Mercedes-Benz Vito Van

Mercedes-Benz Vito Van

 

 

 

 

Το Vito Van αναλαμβάνει και τις μεταφορικές εργασίες σας.

Έτοιμο όποτε είστε κι εσείς.

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Επαγγελματική μεταφορά φορτίων με αστέρι.

Το Vito Van σάς προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη, καθώς χωράει φορτίο έως 6,6 m³. Τα συστήματα κίνησης με χαμηλή κατανάλωση συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία με βιώσιμο τρόπο σε κάθε χιλιόμετρο. Ο εξοπλισμός ασφαλείας με τεχνικά προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού βρίσκεται σε υποδειγματικό επίπεδο, ακριβώς όπως θα περιμένατε από μια Mercedes-Benz.

Είστε πάντα σε ετοιμότητα; Σας αρέσουν οι προκλήσεις; Κάνετε τη δουλειά σας με μεράκι; Εάν ναι, τότε το Vito Van είναι το όχημα που σας ταιριάζει απόλυτα. Διότι το Vito σας πηγαίνει μπροστά, στο δρόμο και στην επαγγελματική επιτυχία σας. Είναι εξίσου υποδειγματικό στα θέματα οικονομίας και ποιότητας όσο και στα θέματα ευελιξίας και ασφάλειας. Άλλωστε ενσωματώνει την τεχνογνωσία ενός ειδικού στα επαγγελματικά οχήματα.

 

vito-van-mbismailos-mercedesbenz

Ανακαλύψτε τη λύση που ταιριάζει στις δυνατότητές σας


Επειδή είναι πράγματι ώρα να κάνετε την επιχείρησή σας να τρέξει, δημιουργήσαμε για εσάς μία σειρά από νέα χρηματοδοτικά προγράμματα. Τώρα, έχετε την ελευθερία να αποκτήσετε το επόμενό σας επαγγελματικό Mercedes-Benz με το πρόγραμμα που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σας δυνατότητες. 

Drive Now, Pay Later: Οδηγήστε τώρα, πληρώστε μετά από 6 μήνες

Αποκτήστε τώρα το Mercedes-Benz Van της επιλογής σας και ξεκινήστε την αποπληρωμή του δανείου σας εξασφαλίζοντας άτοκη περίοδο χάριτος 6 μηνών και άνεση προγραμματισμού.

FLEXPayment: Χαμηλή δόση για 1 χρόνο

Αποκτήστε το Mercedes-Benz Van που επιθυμείτε με μια ιδιαίτερα χαμηλή δόση από μόλις 150€ για τον πρώτο χρόνο. Ταυτόχρονα σας κάνουμε δώρο δύο χρόνια επέκταση εγγύησης πέραν της διετούς εργοστασιακής.  

Επικοινωνήστε μαζί μας για τα χρηματοδοτικά προγράμματα εδώ.

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων
Σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων

Βοηθά στη διατήρηση της πορείας όταν πνέουν πλευρικοί άνεμοι.

Μειώνει την εκτροπή από τη πορεία μέσω επεμβάσεων στα φρένα.

Το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων μπορεί να αναγνωρίζει εγκαίρως την εκτροπή από την πορεία λόγω των δυνατών ριπών ανέμου και να βοηθά τον οδηγό να παραμένει στη λωρίδα οδήγησης. Η ξαφνική εκτροπή του οχήματος από την πορεία μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτες αντιδράσεις του οδηγού. Το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων μπορεί να διορθώνει αυτόματα την πορεία του οχήματος με ταχύτητα οδήγησης από 80 km/h. Έτσι μειώνεται σημαντικά η εκτροπή από τη πορεία του και αντισταθμίζεται ή/και ελαττώνεται περαιτέρω η επίδραση των ριπών ανέμου.

Close
Αερόσακος οδηγού
Αερόσακος οδηγού

Προστασία υψηλού επιπέδου σε μετωπική σύγκρουση.

Μπροστινός αερόσακος στο τιμόνι.

Ο αερόσακος οδηγού μπορεί να μειώνει τον κίνδυνο σοβαρών τραυματισμών στο κεφάλι και το θώρακα σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης. Ο αερόσακος είναι ενσωματωμένος στο τιμόνι και ανοίγει μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου, εάν αναγνωριστεί σύγκρουση.

Η απεικόνιση παρουσιάζει ενδεικτικά διάφορους αερόσακους πλήρως ενεργοποιημένη κατάσταση.

Close
ATTENTION ASSIST
ATTENTION ASSIST

Προειδοποιεί τον οδηγό για υπερβολική κούραση.

Αξιολογεί σχετικές παραμέτρους, ώστε να αναγνωρίζει την κούραση το οδηγού.

Το σύστημα ATTENTION ASSIST μπορεί να βοηθά ώστε να μην αποκοιμηθεί ο οδηγός και αυξάνει την ασφάλεια οδήγησης ιδίως σε μεγάλες, νυχτερινές διαδρομές. Το σύστημα προειδοποιεί τον οδηγό οπτικά και ηχητικά, όταν αναγνωρίζει χαρακτηριστικά σημάδια κούρασης ή έντονης έλλειψης συγκέντρωσης και τον παροτρύνει να κάνει ένα διάλειμμα. Για την ανάλυση της οδηγικής συμπεριφοράς αξιολογούνται οι κινήσεις του τιμονιού και δημιουργείται ένα προσωπικό προφίλ οδηγού.

Ένα έγχρωμο διάγραμμα με μπάρες 5 βαθμίδων οπτικοποιεί την τρέχουσα κατάσταση προσοχής του οδηγού και την εμφανίζει στην οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων του οργάνου πολλαπλών ενδείξεων. Αν το ATTENTION ASSIST διαπιστώσει ότι το επίπεδο προσοχής είναι χαμηλό, συστήνεται ένα διάλειμμα προβάλλοντας ένα εικονίδιο κούπας καφέ και ακούγεται ένα ηχητικό σήμα. Το σύστημα λειτουργεί σε ταχύτητα από 60 έως 200 km/h, ενώ από το όργανο πολλαπλών ενδείξεων μπορεί να ρυθμίζεται η επιθυμητή ευαισθησία και να απενεργοποιείται.

Extra εξοπλισμός
Close
Πακέτο υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας

 

Το πακέτο υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας υποστηρίζει τον οδηγό στη διατήρηση της λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και την αλλαγή λωρίδας σε δρόμους με πολλές λωρίδες κυκλοφορίας.

Προαιρετικός εξοπλισμός.

Close
Πακέτο αντικλεπτικής προστασίας

 

Το πακέτο αντικλεπτικής προστασίας συμβάλλει στην προστασία του αυτοκινήτου από κλοπή με τη βοήθεια οπτικής και ηχητικής ειδοποίησης.

Προαιρετικός εξοπλισμός.

Close
Σπορ πακέτο εξωτερικού

 

Το εξωτερικό σπορ πακέτο με μεμβράνη σε χρώμα που κάνει αντίθεση, ζάντες αλουμινίου και άλλα σχεδιαστικά στοιχεία υψηλής ποιότητας χαρίζει στο όχημα σπορ εμφάνιση και μοναδικό χαρακτήρα.

 

Προαιρετικός εξοπλισμός.

Close
Πακέτο καθρεφτών Vito

 

Το πακέτο καθρεφτών για το Vito, με καθρέφτες που σκουραίνουν αυτόματα και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες, αυξάνει την οδηγική άνεση και την οδηγική ασφάλεια.

Προαιρετικός εξοπλισμός.

Close
Πακέτο Topload

 

Το πακέτο Topload επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή μεταφορά σκάλας πάνω στην οροφή του οχήματος.

Προαιρετικός εξοπλισμός.

Close
Διθέσιο ενιαίο κάθισμα συνοδηγού

 

Το διθέσιο κάθισμα συνοδηγού προσφέρει μια επιπλέον θέση, με ζώνη ασφαλείας τριών σημείων και προσκέφαλο με ρύθμιση ύψους, στο μπροστινό μέρος του κόκπιτ.

Προαιρετικός εξοπλισμός.

Close
Ράβδοι πρόσδεσης πλευρικού τοιχώματος στο ύψος των παραθύρων

 

Με τις ράβδους πρόσδεσης στα δύο πλευρικά τοιχώματα μπορούν τα ημίψηλα, ογκώδη φορτία να στερεώνονται με ιμάντες στερέωσης κατά τη μεταφορά και να ασφαλίζονται αποτελεσματικά έναντι ολίσθησης ή ανατροπής.

Προαιρετικός εξοπλισμός.

  • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
  • Συνδεσιμότητα
  • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Μπορεί να συμβάλλει στην αποτροπή ατυχημάτων πρόσκρουσης.
Μπορεί να συμβάλλει στην αποτροπή ατυχημάτων πρόσκρουσης.

Το σύστημα COLLISION PREVENTION ASSIST βοηθά τον οδηγό να τηρεί την ελάχιστη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Το σύστημα προειδοποιεί οπτικά, εάν η μειωθεί η ελάχιστη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Εάν αναγνωριστεί κίνδυνος σύγκρουσης, εκπέμπει και έναν προειδοποιητικό ήχο. Ταυτόχρονα, το σύστημα ενεργοποιεί την υποβοήθηση πέδησης BAS PRO, η οποία – αν ο οδηγός πατήσει πολύ αδύναμα το φρένο – ενισχύει αυτόματα την πίεση φρένων.

Close
Συνδεσιμότητα
Συνδεσιμότητα

Παραμείνετε δικτυωμένοι ακόμη κι όταν κινείστε.

Με το Vito έχετε μαζί σας τον ψηφιακό κόσμο! Τα προαιρετικά ηχοσυστήματα προσφέρουν σύστημα ανοιχτής ακρόασης, καθώς και streaming μουσικής μέσω Bluetooth®, ενώ επιτρέπουν εν μέρει την ενσωμάτωση smartphone. Επιπλέον, χάρη στον εύκολο χειρισμό, ανταπεξέρχεστε όσο το δυνατόν πιο οικονομικά και ευχάριστα στην εργασία σας.

Ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των υπηρεσιών συνδεσιμότητας Mercedes PRO σάς βοηθά να ανταπεξέρχεστε πιο εύκολα και πιο οικονομικά στις εργασίες σας. Στην πλούσια, προαιρετική γκάμα υπηρεσιών περιλαμβάνεται η επικοινωνία στόλου, τα logistics οχήματος και το σύστημα επείγουσας κλήσης Mercedes-Benz.

Καλή ψυχαγωγία, άριστη ενημέρωση.

Τα συστήματα ενημέρωσης και επικοινωνίας με πολλές διεπαφές φροντίζουν για βέλτιστη συνδεσιμότητα και πλούσια ψυχαγωγία. Ο χειρισμός των προαιρετικών συστημάτων πολυμέσων Audio και Audio 40 μέσω οθόνης αφής γίνεται διαισθητικά και άνετα.

Close
Προειδοποιεί για οχήματα που αναγνωρίζονται στη νεκρή γωνία ορατότητας.
Προειδοποιεί για οχήματα που αναγνωρίζονται στη νεκρή γωνία ορατότητας.

Το σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας μπορεί να υποστηρίζει τον οδηγό στην αλλαγή λωρίδας, σε δρόμους με πολλές λωρίδες κυκλοφορίας. Επιπλέον, συμβάλλει στον έγκαιρο εντοπισμό των οχημάτων που βρίσκονται στη νεκρή γωνία ορατότητας, μέσω οπτικών και ηχητικών προειδοποιητικών σημάτων. Αν το σύστημα εντοπίσει ένα όχημα μέσα σε αυτή την περιοχή, προειδοποιεί με ένα κόκκινο τρίγωνο στον αντίστοιχο εξωτερικό καθρέφτη. Εάν ωστόσο, παρά αυτή την οπτική προειδοποίηση, το φλας ανάψει, το τρίγωνο αρχίζει να αναβοσβήνει γρήγορα και, επιπλέον, ακούγεται μια ηχητική προειδοποίηση.

Γνωρίστε το Mercedes-Benz Vito Van τώρα.

Κλείστε ραντεβού για Test Drive.

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας
Φωτογραφίες και ταινίες

Φωτογραφίες.

Το νέο Mercedes-Benz Vito Van: απολαύστε το, κατεβάστε σχετικές πληροφορίες και κοινοποιήστε τις.