Mercedes-Benz eCitan Van

Mercedes-Benz eCitan Van

Νέο eCitan.

Κορυφαία ευελιξία. Πραγματική αυτονομία. 

Απόκτησε το από €419/μήνα 

Ζήτησε προσφορά

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Το παράδειγμα αφορά χρηματοδότηση #VanNOW, eCitan Van 43kWh Standard αξίας €40.560, Προκαταβολή €12.349, 84 δόσεις από €419, Σ.Ε.Π.Π.Ε. 7,02%, Χρηματοδοτούμενο ποσό 28.261€, διαχειριστικά έξοδα 280€, σταθερό επιτόκιο 5,9% πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75, Συνολικό πληρωτέο ποσό €47.831.​

 

eCitan Van 112 Standard: Ηλεκτροκινητήρας 90 kW, Χωρητικότητα μπαταρίας 45kWh, 122hp, Κατανάλωση ενέργειας (μικτός κύκλος) 20 - 13,1 kWh/100 km, Εκπομπές CO2: 0 g/km

Το νέο eCitan Van.

Συμπαγές, στιβαρό και αμιγώς ηλεκτρικό. Χάρη στην πραγματική αυτονομία του, τη γρήγορη φόρτιση του, τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας, το ανταγωνιστικό ωφέλιμο φορτίο αλλά και τον άφθονο χώρο φόρτωσης, το νέο eCitan Van αποτελεί ιδανική επιλογή για μεταφορές τόσο εντός όσο και εκτός πόλης. Ταυτόχρονα οι πρακτικές του αναλογίες το καθιστούν το απόλυτο ευέλικτο και εργονομικό Van. Αποκτήστε το και με τα οφέλη του προγράμματος «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ».

Κύρια χαρακτηριστικά εξωτερικού.

Το eCitan Van διαθέτει ένα λειτουργικό αλλά και αισθητικά ελκυστικό εξωτερικό. Διατίθενται δύο σειρές εξοπλισμού, οι BASE και PRO, οι οποίες θα καλύψουν τις μεταφορικές ανάγκες σας και τις οποίες μπορείτε να εξατομικεύσετε, έτσι ώστε το όχημά σας να εναρμονίζεται και οπτικά με την εταιρεία σας. Το eCitan Van αναδεικνύει διακριτικά τον ηλεκτρικό του χαρακτήρα: Η πρίζα κρύβεται πίσω από το αστέρι Mercedes στην επένδυση ψυγείου.

ecitan exterior

Κύρια χαρακτηριστικά εσωτερικού.

Στο eCitan Van θα συναντήσετε πολλά γνώριμα χαρακτηριστικά: Το ευανάγνωστο όργανο πολλαπλών ενδείξεων, οι κομψοί αεραγωγοί αερισμού, το προαιρετικό τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με πλήκτρα, η οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης και πολλά άλλα στοιχεία χειρισμού χρησιμοποιούνται και σε άλλα Van της Mercedes-Benz. Οι λεπτομέρειες που είναι σημαντικές για την ηλεκτρική λειτουργία ενσωματώνονται έξυπνα στο κόκπιτ. Χάρη στις ευανάγνωστες οθόνες, θα είστε πάντα ενημερωμένοι για την τρέχουσα διαδικασία φόρτισης και την αυτονομία. Οι αποτελεσματικές λύσεις κλιματισμού και οι έξυπνες υπηρεσίες πολυμέσων σάς βοηθούν για τη βέλτιστη αξιοποίηση της διαθέσιμης αυτονομίας.

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Μπαταρία υψηλής τάσης (45 kWh)
Μπαταρία υψηλής τάσης (45 kWh)

Παρέχει ενέργεια για την επόμενη διαδρομή.

Το σύστημα μπαταριών υψηλής τάσης με χωρητικότητα 45 kWh προσφέρει μεγάλη αυτονομία, χωρίς να περιορίζει τον χώρο του οχήματος. Οι κυψέλες ιόντων λιθίου είναι εγκατεστημένες στο υποδάπεδο, προκειμένου να εξοικονομείται χώρος και να είναι καλά προστατευμένες. Με αυτή τη γενιά μπαταρίας υψηλής τάσης και χάρη στην πρίζα οχήματος Combined Charging (CCS) του Mercedes-Benz Van σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε - εκτός από Wallbox και σταθμούς φόρτισης με σύστημα φόρτισης AC - σταθμούς ταχείας φόρτισης DC. Η επένδυση σασί προστατεύει την μπαταρία υψηλής τάσης από ζημιές ενώ ένα ενεργό σύστημα διαχείρισης θερμοκρασίας ρυθμίζει τη θερμοκρασία της μπαταρίας. Θα λάβετε ένα πιστοποιητικό μπαταρίας για την μπαταρία υψηλής τάσης, το οποίο σας προστατεύει από οικονομικές επιβαρύνσεις εντός των πρώτων 8 ετών ή των πρώτων 160.000 km μετά την πρώτη ταξινόμηση, αν η μέγιστη χωρητικότητα της μπαταρίας υψηλής τάσης μειωθεί στο 70% της αρχικής χωρητικότητας της μπαταρίας υψηλής τάσης. Στην προκειμένη περίπτωση, η Mercedes-Benz θα καλύψει τα έξοδα αντικατάστασης της μπαταρίας.

Close
Επιλογή βαθμίδων ανάκτησης ενέργειας.
Επιλογή βαθμίδων ανάκτησης ενέργειας.

Η αποδοτική οδήγηση γίνεται εύκολη.

Οδηγήστε προνοητικά, αξιοποιήστε στο έπακρο την αυτονομία: Με τη βοήθεια δύο προγραμμάτων οδήγησης και τριών βαθμίδων ανάκτησης ενέργειας, μπορείτε να υπολογίζετε κατά την οδήγηση το κατά πόσο η οδηγική συμπεριφορά θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένη στην απόδοση και σε τι βαθμό θα πρέπει να επιβραδύνει το όχημά σας όταν αφήνετε το πόδι σας από το πεντάλ γκαζιού. Χρησιμοποιήστε το πλήκτρο «Dynamic» για να επιλέξετε τα προγράμματα οδήγησης «ECO» και «COMFORT». Στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα «COMFORT», η οδηγική συμπεριφορά έχει σχεδιαστεί με σκοπό τον εξαιρετικά άνετο χειρισμό. Στο πρόγραμμα «ECO», η κινητήρια δύναμη και η τελική ταχύτητα κίνησης περιορίζονται, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε τη διαθέσιμη αυτονομία όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα. Οι βαθμίδες ανάκτησης ενέργειας είναι διαθέσιμες και στα δύο προγράμματα οδήγησης και μπορείτε να τις επιλέξετε μέσω του αυτόματου μοχλού επιλογής: Το προεπιλεγμένο επίπεδο «D» με μέγιστη επιβράδυνση -1 m/s² αντιστοιχεί πιο πολύ με την οδηγική συμπεριφορά ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης. Με μέγιστη επιβράδυνση -0,5 m/s² η βαθμίδα «D+» καθιστά δυνατή την ξεκούραστη οδήγηση και την κίνηση με νεκρά. Με μέγιστη επιβράδυνση -1,5 m/s², η βαθμίδα «D-» παρουσιάζει το αποδοτικότερο αποτέλεσμα πέδησης και επιτρέπει την οδήγηση με ένα πεντάλ, δηλαδή τον έλεγχο της επιτάχυνσης και της επιβράδυνσης με πάτημα και αποδέσμευση του πεντάλ γκαζιού. Η επίδραση της επιβράδυνσης δεν μπορεί να αντικαταστήσει το φρένο, ενώ ο οδηγός πρέπει να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το πεντάλ του φρένου για να φρενάρει.

Close
Φόρτιση καθ' οδόν.
Φόρτιση καθ' οδόν.

Η ικανότητα φόρτισης AC με μέγιστο 22 kW περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό. Διατίθεται επίσης μια ιδιαίτερα γρήγορη επιλογή φόρτισης DC με ισχύ φόρτισης έως και 75 kW.

Close
Ευχάριστος κλιματισμός χωρίς αναπροσαρμογές.
Ευχάριστος κλιματισμός χωρίς αναπροσαρμογές.

Απολαύστε εξατομικευμένη άνεση χάρη στις δύο ζώνες κλιματισμού, μία για τον οδηγό και μία για τον συνοδηγό. Προαιρετικά, η θερμοκρασία, η ροή και η κατανομή του αέρα μπορούν να ελέγχονται αυτόματα. Χάρη στο ευαίσθητο σύστημα αισθητήρων, η εσωτερική θερμοκρασία διατηρείται σταθερή, χωρίς να επιβαρύνεται σε μεγάλο βαθμό η αυτονομία. Ο επιθυμητός κλιματισμός εντοπίζεται γρήγορα χάρη στο άνετο και έξυπνο σύστημα χειρισμού θερμοκρασίας και αερισμού, ενώ παραμένει πάντα στο επιλεγμένο επίπεδο, ακόμη και αν μεταβάλλονται οι καιρικές συνθήκες ή το φως του ήλιου. Με τη ρύθμιση «AUTO», η ρύθμιση του ανεμιστήρα επιλέγεται αυτόματα, έτσι ώστε ο θερμαινόμενος ή ψυχρός αέρας να κατανέμεται στο εσωτερικό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επειδή ο κλιματισμός συνδέεται με την αντλία θερμότητας του ηλεκτροκινητήρα, η θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί πολύ αποτελεσματικά. Ειδικά για τον οδηγό, ο μόνιμα ισορροπημένος κλιματισμός στο αυτοκίνητο μπορεί να έχει θετική επίδραση στη συγκέντρωση και τη φυσική του κατάσταση.

Close
Δημιουργία ενός ευχάριστου κλίματος στο εσωτερικό μέχρι να ξεκινήσετε.
Δημιουργία ενός ευχάριστου κλίματος στο εσωτερικό μέχρι να ξεκινήσετε.

Ο προκλιματισμός δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα στο εσωτερικό του οχήματος μέχρι να ξεκινήσετε. Έτσι, προσφέρει αισθητά περισσότερη άνεση, ιδίως όταν έξω κάνει ζέστη ή κρύο. Ο προκλιματισμός λειτουργεί τόσο κατά τη φόρτιση του οχήματος όσο και χωρίς σύνδεση σε σημείο φόρτισης. Ανάλογα με τον εξοπλισμό του οχήματος, ο χρόνος αναχώρησης για τον προκλιματισμό ρυθμίζεται μέσω του οργάνου πολλαπλών ενδείξεων ή του MBUX.

Extra εξοπλισμός
Close
Συρόμενη πόρτα αριστερά και δεξιά.
Συρόμενη πόρτα αριστερά και δεξιά.

Συρόμενη πόρτα – ακόμη πιο ευέλικτη πρόσβαση στο όχημα.

Η συρόμενη πόρτα στα αριστερά, μαζί με τη συρόμενη πόρτα στη δεξιά πλευρά του οχήματος, προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία κατά τη φόρτωση και την εκφόρτωση. Καθώς για το άνοιγμα δεν χρειάζεται πολύς χώρος, ο οδηγός μπορεί να χρησιμοποιεί και πιο στενές θέσεις στάθμευσης. Κλειδώνει και ξεκλειδώνει με ασύρματο τηλεχειριστήριο με τη βοήθεια του κλειδιού.

Close
Βαμμένοι προφυλακτήρες.
Βαμμένοι προφυλακτήρες.

Για ακόμη πιο ποιοτική εμφάνιση του οχήματος.

Ο μπροστινός και ο πίσω προφυλακτήρας στο χρώμα του αμαξώματος χαρίζουν ακόμη πιο ποιοτική εμφάνιση στο όχημα και αναβαθμίζουν αισθητά το εξωτερικό ολόκληρου του οχήματος.

 

Close
Προβολείς LED High Performance.
Προβολείς LED High Performance.

Δυνατή τεχνολογία για βέλτιστη ορατότητα.

Οι προβολείς LED High Performance προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια στο σκοτάδι και χαρακτηριστική, εντυπωσιακή εμφάνιση. Χάρη στην τεχνολογία LED, φωτίζουν το οδόστρωμα καλύτερα από τους συμβατικούς προβολείς προσφέροντας συγχρόνως χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Το ευχάριστο χρώμα φωτός των προβολέων LED High Performance είναι ήπιο για τα μάτια, ιδίως σε μεγαλύτερες διαδρομές στο σκοτάδι. Το ομοιόμορφα έντονο, θερμό λευκό φως προσομοιάζει περισσότερο το φως της ημέρας, σε ό,τι αφορά στη θερμοκρασία χρώματος, συγκριτικά με τους κοινούς προβολείς αλογόνου. Ιδιαίτερα πρακτικό για καλύτερη ορατότητα: Υπό ορισμένες συνθήκες, κατά την οδήγηση π.χ. στον αυτοκινητόδρομο και σε υπεραστικές διαδρομές εκτός κατοικημένων περιοχών και χωρίς αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ο κώνος του φωτός ανυψώνεται αυτόματα ελαφρώς, βελτιώνοντας έτσι την ορατότητα.

 

* Ο φωτισμός αυτοκινητόδρομου ενεργοποιείται αυτόματα σε ταχύτητα οδήγησης πάνω από 130 km/h ή/και ήδη σε ταχύτητα οδήγησης πάνω από 90 km/h, εάν η απόσταση οδήγησης είναι πάνω από 2,5 km και η ακτίνα στροφής πάνω από 800 m.
Close
Εξωτερικοί καθρέφτες ηλεκτρ. αναδιπλούμενοι και ρυθμιζόμενοι.

Προστασία για τα περιβλήματα των καθρεφτών.

Οι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, αναδιπλούμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες στην πλευρά του οδηγού και του συνοδηγού αποτρέπουν ζημιές στα περιβλήματα των καθρεφτών, που ενδέχεται να προκύψουν π.χ. κατά τη στάθμευση δίπλα στο πεζοδρόμιο. Ο ηλεκτρικός χειρισμός των εξωτερικών καθρεφτών πραγματοποιείται από έναν πίνακα διακοπτών στην πόρτα του οδηγού. Επιπλέον, προαιρετικά, οι εξωτερικοί καθρέφτες διπλώνουν κατά το κλείδωμα του οχήματος. Και οι δύο εξωτερικοί καθρέφτες διαθέτουν ένα ξεχωριστό, έντονα ασφαιρικό τμήμα, που μειώνει τη νεκρή γωνία ορατότητας στις πλευρές του οχήματος.

Close
Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών.

Διαισθητικός χειρισμός οχήματος, ελάχιστη απόσπαση προσοχής.

Το εργονομικά σχεδιασμένο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σας επιτρέπει να χειρίζεστε και να ελέγχετε διαισθητικά πολλές λειτουργίες του οχήματος, χωρίς να απομακρύνετε τα χέρια σας από το τιμόνι, όπως η ρύθμιση ταχύτητας/απόστασης, καθώς και οι λειτουργίες πλοήγησης, τηλεφωνίας και ψυχαγωγίας, χωρίς να απομακρύνετε τα χέρια σας από το τιμόνι. Με λίγα λόγια, περισσότερη ασφάλεια και εύκολος, άνετος χειρισμός. Για ασφαλή, διαισθητικό χειρισμό των διαφόρων λειτουργιών, το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών διαθέτει πλήκτρα ελέγχου αφής και, επιπλέον, ανάλογα με τον εξοπλισμό του οχήματος, αντίστοιχα πλήκτρα. Αυτά σας δίνουν τη δυνατότητα να χειρίζεστε με άνεση και ασφάλεια διάφορες λειτουργίες και ρυθμίσεις του οχήματος. Επιπρόσθετα, εάν είναι τοποθετημένος στο όχημα ο αντίστοιχος εξοπλισμός, μπορείτε να πραγματοποιείτε ρυθμίσεις για τον περιοριστή, το TEMPOMAT και τις λειτουργίες πλοήγησης, τηλεφώνου και ψυχαγωγίας, χωρίς να αποσπάται ιδιαίτερα η προσοχή σας από τον δρόμο. Τα πλήκτρα ελέγχου αφής είναι μικρά touchpad, τα οποία, ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού, είναι πρακτικά τοποθετημένα στην αριστερή ή δεξιά πλευρά του τιμονιού. Τα πλήκτρα λειτουργιών βρίσκονται κάτω από τα πλήκτρα ελέγχου αφής.

 

 

Close
Όργανο πολλαπλών ενδείξεων με έγχρωμη οθόνη.
Όργανο πολλαπλών ενδείξεων με έγχρωμη οθόνη.

Πολυλειτουργικό και ευανάγνωστο.

Το ελκυστικό όργανο πολλαπλών ενδείξεων με έγχρωμη οθόνη TFT 14 cm (5,5 ιντσών) βελτιώνει την εργονομία και αναβαθμίζει οπτικά την περιοχή του οδηγού. Εντυπωσιάζει με την ευκρίνειά του και προσφέρει πολλές πληροφορίες για την κατάσταση λειτουργίας του οχήματός σας. Τα μενού επιλέγονται άνετα και με ασφάλεια από τα πλήκτρα του τιμονιού πολλαπλών λειτουργιών. Ο πίνακας οργάνων αποτελείται από 2 μεγάλα, στρογγυλά καντράν με λευκά γράμματα: το ταχύμετρο στα αριστερά και την ένδειξη διαθέσιμης ισχύος στα δεξιά με ενσωματωμένες λυχνίες ελέγχου και προειδοποιητικές λυχνίες. Διάφορες πληροφορίες εμφανίζονται ή μπορούν να προβληθούν στην έγχρωμη οθόνη που βρίσκεται στη μέση, ανάμεσα στα καντράν. Σε αυτές περιλαμβάνονται, για παράδειγμα, οι οπτικές πληροφορίες από τα συστήματα υποβοήθησης στάθμευσης και το πρόγραμμα οδήγησης που είναι επιλεγμένο τη δεδομένη στιγμή. Η κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας εμφανίζεται ψηφιακά σε μορφή ραβδογράμματος.

 

 

Close
Κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενου ύψους με οσφυϊκή στήριξη.

Μικρή λεπτομέρεια, μεγάλη δράση. 

Το ρυθμιζόμενου ύψους κάθισμα οδηγού με οσφυϊκή στήριξη προσφέρει πιο εργονομική θέση καθίσματος, που προφυλάσσει τη μέση. Εκτός από το μήκος και την κλίση της πλάτης καθίσματος, μπορείτε επίσης να προσαρμόζετε το ύψος του καθίσματος στις ανάγκες σας και να ρυθμίζετε εξατομικευμένα την υποστήριξη της οσφυϊκής χώρας. 

Close
Πακέτο ενεργητικής ασφάλειας.
Πακέτο ενεργητικής ασφάλειας.

Για μια ασφαλή και ξεκούραστη οδηγική εμπειρία.

Το πακέτο ενεργητικής ασφάλειας περιλαμβάνει 4 συστήματα υποβοήθησης οδηγού, που σας ξεκουράζουν και κάνουν ασφαλέστερη την οδήγηση. Μεταξύ αυτών, η ενεργή υποβοήθηση πέδησης, το σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας, το ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας και το σύστημα υποβοήθησης ορίων ταχύτητας ή/και, σε συνδυασμό με το πακέτο πλοήγησης, το σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας. Τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού μπορούν, παραδείγματος χάρη, να αποτρέπουν ατυχήματα με προπορευόμενα ή διερχόμενα οχήματα καθώς και με πεζούς. Επιπλέον, μπορούν να συμβάλλουν στην αναγνώριση άλλων οχημάτων στην περιοχή της νεκρής γωνίας, στην καλύτερη αντίληψη των ορίων ταχύτητας και στην αποτροπή μιας πιθανής ακούσιας εκτροπής από τη λωρίδα κυκλοφορίας. 

 

 

Close
Πτυσσόμενο διαχωριστικό πλέγμα.
Πτυσσόμενο διαχωριστικό πλέγμα.

Έξυπνη λύση.

Το διαχωριστικό πλέγμα από χάλυβα προφυλάσσει τον οδηγό και συνοδηγό από το φορτίο. Εάν πρέπει να μεταφέρετε πολύ μεγάλου μήκους αντικείμενα, μπορείτε να διπλώσετε το κάθισμα του οδηγού κατά 90°. Το κινητό τμήμα του διαχωριστικού πλέγματος απασφαλίζεται, περιστρέφεται κατά 90° προς το κάθισμα του οδηγού και στερεώνεται σε αυτή τη θέση. Με τον τρόπο αυτό αυξάνεται ο χώρος φόρτωσης και ο οδηγός μπορεί να προστατευτεί από το φορτίο. 

Προαιρετικός εξοπλισμός.

  • Στάθμευση
  • Συνδεσιμότητα
Close
Πακέτο στάθμευσης.
Πακέτο στάθμευσης.

Ασφαλής στάθμευση ουσιαστικά σε κάθε περίσταση. 

Για πιο άνετη και πιο ασφαλή στάθμευση από ποτέ, το πακέτο στάθμευσης συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του ενεργού συστήματος υποβοήθησης στάθμευσης με τη συμπληρωματική εποπτεία από μια κάμερα οπισθοπορείας. Έτσι, μπορεί να σας προσφέρει την ιδανική υποστήριξη κατά την αναζήτηση θέσης στάθμευσης, καθώς και κατά την είσοδο και έξοδο από τις θέσεις στάθμευσης. Όταν προσπερνάτε έναν κενό χώρο για στάθμευση, το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης σας βοηθάει να εκτιμήσετε καλύτερα τις διαστάσεις του. Εάν επιλέξετε τη στάθμευση με την όπισθεν, διευθύνει έμπειρα το όχημα για λογαριασμό σας. Εκτός από τις προειδοποιητικές ενδείξεις και τους προειδοποιητικούς ήχους των αισθητήρων υπερήχων που βρίσκονται στο μπροστινό και πίσω τμήμα του οχήματος, η κάμερα οπισθοπορείας προσφέρει καλύτερη εποπτεία και περισσότερη ασφάλεια. Ανάλογα με τον εξοπλισμό του οχήματος, οι εικόνες υψηλής ανάλυσης της κάμερας προβάλλονται στον εσωτερικό καθρέφτη ή στην οθόνη μέσων του συστήματος πολυμέσων MBUX (Mercedes-Benz User Experience).

Προαιρετικός εξοπλισμός.

Close
Σύστημα πολυμέσων MBUX με πλοήγηση και DAB.
Σύστημα πολυμέσων MBUX με πλοήγηση και DAB.

Σύστημα πολυμέσων MBUX με πλοήγηση και ψηφιακό ραδιόφωνο (DAB).

Αξιοποιήστε όλες τις δυνατότητες του ψηφιακού, φιλικού προς τον χρήστη και επεκτάσιμου συστήματος πολυμέσων MBUX: με έξυπνες λειτουργίες πλοήγησης, χειρισμό με φωνητικές εντολές μέσω της φράσης «Hey Mercedes», διάφορες διεπαφές και πλούσιο Infotainment, από την ενσωμάτωση smartphone μέχρι την ψηφιακή ραδιοφωνική λήψη DAB. Ο χειρισμός του συστήματος πολυμέσων MBUX είναι απλός και διαισθητικός. Πραγματοποιείται από την οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης 17,8 cm (7 ιντσών), τα πλήκτρα ελέγχου αφής του τιμονιού, τον πίνακα διακοπτών κάτω από την οθόνη αφής ή το σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC. Επιπλέον, με το MBUX διαθέτετε ένα υψηλής ποιότητας σύστημα πλοήγησης στο όχημα, το οποίο κάνει πιο ξεκούραστη κάθε διαδρομή χάρη στην έξυπνη καθοδήγηση – και με τη γρήγορη πλοήγηση μέσω σκληρού δίσκου και τα τελευταία online δεδομένα σας οδηγεί αξιόπιστα και γρήγορα μέχρι τον προορισμό. Η διεπαφή Bluetooth® με λειτουργία ανοικτής ακρόασης κάνει ακόμη ασφαλέστερες τις τηλεφωνικές κλήσεις στη διάρκεια της οδήγησης. Η ενσωμάτωση smartphone μέσω Android Auto® ή Apple CarPlay σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε λειτουργίες του κινητού σας τηλεφώνου με βέλτιστο τρόπο – για παράδειγμα, να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική. Επιπλέον, η θύρα USB στην κάτω θήκη της κεντρικής κονσόλας επιτρέπει τη σύνδεση περισσότερων κινητών συσκευών. Τέλος, με το MBUX απολαμβάνετε επίσης τα πλεονεκτήματα του ψηφιακού ραδιοφώνου (DAB+). Το πακέτο πλοήγησης* περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα ακόλουθα ψηφιακά πρόσθετα, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το MBUX: Live Traffic Information, Online ενημέρωση χαρτών και εκτεταμένες λειτουργίες MBUX. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτές τις υπηρεσίες άνετα από το Mercedes me Portal. 

Προαιρετικός εξοπλισμός.

* Τα στοιχεία που σημαίνονται με * αφορούν σε ψηφιακά πρόσθετα. Για τη χρήση των ψηφιακών προσθέτων απαιτείται προσωπικό Mercedes me ID καθώς και η συμφωνία με τους όρους χρήσης για τα ψηφιακά πρόσθετα. Επιπλέον, το όχημα πρέπει να είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό χρήστη. Μετά τη λήξη της αρχικής περιόδου ισχύος είναι εφικτή η ανανέωση των ψηφιακών προσθέτων έναντι χρέωσης, εφόσον εξακολουθούν να προσφέρονται για το αντίστοιχο όχημα. Η πρώτη ενεργοποίηση των ψηφιακών προσθέτων μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 1 έτους από την πρώτη ταξινόμηση ή τη θέση σε λειτουργία από τον πελάτη, όποιο συμβεί πρώτο.

Γνωρίστε το Mercedes-Benz eCitan Van τώρα.

Κλείστε ραντεβού για Test Drive.

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας