησης ισχύος έως 85 kW (116 hp) είναι τόσο αξιόπιστο, οικονομικό και ευέλικτο, όσο περιμένετε από κάθε Sprinter εδώ και 25 χρόνια.
Μπορείτε να παραγγείλετε το eSprinter με Standard μήκος (A2) και υπερυψωμένη οροφή. Η χωρητικότητα φόρτωσης 11 m³ δεν περιορίζεται καθόλου από το σύστημα ηλεκτροκίνησης. Το ωφέλιμο φορτίο φτάνει τα 1045 kg με χωρητικότητα μπαταρία 35 kWh ή/και τα 891 kg με χωρητικότητα μπαταρία 47 kWh.

εσωτερική και εξωτερική σχεδίαση esprinter van

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Απεριόριστος χώρος φόρτωσης.
Απεριόριστος χώρος φόρτωσης.

Το eSprinter προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα φόρτωσης 11 m3. Διατίθεται αποκλειστικά στο standard μήκος (A2) με υπερυψωμένη οροφή. Ο διαθέσιμος χώρος δεν περιορίζεται καθόλου από το σύστημα ηλεκτροκίνησης. Το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο μπορεί να φτάσει τα 1.045kg με 35 kWh και τα 891 kg με 47 kWh ωφέλιμη χωρητικότητα μπαταρίας. Και για το eSprinter διατίθενται προαιρετικά στοιχεία εξοπλισμού, με τα οποία μπορείτε να αξιοποιείτε πιο άνετα και με μεγαλύτερη ασφάλεια τον χώρο φόρτωσης.

Extra εξοπλισμός
Close
Φόρτιση AC 7,4kW / Φόρτιση DC 80kW
Φόρτιση AC 7,4kW / Φόρτιση DC 80kW

 

Για φόρτιση σε σταθμούς ταχείας φόρτισης DC.

Η ισχύς φόρτισης έως 80 kW καθιστά εφικτή τη φόρτιση της μπαταρίας σε σταθμούς ταχείας φόρτισης DC και έτσι ανανεώνει γρήγορα την αυτονομία του οχήματος κατά τη διαδρομή. Χάρη στο Combined Charging System (CCS) με πρίζα CCS (Combo 2), το όχημα συνδέεται και σε εγκαταστάσεις φόρτισης με ισχύ φόρτισης έως 7,4 kW και εναλλασσόμενο ρεύμα (AC). Η πιο αργή φόρτιση με εναλλασσόμενο ρεύμα ενδείκνυται, κυρίως, για τη φόρτιση της μπαταρίας τη νύχτα.

Close
Σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας
Σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας

Βοηθά κατά την αλλαγή λωρίδας και την έξοδο από θέση στάθμευσης με την όπισθεν.

Επιτηρεί την περιοχή δίπλα και πίσω από το όχημα.

Το σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας με Rear Cross Traffic Alert μπορεί να συμβάλλει στην αποτροπή ατυχημάτων κατά την αλλαγή λωρίδας και την έξοδο από θέση στάθμευσης με όπισθεν μέσω οπτικών και ηχητικών προειδοποιητικών σημάτων. Όταν το σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας εντοπίσει ένα όχημα στη νεκρή γωνία, προειδοποιεί με ένα κόκκινο τρίγωνο στον αντίστοιχο εξωτερικό καθρέφτη. Εάν, ωστόσο ο οδηγός ανάψει το φλας παρά την οπτική προειδοποίηση, το τρίγωνο αρχίζει να αναβοσβήνει γρήγορα και, επιπλέον, ακούγεται μια ηχητική προειδοποίηση. Επιπλέον, το Rear Cross Traffic Alert βοηθά στην αποφυγή ατυχημάτων κατά την έξοδο από θέση στάθμευσης με όπισθεν, προειδοποιώντας τον οδηγό για διασταυρούμενη κυκλοφορία.

Close
Κάμερα οπισθοπορείας με ένδειξη στον εσωτερικό καθρέφτη
Κάμερα οπισθοπορείας με ένδειξη στον εσωτερικό καθρέφτη

Περισσότερη ασφάλεια κατά την οπισθοπορεία.

Περισσότερη βοήθεια κατά τη στάθμευση και τους ελιγμούς.

Με την κάμερα οπισθοπορείας, εμφανίζεται σε μια ένδειξη στον εσωτερικό καθρέφτη η περιοχή πίσω ακριβώς από το όχημα, η οποία δεν είναι ορατή χωρίς κάμερα. Έτσι αυξάνεται η ασφάλεια κατά τη στάθμευση και τους ελιγμούς – ειδικότερα όταν ο χώρος είναι περιορισμένος - και αποφεύγονται ζημιές στο όχημα. Η εικόνα της κάμερας προβάλλεται στον εσωτερικό καθρέφτη, μόλις επιλεγεί η όπισθεν, και απενεργοποιείται αυτόματα μόλις το όχημα κινηθεί ξανά προς τα εμπρός.

Close
Λωρίδα φωτισμού LED στον χώρο φόρτωσης
Λωρίδα φωτισμού LED στον χώρο φόρτωσης

Καλά φωτιζόμενος χώρος φόρτωσης.

Οικονομικός στην κατανάλωση ενέργειας φωτισμός, χωρίς σκιάσεις.

Οι δύο λωρίδες φωτισμού LED κάτω από την οροφή φωτίζουν το χώρο φόρτωσης όσο το δυνατόν καλύτερα και διευκολύνουν τη φόρτωση και την εκφόρτωση. Η τεχνολογία LED εντυπωσιάζει με τη χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και τη μεγάλη διάρκεια ζωής των φωτιστικών μέσων. Ο φωτισμός ενεργοποιείται και απενεργοποιείται από το διακόπτη εσωτερικού φωτισμού στη μονάδα χειρισμού οροφής ή μπορεί να ρυθμιστεί έτσι, ώστε να ενεργοποιείται/απενεργοποιείται αυτόματα με το άνοιγμα των συρόμενων θυρών.

Close
Κουτί πολλαπλών χρήσεων σε διθέσιο κάθισμα, με δυνατότητα αποθήκευσης
Κουτί πολλαπλών χρήσεων σε διθέσιο κάθισμα, με δυνατότητα αποθήκευσης

Κινητό γραφείο με προσεγμένες λεπτομέρειες.

Κόμπακτ γραφείο στο ενιαίο κάθισμα συνοδηγού.

Το κουτί πολλαπλών χρήσεων επιτρέπει την τακτοποίηση τυχόν εργασιών γραφείου και γραφικών εργασιών που προκύπτουν καθημερινά σε έναν οργανωμένο, πρακτικό χώρο εργασίας σε ελάχιστο χώρο. Το κουτί διαθέτει ένα ευρύχωρο συρτάρι για έγγραφα DIN A4, με πρόσβαση και από τις δύο πλευρές. Όταν ανοίγει το κάλυμμα, μετατρέπεται σε επιφάνεια γραφής με αντιολισθητική επιφάνεια. Στο επάνω περιθώριο της επιφάνειας υπάρχει μια κάθετη εσοχή φύλαξης για smartphone ή ντοσιέ.

Επάνω στο κέντρο υπάρχει μια ακόμη μακρόστενη θήκη για στιλό και σύνεργα γραφείου. Έτσι ο οδηγός μπορεί στα διαλείμματα να πραγματοποιεί όλες τις δουλειές γραφείου σε μια εργονομικά διαμορφωμένη θέση εργασίας και στη συνέχεια να αποθηκεύει τα έγγραφα κατευθείαν μέσα στο συρτάρι από κάτω. Επιπλέον, υπάρχει μια θήκη για το δοχείο φαγητού και προεγκατάσταση για βάση στήριξης ταμπλέτας. Εάν χρειάζεται, το κουτί πολλαπλών χρήσεων μπορεί να αποθηκεύεται στο κουτί καθίσματος κάτω από την πτυσσόμενη επιφάνεια του ενιαίου καθίσματος οδηγού, όταν δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε μια διαδρομή ή υπάρχει και δεύτερος συνοδηγός.

Close
WET WIPER SYSTEM
WET WIPER SYSTEM

Βελτιωμένη ορατότητα ακόμη και κατά τη λειτουργία των υαλοκαθαριστήρων.

Καθαρισμός τζαμιών υψηλής απόδοσης με σωστή δοσολογία.

Το σύστημα υαλοκαθαριστήρων WET WIPER SYSTEM προσφέρει στον οδηγό βελτιωμένη ορατότητα ακόμη και κατά τη λειτουργία των υαλοκαθαριστήρων. Το υγρό καθαρισμού ψεκάζεται ακριβώς μπροστά από τα μάκτρα υαλοκαθαριστήρων και σκουπίζεται αμέσως. Χάρη στη στοχευμένη κατανομή, η κατανάλωση του καθαριστικού υγρού μειώνεται σημαντικά. Επιπλέον, επωφελούνται και οι υπόλοιποι χρήστες της κυκλοφορίας και οι πεζοί, καθώς δεν ενοχλούνται από το νέφος ψεκασμού του υγρού καθαρισμού.

Close
Θόλοι τροχών με δυνατότητα φόρτωσης
Θόλοι τροχών με δυνατότητα φόρτωσης

Ξύλινη επένδυση για θόλους τροχών.

Οι θόλοι των τροχών στο χώρο φόρτωσης επενδύονται με ξύλο. Έτσι, δημιουργείται μία οριζόντια, επίπεδη φέρουσα επιφάνεια. Με αυτό τον τρόπο βελτιώνεται η δυνατότητα φόρτωσης και προστατεύεται η λαμαρίνα από ζημιές. Οι θόλοι τροχών με δυνατότητα φόρτωσης είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί, καθώς οι ακμές προστατεύονται με λωρίδες αλουμινίου και οι γωνίες με χαλύβδινα καλύμματα, εξασφαλίζοντας αντοχή και προστατεύοντας από τραυματισμούς. Μεταξύ των θόλων τροχών με δυνατότητα φόρτωσης υπάρχει αρκετός χώρος για τη φόρτωση ευρωπαλετών. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν κρίκοι πρόσδεσης.

Close
Σύστημα ραγών στερέωσης φορτίου
Σύστημα ραγών στερέωσης φορτίου

Ράβδοι πρόσδεσης στερεωμένες στο δάπεδο για την ασφάλιση του φορτίου.

To σύστημα ραγών στερέωσης φορτίου για ξύλινο δάπεδο στον χώρο φόρτωσης αποτελείται από 2 ράγες στερέωσης φορτίου, που είναι μόνιμα βιδωμένες στο δάπεδο. Με τους αντίστοιχους ιμάντες πρόσδεσης στερεώνονται γρήγορα και με ασφάλεια διάφορα είδη φορτίων στις ράγες, ώστε να μην μετακινούνται. Οι κατάλληλοι ιμάντες πρόσδεσης διατίθενται μέσω των Mercedes-Benz Accessories.

 

Close
3 διαφορετικές εσωτερικές επενδύσεις
3 διαφορετικές εσωτερικές επενδύσεις

3 διαφορετικές εσωτερικές επενδύσεις

Close
Πλαστικό κάλυμμα δαπέδου
Πλαστικό κάλυμμα δαπέδου

Κάλυμμα δαπέδου μειωμένου βάρους στο χώρο φόρτωσης.

Το πλαστικό δάπεδο μειωμένου βάρους καθιστά τον χώρο φόρτωσης ευκολότερο στη χρήση και στον καθαρισμό χάρη στην επίπεδη επιφάνειά του, ενώ μειώνει το βάρος κατά περ. 18,5 kg σε σύγκριση με το ξύλινο δάπεδο. Η επίπεδη και λεία επιφάνεια διευκολύνει τη φόρτωση και την εκφόρτωση. Ανάλογα με το μήκος του οχήματος, διατίθενται από 6 έως 12 κρίκοι πρόσδεσης στις δύο πλευρές. Το ενιαίο, αδιάβροχο, πλαστικό δάπεδο που καθαρίζει εύκολα προστατεύει από ζημιές το δάπεδο λαμαρίνας που βρίσκεται από κάτω. Επιπλέον, ο χώρος φόρτωσης διατηρείται πολύ πιο εύκολα καθαρός χάρη στην ανθεκτική, λεία επιφάνεια.

 

  • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
  • Συνδεσιμότητα
Close
Υποδειγματικό επίπεδο ασφάλειας και με ηλεκτροκίνηση.
Υποδειγματικό επίπεδο ασφάλειας και με ηλεκτροκίνηση.

Καλά προστατευμένο ηλεκτρικό κύκλωμα υψηλής τάσης.

Τα ηλεκτρικά Van της Mercedes-Benz περνούν με επιτυχία δοκιμές οχημάτων και σύγκρουσης παρόμοιες με εκείνες των οχημάτων με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Συνεπώς, προσφέρουν το υποδειγματικό επίπεδο ασφάλειας της Mercedes-Benz.
Το σύστημα μετάδοσης κίνησης, η μπαταρία υψηλής τάσης και τα καλώδια υψηλής τάσης είναι ενσωματωμένα στο πλαίσιο, ώστε να προστατεύονται. Επιπλέον, η κάτω προστατευτική πλάκα προφυλάσσει το σύστημα μπαταρίας από ζημιές. Όλα τα καλώδια υψηλής τάσης είναι προσεκτικά μονωμένα.
Εάν οι αισθητήρες σύγκρουσης αναγνωρίσουν ένα σοβαρό ατύχημα, απενεργοποιείται αυτόματα η τάση στο όχημα.

Close
Το μέλλον κινείται με ρεύμα. Ανακαλύψτε το νέο οικοσύστημα eVan.
Το μέλλον κινείται με ρεύμα. Ανακαλύψτε το νέο οικοσύστημα eVan.

EQ Ready App.

Είναι το eSprinter κατάλληλο για τις καθημερινές σας διαδρομές; 

Το eSprinter Van είναι το ιδανικό ηλεκτρικό όχημα για το αστικό περιβάλλον. Η δωρεάν εφαρμογή EQ Ready App μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διευκρινίσει εκ των προτέρων εάν η ηλεκτροκίνηση είναι η βέλτιστη επιλογή για το δικό σας προφίλ χρήσης. Η εκτίμηση του κατά πόσο η μετάβαση σε ηλεκτρική κινητικότητα έχει νόημα είναι πολύ απλή: ανεξάρτητα από το όχημα χρήσης, η εφαρμογή μπορεί να καταγράψει τις πραγματικές διαδρομές, να αναλύσει την ατομική συμπεριφορά κινητικότητας και να υπολογίσει την αντίστοιχη κατανάλωση ενέργειας. Αυτή η απλή και εξατομικευμένη αξιολόγηση βοηθά στην αποφυγή κακών επενδύσεων.

Συνδεσιμότητα

Πως φορτίζω το eSprinter μου;

Έχετε διάφορες επιλογές φόρτισης. Οι πιο προσιτές σας είναι το Mercedes-Benz Wallbox ή μια λύση φόρτισης στις εγκαταστάσεις σας, σχεδιασμένη από εμάς ειδικά για εσάς. Σε σταθμό ταχείας φόρτισης DC μπορείτε να φορτίζετε το eSprinter σας από 10 σε 80 % με ισχύ φόρτισης έως 80 kW σε περίπου 25 λεπτά. Η επιλογή ταχείας φόρτισης DC με έως 20 kW περιλαμβάνεται ήδη στον βασικό εξοπλισμό με εκτιμώμενο χρόνο φόρτισης από 10 έως 80% 90 λεπτά.

Περιλαμβάνεται καλώδιο φόρτισης μέσα στο όχημα; 

Κατά την παράδοση του οχήματος παραλαμβάνεται και το καλώδιο φόρτισης μήκους 4m, mode 3 (type 2, 3 x 32 A). Μπορείτε να παραγγείλετε προαιρετικά από το εργοστάσιο 2 καλώδια φόρτισης με φίσα τύπου 2. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταξύ 4m και 8m μήκους, καθώς και μονοφασικής ή διφασικής φόρτισης.  

Πρέπει να αγοράσω ξεχωριστά ή να ενοικιάσω την μπαταρία; 

Η μπαταρία περιλαμβάνεται στην τιμή αγοράς. Συνεπώς, δεν προκύπτει επιπλέον κόστος για ενοικίαση μπαταρίας. Ο οικονομικός κίνδυνος αντικατάστασης της μπαταρίας, σε περίπτωση που μειωθεί σημαντικά η χωρητικότητά της, καλύπτεται από το πιστοποιητικό της μπαταρίας. Ισχύει για έως 8 χρόνια μετά την πρώτη ταξινόμηση ή/και έως 160.000 διανυθέντα χιλιόμετρα.  

Κάθε πότε χρειάζεται συντήρηση ένα ελαφρύ επαγγελματικό όχημα Mercedes-Benz; 

Η ετήσια συντήρηση είναι απαραίτητη, για τη διασφάλιση της αξιοπιστίας των εξαρτημάτων υψηλής τάσης και άλλων εξαρτημάτων του οχήματος. Χάρη στο πακέτο συντήρησης, που περιλαμβάνεται στην αγορά, η συντήρηση παρέχεται δωρεάν για τέσσερα χρόνια. Εάν απαιτηθεί αντικατάσταση των μπαταριών σας, επωφελείστε από την περίοδο οκτώ ετών ή έως 160.000 χιλιόμετρων σύμφωνα με το πιστοποιητικό της μπαταρίας σας. 

Γνωρίστε το Mercedes-Benz e Sprinter Van τώρα.

Κλείστε ραντεβού για Test Drive.

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας
Φωτογραφίες και ταινίες

Φωτογραφίες.

Το νέο Mercedes-Benz e Sprinter Van: απολαύστε το, κατεβάστε σχετικές πληροφορίες και κοινοποιήστε τις.