Mercedes-Benz Marco Polo

Mercedes-Benz Marco Polo
* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Το Marco Polo είναι το κόμπακτ αυτοκινούμενο τροχόσπιτο για όσους θεωρούν τη σχεδίαση και την άνεση σημαντικούς παράγοντες. Προσφέρει όλα όσα χρειάζονται για κορυφαίου επιπέδου οδήγηση, διαμονή και ύπνο. Στο εσωτερικό προσφέρει μελετημένη διαρρύθμιση με υψηλής ποιότητας κουζίνα και ντουλάπια, μία εκτεινόμενη οροφή με κρεβάτι οροφής και ένα διθέσιο ενιαίο κάθισμα που γίνεται κουκέτα ανέσεων, ώστε να μπορούν να κοιμούνται 4 άτομα άνετα. Με τον υψηλής ποιότητας εξοπλισμό και το διαισθητικό σχεδιασμό infotainment, συναρπάζει εξίσου στην καθημερινότητα όσο και στα ταξίδια. 

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Ταξίδια και ύπνος στη διακεκριμένη θέση.
Ταξίδια και ύπνος στη διακεκριμένη θέση.

Άνετα ταξίδια και αναπαυτικός ύπνος χάρη στο διθέσιο ενιαίο κάθισμα που γίνεται κουκέτα ανέσεων. Για ξεκούραστες διαδρομές, η πλάτη ρυθμίζεται ξεχωριστά για κάθε θέση του καθίσματος, πολύ απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Και οι δύο θέσεις είναι εξοπλισμένες με ενσωματωμένες ζώνες ασφαλείας τριών σημείων και σύστημα στερέωσης παιδικού καθίσματος ISOFIX.   

Αφού φτάσετε στον προορισμό σας, το ενιαίο κάθισμα ρυθμίζεται ηλεκτρικά στην οριζόντια θέση. Έτσι, δημιουργείται μία όσο το δυνατόν πιο επίπεδη οριζόντια επιφάνεια και ταυτόχρονα ξεφουσκώνουν τα πνευματικά, πλευρικά ρυθμιζόμενα υποθέματα στην πλάτη και την έδρα του καθίσματος, τα οποία παρέχουν πλευρική στήριξη κατά την οδήγηση. Σε συνδυασμό με την επέκταση κρεβατιού δημιουργείται μία αναπαυτική, επίπεδη επιφάνεια για 2 άτομα περ. 2,03 m x 1,13 m. Τώρα βγάλτε απλώς τα σεντόνια και τα σκεπάσματα από τις δύο θήκες του συρταριού κάτω από το κάθισμα και απολαύστε μία νύχτα με όνειρα γλυκά.

Close
Χωρητικότητα 40 λίτρων για φρέσκα τρόφιμα και ποτά.
Χωρητικότητα 40 λίτρων για φρέσκα τρόφιμα και ποτά.

Το ψυγείο διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα και τα ποτά δροσερά στη διάρκεια του ταξιδιού αλλά και στον προορισμό. Το ευρύχωρο ψυγείο με συμπιεστή έχει χωρητικότητα 40 λίτρων και είναι κατηγορίας *** (έως –16 °C). Είναι ενσωματωμένο στην κουζίνα, εξαιρετικά αθόρυβο και ενεργειακό αποδοτικό.

Close
Ανατομικό κρεβάτι, κατάλληλο για αλλεργικούς.
Ανατομικό κρεβάτι, κατάλληλο για αλλεργικούς.

Στο κρεβάτι οροφής μπορούν να κοιμούνται αναπαυτικά και ξεκούραστα 2 άτομα. Το υψηλής ποιότητας στρώμα από αφρώδες υλικό ψυχρής κατεργασίας έχει επιφάνεια περ. 2,05 m x 1,13 m, αναπνέει και είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες. Στηρίζεται σε ένα τελάρο με σημειακά ελαστικά ελατήρια, το οποίο προσφέρει εξαιρετική άνεση ακόμη και περιμετρικά στο πλαίσιο. Δεξιά και αριστερά υπάρχουν φώτα ανάγνωσης LED. Μία θύρα USB στο μπροστινό τμήμα της επένδυσης οροφής επιτρέπει τη φόρτιση κινητών συσκευών.

Close
Εξατομικευμένη άνεση καθίσματος με πλήρη περιστροφή.
Εξατομικευμένη άνεση καθίσματος με πλήρη περιστροφή.

Το περιστρεφόμενο αναπαυτικό κάθισμα οδηγού προσφέρει πολλά περισσότερα από άνεση κατά την οδήγηση, αφού μπορεί να περιστρέφεται όταν το όχημα είναι στάσιμο. Για παράδειγμα, μπορεί να περιστρέφεται κατά 180° σε αντικριστή θέση απέναντι από τους επιβάτες της πίσω σειράς καθισμάτων. Επίσης, όταν περιστρέφεται κατά 50° προς την πόρτα, διευκολύνει την έξοδο από το όχημα.

Και φυσικά το κάθισμα προσφέρει κορυφαία άνεση και στη διάρκεια της οδήγησης. Στο αναπαυτικό κάθισμα οδηγού βρίσκουν την ιδανική θέση οδηγοί κάθε ύψους και σωματότυπου, ώστε να κάθονται άνετα σε μεγάλες διαδρομές. Για τον σκοπό αυτό το κάθισμα διαθέτει οκτώ μηχανικές ρυθμίσεις: κατά μήκος για τη σωστή απόσταση των ποδιών από τα πεντάλ και καθ'ύψος, καθώς και ως προς την κλίση της πλάτης και της έδρας του καθίσματος για περισσότερη άνεση. Επιπλέον, ρυθμίζεται και το προσκέφαλο ως προς το ύψος και την κλίση, ανάλογα με το ύψος και τις απαιτήσεις άνεσης του οδηγού. Άλλο ένα όφελος άνεσης προσφέρει το υποβραχιόνιο ανάμεσα στον οδηγό και το συνοδηγό.

Extra εξοπλισμός
Close
Κομψός δερμάτινος εξοπλισμός και όμορφος διάκοσμος
Κομψός δερμάτινος εξοπλισμός και όμορφος διάκοσμος

Το πακέτο Design εσωτερικού αναβαθμίζει, μεταξύ άλλων, τον εσωτερικό χώρο του οχήματος με κομψό δερμάτινο εξοπλισμό και ελκυστικά στοιχεία διάκοσμου και του προσδίδει έναν ιδιαίτερο, σπορτίφ χαρακτήρα. Το πακέτο περιλαμβάνει αναρτώμενα καθίσματα ανέσεων σε δέρμα Λουγκάνο καθώς και τιμόνι και μοχλό αλλαγής ταχυτήτων από δέρμα νάπα. Για το διάκοσμο υπάρχει επιλογή μεταξύ πολλών, ελκυστικών εκδόσεων. Τα σπορ πεντάλ από βουρτσισμένο αλουμίνιο ενισχύουν τον σπορ χαρακτήρα του πακέτου Design εσωτερικού.

Close
Χειριστείτε άνετα την εκτεινόμενη οροφή.
Χειριστείτε άνετα την εκτεινόμενη οροφή.

Η ηλεκτρική εκτεινόμενη οροφή EASY UP ανοίγει και κλείνει άνετα με το πάτημα ενός κουμπιού και επιτρέπει την ευέλικτη χρήση του οχήματος. Όταν ανασηκώνεται η οροφή, δημιουργείται μία αίσθηση γενναιόδωρης ευρυχωρίας χάρη στο εσωτερικό ύψος των 2350 mm. Το φως ημέρας που μπαίνει μέσω της πτυσσόμενης φυσούνας κάνει ακόμη πιο ευχάριστο το περιβάλλον. Το πτυσσόμενο κρεβάτι οροφής που είναι ενσωματωμένο στην εκτεινόμενη οροφή προσφέρει αναπαυτικό ύπνο για 2 άτομα.

Η πτυσσόμενη φυσούνα μεταξύ της οροφής και του αμαξώματος αποτελείται από αδιαφανές, ανθεκτικό στο νερό, υφασμένο πλαστικό που αναπνέει με πλευρικά ανοίγματα αερισμού. Εσωτερικά, η πτυσσόμενη φυσούνα εναρμονίζεται με το χρώμα του εξοπλισμού, ενώ εξωτερικά είναι γκρι.

Close
Πίσω παρμπρίζ ανοιγόμενο ανεξάρτητα από το πίσω καπό.
Πίσω παρμπρίζ ανοιγόμενο ανεξάρτητα από το πίσω καπό.

Το ξεχωριστά ανοιγόμενο πίσω παρμπρίζ ανοίγει και κλείνει χειροκίνητα, ανεξάρτητα από το πίσω καπό. Έτσι, ο χώρος πρόσβασης γίνεται πολύ ευκολότερα προσβάσιμος, ιδίως σε στενούς χώρους στάθμευσης.

Πέρα από την άνεση που προσφέρει, το ξεχωριστά ανοιγόμενο πίσω παρμπρίζ αναβαθμίζει και την εμφάνιση του πίσω καπό, για παράδειγμα, με το πρόσθετο χρωμιωμένο στοιχείο στην κάτω ακμή του.

  • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
  • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Άφθονος χώρος για ασφάλεια.
Άφθονος χώρος για ασφάλεια.

Όπου κι αν ταξιδεύετε, η ασφάλεια σας συνοδεύει πιστά χάρη στο ATTENTION ASSIST και το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων του βασικού εξοπλισμού. Καινοτόμα, προαιρετικά, συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας, όπως το ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC, η προσαρμοζόμενη υποβοήθηση πέδησης για το Marco Polo, το COLLISION PREVENTION ASSIST για το Marco Polo ACTIVITY, τα συστήματα υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας και νεκρής γωνίας ορατότητας, καλώς και το LED Intelligent Light System, αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο το υποδειγματικό επίπεδο ασφάλειας.

Close
Σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus
Σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus

Το σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus φωτίζει πάντα τέλεια το οδόστρωμα, χωρίς τα φώτα μεγάλης σκάλας να τυφλώνουν τους άλλους οδηγούς.

Γνωρίστε το Mercedes-Benz Marco Polo τώρα.

Κλείστε ραντεβού για Test Drive.

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας
Φωτογραφίες και ταινίες

Φωτογραφίες.

Το νέο Mercedes-Benz Marco Polo : απολαύστε το, κατεβάστε σχετικές πληροφορίες και κοινοποιήστε τις.