Mercedes-Benz eCitan Tourer

Mercedes-Benz eCitan Tourer
* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

*eCitan Tourer με ταξινόμηση [M1] και χωρητικότητα μπαταρίας 45 kWh: WLTP | Συνδυασμένη κατανάλωση ενέργειας: 19,2 kWh/100 km. Τιμές εκπομπών CO2 σε μικτό κύκλο: 0 g/km.

Ευέλικτο. Άνετο. Ηλεκτρικό.

Το νέο eCitan Tourer* καθηλώνει με τον ανεπιτήδευτο σχεδιασμό του. Αυτό το καθιστά ιδανικό για οδήγηση σε αστικό περιβάλλον και όχι μόνο - τόσο στους δαιδαλώδεις δρόμους της πόλης όσο και σε ορεινούς δρόμους με πολλές στροφές. Οι άνετοι χώροι επιβατών δεν υστερούν σε σύγκριση με αυτούς του συμβατικού επιβατικού Citan.

Κύρια χαρακτηριστικά εξωτερικού.

Το εξωτερικό του eCitan Tourer είναι τόσο λειτουργικό όσο και αισθητικά όμορφο. Διατίθενται δύο σειρές εξοπλισμού, BASE και PRO, οι οποίες θα καλύψουν τις μεταφορικές ανάγκες σας και τις οποίες μπορείτε να εξατομικεύσετε, έτσι ώστε το όχημά σας να εναρμονίζεται και οπτικά με την εταιρεία σας. Το eCitan Tourer αναδεικνύει διακριτικά τον ηλεκτρικό του χαρακτήρα: Η πρίζα κρύβεται πίσω από το αστέρι Mercedes στην επένδυση ψυγείου.

new eCitan Tourer exterior

Κύρια χαρακτηριστικά εσωτερικού.

Στο eCitan Tourer θα συναντήσετε πολλά γνώριμα χαρακτηριστικά: Το ευανάγνωστο όργανο πολλαπλών ενδείξεων, οι κομψοί αεραγωγοί αερισμού, το προαιρετικό θερμαινόμενο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με πλήκτρα, η οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης και πολλά άλλα στοιχεία χειρισμού χρησιμοποιούνται και σε άλλα van της Mercedes-Benz. Οι λεπτομέρειες που είναι σημαντικές για την ηλεκτρική λειτουργία ενσωματώνονται έξυπνα στο κόκπιτ. Χάρη στις ευανάγνωστες οθόνες, θα είστε πάντα ενημερωμένοι για την τρέχουσα διαδικασία φόρτισης και την αυτονομία. Οι αποτελεσματικές, αυτοματοποιημένες λύσεις κλιματισμού, όπως το THERMOTRONIC και οι έξυπνες υπηρεσίες πολυμέσων, σας βοηθούν να κάνετε την καλύτερη δυνατή χρήση της διαθέσιμης αυτονομίας.

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Συρόμενη πόρτα δεξιά και αριστερά με παράθυρο.
Συρόμενη πόρτα δεξιά και αριστερά με παράθυρο.

Καλύτερος φωτισμός και καλύτερη ορατότητα.

Εκτός από άνετη πρόσβαση στον χώρο επιβατών, η συρόμενη πόρτα προσφέρει κι άλλα πλεονεκτήματα: από το ενσωματωμένο παράθυρο εισέρχεται πολύ φως στον εσωτερικό χώρο. Αν χρειαστεί, το ενσωματωμένο φινιστρίνι στη συρόμενη πόρτα ή το προαιρετικό, ηλεκτρικά πτυσσόμενο παράθυρο ανοίγει ελαφρώς, εξασφαλίζοντας καλύτερο αερισμό του οχήματος τις ημέρες που κάνει ζέστη.

Close
Προκλιματισμός
Προκλιματισμός

Δημιουργία ενός ευχάριστου κλίματος στο εσωτερικό μέχρι να ξεκινήσετε.

Ο προκλιματισμός δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα στο εσωτερικό του οχήματος μέχρι να ξεκινήσετε. Έτσι, προσφέρει αισθητά περισσότερη άνεση, ιδίως όταν έξω κάνει ζέστη ή κρύο. Ο προκλιματισμός λειτουργεί τόσο κατά τη φόρτιση του οχήματος όσο και χωρίς σύνδεση σε σημείο φόρτισης. Ανάλογα με τον εξοπλισμό του οχήματος, ο χρόνος αναχώρησης για τον προκλιματισμό ρυθμίζεται μέσω του οργάνου πολλαπλών ενδείξεων ή του MBUX.

Close
Θερμαινόμενοι και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες.
Θερμαινόμενοι και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες.

Εύκολη ρύθμιση και καθαρή ορατότητα ακόμη και στο κρύο.

Οι εξωτερικοί καθρέφτες στην πλευρά του οδηγού και του συνοδηγού είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι. Έτσι, ρυθμίζονται εύκολα και γρήγορα όταν, για παράδειγμα, αλλάζει ο οδηγός. Άλλο ένα χαρακτηριστικό είναι η θέρμανση των εξωτερικών καθρεφτών, η οποία αποτρέπει το θάμπωμα και το πάγωμα των καθρεφτών. Όταν λειτουργεί ο κινητήρα, ενεργοποιείται μαζί με τη θέρμανση του πίσω παρμπρίζ. Ο ηλεκτρικός χειρισμός των εξωτερικών καθρεφτών πραγματοποιείται μέσω ενός περιστροφικού διακόπτη στο υποβραχιόνιο της πόρτας του οδηγού.

 

 

Extra εξοπλισμός
Close
Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών.

Διαισθητικός χειρισμός οχήματος, ελάχιστη απόσπαση προσοχής.

Το εργονομικά σχεδιασμένο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σας επιτρέπει να χειρίζεστε και να ελέγχετε διαισθητικά πολλές λειτουργίες του οχήματος, όπως η ρύθμιση ταχύτητας/απόστασης, καθώς και οι λειτουργίες πλοήγησης, τηλεφωνίας και ψυχαγωγίας, χωρίς να απομακρύνετε τα χέρια σας από το τιμόνι. Με λίγα λόγια, περισσότερη ασφάλεια και εύκολος, άνετος χειρισμός. Για ασφαλή, διαισθητικό χειρισμό των διαφόρων λειτουργιών, το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών διαθέτει κουμπιά ελέγχου αφής και, επιπλέον, ανάλογα με τον εξοπλισμό του οχήματος, αντίστοιχα πλήκτρα. Αυτά σας δίνουν τη δυνατότητα να χειρίζεστε με άνεση και ασφάλεια διάφορες λειτουργίες και ρυθμίσεις του οχήματος. Επιπρόσθετα, εάν είναι τοποθετημένος στο όχημα ο αντίστοιχος εξοπλισμός, μπορείτε να πραγματοποιείτε ρυθμίσεις για τον περιοριστή, το TEMPOMAT και τις λειτουργίες πλοήγησης, τηλεφώνου και ψυχαγωγίας, χωρίς να αποσπάται ιδιαίτερα η προσοχή σας από τον δρόμο. Τα πλήκτρα ελέγχου αφής είναι μικρά touchpad, τα οποία, ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού, είναι πρακτικά τοποθετημένα στην αριστερή ή δεξιά πλευρά του τιμονιού. Τα πλήκτρα λειτουργιών βρίσκονται κάτω από τα πλήκτρα ελέγχου αφής.

Προαιρετικός εξοπλισμός.

Close
Κάλυμμα χώρου φόρτωσης
Κάλυμμα χώρου φόρτωσης

Προφυλάσσει το φορτίο από τα αδιάκριτα βλέμματα και την ηλιακή ακτινοβολία.

Το κάλυμμα χώρου φόρτωσης αποτελείται από 2 κινούμενα τμήματα και προφυλάσσει το φορτίο από τα αδιάκριτα βλέμματα και την ηλιακή ακτινοβολία. Για την κάλυψη ανάλογα με τις ανάγκες, διατίθενται 3 επιλογές ρύθμισης. Έτσι, μπορεί π.χ. να αναδιπλωθεί ένα μέρος του καλύμματος και να ακουμπήσει πάνω στο πίσω τμήμα. Εναλλακτικά, το κάλυμμα χώρου φόρτωσης μπορεί να σχηματίσει ένα οριζόντιο επίπεδο και να καλύψει πλήρως το φορτίο. 

Προαιρετικός εξοπλισμός.

Close
Δίχτυ για την προστασία των επιβατών από τις αποσκευές
Δίχτυ για την προστασία των επιβατών από τις αποσκευές

Προστασία από το φορτίο – δυνατότητα στερέωσης σε 2 θέσεις.

Το δίχτυ για την προστασία των επιβατών από τις αποσκευές διαχωρίζει τον χώρο φόρτωσης από τον χώρο επιβατών και προστατεύει τους επιβάτες από ελαφριά αντικείμενα που δεν είναι στερεωμένα. Για χρήση ανάλογα με τις ανάγκες, το δίχτυ αποσκευών μπορεί να στερεωθεί σε 2 διαφορετικές θέσεις, είτε πίσω από τα μπροστινά καθίσματα είτε πίσω από το ενιαίο κάθισμα. Τα επάνω άγκιστρα στερέωσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως γάντζοι για ρούχα, εάν δεν είναι στερεωμένο το δίχτυ αποσκευών. 

Προαιρετικός εξοπλισμός.

Close
Όργανο πολλαπλών ενδείξεων με έγχρωμη οθόνη.
Όργανο πολλαπλών ενδείξεων με έγχρωμη οθόνη.

Πολυλειτουργικό και ευανάγνωστο.

Το ελκυστικό όργανο πολλαπλών ενδείξεων με έγχρωμη οθόνη TFT 14 cm (5,5 ιντσών) βελτιώνει την εργονομία και αναβαθμίζει οπτικά την περιοχή του οδηγού. Εντυπωσιάζει με την ευκρίνειά του και προσφέρει πολλές πληροφορίες για την κατάσταση λειτουργίας του οχήματός σας. Τα μενού επιλέγονται άνετα και με ασφάλεια από τα πλήκτρα του τιμονιού πολλαπλών λειτουργιών. Ο πίνακας οργάνων αποτελείται από 2 μεγάλα, στρογγυλά καντράν με λευκά γράμματα: το ταχύμετρο στα αριστερά και την ένδειξη διαθέσιμης ισχύος στα δεξιά με ενσωματωμένες λυχνίες ελέγχου και προειδοποιητικές λυχνίες. Διάφορες πληροφορίες εμφανίζονται ή μπορούν να προβληθούν στην έγχρωμη οθόνη που βρίσκεται στη μέση, ανάμεσα στα καντράν. Σε αυτές περιλαμβάνονται, για παράδειγμα, οι οπτικές πληροφορίες από τα συστήματα υποβοήθησης στάθμευσης και το πρόγραμμα οδήγησης που είναι επιλεγμένο τη δεδομένη στιγμή. Η κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας εμφανίζεται ψηφιακά σε μορφή ραβδογράμματος.

Προαιρετικός εξοπλισμός.

  • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
  • Ανάρτηση
  • Στάθμευση
  • Συνδεσιμότητα
  • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Για μια ασφαλή και ξεκούραστη οδηγική εμπειρία.
Για μια ασφαλή και ξεκούραστη οδηγική εμπειρία.

Το πακέτο ενεργητικής ασφάλειας περιλαμβάνει 4 συστήματα υποβοήθησης οδηγού, που σας ξεκουράζουν και κάνουν ασφαλέστερη την οδήγηση. Μεταξύ αυτών, η ενεργή υποβοήθηση πέδησης, το σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας, το ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας και το σύστημα υποβοήθησης ορίων ταχύτητας ή/και, σε συνδυασμό με το πακέτο πλοήγησης, το σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας. Τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού μπορούν, παραδείγματος χάρη, να αποτρέπουν ατυχήματα με προπορευόμενα ή διερχόμενα οχήματα, καθώς και με πεζούς. Επιπλέον, μπορούν να συμβάλλουν στην αναγνώριση άλλων οχημάτων στην περιοχή της νεκρής γωνίας, στην καλύτερη αντίληψη των ορίων ταχύτητας και στην αποτροπή μιας πιθανής ακούσιας εκτροπής από τη λωρίδα κυκλοφορίας.

Προαιρετικός εξοπλισμός.

Close
Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων για ηλεκτροκίνηση
Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων για ηλεκτροκίνηση

Αδιαβάθμητα και αποτελεσματικά.

Νιώστε τη δυναμική, αδιαβάθμητη μετάδοση ισχύος του ηλεκτροκινητήρα - χωρίς καμία χειροκίνητη αλλαγή ταχυτήτων. Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διαθέτει την κατάλληλη ρύθμιση ώστε η οδήγηση να παρέχει εξοικονόμηση αυτονομίας και αποτελεσματικές βαθμίδες ανάκτησης ενέργειας. Στον μοχλό επιλογής του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων υπάρχουν οι συνήθεις λειτουργίες: Στάθμευση, Οπισθοπορεία, Νεκρά και Οδήγηση. Στη λειτουργία D, μπορείτε να επιλέξετε τρεις βαθμίδες ανάκτησης ενέργειας που επιβραδύνουν το όχημα λιγότερο ή περισσότερο όταν αφήνετε το πόδι σας από το πεντάλ γκαζιού.  

Close
Ενεργή υποβοήθηση πέδησης
Ενεργή υποβοήθηση πέδησης

Μειώνει τον κίνδυνο ατυχήματος. 

Η ενεργή υποβοήθηση πέδησης μπορεί να συμβάλλει στην αποτροπή ατυχημάτων με προπορευόμενα και διερχόμενα οχήματα, καθώς και με πεζούς, ή στον μετριασμό της σοβαρότητας των ατυχημάτων. Με αυτόν τον τρόπο, κάνει ασφαλέστερη την κυκλοφορία για εσάς, αλλά και για τους άλλους χρήστες του δρόμου. Η ενεργή υποβοήθηση πέδησης είναι ένα σύστημα ασφαλείας που βασίζεται σε ραντάρ και κάμερες. Προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά, όταν προσεγγίζετε ένα προπορευόμενο όχημα ή ένα στάσιμο εμπόδιο με ταχύτητα που αυξάνει την πιθανότητα σύγκρουσης. Όταν φρενάρετε, υποστηρίζεστε από την ενεργή υποβοήθηση πέδησης. Η υποβοήθηση αυτή δημιουργεί, εάν χρειαστεί, επιπλέον πίεση φρένων, για να αποφευχθεί, εφόσον είναι δυνατό, η σύγκρουση.

Close
Σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας
Σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας

Ασφαλής αλλαγή λωρίδας. 

Το σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την οδήγηση και, ιδιαίτερα, κατά την αλλαγή λωρίδας. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία ραντάρ, καταγράφει την περιοχή που δεν δείχνουν οι εξωτερικοί καθρέφτες. Έτσι, μπορεί να προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά για πιθανές πλευρικές συγκρούσεις με άλλους συμμετέχοντες στην κυκλοφορία. Εάν το σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας αναγνωρίσει όχημα στη νεκρή γωνία, ανάβει ένα ορατό σύμβολο στον αντίστοιχο εξωτερικό καθρέφτη. Εάν συγχρόνως ενεργοποιήσετε το φλας, για να αλλάξετε λωρίδα, το προειδοποιητικό σήμα στον εξωτερικό καθρέφτη αρχίζει να αναβοσβήνει και ακούγεται επιπλέον ένας προειδοποιητικός ήχος.

Close
Ασύρματο σύστημα προειδοποίησης απώλειας πίεσης ελαστικών στον ΜΑ και ΠΑ
Ασύρματο σύστημα προειδοποίησης απώλειας πίεσης ελαστικών στον ΜΑ και ΠΑ

Επιτήρηση της πίεσης των ελαστικών.

Το σύστημα προειδοποίησης απώλειας πίεσης ελαστικών του οχήματός σας αυξάνει την ασφάλεια κατά τη οδήγηση, μειώνει τη φθορά των ελαστικών και βελτιστοποιεί την αυτονομία. Ελέγχει την πίεση των ελαστικών και στους τέσσερις τροχούς. Αν προκύψει μικρή απώλεια πίεσης ή υπάρξουν μεγάλες διαφορές πίεσης εμφανίζεται μια προειδοποιητική ένδειξη. Όταν ξεκινάτε την οδήγηση, οι αισθητήρες στις βαλβίδες των ελαστικών των τεσσάρων τροχών μετρούν την πίεση του αέρα. Τα στοιχεία αποστέλλονται με ένα σήμα ραδιοσυχνότητας στον εγκέφαλο, όπου αξιολογούνται. Σε περίπτωση σημαντικής απώλειας πίεσης ή/και διαφορών πίεσης, το σύστημα προειδοποιεί οπτικά και η προειδοποιητική λυχνία στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων εμφανίζει βλάβη. Σε περίπτωση αιφνίδιας, ακραίας απώλειας πίεσης, ακούγεται επιπλέον ένας δυνατός προειδοποιητικός ήχος.

Close
Ασφαλής στάθμευση ουσιαστικά σε κάθε περίσταση. 
Ασφαλής στάθμευση ουσιαστικά σε κάθε περίσταση. 

Για πιο άνετη και πιο ασφαλή στάθμευση από ποτέ, το πακέτο στάθμευσης συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του ενεργού συστήματος υποβοήθησης στάθμευσης με τη συμπληρωματική εποπτεία από μια κάμερα οπισθοπορείας. Έτσι, μπορεί να σας προσφέρει την ιδανική υποστήριξη κατά την αναζήτηση θέσης στάθμευσης, καθώς και κατά την είσοδο και έξοδο από τις θέσεις στάθμευσης. Όταν προσπερνάτε έναν κενό χώρο για στάθμευση, το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης σας βοηθάει να εκτιμήσετε καλύτερα τις διαστάσεις του. Εάν επιλέξετε τη στάθμευση με την όπισθεν, διευθύνει έμπειρα το όχημα για λογαριασμό σας. Εκτός από τις προειδοποιητικές ενδείξεις και τους προειδοποιητικούς ήχους των αισθητήρων υπερήχων που βρίσκονται στο μπροστινό και πίσω τμήμα του οχήματος, η κάμερα οπισθοπορείας προσφέρει καλύτερη εποπτεία και περισσότερη ασφάλεια. Ανάλογα με τον εξοπλισμό του οχήματος, οι εικόνες υψηλής ανάλυσης της κάμερας προβάλλονται στον εσωτερικό καθρέφτη ή στην οθόνη μέσων του συστήματος πολυμέσων MBUX (Mercedes-Benz User Experience).

Προαιρετικός εξοπλισμός.

Close
Ένδειξη κάμερας οπισθοπορείας στον εσωτερικό καθρέφτη
Ένδειξη κάμερας οπισθοπορείας στον εσωτερικό καθρέφτη

Καλύτερη εποπτεία της περιοχής πίσω από το όχημα.

Μόλις επιλεγεί η όπισθεν, η κάμερα οπισθοπορείας καθιστά ορατή σε μια οθόνη στον εσωτερικό καθρέφτη την περιοχή ακριβώς πίσω από το όχημα, με την οποία δεν υπάρχει άμεση οπτική επαφή χωρίς κάμερα. Αυξάνεται, έτσι, η ασφάλεια κατά τη στάθμευση και την εκτέλεση ελιγμών ενώ μειώνονται οι πιθανότητες να προκληθούν ζημιές στο όχημα. Η εικόνα της κάμερας προβάλλεται στον εσωτερικό καθρέφτη, μόλις επιλεγεί η όπισθεν, και απενεργοποιείται αυτόματα μόλις το όχημα κινηθεί ξανά προς τα εμπρός.

Προαιρετικός εξοπλισμός.

Close
Πακέτο Πλοήγησης
Πακέτο Πλοήγησης

Γρήγορη και αξιόπιστη άφιξη στον προορισμό.

Το πακέτο πλοήγησης1 μετατρέπει το σύστημα πολυμέσων MBUX του οχήματός σας σε ένα υψηλής ποιότητας σύστημα πλοήγησης, το οποίο αφενός κάνει πιο ξεκούραστη κάθε διαδρομή με την έξυπνη καθοδήγηση και αφετέρου σας οδηγεί αξιόπιστα και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στον προορισμό, χάρη στη γρήγορη πλοήγηση μέσω σκληρού δίσκου και τα επίκαιρα online δεδομένα. Το πακέτο πλοήγησης περιλαμβάνει πολυάριθμα ψηφιακά πρόσθετα, όπως το Live Traffic Information, τα οποίο μπορείτε να ενεργοποιείτε εύκολα από το Mercedes me Portal. Για τον χειρισμό των λειτουργιών πλοήγησης, έχετε στη διάθεσή σας την οθόνη αφής, τα πλήκτρα ελέγχου αφής στο τιμόνι ή το σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC: Πείτε «Hey Mercedes, πήγαινέ με σε ...» και την περιοχή που επιθυμείτε. Στη συνέχεια, το σύστημα εντοπίζει τη βέλτιστη διαδρομή και ξεκινά την καθοδήγηση στον προορισμό. Επιπλέον, οι προβολές χαρτών υψηλής ποιότητας σας προτείνουν την ιδανική λωρίδα κυκλοφορίας για τον επόμενο ελιγμό οδήγησης που σκοπεύετε να κάνετε. Χάρη μάλιστα στις αυτόματες ενημερώσεις χαρτών μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας, το σύστημα πλοήγησής σας είναι πάντα ενημερωμένο. 

Προαιρετικός εξοπλισμός.

Close
Πακέτο φωτισμού
Πακέτο φωτισμού

Καλύτερη οπτική και ορατότητα.

Με το πακέτο φωτισμού οδηγείτε με μεγαλύτερη ασφάλεια στο σκοτάδι, καθώς και σε συνθήκες μειωμένης ορατότητας, ενώ ταυτόχρονα χαρίζετε ακόμη πιο ελκυστική, πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στο εξωτερικό του οχήματός σας. Το πακέτο φωτισμού περιλαμβάνει εκτός από τους προβολείς LED High Performance το σύστημα υποβοήθησης φωτισμού μεγάλης σκάλας και τους ενσωματωμένους προβολείς ομίχλης στον μπροστινό προφυλακτήρα. Το ομοιόμορφα έντονο, θερμό λευκό, ευχάριστο φως των προβολέων LED High Performance είναι ήπιο για τα μάτια σας. Το σύστημα υποβοήθησης φωτισμού μεγάλης σκάλας συμβάλλει στον βέλτιστο φωτισμό του οδοστρώματος, χωρίς να «τυφλώνει» τους οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων. Επιπλέον, οι προβολείς ομίχλης βελτιώνουν την ορατότητα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. 

Προαιρετικός εξοπλισμός.

Close
Προβολείς LED High Performance.
Προβολείς LED High Performance.

Δυνατή τεχνολογία για βέλτιστη ορατότητα.

Οι προβολείς LED High Performance προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια στο σκοτάδι και χαρακτηριστική, εντυπωσιακή εμφάνιση. Χάρη στην τεχνολογία LED, φωτίζουν το οδόστρωμα καλύτερα από τους συμβατικούς προβολείς προσφέροντας συγχρόνως χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Το ευχάριστο χρώμα φωτός των προβολέων LED High Performance είναι ήπιο για τα μάτια, ιδίως σε μεγαλύτερες διαδρομές στο σκοτάδι. Το ομοιόμορφα έντονο, θερμό λευκό φως προσομοιάζει περισσότερο το φως της ημέρας, σε ό,τι αφορά στη θερμοκρασία χρώματος, συγκριτικά με τους κοινούς προβολείς αλογόνου. Ιδιαίτερα πρακτικό για καλύτερη ορατότητα: Υπό ορισμένες συνθήκες*, κατά την οδήγηση π.χ. στον αυτοκινητόδρομο και σε υπεραστικές διαδρομές εκτός κατοικημένων περιοχών και χωρίς αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ο κώνος του φωτός ανυψώνεται αυτόματα ελαφρώς, βελτιώνοντας έτσι την ορατότητα.

Προαιρετικός εξοπλισμός.

* Ο φωτισμός αυτοκινητόδρομου ενεργοποιείται αυτόματα σε ταχύτητα οδήγησης πάνω από 130 km/h ή/και ήδη σε ταχύτητα οδήγησης πάνω από 90 km/h, εάν η απόσταση οδήγησης είναι πάνω από 2,5 km και η ακτίνα στροφής πάνω από 800 m.

Γνωρίστε το Mercedes-Benz eCitan Tourer τώρα.

Κλείστε ραντεβού για Test Drive.

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας