Mercedes-Benz eVito Van

Mercedes-Benz eVito Van

eVito Van. 100% ηλεκτρικό.

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Αυτονομία 150 - 184 km1, 2.

Το eVito Van είναι τόσο λειτουργικό, ασφαλές και άνετο όσο έχετε συνηθίσει από τα οχήματα Mercedes-Benz Vito. Ο ηλεκτροκινητήρας υψηλής απόδοσης έχει ισχύ έως 85 kW (116 hp) [eVito Van με άδεια επαγγελματικού (N1). Κατανάλωση ρεύματος σε μικτό κύκλο δοκιμών 24,9–20,5 kWh/100 km, εκπομπές CO2 0 g/km]1 [*] και ροπή στρέψης έως 300 Nm.
Με αυτονομία που φτάνει τα 184 km1, το eVito Van ενδείκνυται κυρίως για δρομολόγια εντός πόλης. Η μπαταρία διαθέτει ωφέλιμη χωρητικότητα 35 kWh και με ισχύ φόρτισης έως 7,4 kW μπορεί να φορτίζεται από 0 σε 100 % σε περίπου 6 ώρες.2Με χωρητικότητα φόρτωσης έως 6,6 m³ η ηλεκτροκίνηση δεν σας περιορίζει καθόλου.

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Χώρος φόρτωσης.
Χώρος φόρτωσης.

Το eVito Van διαθέτει άπλετο χώρο και χωράει όσα χρειάζεστε. Είναι ένα επαγγελματικό όχημα για υψηλές απαιτήσεις και αντάξιος εκπρόσωπος της επιχείρησής σας. Ειδικότητά του είναι η μεταφορά φορτίου. Παρά τις διαστάσεις στο εσωτερικό του, αρκείται σε ένα ύψος οχήματος κάτω των 2 μέτρων και έτσι χωράει χωρίς κανένα πρόβλημα στα περισσότερα γκαράζ, κλειστούς χώρους στάθμευσης, υπόγεια γκαράζ και πλυντήρια αυτοκινήτων.

Close
Διθέσιο ενιαίο κάθισμα συνοδηγού
Διθέσιο ενιαίο κάθισμα συνοδηγού

 

Το διθέσιο κάθισμα συνοδηγού προσφέρει μια επιπλέον θέση, με ζώνη ασφαλείας τριών σημείων και προσκέφαλο με ρύθμιση ύψους, στο μπροστινό μέρος του κόκπιτ.

Close
Πακέτο καπνιστή

 

Το πακέτο καπνιστή περιλαμβάνει όσα χρειάζεται καθ' οδόν ένας καπνιστής: αναπτήρα και σταχτοδοχείο, συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση της καθαριότητας στον εσωτερικό χώρο.

Close
Διαχωριστικό τοίχωμα με παράθυρο
Διαχωριστικό τοίχωμα με παράθυρο

 

Το ενιαίο διαχωριστικό τοίχωμα στην κολόνα B με παράθυρο προσφέρει ορατότητα στον χώρο φόρτωσης ή/και προς τα πίσω και απομονώνει τη θέση οδηγού από τον χώρο φόρτωσης.

Close
Πίσω καπό
Πίσω καπό

 

Το πίσω καπό με μεγάλο άνοιγμα χώρου φόρτωσης επιτρέπει άνετη φόρτωση και εκφόρτωση ακόμα και αποσκευών ή φορτίων μεγάλου όγκου.

Close
Συρόμενη πόρτα δεξιά
Συρόμενη πόρτα δεξιά

 

Η δεξιά συρόμενη πόρτα διευκολύνει τη φόρτωση και εκφόρτωση με μεγάλο πλάτος φόρτωσης 961 mm και ύψος φόρτωσης 1.252 mm.

Close
Σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα

 

Το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα υποστηρίζει τον οδηγό στην ασφαλή εκκίνηση σε ανηφόρες, καθώς διατηρεί την πίεση των φρένων για λίγο, αποτρέποντας την κύλιση του οχήματος προς τα πίσω.

Close
Ημιαυτόματα ρυθμιζόμενο σύστημα κλιματισμού TEMPMATIC
Ημιαυτόματα ρυθμιζόμενο σύστημα κλιματισμού TEMPMATIC

 

Το ημιαυτόματα ρυθμιζόμενο σύστημα κλιματισμού TEMPMATIC αυξάνει το αίσθημα ευεξίας χάρη στον ευχάριστα κλιματισμένο εσωτερικό χώρο και συμβάλλει σημαντικά στην ασφαλή κατάσταση του οδηγού.

Close
Τιμόνι με ρύθμιση κλίσης και ύψους
Τιμόνι με ρύθμιση κλίσης και ύψους

 

Το τιμόνι με ρύθμιση κλίσης και ύψους επιτρέπει σε οδηγούς διαφορετικού ύψους να απολαμβάνουν μια εξατομικευμένη και εργονομική θέση οδήγησης.

Close
Θέρμανση καθίσματος οδηγού
Θέρμανση καθίσματος οδηγού

 

Ευχάριστη θερμοκρασία στα μπροστινά καθίσματα αμέσως μετά την έναρξη της διαδρομής.

Η ηλεκτρική θέρμανση του καθίσματος οδηγού ενισχύει την άνεση καθίσματος και το αίσθημα ευεξίας τις κρύες ημέρες και νύχτες. Το κάθισμα οδηγού διαθέτει ενσωματωμένη θέρμανση καθίσματος 3 βαθμίδων. Η χειροκίνητη ενεργοποίηση γίνεται από έναν ξεχωριστό διακόπτη στη μονάδα χειρισμού της πόρτας. Με τη βοήθεια ενός χρονοδιακόπτη, η απόδοση θέρμανσης μειώνεται σταδιακά και αυτόματα από την υψηλότερη βαθμίδα «3» έως τη χαμηλότερη βαθμίδα «1». Αφού επιτευχθεί η χαμηλότερη βαθμίδα θέρμανσης, απενεργοποιείται αυτόματα η θέρμανση καθίσματος. Μπορεί επίσης να απενεργοποιηθεί χειροκίνητα ανά πάσα στιγμή.

 

Close
Ολοκληρωμένο πακέτο συντήρησης
Ολοκληρωμένο πακέτο συντήρησης

 

Όχημα υψηλής τάσης. Συντήρηση υψηλών επιδόσεων.

Το ολοκληρωμένο πακέτο συντήρησης1 καλύπτει τα έξοδα συντήρησης για τα πρώτα 4 χρόνια – έτσι, διασφαλίζονται η απόδοση και η αξιοπιστία του οχήματος. Η τακτική και επαγγελματική συντήρηση, καθώς και ο έλεγχος σημαντικών εξαρτημάτων υψηλής τάσης καθώς και περαιτέρω εξαρτημάτων και λειτουργιών του οχήματος, σας προστατεύουν από περιττά έξοδα επισκευής. Έτσι, ελαχιστοποιούνται οι χρόνοι ακινητοποίησης και διατηρείται στο μέγιστο η αξία του οχήματος.

 

Extra εξοπλισμός
Close
Πακέτο αντικλεπτικής προστασίας
Πακέτο αντικλεπτικής προστασίας

 

Το πακέτο αντικλεπτικής προστασίας συμβάλλει στην προστασία του αυτοκινήτου από κλοπή με τη βοήθεια οπτικής και ηχητικής ειδοποίησης.

 

Close
Πακέτο καθρεφτών Vito
Πακέτο καθρεφτών Vito

 

Το πακέτο καθρεφτών για το Vito με καθρέφτες που σκουραίνουν αυτόματα και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες, αυξάνει την άνεση και την ασφάλεια κατά την οδήγηση.

Close
Πακέτο Topload

 

Το πακέτο Topload επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή μεταφορά σκάλας στην οροφή του οχήματος.

Close
Πλαστικό κάλυμμα δαπέδου
Πλαστικό κάλυμμα δαπέδου

 

Το μαύρο, ελαφρύ πλαστικό κάλυμμα δαπέδου είναι ανθεκτικό, αδιάβροχο και εύκολο στον καθαρισμό.

Close
Διπλή ποτηροθήκη
Διπλή ποτηροθήκη

 

Η διπλή ποτηροθήκη προσφέρει σε οδηγό και συνοδηγό μια, εύκολη στην πρόσβαση, θέση για αναψυκτικά.

Close
Λωρίδα φωτισμού LED στον χώρο φόρτωσης
Λωρίδα φωτισμού LED στον χώρο φόρτωσης

 

Η λωρίδα φωτισμού LED στο επάνω πίσω μέρος του οχήματος φωτίζει τον χώρο φόρτωσης όσο το δυνατόν καλύτερα και διευκολύνει τον προσανατολισμό κατά τη φόρτωση και την εκφόρτωση.

Close
Ενιαίο διαχωριστικό τοίχωμα
Ενιαίο διαχωριστικό τοίχωμα

 

Το ενιαίο διαχωριστικό τοίχωμα στην κολόνα B προστατεύει τον οδηγό και τον συνοδηγό από το φορτίο, απομονώνει τον χώρο του οδηγού από τον χώρο φόρτωσης ενώ ταυτόχρονα προφυλάσσει τον χώρο του οδηγού από τις ακαθαρσίες, τη σκόνη και τους θορύβους.

Close
Ράγες οροφής
Ράγες οροφής

 

Οι μαύρες ράγες οροφής επιτρέπουν τη μεταφορά πρόσθετου φορτίου πάνω στην οροφή του οχήματος και δίνουν στο όχημα ιδιαίτερη εμφάνιση.

 

Close
Ηλεκτρική ενεργοποίηση για συρόμενες πόρτες

 

Η συρόμενη πόρτα μπορεί να ανοίγει και να κλείνει ηλεκτρικά με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς ούτε να χρειάζεται να βγει ο οδηγός από το όχημα αλλά ούτε και να τη χειρίζεται ο συνοδηγός.

Close
Προφυλακτήρες και προσαρτήματα στο χρώμα του αμαξώματος

 

Οι προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος αναβαθμίζουν τη συνολική εμφάνιση του οχήματος.

Close
Audio 30
Audio 30

 

Το σύστημα πολυμέσων Audio 30 εντυπωσιάζει με τις πολλαπλές δυνατότητες επικοινωνίας και infotainment, αλλά και τον διαισθητικό χειρισμό μέσω της οθόνης αφής 17,8 cm (7 ιντσών).

Close
Αναπαυτικό κάθισμα οδηγού

 

Το κάθισμα οδηγού με αναπαυτικό προσκέφαλο και υποβραχιόνιο προσαρμόζεται εύκολα στις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός επιτρέποντας χαλαρή οδήγηση και σε μεγάλες διαδρομές.

Close
Έκδοση βάρους 2.800 kg

 

Η έκδοση βάρους 2.800 kg επιτρέπει την προσαρμογή του ωφέλιμου φορτίου του οχήματος στο προφίλ χρήσης.

Close
Καλώδιο φόρτισης Mode 3 (τύπος 2, 3x20A) 8m
Καλώδιο φόρτισης Mode 3 (τύπος 2, 3x20A) 8m

 

Το καλώδιο φόρτισης μήκους 8m με φίσα τύπου 2 συνδέει το όχημά σας με ένα wallbox ή έναν σταθμό φόρτισης. Έτσι, είναι δυνατή η διφασική φόρτιση με έως 7,4 kW σε αντίστοιχη υποδομή φόρτισης καθ' οδόν.

Close
Καλώδιο φόρτισης Mode 3 (τύπος 2, 3x32A) 8 m
Καλώδιο φόρτισης Mode 3 (τύπος 2, 3x32A) 8 m

 

Αυτό το καλώδιο φόρτισης σάς προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία αναφορικά με τη φόρτιση του ηλεκτρικού σας οχήματος επιτρέποντάς σας να φορτίζετε την μπαταρία διφασικά ή μονοφασικά με έως 7,4 kW. Το καλώδιο φόρτισης Mode 3 μήκους 8 m με φίσα τύπου 2 συνδέει το όχημα με τα αντίστοιχα wallbox ή σταθμούς φόρτισης. Προτείνεται σε χώρες με μοναφασική παροχή.

 

Close
Συρόμενη πόρτα αριστερά
Συρόμενη πόρτα αριστερά

 

Διπλάσια ευελιξία με 2 συρόμενες πόρτες.

Η συρόμενη πόρτα στην αριστερή πλευρά του οχήματος προσφέρει επιπλέον πρόσβαση στο όχημα. Χάρη σε αυτήν, η φόρτωση-εκφόρτωση καθώς και η επιβίβαση-αποβίβαση γίνονται ταχύτερα και με μεγαλύτερη ευελιξια, π.χ. κατά την κυκλοφορία στο κέντρο της πόλης όπου οι δρόμοι είναι στενοί.

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

  • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
  • Ανάρτηση
  • Συνδεσιμότητα
  • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Προσαρμοζόμενος φωτισμός πέδησης
Προσαρμοζόμενος φωτισμός πέδησης

 

Ο προσαρμοζόμενος φωτισμός πέδησης μπορεί, με το χαρακτηριστικό αναβοσβήσιμό του, να μειώσει σημαντικά τον χρόνο αντίδρασης των οδηγών των οχημάτων που ακολουθούν και έτσι να αποτρέψει τυχόν ατυχήματα πρόσκρουσης.

Close
Αερόσακος οδηγού και συνοδηγού
Αερόσακος οδηγού και συνοδηγού

 

Ο αερόσακος οδηγού ή/και συνοδηγού μπορεί να μειώνει τον κίνδυνο σοβαρών τραυματισμών στο κεφάλι και τον κορμό σε περίπτωση δυνατής μετωπικής σύγκρουσης.

Η απεικόνιση παρουσιάζει ενδεικτικά διάφορους αερόσακους σε πλήρως ενεργοποιημένη κατάσταση.

Close
Πλευρικός αερόσακος θώρακα-λεκάνης οδηγού και συνοδηγού
Πλευρικός αερόσακος θώρακα-λεκάνης οδηγού και συνοδηγού

 

Ο πλευρικός αερόσακος θώρακα-λεκάνης μπορεί να συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου τραυματισμού του οδηγού και του συνοδηγού σε περίπτωση ατυχήματος με πλευρική σύγκρουση.

Προαιρετικός εξοπλισμός. Η απεικόνιση παρουσιάζει ενδεικτικά διάφορους αερόσακους πλήρως ενεργοποιημένη κατάσταση.

Close
Αερόσακοι παραθύρου οδηγού και συνοδηγού

 

Οι αερόσακοι παραθύρου οδηγού και συνοδηγού μπορούν να συμβάλλουν στη μείωση του κινδύνου τραυματισμών στο κεφάλι και το πρόσωπο σε περίπτωση σφοδρής πλευρικής σύγκρουσης.

Προαιρετικός εξοπλισμός.  

Close
Ηλεκτροκινητήρας με έως 85 kW (116 hp)
Ηλεκτροκινητήρας με έως 85 kW (116 hp)

Ηλεκτροκινητήρας με χαμηλή στάθμη θορύβου και τοπικά χωρίς εκπομπές 

Ο ηλεκτροκινητήρας υψηλής απόδοσης με έως 85 kW (116 hp) [eVito Van με άδεια επαγγελματικού (N1). Κατανάλωση ρεύματος σε μικτό κύκλο δοκιμών 24,9–20,5  kWh/100 km, εκπομπές CO₂ 0 g/km ]1,[*] εντυπωσιάζει με την πολύ μεγάλη ροπή και την ιδιαίτερα ομαλή λειτουργία του. Ο ηλεκτροκινητήρας, σε σύγκριση με έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης, έχει σημαντικά υψηλότερο βαθμό απόδοσης, λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα και η μέγιστη ροπή στρέψης είναι διαθέσιμη σχεδόν από τις πρώτες στροφές του κινητήρα. Με την παραγωγή ρεύματος για το ηλεκτρικό όχημα από εναλλακτικές μορφές ενέργειας, το σύστημα κίνησης δεν έχει εκπομπές. Αυτό καθιστά τον ηλεκτροκινητήρα ένα οικονομικό και πιο φιλικό προς το περιβάλλον είδος συστήματος μετάδοσης κίνησης για αστικά κέντρα, που έχουν ήδη υψηλά επίπεδα μόλυνσης από το καυσαέριο και στα οποία ισχύουν όλο και πιο αυστηρές προδιαγραφές για τις εκπομπές. Επιπλέον, ο ηλεκτροκινητήρας εμφανίζει λιγότερες φθορές και χρειάζεται λιγότερη συντήρηση σε σύγκριση με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης. Έτσι, δεν προκύπτουν π.χ. έξοδα για την αλλαγή λαδιών κατά τη λειτουργία.

 

Close
Μονάδα επικοινωνίας για ψηφιακές υπηρεσίες (LTE)
Μονάδα επικοινωνίας για ψηφιακές υπηρεσίες (LTE)

Επιτρέπει τη χρήση των υπηρεσιών Mercedes PRO connect.1

Η μόνιμη κάρτα SIM της μονάδας επικοινωνίας (LTE) επιτρέπει την αξιόπιστη και γρήγορη σύνδεση του οχήματος στο διαδίκτυο2. Η σύνδεση αυτή χρησιμοποιείται για το σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης Mercedes-Benz3 και όλες τις άλλες υπηρεσίες του Mercedes PRO connect1. Το Mercedes PRO connect1 προσφέρει διαφάνεια, έλεγχο και υποστήριξη, για ακόμα πιο αποδοτική εργασιακή καθημερινότητα.

 

Close
Συστήματα ψυχαγωγίας.

 

Τα προαιρετικά ηχοσυστήματα προσφέρουν σύστημα ανοιχτής ακρόασης, καθώς και streaming μουσικής μέσω Bluetooth®, ενώ επιτρέπουν εν μέρει την ενσωμάτωση smartphone. Επιπλέον, χάρη στον εύκολο χειρισμό, ανταπεξέρχεστε όσο το δυνατόν πιο οικονομικά και ευχάριστα στην εργασία σας. Ο χειρισμός των προαιρετικών συστημάτων πολυμέσων Audio 30 και Audio 40 μέσω οθόνης αφής γίνεται διαισθητικά και άνετα.

Close
Αυτόματος φωτισμός πορείας

 

Η υποβοήθηση φωτισμού πορείας ενεργοποιεί ή/και απενεργοποιεί αυτόματα τον φωτισμό πορείας ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού, αυξάνοντας έτσι την οδηγική άνεση για τον οδηγό αλλά και την ασφάλειά του κατά την κυκλοφορία.

Προαιρετικός εξοπλισμός

Close
Κάμερα οπισθοπορείας
Κάμερα οπισθοπορείας

 

Η κάμερα οπισθοπορείας προβάλλει φωτορεαλιστικά την περιοχή ακριβώς πίσω από το αυτοκίνητο στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων, συμβάλλοντας έτσι στην αποτροπή ζημιών κατά τη στάθμευση και τους ελιγμούς.

Προαιρετικός εξοπλισμός

Οδηγικά χαρακτηριστικά

Γνωρίστε το Mercedes-Benz eVito Van τώρα.

Κλείστε ραντεβού για Test Drive.

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας