Mercedes-Benz C-Class Estate

Mercedes-Benz C-Class Estate

Η νέα C-Class Estate. 

Καλώς ήρθατε στον δικό σας χώρο ανέσεων.

Ενδιαφέρομαι

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Κύρια χαρακτηριστικά: Άνεση και πολυτέλεια.

Η νέα C-Class Estate ενσαρκώνει τη σύγχρονη πολυτέλεια που αναβαθμίζει την καθημερινότητά σας. Ανακαλύψτε τη μόνοι σας.

Εξωτερικό


Το εξωτερικό: Η πολυτέλεια στην ωραιότερη μορφή της.

Η σχεδίαση της νέας C-Class Estate διακρίνεται για τις δυναμικές αναλογίες, τις σμιλευμένες επιφάνειες και την υψηλή λειτουργικότητα. Ο σπορτίφ χαρακτήρας συναντά την πολυτέλεια. Η ολοκλήρωση της σχεδίασης: το πίσω τμήμα με διαιρούμενα πίσω φώτα.

Νέα C-CLASS ESTATE εξωτερική σχεδίαση

 

Εσωτερικό


Μοντέρνα πολυτέλεια: Το εσωτερικό.

Μία όαση ηρεμίας. Ο εσωτερικός χώρος της νέας C-Class Estate θέτει πρότυπα. Μία χαρακτηριστική Mercedes με εκλεκτά υλικά που δίνουν μία αίσθηση πολυτέλειας στη χαλάρωση. Μοντέρνο και υπερσύγχρονο: το ψηφιακό κόκπιτ. Τώρα μπορείτε να αλληλεπιδράτε με το αυτοκίνητό σας διαισθητικά μέσω της αφής.

Νέα C-CLASS ESTATE εσωτερική σχεδίαση

 

 

Extra εξοπλισμός
Close
DIGITAL LIGHT με λειτουργία προβολής
DIGITAL LIGHT με λειτουργία προβολής

Με το DIGITAL LIGHT αναλαμβάνετε ιδανικές συνθήκες φωτισμού, απολύτως προσαρμοσμένες στους άλλους χρήστες του δρόμου και το περιβάλλον. Επιπλέον, το DIGITAL LIGHT θα σας συναρπάσει με τις λειτουργίες προβολής του, οι οποίες είναι διαθέσιμες ανάλογα με τους κανονισμούς ταξινόμησης της χώρας, προς το παρόν με ένα μέρος των λειτουργιων του στις ΗΠΑ, στην ΕΕ, την Κίνα και τα κράτη του Κόλπου. 

Close
Κεντρική μονάδα οθόνης
Κεντρική μονάδα οθόνης

Η υψηλής ανάλυσης κεντρική μονάδα οθόνης με χειρισμό αφής αναπαράγει τα περιεχόμενα πολυμέσων με εξαιρετική ποιότητα και φωτεινότητα εικόνας. Η μονάδα οθόνης είναι στραμμένη ελαφρώς προς τον οδηγό, ώστε να μπορεί να τη βλέπει και να τη χειρίζεται ευκολότερα. Θα σας ενθουσιάσει και η σχεδίαση της μεγάλης οθόνης με την ενιαία κρυστάλλινη επιφάνεια. 

Close
Πανοραμική συρόμενη οροφή
Πανοραμική συρόμενη οροφή

Με ανοιχτή ή κλειστή την προαιρετική, πανοραμική συρόμενη οροφή, βιώνετε μοναδική αίσθηση ελευθερίας και απολαμβάνετε μια ευχάριστη, φωτεινή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό, ενώ εξωτερικά, η μεγάλη συρόμενη οροφή κάνει την εμφάνιση του αυτοκινήτου πιο ανάλαφρη και πολυτελή. 

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

  • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
  • Ανάρτηση
  • Στάθμευση
  • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus

 

Κινηθείτε ξέγνοιαστα, με ασφάλεια και απόλυτη προστασία. Χάρη στα σύγχρονα, ευφυώς δικτυωμένα συστήματα αισθητήρων, απολαμβάνετε τα πολλαπλά οφέλη της ημι-αυτοματοποιημένης οδήγησης. Πολλά συστήματα υποβοήθησης σάς προσφέρουν υποστήριξη, ανάλογα με τις συνθήκες, προειδοποιούν όταν υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης και, εάν χρειάζεται, επεμβαίνουν. Σε κρίσιμες καταστάσεις, τα δύο συστήματα PRE-SAFE® του οχήματος μετριάζουν τις συνέπειες του ατυχήματος.

Close
Σύστημα ανάρτησης με προσαρμοζόμενη μεταβλητή απόσβεση
Σύστημα ανάρτησης με προσαρμοζόμενη μεταβλητή απόσβεση

 

Μία ανάρτηση – τρεις διαμορφώσεις. Με το DYNAMIC BODY CONTROL επιλέγετε ανάμεσα στη μέγιστη ευκινησία ή την εξαιρετική άνεση απόσβεσης - σε απόλυτη αρμονία με τη διαδρομή και το προσωπικό σας στιλ οδήγησης. Η κατά 5 mm χαμηλωμένη ανάρτηση σάς προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο οδήγησης.

Close
Ανάρτηση άνεσης

 

Η ανάρτηση άνεσης με σύστημα επιλεκτικής απόσβεσης συνδυάζει ισορροπημένη οδηγική άνεση και αυξημένη ευστάθεια. Χάρη στο παθητικό σύστημα απόσβεσης, απολαμβάνετε κορυφαία εμπειρία οδήγησης σε κάθε οδόστρωμα: τα χαρακτηριστικά κύλισης, η απόσβεση και η σταθεροποίηση προσαρμόζονται συνεχώς και αυτόματα σε κάθε έδαφος.

Close
Σπορ ανάρτηση

 

Η σπορ ανάρτηση με σύστημα επιλεκτικής απόσβεσης κραδασμών βελτιώνει το κράτημα του αυτοκινήτου στον δρόμο και εντείνει την απόλαυση κατά τη γρήγορη οδήγηση σε στροφές. Η πιο σφιχτή σχεδίαση των ελατηρίων και των αποσβεστήρων, καθώς και το σπορ άμεσο σύστημα διεύθυνσης προσφέρουν, σε συνδυασμό με τη χαμηλωμένη κατά 15 χιλιοστά ανάρτηση, πιο άμεσο χειρισμό και πιο δυναμικές εμφανίσεις.

Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°

 

Εξαιρετική υπηρεσία στάθμευσης μέσα στο όχημα. Το πακέτο στάθμευσης διευκολύνει την αναζήτηση θέσης, καθώς και την είσοδο και έξοδο από θέσεις στάθμευσης. Χάρη στην περιμετρική ορατότητα σταθμεύετε εύκολα μόνοι σας ή, εναλλακτικά, το σύστημα σταθμεύει αυτόματα το αυτοκίνητο, χωρίς κανένα άγχος για εσάς. Στη θέση στάθμευσης στο σπίτι σας, το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με μνήμη αναλαμβάνει, προαιρετικά, τους ελιγμούς για λογαριασμό σας.

Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας

 

Αυτό το πακέτο σάς προσφέρει πολύπλευρη υποστήριξη κατά τη στάθμευση, καθώς το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC αναγνωρίζει κενές θέσεις για στάθμευση καθώς περνάτε από δίπλα τους. Μόλις επιλεγεί μια θέση για στάθμευση, μπορείτε να παρκάρετε με ασφάλεια χάρη στην κάμερα οπισθοπορείας, τους αισθητήρες υπερήχων και τις πρακτικές εικόνες – ή να παρκάρετε με βοήθεια από το σύστημα

Close
DIGITAL LIGHT
DIGITAL LIGHT

 

Με το DIGITAL LIGHT απολαμβάνετε ιδανικές συνθήκες φωτισμού, απολύτως προσαρμοσμένες στους άλλους χρήστες του δρόμου και το περιβάλλον. Επιπλέον, το DIGITAL LIGHT θα σάς συναρπάσει με τις λειτουργίες προβολής του, οι οποίες είναι διαθέσιμες ανάλογα με τους κανονισμούς ταξινόμησης της χώρας, προς το παρόν με ένα μέρος των λειτουργιών του στις ΗΠΑ, στην ΕΕ, την Κίνα και τα κράτη του Κόλπου

 

 

Close
DIGITAL LIGHT με λειτουργία προβολής
DIGITAL LIGHT με λειτουργία προβολής

 

Με το DIGITAL LIGHT απολαμβάνετε ιδανικές συνθήκες φωτισμού, απολύτως προσαρμοσμένες στους άλλους χρήστες του δρόμου και το περιβάλλον. Επιπλέον, το DIGITAL LIGHT θα σας συναρπάσει με τις λειτουργίες προβολής του, οι οποίες είναι διαθέσιμες ανάλογα με τους κανονισμούς ταξινόμησης της χώρας, προς το παρόν με ένα μέρος των λειτουργιών του στις ΗΠΑ, στην ΕΕ, την Κίνα και τα κράτη του Κόλπου

Οδηγικά χαρακτηριστικά

Δυναμική οδήγηση.

Εξαιρετική άνεση και συναρπαστική δυναμική προσφέρουν οι προηγμένες τεχνολογίες. Και το πάτημα ενός κουμπιού.

Close
Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9G-TRONIC
Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9G-TRONIC

Εμπιστευτείτε τις ταχύτητες στο αυτοκίνητό σας: σχεδόν ανεπαίσθητες αλλαγές από το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9G TRONIC. Εννέα σχέσεις επιτρέπουν χαμηλές στροφές, με αποτέλεσμα να μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου και οι θόρυβοι.

Close
Τετρακίνηση 4MATIC
Τετρακίνηση 4MATIC

Η τετρακίνηση 4MATIC μετατρέπει με δύναμη αυτό που αποδίδουν οι αποδοτικοί κινητήρες. Το σύστημα βελτιώνει, κυρίως σε αντίξοες συνθήκες οδοστρώματος, την πρόσφυση και την οδηγική ευστάθεια. Ένα πραγματικό πλεονέκτημα στη βροχή, το χιόνι και τον πάγο. Και μια αξιόπιστη βάση για σπορ οδηγική απόλαυση.

Γραμμές Εξοπλισμού
AMG Line
AMG Line

Το εντυπωσιακό Styling της AMG Line προσφέρει στο εξωτερικό της C-Class μια σπορτίφ αποκλειστική νότα, που αποτελεί σαφή δήλωση της επιβλητικης σχεδίασης. Τα ιδιαίτερα τεχνικά στοιχεία, σας προσφέρουν αισθητά μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση, όπως η ευέλικτη σπορ ανάρτηση, με άμεσο σύστημα διεύθυνσης (όχι για plug-in υβριδικά μοντέλα).   

AVANTGARDE
AVANTGARDE

Με τη γραμμή εξοπλισμού AVANTAGARDE εξωτερικού αναδεικνύετε το μοναδικό και σπορτίφ χαρακτήρα του αυτοκινήτου σας και δείχνετε ξεκάθαρα ότι για εσάς μετράει η μοντέρνα πολυτέλεια. Ο συνδυασμός σχεδιαστικών στοιχείων δημιουργεί ένα απίστευτα εντυπωσιακό αυτοκίνητο, όπου η χαμηλωμένη ανάρτηση προσφέρει την ιδανική ισορροπία δυναμικής, άνεσης και ασφάλειας.

Βασικός εξοπλισμός
Βασικός εξοπλισμός

Στον βασικό εξοπλισμό, το εξωτερικό είναι υπέροχο από κάθε άποψη. Στα χαρακτηριστικά στοιχεία σχεδίασης περιλαμβάνονται power dome στο καπό κινητήρα, προβολείς LED High Performance και ζάντες αλουμινίου 43,2 cm (17"). Όλα τα στοιχεία συνυπάρχουν αρμονικά- για μια σπορ συνολική εμφάνιση με κομψές πινελιές. 

Γνωρίστε την Mercedes-Benz C-Class Estate τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Ελάτε πιο κοντά στην Mercedes-Benz της επιλογής σας

Ζητήστε μας Προσφορά

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας