Mercedes-Benz Vito Tourer

Mercedes-Benz Vito Tourer
* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Είστε πάντα σε ετοιμότητα; Σας αρέσουν οι προκλήσεις; Κάνετε τη δουλειά σας με μεράκι; Εάν ναι, τότε το Vito Tourer είναι το όχημα που σας ταιριάζει απόλυτα. Διότι το Vito Tourer σάς πηγαίνει μπροστά, όχι μόνο στο δρόμο αλλά και στην επιχειρηματική σας επιτυχία. Οι επιδόσεις του είναι υποδειγματικές, τόσο στους τομείς της οικονομίας και της ποιότητας, όσο και σε εκείνους της πολυμορφικότητας και της ασφάλειας. Άλλωστε, είναι ο ειδικός στις επαγγελματικές μεταφορές επιβατών, από τον ειδικό στα επαγγελματικά οχήματα.

 

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Προειδοποιεί τον οδηγό για υπερβολική κούραση
Προειδοποιεί τον οδηγό για υπερβολική κούραση

Προειδοποιεί τον οδηγό για υπερβολική κούραση.

Αξιολογεί σχετικές παραμέτρους, ώστε να αναγνωρίζει την κούραση το οδηγού.

Το σύστημα ATTENTION ASSIST μπορεί να βοηθά ώστε να μην αποκοιμηθεί ο οδηγός και αυξάνει την ασφάλεια οδήγησης ιδίως σε μεγάλες, νυχτερινές διαδρομές. Το σύστημα προειδοποιεί τον οδηγό οπτικά και ηχητικά, όταν αναγνωρίζει χαρακτηριστικά σημάδια κούρασης ή έντονης έλλειψης συγκέντρωσης και τον παροτρύνει να κάνει ένα διάλειμμα. Για την ανάλυση της οδηγικής συμπεριφοράς αξιολογούνται οι κινήσεις του τιμονιού και δημιουργείται ένα προσωπικό προφίλ οδηγού.

Ένα έγχρωμο διάγραμμα με μπάρες 5 βαθμίδων οπτικοποιεί την τρέχουσα κατάσταση προσοχής του οδηγού και την εμφανίζει στην οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων του οργάνου πολλαπλών ενδείξεων. Αν το ATTENTION ASSIST διαπιστώσει ότι το επίπεδο προσοχής είναι χαμηλό, συστήνεται ένα διάλειμμα προβάλλοντας ένα εικονίδιο κούπας καφέ και ακούγεται ένα ηχητικό σήμα. Το σύστημα λειτουργεί σε ταχύτητα από 60 έως 200 km/h, ενώ από το όργανο πολλαπλών ενδείξεων μπορεί να ρυθμίζεται η επιθυμητή ευαισθησία και να απενεργοποιείται.

Close
Σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων
Σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων

Βοηθά στη διατήρηση της πορείας όταν πνέουν πλευρικοί άνεμοι.

Μειώνει την εκτροπή από τη πορεία μέσω επεμβάσεων στα φρένα.

Το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων μπορεί να αναγνωρίζει εγκαίρως την εκτροπή από την πορεία λόγω των δυνατών ριπών ανέμου και να βοηθά τον οδηγό να παραμένει στη λωρίδα οδήγησης. Η ξαφνική εκτροπή του οχήματος από την πορεία μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτες αντιδράσεις του οδηγού. Το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων μπορεί να διορθώνει αυτόματα την πορεία του οχήματος με ταχύτητα οδήγησης από 80 km/h. Έτσι μειώνεται σημαντικά η εκτροπή από τη πορεία του και αντισταθμίζεται ή/και ελαττώνεται περαιτέρω η επίδραση των ριπών ανέμου.

Close
Αερόσακος οδηγού και συνοδηγού
Αερόσακος οδηγού και συνοδηγού

Προστασία υψηλού επιπέδου σε μετωπική σύγκρουση.

Μπροστινός αερόσακος στο τιμόνι.

Ο αερόσακος οδηγού και συνοδηγού μπορεί να μειώνει τον κίνδυνο σοβαρών τραυματισμών στο κεφάλι και τον κορμό, σε περίπτωση δυνατής μετωπικής σύγκρουσης.

Η απεικόνιση παρουσιάζει ενδεικτικά διάφορους αερόσακους πλήρως ενεργοποιημένη κατάσταση.

Extra εξοπλισμός
Close
Πακέτο τραπεζιού
Πακέτο τραπεζιού

Περισσότερη ευελιξία καθ'οδόν.

Ένα πρακτικό τραπέζι και πρόσθετες θήκες αποθήκευσης.

Το πακέτο τραπεζιού περιλαμβάνει πολλά λειτουργικά πρόσθετα χαρακτηριστικά που κάνουν την παραμονή στο όχημα πιο άνετη. Στο πτυσσόμενο και συρόμενο τραπέζι μπορείτε να τρώτε, να εργάζεστε ή να παίζετε. Οι ποτηροθήκες στα πλευρικά τοιχώματα προσφέρουν ασφαλή θέση για τα ποτά. Επίσης, οι πρόσθετες δυνατότητες αποθήκευσης στα δίχτυα που βρίσκονται στις πλάτες καθισμάτων οδηγού και συνοδηγού κάνουν το εσωτερικό χώρο ακόμη πιο λειτουργικό. Στην πρίζα, 12 V μπορούν να συνδέονται και να φορτίζουν κινητές συσκευές.

Close
Κάμερα οπισθοπορείας
Κάμερα οπισθοπορείας

Περισσότερη ασφάλεια κατά την οπισθοπορεία.

Κάμερα οπισθοπορείας

Η κάμερα οπισθοπορείας διευκολύνει τη στάθμευση και τους ελιγμούς, εμφανίζοντας την περιοχή πίσω από το όχημα, στην οποία δεν έχετε άμεση ορατότητα. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγονται ζημιές κατά την στάθμευση και τους ελιγμούς. Επιπλέον, οι δυναμικές βοηθητικές γραμμές και η προβολή 180° διευκολύνουν τον προσανατολισμό κατά την οπισθοπορεία.

  • Στάθμευση
  • Φωτισμός και ορατότητα
Close
ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΙΑΣ
ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΙΑΣ

Η κάμερα οπισθοπορείας διευκολύνει τη στάθμευση και τους ελιγμούς, εμφανίζοντας την περιοχή ακριβώς πίσω από το όχημα, στην οποία ο οδηγός δεν έχει άμεση ορατότητα. Μια κάμερα μικρής εμβέλειας στη λαβή του πίσω καπό καταγράφει την περιοχή γύρω από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, και προβάλλει τις πληροφορίες στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων στο μπροστινό μέρος. Η φωτορεαλιστική απεικόνιση συμπληρώνεται με δυναμικές βοηθητικές γραμμές.

Η κάμερα οπισθοπορείας μπορεί να ενεργοποιείται με επιλογή της ταχύτητας οπισθοπορείας. Απενεργοποιείται όταν ολοκληρωθεί ο ελιγμός, δηλαδή, εάν η ταχύτητα οπισθοπορείας δεν ήταν επιλεγμένη για 15 δευτερ., εάν διανύθηκαν πάνω από 10 m ή αν η ταχύτητα κίνησης ξεπεράσει τα 10 km/h. Σε συνδυασμό με μια προαιρετική διάταξη ρυμουλκούμενου, διατίθεται μια λειτουργία ζουμ που διευκολύνει τη σύνδεση ρυμουλκούμενων.

Close
Σύστημα LED Intelligent Light
Σύστημα LED Intelligent Light

Κατευθύνει το φως εκεί όπου χρειάζεται.

Κατάλληλος φωτισμός ανάλογα με τις οδηγικές συνθήκες.

Το LED Intelligent Light System βελτιώνει την ορατότητα του οδηγού και, συνεπώς, την ασφάλεια, καθώς μπορεί να προσαρμόζει το φωτισμό του οδοστρώματος στις τρέχουσες οδηγικές συνθήκες. Για τον σκοπό αυτό διαθέτει προσαρμοζόμενους προβολείς, οι οποίοι στρέφονται κάθετα και οριζόντια και μεταβάλλουν την ένταση φωτισμού τους.

Στα χαρακτηριστικά εξοπλισμού περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, το σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας, με το οποίο αποφεύγεται το θάμπωμα των οδηγών άλλων οχημάτων στο αντίθετο ρεύμα, και ο ενεργός φωτισμός στροφών που περιστρέφει τους προβολείς προς την κατεύθυνση της στροφής, φωτίζοντας πολύ καλύτερα το οδόστρωμα. Άλλες λειτουργίες είναι ο φωτισμός επαρχιακών δρόμων και ο φωτισμός αυτοκινητοδρόμων, με τις οποίες ο φωτισμός του οδοστρώματος βελτιστοποιείται ανάλογα με τις οδηγικές συνθήκες.

Γραμμές Εξοπλισμού
Vito Tourer Base
Vito Tourer Base

 

Το Vito Tourer BASE είναι το στιβαρό και αξιόπιστο midsize van για ιδιαίτερα οικονομικές μεταφορές επιβατών. Στο μεγάλο εσωτερικό του, χωράνε, με τη μέγιστη διάταξη καθισμάτων, έως και 9 άτομα. Ο βασικός εξοπλισμός ασφαλείας με ATTENTION ASSIST, σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων, σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα και σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών, καθώς και με αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, είναι υποδειγματικός.

Ο χώρος επιβατών του Vito Tourer BASE μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες: για παράδειγμα, με ένα διθέσιο ή τριθέσιο ενιαίο κάθισμα στην 1η σειρά καθισμάτων και ένα τριθέσιο ενιαίο κάθισμα στη 2η σειρά. Το διθέσιο ενιαίο κάθισμα προσφέρει εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση προς τα πίσω. Όλα τα καθίσματα διαθέτουν ενσωματωμένες ζώνες ασφαλείας τριών σημείων και προσκέφαλα με ρύθμιση ύψους. Με εξαίρεση το κάθισμα EASY-ENTRY, σε όλες τις θέσεις του χώρου επιβατών μπορούν να στερεώνονται κατάλληλα παιδικά καθίσματα με το σύστημα στερέωσης παιδικού καθίσματος ISOFIX.

 

Vito Tourer Pro
Vito Tourer Pro

Ευέλικτο και πολυμορφικό.

Το Vito Tourer PRO είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και πολυμορφικό. Με το βασικό εξοπλισμό διαθέτει ήδη 8 θέσεις, αερόσακους θώρακα και παραθύρου μπροστά, καθώς και πολυάριθμα στοιχεία εξοπλισμού άνεσης. Λόγω των διαφόρων δυνατοτήτων διάταξης καθισμάτων και των στοιχείων στερέωσης καθισμάτων στο χώρο επιβατών με ταχεία ασφάλιση διαμορφώνεται επίσης ως 5θέσιο, 4θέσιο ή διθέσιο – ή προαιρετικά επεκτείνεται ακόμα και με μια ένατη θέση. Για τη μεταφορά φορτίων μεγάλου όγκου, τα ενιαία καθίσματα αφαιρούνται με λίγες μόνο κινήσεις, ώστε να μεγαλώσει ο χώρος φόρτωσης.

Η εξωτερική θέση του τριθέσιου ενιαίου καθίσματος στην 1η σειρά του χώρου επιβατών επιτρέπει, χάρη στη λειτουργία EASY-ENTRY, άνετη πρόσβαση στη 2η σειρά καθισμάτων. Εάν χρειαστεί, η εξωτερική θέση μπορεί να αφαιρεθεί και εντελώς. Όλα τα καθίσματα διαθέτουν ζώνες ασφαλείας τριών σημείων, καθώς και προσκέφαλα με ρύθμιση ύψους. Με εξαίρεση το κάθισμα EASY-ENTRY, όλες οι θέσεις στο χώρο επιβατών είναι εξοπλισμένες με το σύστημα στερέωσης παιδικού καθίσματος ISOFIX.

Vito Tourer Select
Vito Tourer Select

Άνετο, ευέλικτο και αντιπροσωπευτικό.

Το Vito Tourer SELECT είναι το midsize van για τις απαιτητικές και άνετες μεταφορές επιβατών. Το εξωτερικό του, με ζάντες αλουμινίου 40,6 cm (16 ιντσών), καθώς και προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος, είναι ιδιαίτερα αντιπροσωπευτικό. Ο εσωτερικός εξοπλισμός άνεσης περιλαμβάνει το σύστημα κλιματισμού TEMPMATIC, το αναπαυτικό κάθισμα οδηγού και συνοδηγού με δυνατότητες εξατομικευμένης ρύθμισης, το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με υπολογιστή ταξιδίου και το όργανο πολλαπλών ενδείξεων, με το οποίο μπορούν να ανακαλούνται άνετα πληροφορίες και να ελέγχονται οι λειτουργίες του οχήματος.

Τα αναπαυτικά τριθέσια ενιαία καθίσματα με υποβραχιόνια στο Vito Tourer SELECT μπορούν να προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες ανάγκες των επιβατών. Οι πλάτες διαθέτουν ρύθμιση κλίσης και τα προσκέφαλα ρύθμιση ύψους. Η λειτουργία EASY-ENTRY προσφέρει άνετη πρόσβαση προς τα πίσω. Χάρη στο σύστημα στερέωσης καθισμάτων με ταχεία ασφάλιση, η θέση των ενιαίων καθισμάτων μπορεί να προσαρμόζεται.

Γνωρίστε το Mercedes-Benz Vito Tourer τώρα.

Κλείστε ραντεβού για Test Drive.

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας